کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب خانه

اگر کسی خود را در خانه جدیدی دید که متعلق به خود اوست، و در آن خانه وسایل رفاه و راحتی کاملی وجود داشت، به زودی ازدواج می کند و به خوشبختی و رفاه خواهد رسید. اگر شخص متاهلی این خواب را ببیند، نشانه داشتن زندگی مرفه و خوبی است. ورود به خانه نو نیز ازدواج است.

اگر دید در خانه ای بدون وسایل و تک و تنها به سر می برد، نشانه نزدیک شدن به پایان عمر است. اگر کسی ببیند خانه ای محقر و ویرانه دارد و آن خانه متعلق به خودش است، زندگی بر او تنگ خواهد شد و درآمدش کاهش خواهد یافت. چنان چه ببیند یکی از اتاقهای خانه آشفته و خراب است، بخشی از زندگی بیننده خواب دچار خرابی و ویرانی می شود و غمی و زیانی به او می رسد.

اگر ببینید که درب خانه شما آهنی است، زندگی قابل دوامی دارید و ثروتمند می شوید. اگر درب خانه شما از نقره بود، بیننده خواب گنه کار است و باید توبه کند. اگر درب نویی به خانه اش وصل کردند، بیننده خواب شغل و کار جدیدی پیدا می کند.

اگر کسی دید درب خانه خود را کند، و به دور انداخت، اگر درب کهنه و شکسته بود، و به جای آن درب نویی گذاشت، از غم و اندوه مالی خلاصی و نجات پیدا می کند و به مال و نعمت می رسد و اگر کسی دید که دیگری درب خانه او را می کند، از آن شخص خصومت خواهد دید و اگر دید درب خانه اش بزرگ شده به مقام وی افزوده می شود.
اگر کسی دید درب از خانه ی قدیمی می کند، در خیرات به رویش گشوده می شود. اگر کسی درب خانه ی خود را کوچک دید که به زحمت می توانست وارد سرای شود، به تنگدستی دچار می شود.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سرای به خواب بر هشت وجه است:
  1. مرد را زن و زن را شوهر،
  2. توانگری،
  3. ایمنی،
  4. عیش خوش،
  5. مال،
  6. ولایت،
  7. عزت،
  8. امانت.

محمد ابن سیرین می گوید: خانه مفرد درخواب، زن است. اگر ببیند خانه یا ستونهای خانه را از جای برداشت، دلیل که زن با مروتی می خواهد و به زودی زنش آبستن خواهد شد. اگر ببیند وارد خانه ای نو شد، دلیل که زنی خواهد و توانگر شود.
اگر ببیند که خانه مفرد به کنج اندوه بود و ندانست که خانه از کیست، دلیل که از دنیا رحلت کند. اگر ببیند درب خانه باز بود و او در را قفل نکرده بود و آن خانه به خانه دیگر راه داشت، دلیل که از غم و اندوه رها گردد. اگر بیمار این خواب را ببیند، شفا یابد. اگر ببیند درب خانه خود را بشکست، دلیل که از کسی او را مالی رسد.
اگر ببیند درب سرای بشکست یا بسوخت، دلیل که برای صاحب سرای مصیبت اتفاق خواهد افتاد. اگر ببیند زمین سرای او بزرگ و فراخ شد، دلیل که به قدر آن فراخی او را روزی در دنیا فراخ شود. اگر برخلاف این ببیند، روزی بر وی تنگ شود. اگر ببیند سرای او را می کندند، دلیل که راه صلاح بر خود ببندد و نماز و عبادت کم کند. اگر ببیند سرای کهن را می کند، در خیرات بر وی گشاده شود و خرم گردد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که خانه بر وی افتاد، دلیل که مالی بسیار بدو رسد. اگر ببیند که خانه بزرگ و فراخ گردید و از آن که بود بزرگتر شد، دلیل که مال و نعمت بسیار بر وی رسد. اگر ببیند درِب خانه او آهنین بود، دلیل که توانگر شود.
اگر درب خانه او سیمین است، دلیل که او باید از گناه و معصیت توبه کند. اگر توانگر بود، نعمتش زیادتر شود. اگر ببیند پیرامون خانه او هیچ خانه ای نبود، دلیل که حالش تباه شود. اگر ببیند که میان سرایِ نو شد، دلیل که او را دختری یا خواهری آید و هم او گوید که صفحه سرای، دلیل کند بر پدر و مادر. اگر دید صفحه سرای او نو و پاکیزه است، دلیل است بر تندرستی تن مادر و پدر.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند در سرای بیگانه شد و هیچکس را نشناخت و در آنجا مردگان دید، دلیل که آن سرای آخرت بود و وقت اجل وی رسیده است، اگر ببیند در آنجا شد و بیرون آمد، دلیل که بیمار شود و نزدیک هلاک باشد و شفا یابد. اگر در سرای معروف وارد شد که بنیاد آن از گل بود، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر ببیند بنیاد سرای او از خشت پخته و گچ بود، دلیل که جوینده مال حرام است. اگر ببیند از آن بیرون آمد، دلیل که از حرام توبه کند. اگر ببیند در سرائی بزرگ و فراخ بود، دلیل که روزی بر وی فراخ شود. اگر سرای کوچکی و تنگ دید، دلیلش به خلاف این باشد.

