تعبیر خواب خانه
اگر کسی خود را در خانه جدیدی دید که متعلق به خود اوست، و در آن خانه وسایل رفاه و راحتی کاملی وجود داشت، به زودی ازدواج می کند و به خوشبختی و رفاه خواهد رسید. اگر شخص متاهلی این خواب را ببیند، نشانه داشتن زندگی مرفه و خوبی است. ورود به خانه نو نیز ازدواج است.
اگر دید در خانه ای بدون وسایل و تک و تنها به سر می برد، نشانه نزدیک شدن به پایان عمر است. اگر کسی ببیند خانه ای محقر و ویرانه دارد و آن خانه متعلق به خودش است، زندگی بر او تنگ خواهد شد و درآمدش کاهش خواهد یافت. چنان چه ببیند یکی از اتاقهای خانه آشفته و خراب است، بخشی از زندگی بیننده خواب دچار خرابی و ویرانی می شود و غمی و زیانی به او می رسد.
اگر ببینید که درب خانه شما آهنی است، زندگی قابل دوامی دارید و ثروتمند می شوید. اگر درب خانه شما از نقره بود، بیننده خواب گنه کار است و باید توبه کند. اگر درب نویی به خانه اش وصل کردند، بیننده خواب شغل و کار جدیدی پیدا می کند.
اگر کسی دید درب خانه خود را کند، و به دور انداخت، اگر درب کهنه و شکسته بود، و به جای آن درب نویی گذاشت، از غم و اندوه مالی خلاصی و نجات پیدا می کند و به مال و نعمت می رسد و اگر کسی دید که دیگری درب خانه او را می کند، از آن شخص خصومت خواهد دید و اگر دید درب خانه اش بزرگ شده به مقام وی افزوده می شود.
اگر کسی دید درب از خانه ی قدیمی می کند، در خیرات به رویش گشوده می شود. اگر کسی درب خانه ی خود را کوچک دید که به زحمت می توانست وارد سرای شود، به تنگدستی دچار می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سرای به خواب بر هشت وجه است:
- مرد را زن و زن را شوهر،
- توانگری،
- ایمنی،
- عیش خوش،
- مال،
- ولایت،
- عزت،
- امانت.
محمد ابن سیرین می گوید: خانه مفرد درخواب، زن است. اگر ببیند خانه یا ستونهای خانه را از جای برداشت، دلیل که زن با مروتی می خواهد و به زودی زنش آبستن خواهد شد. اگر ببیند وارد خانه ای نو شد، دلیل که زنی خواهد و توانگر شود.
اگر ببیند که خانه مفرد به کنج اندوه بود و ندانست که خانه از کیست، دلیل که از دنیا رحلت کند. اگر ببیند درب خانه باز بود و او در را قفل نکرده بود و آن خانه به خانه دیگر راه داشت، دلیل که از غم و اندوه رها گردد. اگر بیمار این خواب را ببیند، شفا یابد. اگر ببیند درب خانه خود را بشکست، دلیل که از کسی او را مالی رسد.
اگر ببیند درب سرای بشکست یا بسوخت، دلیل که برای صاحب سرای مصیبت اتفاق خواهد افتاد. اگر ببیند زمین سرای او بزرگ و فراخ شد، دلیل که به قدر آن فراخی او را روزی در دنیا فراخ شود. اگر برخلاف این ببیند، روزی بر وی تنگ شود. اگر ببیند سرای او را می کندند، دلیل که راه صلاح بر خود ببندد و نماز و عبادت کم کند. اگر ببیند سرای کهن را می کند، در خیرات بر وی گشاده شود و خرم گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که خانه بر وی افتاد، دلیل که مالی بسیار بدو رسد. اگر ببیند که خانه بزرگ و فراخ گردید و از آن که بود بزرگتر شد، دلیل که مال و نعمت بسیار بر وی رسد. اگر ببیند درِب خانه او آهنین بود، دلیل که توانگر شود.
