تعبیر خواب ائمه اطهار (ع)
اگر کسی در خواب ببیند که به زیارت حضرت امام رضا (ع) رفته و در حال طواف حرم است، زندگی وی با برکت و نعمت همراه خواهد شد.
اگر حضرت امام زمان (ع) را در خواب دید، و آن حضرت با خوشروئی و ملاطفت برخورد کرد، آن شخص نسبت به اعمال دینی، مراقبت های لازم را معمول می دارد. اگر خلاف آن دید، حضرت از وی ناخشنود است و در امر دین مسامحه کار است.
اگر کسی خود را در حال زیارت هر یک از امام زادگان علیم السلام دید، اگر مجرد باشد، به زودی ازدواج خواهد کرد و صاحب فرزندانی صالح خواهد شد و اگر متاهل باشد، درامر دین کوشاست. دیدن و رضایت امامان معصوم علیهم السلام، نشانه رضایت خداوند است.
تعبیر خواب امام علی (ع)
ابن سیرین می گوید: هر که در خواب حضرت امیرالمومنین علی (ع) را دید، در صورتی که خوش رو باشد، علم و کرامت و شجاعت و سخاوت خواهد یافت. اگر حضرت را زنده در شهری ببیند، انصاف و تقوی در آنجا حکمفرما باشد و ظلم و ستم از آن دیار رخت بربندد.
تعبیر خواب حضرت فاطمه (س)
اگر زنی حضرت فاطمه سلام الله علیها و یا هر یک از بانوان شاخص را در خواب دید، چنانچه آن بانوان در خواب با وی با خوشرویی و ملاطفت برخورد کردند، نشانه آن است که وی در حفظ عفت و تقوای خود کوشا است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Paeez : سلام خانم هراتي
دو روز پيش مادرم خواب ديده، در خانه خودبخود باز شد، امام حسين (ع) بهمراه اسب و خانواده شان با حال و وضع بعد از جنگ ، (البته امام حسين سالم بودند ،امابر اسبشان قطره هاي خون بود و سر و لباس فرزندانشان خاكي )مادرم از تعجب پرسيد :يا حسين تويي؟؟؟ و مرا كه در اتاق بودم صدا زد كه بيايم، منهم داشتم لباس عوض مي كردم كه برسم خدمتشان.
با تشكر
فریبا هراتی
: سلام. خوشا به سعادتتان. دعاهای شما قبول درگاه حق قرار گرفته و امام حسین ع محب شما هستند. شاید زیارت عاشورا خوانده اید و امام حسین ع برای جواب سلام شما به منزلتان آمده اند. انشالله حاجت روا خواهید شد به حق امام حسین ع . جنگ امام حسین ع و دشمنان شیعیان همچنان ادامه دارد... در همین زمان ما . تشکر از همراهیتون.
Mehrsa : سلام وقت بخیر خسته نباشید دیشب من خواب دیدم روی بالاترین پله سنگی به همراه خواهر زادم نشسته ام و رو به روم حرم امام رضا ع بود اونم تو شهر خودمون ! بعد به آسمون نگاه کردم دیدم که گنبد حرم امام رضا ع و امام علی ع توی آسمون ایران میدرخشه , انگار حرم امام علی ع هم در ایران بود ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به فار جدیدی از ایمان می رسید . تغییر و تحولی مثبت در راه است و قلب شما با امام رضا ع است .ایشان محب شما هستند و شیعیان امام علی ع و امام رضا ع متمرکز در ایران هستند و قلب مردم متمایل به عشق ایشان است. امید و آرزوی مردم ایران و شیعیان ایشان دعای خیر امام علی ع و حضرت امام رضا ع است. تشکر از همراهیتون.
حمید : با عرض سلام وخسته نباشید من در شب عید قربان خواب دیدم که پیامبر(ص) و حضرت علی ع سوار بر ماشین بودند و در بیابانی از ماشین پیاده شدند البته چهره هر دوی ایشان نورانی بود و شال سبزی داشتند ممنون میشم تعبیرشو بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. سلامت باشید. پیامبر ص و حضرت علی کنترل امور دستشان است و می دانند که کی وارد عمل شوند. زمان آن رسیده که به فریاد مردم برسند. تشکر از همراهیتون.