جابرمغربی می گوید: اگر کسی دید در سرائی بزرگ و پاکیزه و نو داخل شد و دانست که آن سرای ملک او بود، دلیل که روزی بر وی فراخ و گشاد شود و عزت و جاه یابد و زن خوبروی خواهد و توانگر شود و ولایت یابد. اگر این خواب را زنی دید، شوهر توانگر بخواهد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

1433 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Ad0rina

Ad0rina : سلام شارژ حساب انجام شد اطفا تعبیر رو بفرمایید

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۱۶:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما ایده های تازه ای به ذهنتان می رسد و روحیاتتان عوض خواهد شد. زندگی تان متحول می شود و شرایط تازه و موقعیت های تازه ای در زندگی تان به وجود می آید که بتوانید خودتان را ارتقا دهید، نگرانیهای قبلی تان را از بین ببرید، مشکلاتتان را حل کنید و با خودتان صداقت داشته باشید. چشم انداز تازه ای در زندگی تان به وجود می آید و شما باید تصمیمات تازه ای برای زندگی تان بگیرید که بخاطرش گاهی احساساتی می شوید و گاهی دلتان شور می زند. اما سعی می کنید که رفتاری دوستانه و ذهنی مثبت اندیش داشته باشید. دوست پسر سابق شما به شما غبطه خواهد خورد و معتقد خواهد بود که شرایط شما، همان شرایطی است که او آرزویش را دارد. شما برای زندگی تان برنامه ریزی می کنید و اوضاع به نفعتان خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۳۲:۵۸
Ad0rina

Ad0rina : سلام،من به تازگی با یک اقا اشنا شدم، خواب میدیدم خونمون رو عوض کردیم ، خونه بزرگ و سه خوابه بود با اتاق های بزرگ من برای خودم یکی از اتاق های بزرگ رو انتخاب کردم، خونه داخلش یه تعداد وسیله بود که خاک گرفته بودن( اللته نو هم نبودن ولی خراب هم نبودن) دیوارای اتاق من هم کاغذ دیواریاش تا حدودی خراب شده بود، منم شروع کردم به گرد گیری و چیدن برنامه برای دیزاین اتاق و گفتم ایراد نداره کاغذ دیواریارو کلا میکنم ومیدم رنگ کنن، خونه دید خیلیییی نزدیکی به دریا داشت و از بالکنش اگر پاتو اویزون میکردی میخورد به امواج! بالکنشم بزرگ بود به خانواده گفتم اینجا جون میده واسه چای خوردن و رفتم اب جوش برارم که چای درست کنم، تو این حین دوست پسر قبلیم هم اومده بود خونمون و داشت قلیون میکشید(درواقعیت نمیکشه)گفت اینو از کجا سفارش دادین و چند؟ یه نفر گفت ۱ تومن اونم گفت واقعا می ارزه(یعنی خوشش اومده بود، منم تو دلم گفتم این ۳۰۰/۴۰۰ پولش نه ۱ تومن. یه جورایی انگار ته دام خوشحال بودم که خونمون عوض شده و جلو دوست وپسر قبلم سربلند شده بودم.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۲۹:۵۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. طبق قوانین سایت که در تمام صفحات تعبیر خواب ذکر شده است هر 750 کاراکتر معادل یک حق خواب است و خواب شما شامل 920 کاراکتر و 2 حق خواب و از حد مجاز طولانی تر است. لطفا یک خواب شارژ کنید و بفرمایید تا تعبیر شود. نوبت شما محفوظ خواهد بود. تشکر.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۷:۳۰
نورالله