اگر درب خانه او سیمین است، دلیل که او باید از گناه و معصیت توبه کند. اگر توانگر بود، نعمتش زیادتر شود. اگر ببیند پیرامون خانه او هیچ خانه ای نبود، دلیل که حالش تباه شود. اگر ببیند که میان سرایِ نو شد، دلیل که او را دختری یا خواهری آید و هم او گوید که صفحه سرای، دلیل کند بر پدر و مادر. اگر دید صفحه سرای او نو و پاکیزه است، دلیل است بر تندرستی تن مادر و پدر.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند در سرای بیگانه شد و هیچکس را نشناخت و در آنجا مردگان دید، دلیل که آن سرای آخرت بود و وقت اجل وی رسیده است، اگر ببیند در آنجا شد و بیرون آمد، دلیل که بیمار شود و نزدیک هلاک باشد و شفا یابد. اگر در سرای معروف وارد شد که بنیاد آن از گل بود، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر ببیند بنیاد سرای او از خشت پخته و گچ بود، دلیل که جوینده مال حرام است. اگر ببیند از آن بیرون آمد، دلیل که از حرام توبه کند. اگر ببیند در سرائی بزرگ و فراخ بود، دلیل که روزی بر وی فراخ شود. اگر سرای کوچکی و تنگ دید، دلیلش به خلاف این باشد.
جابرمغربی می گوید: اگر کسی دید در سرائی بزرگ و پاکیزه و نو داخل شد و دانست که آن سرای ملک او بود، دلیل که روزی بر وی فراخ و گشاد شود و عزت و جاه یابد و زن خوبروی خواهد و توانگر شود و ولایت یابد. اگر این خواب را زنی دید، شوهر توانگر بخواهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ad : با عرض سلام و وقت بخیر. دیشب خواب دیدم داخل خونه خودمون بودم. اینطور بود که داخل خونه غیر از من دیگه کسی زندگی نمیکرد و من تنها زندگی میکردم. هیچ چیز از اینکه چرا تنها زندگی میکردم رو خواب ندیدم ولی فقط اینطور بود غیر از من هیچکس اونجا زندگی نمیکرد و من از این تنهایی ناراحت بودم. داخل هال بودم میخواستم وارد یکی از اتاقها بشم، داخل هال دم در اتاق بودم، از اینکه تنها بودم ناراحت بودم و احساس ترس داشتم. متوجه یک صدایی شدم که صدای یک زن بود که انگار با یک نفر صحبت میکرد، ولی هیچکس نبود و من فقط صدا رو میشنیدم که از خواب بیدار شدم. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما احساس می کنید که کسی نیست که شما را درک کند، روحیه و اخلاقیات شما را تصدیق کند و با شما همفکری کند. شما شخصیتی اجتماعی دارید و می خواهید در مقاطع مختلف زندگی تان فعالیت کنید و دوروبرتان را پر از دوستان خوب و کسانی کنید که با شما همفکر هستند. بیشتر ذهنیت شما صرف کسب درامد و امرار معاش است و مسئله ی دیگری نیست که در زندگی تان به آن توجه خاص داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
firuze mehrabani : درود بانو فیروزه حمیدم، در یک خانه دو طبقه بودم. در خواب انگار با استادم ازدواج کرده بودم و ایشان اومدن تو خونه(در خواب خانه من و استادم بود) من از دیدن و کنار ایشان بودم خوشحال نبودم ولی ایشان خوشحال بودن. پوزش میخوام رو تخت رفتیم و در حال معاشقه بودیم(با اکراه کنارشون بودم)، لب همدیگرو بوسیدیم که ایشان از این کار خوشش نیامد. در خواب خانه دو خدمتکار زن داشت و یکی از آنها بهم گفت که دکتر زن اولش رو به شما ترجیح میده و در خواب اسم زنش رو یاسی خانم گفت. در خواب انگار در خانه زندانی شده بودم و حق خروج از خانه نداشتم(در واقعیت استادم یه مرد جوان متاهل هست که میخوام پیشنهاد همکاری در پروژه ای را بهشون بدم و اینکه در گذشته تلویحا بهم ابراز علاقه کردند ولی من خودمو به نفهمیدن زدم، الان دودلم که پیشنهاد همکاری بهشون بدم یا خیر) سپاسگزارم
فریبا هراتی
: سلام. شما و استادتان نسبت به یک مسئله با هم توافق دارید و احساس تعهد می کنید. او سعی می کند که نظراتش را به شما تحمیل کند و این باعث ناراحتی شماست. شما از اینکه با او کار کنید احساس نارضایتی دارید و این او را ناراحت می کند. شما باید روی استقلال خودتان کار کنید و می توانید مختار باشید که با استادتان کار کنید یا نه. به هر جهت او همسرش را دوست دارد و یا اهداف مالی برایش مهمتر است از رابطه دوستانه با شما. بنابر این شما خودتان را نباید معذب بدانید و اگر دوست ندارید با او کار کنید خوب نکنید! چون اگر با او شروع به کار کنید بعد نمی توانید به راحتی از فکرتان منصرف شوید و کار را به کسی دیگر بدهید. به هر حال برای او پول مهم است و نه صرفا ارتباط با شما. تشکر از همراهیتون.
