تعبیر خواب بچه
اگر خواب بچه اى را دیدید، در انجام کارها فرصت مناسبى را به دست خواهید آورد. دیدن بچه ى لاغر، نشانه دچار شدن به مشکلات است. بچه چاق، موفقیت در انجام کارهاست. اگر در خواب ببینید که بچه اى خوابیده، زندگى خوبى خواهید داشت. اگر ببینید که بچه اى را به قتل رساندید، به یکى از اشتباهات خود پى خواهید برد. بازى کردن با بچه ها نشانه موفقیت در همه کارهاست.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
hediehh : سلام خواب ديدم در جايي بودم كه دو تا بچه چند ماهه يا نهايت يكساله كه يكيش دختر بود و يكيش پسر بود اومدن و اين دو تا بچه مال من بودن البته نه اينكه اينارو به دنيا اورده باشم يا بچه ي من باشن ولي مال من بودن و من دوسشون داشتم ولي اون بچه پسره خيلي اذيت ميكرد و الان يادم نمياد چه كارايي ميكرد ولي اينو ميدونم همش از اين ور به اون ور ميرفت و يه جورايي همه جا به قول معروف آتيش ميسوزوند ولي دختره خيلي مظلوم و خوب بود و جوري شده بود كه ديگه از دستش كلافه شده بودم و فكر ميكنم كاري كردم يا اون پسررو از بين بردم يا مثلا كشتمش يا خوبش كردم يادم نمياد و اين دختر و پسر حرف نميزدن و راه هم نميرفتن چون خيلي كوچيك بودن ولي پسره چون خيلي شر بود همه جا بُل ميرفت و خيلي اذيت ميكرد.. /مجرد هستم و در رابطه با كسي هستم.
فریبا هراتی
: سلام. شما هم به ثروت و سرمایه ای می رسید و هم کاری به شما واگذار می شود که باید زحمت بکشید و به خوبی کارتان را انجام دهید. اما خوب از سرمایه تان لذت می برید و دوست دارید آن را زیاد کنید اما کارتان خسته کننده و پرزحمت است و کلافه تان می کند و بعضی وقتها فکر می کنید که باید کارتان را رها کنید. تشکر از همراهیتون.
Yasi : سلام روزتون یخیر خانم هراتی عزیز خواب میدیدم تو یه خونه قدیمی هستم که خودم بهش رسیده بودم و فکر میکنم برای فروش گذاشته بودم مشتری اومده بود و داشت تعریف میکرد که با اینکه قدیمیه چقدر تمیزه و من گفتم خودم بهش رسیدم توی خوابم بچه ای داشتم نمیدونم مال خودم بود یا نه خوابوندمش روی زمین یکدفعه دیدم مدفوعش از پوشکش ریخته بیرون یکی اومد بچه رو ببینه نزدیک بود بره روی مدفوع که من بهش گفتم و بعد شروع کرد به تمیز کردن اون قسمت و من متعجب که چجوری ریخته بیرون بعد رفتم جلو آیینه آرایش کنم دست به مژه هام زدم ولی اصلامژه هام و نکشیدم یکدفعه دیدم یه قسمت کوچک از وسط مژه چشم سمت راستم کنده شدو من ازطرفی ناراحت بودم می گفتم چجوری آخه مژه های من کنده شد حتی اون قسمت و نمیشه مژه مصنوعی گذاشت چون از ریشه کنده شده بعد با خودم فکر میکردم که مژه زود درمیاد و خودمو دلداری میدادم
فریبا هراتی
: سلام. شما نظرات قدیمی و ایده های خوبی را که از گذشته داشته اید با کسی در میان می گذارید و حرف شما را تایید می کنند و به اصطلاح حرفتان خریدار دارد. شما کار یا پروژه ای را بدست می گیرید که سوددهی زیادی برایتان خواهد داشت و خیرتان به دیگران هم خواهد رسید. شما می خواهید با سیاست رفتار کنید و نظراتتان را جوری بیان کنید که احساس واقعی تان محسوس نباشد. اما در ابراز خودتان مشکل دارید و نمی توانید آنطور که باید دروغگوی خوبی باشید و منطقا محسوس می شود که نظر واقعی تان را نمی گویید. شما نیاز دارید که مسائل را با دیده ی بهتری ببینید و فکر می کنید که بد شانسی آورده اید. ولی مسئله ی کوچکی است که زود رفع خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : با سلام و وقت بخیر
خانم هراتی همسر من دو بار مجزا خواب دیده نوزاد یک ماهه ما اندازه بچه های یکی دو ساله شده و داره میخنده و بازی میکنه
سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما کار و هدف و پروژه ای را به دست دارید که به خوبی پیشرفت خواهد کرد و بسیار موفق خواهید بود. همینطور هم نوزادتان در زندگی اش بسیار پیشرفت می کند و شخصیتی موفق خواهد داشت. او با هوش است. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : سلام خانم هراتی خدا قوت من تقریبا 2ماه پیش که هنوز باردار بودم خواب دیدم 1جفت دوقلو که یکیش دختر و یکیش پسر بود دنیا آوردم که خیلی شبیه هم بودن و زیبا بودن،مدل چشم و ابروهاشون شبیه همسرم بود و من از ذوق این شباهت توو خواب گریم گرفته بود،دیشبم خواب دیدم رفتیم شمال ویلای دوستامون،اونجا پر از فضله موش بود
لطفا دوتا حق خواب کسر بفرمایید،ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما ذهنی خلاق دارید و به دو جهت مختلف کشیده می شوید. شاید دمدمی مزاج باشید و در تصمیم گیریهایتان مردد باشید که تصمیماتتان درست هستند یا نه. ولی به امنیت در کار، سرسپردگی و لذت در زندگی می رسید. هم گشایش کار پیدا می کنید و هم از لحاظ مالی شرایط بهتری خواهید داشت. شما در ابراز احساسات و یا درکتان نسبت به زندگی با همسرتان خیلی تفاهم دارید. فضله ی موش در ویلای دوست شما اشاره به این دارد که آنها از لحاظ مالی شرایط خوبی دارند ولی به خاطر مسائل مالی کوچک با هم اختلاف دارند و ناملایمتی های کوچکی را در زندگی شان تجربه می کنند. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : با عرض سلام و وقت بخیر
من خواب دیدم خونه یکی از آشنایان رفتیم بچه شونو من نگهداری میکردم،یهو دیدم خونشون خیلی بزرگ شد و رو به ی هتل و دریا شده بود،هتلش خیلی مجلل بود و مثل هتلهای اروپا بود،دریاشم آبی بسیار زیبایی بود ادمای زیادی توو هتل و دریاکنار بودن،من اون پسربچه رو توو بغلم داشتم و باهاش حرف میزدم گویا اون بچه و خانوادش واسه یه مراسم عروسی توو اون هتل دعوت داشتن و میخواستن برن در ادامه دیدم من و خانوادم رفتیم خونه یکی از دوستامون مهمونی،بعد لز اتمام مهمونی که داشتیم برمیگشتیم خونه من یهو یادم افتاد گوشیمو خونه میزبان جاگذاشتم برگشتم که گوشیمو بردارم هر چی زنگ در زدم کسی باز نکرد توو حیاطشونم پر از سگهای درنده بود که همش میخواستن حمله کنن،همسایه هاشونم وقتی ازشون کمک خواستم بهم پرخاش کردن و فحش دادن
اگر صلاح دیدین دو تا هزینه تعبیر خواب کسر بفرمایید.
با سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. فامیل شما زندگی بسیار خوبی خواهد داشت و ایده های جدیدی به ذهن او می رسد که زندگی اش را متحول می کند. شما دوست دارید زندگی تان مثل او باشد و به آرامش برسید و کودک درونتان را در شرایط مشابه او به آرامش برسانید! یا اینکه شما برای آنها در واقعیت کاری انجام می دهید که باعث می شود که هدف آنها زودتر به موفقیت ختم شود. این خانواده هویت جدید و شخصیتی جدید خواهند داشت و تمام عادات و افکار آنها عوض خواهد شد و به آرامش بسیار زیادی خواهند رسید. دوست خوبم اگر شما بین دو بخش خوابتان بیدار شده اید، 2 خواب محسوب می شود و باید بفرمایید که بعدا یک حق خواب مجدد از شما کسر کنم. اما اگر بین این دو خواب اصلا بیدار نشده اید، یک خواب است؛ و من چون این موضوع را نمی دانم از شما خواهش می کنم که در صورتی که دو خواب است بفرمایید تا یک هزینه ی دیگر هم از شما کسر کنم. شما دلتان می خواهد که ارتباطتان را با کسی که دیده اید به خانه اش رفته اید حفظ کنید ولی آنها تمایلی به ادامه ی رابطه با شما از خودشان نشان نخواهند داد. نه دوستان ایشان و نه کسانی که با آنها در ارتباط هستند هم دوست ندارند که مخالف خواسته ی آنها رفتار کنند و از نظرات آنها جانبداری خواهند کرد. تشکر از همراهیتون.