نورالله : سلام.خواهر خانمم خواب دیده خانمم توی یک شهر بسیار زیبایی که در خواب متوجه میشه شیراز بوده ( ما در واقعیت میخوایم به شیراز مهاجرت کنیم)توی یک خونه بزرگ و زیبا که چندین در ورودی داره و این خونه روی زمینی جزیره ای میان آب هست و جزیره میان آب در حال چرخش است و هر دفعه یکی از درها نمایان میشه و خواهر خانمم هر چه سعی میکنه از آب رد بشه و وارد خونه توی جزیره بشه موفق نمیشه ولی میبینه کلی زن ناشناس بهمراه دو سه تا مرد به راحتی وارد اون خونه مین و همش پیش خودش میگه خوش بحال فلانی(خانمم)که توی همچین خونه زیبا و بزرگی زندگی میکنه.ممنون از شما

پاسخ
لینک۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۱۶:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خانم شما به ثروت و رفاه بسیار زیادی خواهد رسید. امکانات مالی او تقویت خواهد شد. ناز و نعمت و رفاه و آرامش خاطر خواهد داشت، و خواهر خانمتان نمی تواند امکانات مالی خانم شما را داشته باشد و یا مثل او به آرامش و امنیت برسد. فکر خانم شما خیلی راحت خواهد بود و همه به او غبطه می خورند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۱۳:۳۹
mahsa9923

mahsa9923 : سلام خانم هراتی عزیز

خواهرم خواب دیده که کسی که دوستش دارم تو خونه ما بوده انگار عضوی از خانواده ما بوده و یه رکابی تنش بوده و چاه سینک آشپزخونه رو که گرفته بوده تعمیر کرده، تقریبا یک ماه پیش خودمم خواب دیدم این آقا و مادرش منو دعوت کردن خونه شون و مادرش منو با یه خانم مقایسه میکرد و میگفت که من از اون خانم بهترم، ایشونم تو خوابم حمام رفتن، دو حق خواب کسر کنید، متشکرم.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۱۹:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. کسی که دوستش دارید به شما فکر می کند و می خواهد که احساس راحتی و صمیمیتش را به شما ابراز کند. او سعی می کند که نگرانی های شما یا سو تفاهماتی که در ابراز نظراتتان به وجود آمده است را رفع و رجوع کند و روی رابطه تان کار کند تا شرایط بهبود پیدا کند. مادر او با او راجع به شما صحبت می کند و شما را با کسی مقایسه می کند و معتقد است که شما از آن شخص بهترید. اگر مادر او شما را نمی شناسد، تعبیر این است که این آقا به حالتی مهربانانه تر و خردمندانه تر از آنچه که شما از او دیده اید، در خلوت خودش راجع به شما فکر می کند و معتقد است که شما برای او از همه بهترید. او سعی می کند که اشتباهاتش را از ذهنش پاک کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۴:۴۷
Maryam

Maryam : سلام خانم هراتی عزیز
دوست بنده چند شب پیش خواب دیده بود داخل خانه ای هست ک دوتا اتاق خواب داره یک اتاق انگاری یک خانم از مادر دوستم اجاره کرده بودولی پولی پرداخت نمی‌کرد اون خانم تو واقعیت همسایه تو کوچشون، از طرفی هم با پسری ک خیلی سال پیش دوست بود اون میبینه ک اونم داخل خونه اس ولی دوستم همش استرس داشت ک شوهرش نفهمه چون درواقعیت عقد هستن ولی اصلا به اون آقا محل نمی‌داد تو خواب ولی اونم تو خونه بود همش، دوستم میگه اکثرا خواب میبینه ک اون آقا برگشته و می‌ترسه ک همسرش متوجه این ارتباط(دوست بودن و هیچ قصد ازدواجی بینشون نبوده) بشه
میشم تعبیر بفرمایید