جلیل علیپوربرزگر : سلام خانم هراتی پدرخانمم خیلی ساله فوت کردن خواب دیدم برادر خانمم که پسر کوچکتره خانواده است یه خونه ی خالی داشت و کلیدش دست من بود ؛برادر خانم بزگترم که فرزند ارشد خانواده ی خانمم هستن به من گفت کلید رو بده من با پدرم برم اونجا بخوابم.
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. برادر کوچکتر خانمتان احساس ناامنی می کند و شما کسی هستید که می توانید باعث شوید او به آرامش برسد، او می تواند احساسش را با شما در میان بگذارد. شما می توانید این فرصت را در اختیار او بگذارید تا حرف دلش را به شما بزند و آرامش بیشتری داشته باشد. برادر بزرگتر او، می خواهد که این فرصت را داشته باشد تا به امنیتی برسد که پدرش برای او فراهم می کرده. او دلتنگ پدرش است و دوست دارد که پدر واقعی اش کنارش بود تا می توانست با او صحبت کند. در واقع هر دوی اینها نیاز به محبت بیشتری از جانب شما دارند ولی برادر بزرگتر مغرورتر است و کمتر ابراز می کند که نیاز به حمایت پدرانه دارد یا بیشتر با شما رودرواسی دارد و نمی تواند راحت تر صحبت کند. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام خانم هراتی عزیزم
((لطفا مخفی باشه))
فریبا هراتی
: سلام. کسی از فامیل شما می خواهد شخصیتی حمایتگرایانه به خودش بگیرد و اطلاع چندانی از زندگی شما هم ندارد و فکر می کند که کاش شما از همسرتان جدا نمی شدید. از نظر او همسر شما مستاصل است و گناه داشت که او را رها کنید. او درکش نسبت به مسائل بر حسب اصول پایه و ابتدایی زندگیست و مانند شما آگاهی ندارد. شما درک و خردتان بالاتر از اوست و می خواهید سریعا در زندگی تان پیشرفت کنید. دوستان شما حرفتان را می زنند و آن که کوچکتر بوده، کمتر از مشکلات شما با خبر است و دومی بیشتر! اما ضمن اینکه او نسبت به شرایط شما حالت بدبینی یا کینه توزانه و یا حتی مخفی کاری دارد و خیلی صاف و صادق نیست. همسر سابقتان می خواهد از افکار شما سربربیاورد و وانمود می کند که مهربان و آرام و صلح طلب است. اما شما دیگر نمی گذارید که او به شما مسلط باشد و هر جور دوست داشت بازی تان بدهد. شما مسیر زندگی تان را عوض کرده اید و خودتان را به خدای بزرگ خواهید سپرد و با توسل به امام زمان ع از خدای مهربان طلب تحولی مثبت در زندگی تان را خواهید داشت. شاید در برنامه های شما برای رسیدن به خوشبختی کمی تاخیر به وجود آمده باشد ولی این روزها هم تمام خواهند شد. تشکر از همراهیتون
Vahideh : سلام مجدد عزیزم
این نکته رو فراموش کردم بگم که اون خانم توی مینیبوس، نیکو خردمند (بازیگر بودن) که حس میکردم اون خانم فامیل هستن
فریبا هراتی
: سلام. شما فرمودید خوابتان حذف شود و من الان در ذهنم نیست که خوابتان چه بوده و راجع به چه کسی صحبت می کنید.