Mah : خواب دیدم سینم پر شیر هستش دارم بچه شیر میدم به قدری شیر زیاد بود که دهن بچه پر شده بود از شیر د روی زمین میریخت شیر خیلی زیاد بود تو سینم این تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی مهربان و خردمند دارید و سعی می کنید که کاری را که به شما واگذار شده را با جان و دل به پیش ببرید و از هدف و یا پروژه ای که در دست دارید حمایت کنید. شما جربزه ی زیاد و شخصیتی حمایتگرایانه و قوی و توانا دارید. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام خانم هراتی عزیز دیشب خواب عجیبی دیدم ولی زیاد ازش یادم نمیاد بجز اینکه من و مامانم و مامان بزرگم رفتیم قبرستان سر قبر دوتامادربزرگهام ک تو خونه با ما زندگی میکردن تقریبا غروب بود ک داشتیم برمیگشتیم ک مادرم میگه یادمون رفت این دوتا تیکه پارچه رو باید چال کنیم کنار قبرهاشون برا مادربزرگ هات داشتبم برمیگشتبم ک کنار همون قبرستان خونه ای بود ک خانمش بچه دوقلو زاییده بود دوتا بچه ک فک کنم دختر و پسر بودن نوزاد ک اونو قندان کرده بودن من میرم میبینم بغلشون میکنم چشمان سبز و درشتی داشتن همونجا میبینم یکی از بچه ها رو کنار آتیش گزاشته و کم موند بچه بسوزه ک میام برش میدارم و بازم بغلش میکنم و می بوسم
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان سعی می کنید که عادات و رفتارهای بدی را که از مادر بزرگانتان یاد گرفته اید را دور بریزید و مثل آنها از فریب و حیله و سیاست مداری در پیشبرد کارهایتان استفاده نکنید. شما می خواهید اشتباهات گذشته تان را فراموش کنید. شما افکاری دمدمی مزاج و دوگانه پیدا می کنید که گاهی تصمیماتی می گیرید که هم با تصمیمات خودتان سازگارید و هم در تضاد و نمی دانید که تصمیمتان درست است یا خیر. گاهی به چیزها به چشمانی حسودانه یا پولی و مادیگرایانه نگاه می کنید و سعی می کنید که این احساسات منفی و بد را مهار کنید و از دست خودتان عصبانی می شوید که اینطور هستید ولی باز لحظه ای بعد، از خودتان تقدیر و این حالتتان را تحسین می کنید. باید سعی کنید که این تضادهای روحی تان را کنار بگذارید و آگاهانه و خیر خواهانه به اطرافیان و زندگی خودتان فکر کنید. تشکر از همراهیتون.
Sepidesamimi : سلام خدا قوت
من امروز صبح خواب دیدم که بچه ایی به دنیا اوردم دقیقا دیدم که زایمانمم طبیعی بوده و بچه رو دادن بغلم و گرفتمش و بهم گفتن اسمش هلیا هستش....تو خواب به همسرم گفتم بچه اسمش هلیاس...دختره یا پسد؟؟اونم گفت پسره....من متاهلم ولی خب هنوز عروسی نکردیم....صبح که از خواب بیدار شدم به همسرم گفتم گفت بچه پسر بود یا دختر؟؟،گفتم اسمش دختر بود...
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما از غم فارغ شده و گشایش کار می یابید و پروژه یا کار و هدفی به دستان شما واگذار می شود که باعث می شود در زندگی تان پیشرفت کنید و به ثروت برسید. تشکر از همراهیتون.
Seyed7 : سلام خوبی خاله فریبا؟
پسر داییم خواب دیده که بچه رو پای مادرم هست ولی بچه مال کسی نیست یا مثلا نوه باشه بچه مال خود مادرم هست.
تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر شما هدفی دارد که سعی می کند برای پیشبرد آن، از وجود خودش مایه بگذارد. اگر دختر بوده او ثروتی بدست می آورد که می خواهد آن را افزایش دهد و اگر پسر بوده کار یا پروژه ای به مادرتان واگذار می شود که به خوبی آن را به پیش خواهد برد. تشکر از همراهیتون.
somaye : سلام خواب ديدم كه با دختر دومم و دختر كوچيكم كه الان متاهله در ماشين بوديم و دختر كوچيكم تقريبا سه ماهش بود(الان ٢٣سالشه و متاهله) و در خابم خيلي كوچيك بود و با كالسكه توي ماشين بود و داشتيم ميرفتيم كه پليس ها ايستاده بودن به خاطر مريضي كرونا يا آلودگي كه نميذاشتن كسي رد بشه و من از ماشين پياده شدم و دخترم رو با كالسكه بردمش كه پليس ها نگيرنش و هي ميرفتم از اين ور به اون ور كه پليس ها منو نبينن و همينجور كه رد ميشدم يك زميني جلومون بود كه يك سگ اونجا راه ميرفت و به رنگ كِرم رنگ بود و به ما كاري نداشت، ولي در كل خيلي نگران دخترم بودم و همش ميترسيدم كه يكي به دخترم آسيب برسونه. (البته دخترم در زندگي متاهليش بهانه گيري هاي بچه گانه ميكنه و من نگرانشم كه زندگيش خراب نشه)
فریبا هراتی
: سلام. شما نسبت به دخترتان شخصیتی حمایتگرایانه دارید و فکر می کنید که او نمی تواند از پس خودش به خوبی بربیاید و نیاز به حمایت و پرستاری شما دارد. کما اینکه او هم خیلی مجرب و عاقلانه رفتار نمی کند و ساده دل است. کرونا همان انرژی های منفی زندگی دخترتان است که شما نگران او هستید. کسی در زندگی شما هست که تا زمانی که منافع او را نادیده نگیرید، و به او احترام بگذارید دوستتان باقی می ماند. شاید اشاره به همسر دخترتان داشته باشد. تشکر از همراهیتون.