حمید : تشکر از محبتتون
Maryam : با سلام و عرض خسته نباشید حضور خانم هراتی عزیز
من دیشب خواب دیدم که جایی بودم و روی پرده ای مثل تلویزیون داشتند از یک خانواده ایرانی تو امریکا برای هیبرید گل بنفشه تقدیر میکردند.نشون دادن که از 8 تا گل بنفشه در دو گونه یه گونه جدید رو پسر این خانواده بوجود آورده بود.بعد انگار من تو اون موقعیت قرار گرفتم تو امریکا .اعلام کردن کل اون خانواده با پسرشون که کمی چاق بود و حدود 30 تا 40 سال سن داشت همه رو دعوت کردن برن خونشون .سوار یه ماشین شدند که بریم خونشون .منم تو یه ماشین دیگه دنبالشون رفتیم.از یک جایی مثل صحرا داشتیم رد میشدیم .پیش خودم میگفتم چقدر برهوته لابد صحرای نوادا هست .ماشین اون خانواده وایساد و مادرشون که چاق بود پیاده شد.یه مینی بوس هم رسید بهمون .من همچنان تو ماشین عقبی بودم و میدیدم.بعد گفتن که انگار پدر اون خانواده قبلا مرده و ماداریم میریم عزاداری پشت شیشه ماشینشون اطلاعیه عزاداری امام حسین وحضرت ابوالفضل بود و من تعجب کردم که چرا اینو الان متوجه شدم غیر اون درباره نماز هم نوشته شده بود که الان یادم نیست عین جمله اش رو ولی انگار تاکید به ارجحیت نماز خواندن به همه کارها بود..دیدم مامانم هم از مینی بوس پیاده شد گریه میکرد و نام حضرت عباس رو می آورد.متعجب بودم .همه خواستند دوباره راه بیفتند .راننده ماشین من عوض شد و برادرم هم کنارم دیدم.در ماشین باز بود و من سه تا گل سفیدشبیه نرگس گرفتم دستم و از در ماشین دستم رو بالا بردم تو دلم گفتم اینا روبدم امام زمان .شاید اونجا از پیش ما رد شدو در همون حال از بالا اون گلها رو قبول کرد و گرفت!ولی ماشین من و برادرم عقب عقب شروع به حرکت کرد.دیدم مادرم رفت تو همون صحرا کنار دیواری .انگار اونجا یه عالمه شمع نیمه سوخته خاموش بود .ما که عقب عقب آهسته میرفتیم دیدم.مامانم رو دیدم گریه زیاد میکرد و سه تا شمع نیمه سوخته خاموش را با کبریتی که در دست داشت روشن میکرد.ولی دیدم از حرکت همون ماشینهای اون خانواده شعله های شمعهای مامانم خاموش شدند.خیلی مضطرب بودم و ناراحت هم از اینکه مادرم گریه میکرد هم اینکه شمعها خاموش شدن هم اینکه اونجا جا نمونه.ولی مادرم سرگرم گریه و شمع روشن کردن بود .به حالت گریه گفتم خدایا مامانم رو محافظت کن اون هنوز نوه دار نشده و در همین حال بیدار شدم .انگار واقعی هم کمی اشک در خواب ریخته بودم و مژه هایم واقعی کمی خیس بود.البته باید بگویم مادر بزرگم سکته کردن و درحال بدی در رختخواب است و مشکل مالی نگهداری و ... هم دارد و7 تا فرزند دارد.برادرم هم تو یه کشور دیگه منتظر اقامت هست و منم که دیگه میدونید در حال انجام طلاق از همسرم هستم که خارج ایران ساکن است.
شرمنده خانم هراتی از طولانی شدن .الهی خیر ببینید تعبیرشو بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. گل بنفشه سمبلی از عشق ماندگار است که هرگز نمی میرد. همچنین به ساده لوحی و زود گول خوردن و بافکر و احساساتی و خاص بودن تعبیر می شود که امریکاییان ایرانیان را اینگونه می بینندو نظرشان این است که ایرانیان اینجوری هستند. اینکه مادر شما شمع روشن می کرده ولی خاموش می شده به این تعبیر است که مادر بزرگتان حالشان خوب نمی شود و احتمالا فوت می کنند. گل های دست شما برای تقدیم به امام زمان به این معنی است که روحیات شما با کسانی که خارج از کشور می روند که آنجا را دوست دارند متناقض است و جور در نمی آید برای همین ماشینتان عقب عقب می رود. دیدن گل نرگس نشانه ضایع شدن غم و اندوه و رسیدن شادی است. شما با مرد دلخواهتان بعدا ازدواج خواهید کرد. باقی خوابتان هم افکار شما در بیداری و بازتاب آن است. تشکر از همراهیتون.