معصومه احمدی 2 : با سلام خدمت خانم هراتی عزیز.. من توی خواب دیدم که یه دفعه دیدم توی خونه عمه م هستم که کاملن کوبیده شده و نوسازی کامل شده است.. عمه م و پسر عمه م اونحا بودن و عمه م داشتن خونه رو نظافت می کردن که آماده کنن برای اسباب کشی... من وارد شدم و همش می گفتم ماشااله.. الحمدولله..بعد یهو توی ذهنم گفتم عمه که تازه خونه ش رو بازسازی کرده بود... چرا دوباره این کارو کرده... ایشون توی واقعیت تازه نوسازی کردن... ولی به روش نیاوردم و ازش نپرسیدم... ممنون
فریبا هراتی
: سلام. عمه ی شما روی ذهن و جسمش کار کرده و سعی کرده که شخصیت تازه و مدرنتری از خودش به شما و دیگران نشان دهد. او می خواهد که نگرانی ها و مشکلات گذشته را دور بریزد و زندگی اش را به سمت مثبت متحول کند. تشکر از همراهیتون.
محسنم : سلام خسته نباشید
من خواب دیدم با پدر و مادرم داخل ی خونه روستایی ک بچگی اونجا زندگی می کردیم بودیم
بعد فقط ی زیرانداز داشتیم، ی مهمون هم داشتیم ک من نشناختمش، بعد سرکار میرفتم و میومدم خونه کلی خوشحال بودیم، از زندگیمون راضی بودیم
ادامه همین خواب خواب دیدم ک میخواهم با خواهر خودم رابطه جنسی برقرار کنم
چندبار خواستم این کارو کنم ولی پشیمون شدم. خواستم ببینم چ تعبیری داره
تو دنیای واقعی ما اون خونه روستایی رو فروختیم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به این فکر می کنید که قدیمها با وجود مشکلات مالی و سادگی زندگی تان، اما آرامش بیشتری در زندگی تان وجود داشت. الان شما گاهی از خواهرتان عصبانی می شوید و می خواهید نظراتتان را به او تحمیل کنید یا وادارش کنید که از شما حرف شنوایی داشته باشد ولی سعی می کنید با او با ملایمت برخورد کنید. تشکر از همراهیتون.
salarian : :سلام وقت بخیر من خواب دیدم برادرم که به تازگی خونه خریده وخونه ی لوکسی هم هست من دیدن خونش رفتم و دیدم یه خونه ی خیلی معمولیه و خیلی از جاهای خونه پرت هست و چند تا پله می خورد پایین اتاق خوابش بود که یه تخت دو نفره ی بزرگتر از حد معمول داخلش بود و دو تا تخت کوچکتر از حد معمول یکنفره که برادرم روی یکی از اونا خوابیده بود و دستش روی پیشونیش بود و ناراحت به نطر می رسید و خانمش هم اون طرف روی اون یکی تخت بچش بغلش بود و انگار می خواست شیرش بده از اتاق رفتم بیرون دیدم یه راهرو کنارش هست که خالیه و دیوارهایش سیمانیه به خانمش گفتم چرا این خونه انقدر پرتی داره صمنا خونه ی برادرم طبقه ۵ هست ولی این خونه طبقه اول بود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. برادرتان و خانمش با هم اختلاف نظر دارند و با هم بدرفتاری می کنند. خشک و بیروح با هم رفتار می کنند و از بعضی جهات سنت گرایی می کنند و خیلی مدرن با هم برخورد نمی کنند. خانم او شاید به فرزندشان بیشتر از برادرتان اهمیت می دهد. تشکر از همراهیتون.