Fati : سلام خواب دیدم که تو یه شهر دیگه که نزدیک شهرمون هس هستیم.شب بود ولی همه چراغ روشن و واضح بود.تو اوتوبان ورودی شهر با مادر بزرگ و عمه و عموها و چن نفر دیگه نشسته بودیم عمه و عموم یه کاری میکردن و میگفتن و میخندیدن و چن قوطی بود که توشون مغز گردو و بادام بود منم ازش خوردم یکم بعد مادربزرگم گف قوطی رو بدین به من دادیم بهش گف همه رو که خوردین.منم گفتم نه همشو من نخوردم بقیه هم خوردن تازه چن قوطی دیگه هم مونده.یهو با بابام سوار ماشین شدیم انگار گوسفند میخاس بیاره قربونی کنه.یکی بهش گف اخه چرا لباساتو کثیف میکنی گوسفند میکشین گوشت حاضری بگیرین.بابامم گف دلم میخاد اینطوری باشه.تو همون اتوبان بودیم تو دلم گفتم اینا کارشون طول میکشه من با ماشین دیگه برم شهر خودمون بعد گفتم نه بزار منتظرشون بشم که یهو از اونور اوتوبان دسته عزاداری رد شد و سرعتشم یکم زیاد بود.برا همین از اون جایی که بودم دویدم جلو تر که بهتر ببینم و دیدم یه اسب فوقالعاده بلند و بزرگ مثلا اندازه فیل روش 3تا ادم خیلی بزرگ نشستن.یکی حضرت علی بود که عبای سفید داشت.وسط خانوم فاطمه زهرا بودن و بعد ایشون پیامبر که عبای قهوه ای داشتن و جلوی دسته حرکت میکردن.یه لحظه دقت کردم چهره حضرت علی مثل مرد میانسال با ریش و مو سفید بود.اون لحظه که دیدم فک کردم اینا نقش امامارو بازی میکنن ولی لحطه اول و بعدش فک میکردم خودشونن.وارد یه کوچه دیگه شدن من نمیدونم چطور از اینور اوتوبان اومدم انگار که روحم اونجا باشه همه جلو این بزرگواران تعظیم میکردن و یه مرد مو بلند بود که گریه میکرد یه نفر از حال رفت ویه نفر هم گوشت قربونی میخاست تقدیم کنه که بیدار شدم.راستش من چله حدیث کسا برا نیتی گرفتم و روز 30این خوابو دیدم میتونه ربط داشته باشه؟!خیلی ممنون
فریبا هراتی
: سلام . شرایط زندگی شما عوض شده و احساس امید و شادی به زندگی شما جریان پیدا کرده است. همه شما به شادی و ثروت و خوشحالی رسیده اید و پدر شما می خواهد برای این موفقیتی که به دست آورده گوسفند قربانی کند. دقیقا همین چله حدیث کسا که گرفته اید باعث شده روی مبارک حضرت محمد ص و خانم فاطمه س و حضرت علی ع را ببینید. شما حاجت روا خواهید شد و انشالله در این ایام به یمن قدم مبارک این خاندان پاک خداوند مشکلات شما را حل خواهد کرد و به حاجات شما و همه حاجتمندان که به ایشان متوسل شده اند؛ پاسخ مثبت داده خواهد شد. چشمتان روشن به جمال مبارک ایشان و خوشا به سعادتتان. تشکر از همراهیتون.
sepideh : سلام خدمت شما خانم هراتی عزیز. دیشب خواب دیدم یکی که اصلا نمیدانم کیست فقط صدا بود به من میگفت برو و پولت را از امام حسین بگیر دقیقا یادم نیست که از خود امام یا سفره امام ولی من رفتم جایی که شبیه به درمانگاهی که انجا مشغول تزریق امپول هستم و باز هم ندیدم کی ولی ۳ یا ۴ میلیون پول دادند و گفتند اینم پول امام حسین و من در خواب کلی ذوق کرده بودم و نمیدانم در همان عالم خواب بود یا از خواب پریده بودم که میگفتم من حاجتم را از امام حسین گرفتم و شکمم را لمس کردم و گفتم اینبار باردار شدم من مطمینم و انگار دوباره بخوابم .
فریبا هراتی
: سلام. بله شما حاجت روا شده اید. 3 نشاط و سرزندگی ، قدرت درونی، تکامل، انرژی و 4 تمام کارهای سخت زمینی است. شما انشالله از مشکلاتتان رهایی خواهید یافت و به خواسته قلبی تان می رسید به حق امام حسین ع. انشالله.
zahra : عرض سلام و احترام. دیشب خواب دیدم یه آقایی سوار بر اسب داخل اتقام هستن. نور سبز رنگ اتاق رو پر کرده. احساس میکردم یکی از ائمه هستن. ولی نمیدیدمشون
فریبا هراتی
: سلام. اگر به ائمه متوسل شده اید، کسی که در بیداری به او متوسل شده اید دعایتان را شنیده و شما را اجابت خواهد کرد. اگر به کسی متوسل نشده اید، با توجه به این ایام محرم، ایمان قوی شما باعث شده که امام حسین ع محب شما باشند و به ایشان برای حاجت روایی متوسل شوید تا دعایتان کنند. تشکر از همراهیتون.