reza : سلام خواب دیدم یه خونه سه طبقه حیاط دار خریدیم یا خودم میگفتم طبقه دوم خودمون زندگی میکنیم دو تا طبقه بالا و پایین رو میدیم اجاره. ساختمان با این که تازه تاز نبود اما خوب بود نما و کابینتهای خوبی داشت به همسرم میگفتم نگاه کن اصلا نیازی نیست حتی کابینتها رو عوض کنیم. اما سالنش انگار گرد نبود به همسرم میگفتم بیا آشپزخانه رو قاطی سالن کنیم یکی از اتاقها رو بکنیم آشپزخانه ما دو تا اتاق کافی مون اما همسرم میگفت نه اگر این کار رو هم بکنیم باز سالن گرد و یک دست نمیشه
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی اجتماعی و روحی بزرگ دارید و بعضی از اولویت های خودتان را به خاطر دیگران کنار می گذارید. شاید شما خیلی مدرن نباشید ولی ذهنتان خوب کار می کند و وجهه ی خوبی دارید. شما می خواهید که روابط عمومی تان را با دیگران گسترش دهید و بیشتر به فکر رفاه دوستان و خانواده تان باشید. می خواهید زندگی تان عالی تر باشد و به کمال برسید. تشکر از همراهیتون.
reza : سلام عصر بخیر. خانم هراتی ببخشید. بنده این تعبیرشمارو خیلی خوب متوجه نشدم. اینکه میفرماید شما میخواهید زندگی تان عالی تر شود، یعنی تعبیر این خواب این ست که در آینده زندگی عالی تری خواهم داشت؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اینکه شما می خواستید که آشپزخانه را بزرگتر کنید، یعنی می خواهید امکانات مالی و رفاهی تان را بیشتر کنید ولی همسرتان به اندازه ی شما خوشبین نیست که بتوانید مرفه زندگی کنید. خواب بیشتر گویای ذهنیت امروز شما و همسرتان نسبت به شرایط آینده تان است و وحی منزل نیست که حتما در آینده نتوانید به ثروت برسید. انشالله خدا بخواهد همه چیز برایتان عالی خواهد شد.
سارا : سلام
خواستگارم خواب دیدن من رفتم خونشون و چیدمان مبل و میز غذا خوری رو تغییر دادم و میخاستیم بشینیم غذا بخوریم. تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. شما وقتی به آنها فکر می کنید، دوست دارید که آنها به خاطر خوشایند شما، از مسیر خودشان خارج شوند و تلاش می کنید که روابط و نگرش هایتان را در باره ی آنها مجددا ارزیابی کنید. اگر مبلها راحت جابجا شده، سطح بار یا مسئولیتی که در قبال آنها احساس می کنید، کم است و اگر سخت جابچا شده، شما در قبال آنان زیاد احساس مسئولیت می کنید. تشکر از همراهیتون.
سانلی : سلام و درود لطفاً متن مخفیب اشد.
فریبا هراتی
: سلام. مشاور شما که در ظاهر بخوبی می تواند زندگی اش را کنترل کند و موفق و خونسرد و آرام است، خودش با محدودیت ها و شرایط بغرنجی در زندگی اش مواجه است و نیاز به کمک دارد. او شخصیتی وابسته به دیگران دارد و در مورد مسئله ای احساس بی یاوری می کند. او می خواهد که خیلی زود در زندگی اش پیشرفت کند و به موفقیت برسد. اما مشکلاتی دارد که باید روی جسم و ذهن خودش کار کند و تمایلی ندارد که نگرانی ها و مشکلاتش را با کسی مطرح کند. او در ظاهر سعادتمند و موفق است و زندگی اش به تعادل رسیده ولی به هر جهت خوابتان گویای این است که هیچ کسی خوشبخت کامل نیست و همه به هم نیاز دارند تا هارمونی و هماهنگی به زندگی شان راه پیدا کند. او هم احساس می کند که عمرش دارد می گذرد و هنوز به خواسته های خودش نرسیده است و با دوستش مشاوره و درددل می کند. تشکر از همراهیتون.