Zahra : مادرم دو سال پیش در مشهد که برای زیارت رفته بودیم در خواب چهارده معصوم را دید که سوار بر اسب روی دریا برای نجات او در دریا آمدند رفتند و به دستور حضرت فاطمه امام حسن او را از غرق شدن نجات داد تعبیرش چیست ؟
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما مشکلی دارند که از لحاظ احساسی بسیار متاثر شده بودند و باید به امام حسن ع متوسل شوند تا مشکلاتشان حل شود. همینطور توسل به 14 معصوم برای حاجت روایی مادرتان بسیار موثر است زیرا ایشان به مادرتان نظر کرده اند و محب او هستند. تشکر از همراهیتون.
شعله : سلام خانم هراتی عزیز
پسرم بیست و پنج سالشه خواب دیده پیامبر وامام علی
حضرت فاطمه وامام حسن و امام حسین درجایی بلند
ایستاده بودند. ولی صورتشونا نمیتونسته ببینه و ناراحت
بوده،بعد میبینه، حضرت فاطمه میان نوزادی را به پسرم میدن و میگن این علی اصغره، و پسرم چهره ی بسیارزیبای علی اصغررامیبینه.
سپاسگزارم.
فریبا هراتی
: سلام. ایمان پسر شما بسیار قوی است و رسول خدا و اهل بیت او محب او هستند. پسرتان برای حاجت روایی متوسل به حضرت علی اصغر ع شوند چون او به پسرتان نظر کرده است و از طریق دعای خیر او پسرتان جاجت خود را خواهد گرفت. تشکر از همراهیتون.
زهرااااا : با عرض سلام .ادب و احترام خدمت شما
من چند سال پیش خوابی دیدم که هیچ وقت تعبیر آن را نفهمیدم اکنون که با شما آشنا شده ام میخواهم خوابم را بگویم تا برایم تعبیر کنید ....در خواب خودم را با فاصله میدیدم که با امام حسین ع شانه به شانه در یک راه بودیم و به سمت جلو می آمدیم البته فاصله خیلی زیاد نبود اما جوری بود که من چهره ی امام حسین را خیلی واضح نمیدیدم ...احساس میکردم من و امام حسین خیلی با هم صمیمی هستیم و ایشان خیلی مرا دوست دارد و در عین حال برایم نگران بود و ناراحت میگفت چرا عاشق آن پسر شده ای ( آخه من چند ساله عاشق پسری هستم ) اما من جوابی نداشتم بدهم و اندهگین شدم ........
من در یک سایت خواندم که ابن سیرین گفته بود هر کس امام حسین را در خواب ببیند با درجه شهادت از دنیا خواهد رفت خواستم از شما خانم هراتی عزیز بپرسم آیا صحت دارد که من که امام حسین را در خواب دیده ام با درجه شهادت از دنیا خواهم رفت ؟؟؟
از شما خانم محترم که وقت میگذارید و با حوصله پاسخ سوالات اینجانب را میدهید بی نهایت سپاس گزارم ....
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست عزیز ابن سیرین یا هیچ معبر دیگری خدا نیست که بخواهد با قاطعیت چنین صحبتی بکند. رسول خدا ص فرموده اند که خواب خود را برای هر کسی تعریف نکنید و به هرچه که امروزه می خوانید هم نباید سریعا اعتماد کنید و تعبیر خواب او را برای خود موجه بدانید. منوط به شرایط و ضوابط هر دوره تعابیر متفاوت می شوند و بهترین تعابیر را امام صادق ع می گویند که همیشه خوشبینانه و مثبت اندیشانه تعابیر را تعریف کرده اند و صاف با شمشیر وسط بخت و اقبال کسی نمی کوبند!! اینکه شما با امام حسین ع راه می رفتید یعنی در راه او قدم خواهید برداشت و امام حسین ع محب شما هستند. دلیل سوال ایشان هم در واقع هشداری به شماست که باید توجه و سعی خود را در جهت عشق به خدا و البته عشق به خودتان قرار دهید. در قنوت خداوند به ما یاد داده اند تا هم برای سعادت دنیامان از خدای مهربان خوشبختی بطلبیم و هم سعادت آخرت. پس باید خودتان را دوست داشته باشید و به خودتان ارزش بدهید و نه اینکه خودتان را دست کم بگیرید و بابت عشق کسی خودتان را آزار دهید که توجهی به شما ندارد.تشکر از همراهیتون.