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۴۶:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خانم همسایه ی مادر دوستتان، نسبت به زندگی دوستتان کنجکاو است و پایش را از گلیم خودش درازتر می کند و سعی می کند که از کارهای ایشان سردربیاورد. باید مادر دوستتان محتاط باشد و از زندگی ایشان چیزی برای خانم همسایه تعریف نکند. دوست سابق او هم به او فکر می کند ولی تا زمانی که دوستتان به او توجهی نکند، هیچ مشکلی برای او پیش نخواهد آمد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۴۱:۲۳
Maryam

Maryam : سلام خانم هراتی عزیز
همسرم(عقد هستیم)چندشب پیش خواب دیده بود که اومده خونمون که باهم رابطه داشته باشیم اما میبینه یهو مامانم میاد مثل آدمایی ک انگار روح هستن راه می‌رفت و خنده شیطانی میکردو منم هی بهش میگفتم چرا اینطوری میکنی بعد یهو مامانم رفت تو تراس خودش پرت کرده پایین(درواقعیت ما خونمون طبقه١) و ١پاش شکسته و بعد اورژانس اومده و ما رفتیم بیمارستان
ممنون میشم تعبیر بفرمایید

پاسخ
لینک۹ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۰:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مادر شما تمایل ندارد که تا زمانی که شما عقد کرده هستید، همسرتان با شما رابطه نزدیکی داشته باشد چون او نگران است که خدای نکرده شما و همسرتان با هم به تفاهم نرسید و تحت هر شرایطی، شما متضرر شوید. او احساس استیصال می کند. شما باید زمانی با هم رابطه زناشویی داشته باشید که کاملا مطمئن باشید که برای همیشه با هم می مانید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۴۵:۵۴
سحرم

سحرم : سلام خانم هراتی عزیز متنم مخفی باشه

پاسخ
لینک۹ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۱:۴۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما نیاز به عشق و محبت بیشتری در زندگی تان دارید و می خواهید که کسی مطابق با فرهنگ و آرمانهای خانوادگی تان به زندگی تان راه پیدا کند تا احساس نشاط بیشتری به شما ببخشد. ولی باید مراقب باشید چون کسی که از این احساسات شما با خبر باشد، می تواند به راحتی برایتان نقش بازی کند، شما را بفریبد و با کوچکترین نوازش و تواضع و نشان دادن احترام به شما، شما را به سمتی هدایت کند که بتواند افکار پلیدی را در خصوص شما اجرا کند!! حواستان باشد که گولتان نزنند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۹ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۱۷:۴۸
Gandom

Gandom : سلام مجدد خانم هراتی عزیزم. برای این کامنتم حق خواب کثر کنید. "الهام" که از اقوام دورمون هست و رابطه خاصی با هم نداریم. تو یکی از خوابها به این تعبیر کرده بودید که "همصحبت شدنم با ایشون در خواب به حدس زدن بغیه در مورد احساسات بین من و آقای ایکس اشاره داره و باید مراقب باشم"٬ از این جهت تو متنم اینطور گفتم. تو اکثر خوابهام بدون نقش خاصی هستند با اینکه اصلا به فکرشون نیستم. بازم ممنون

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۶:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. در اینصورت ( با پوزش از حافظه ی ضعیف بنده- لطفا همیشه این مسئله فراموش کردن صورت خوابها را در نظر داشته باشید)؛ شما به اینکه دیگران چه فکری می کنند اهمیت نمی دهید و به نظر دیگران به دیده ی تحقیر نگاه خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۵۸:۴۲
Gandom

Gandom : سلام خانم هراتی عزیزم. ممنونم از تعبیر دیروزتون. این خوابو هم امروز ظهر دیدم. خونه مامانم اینا بودم اما نقشش متفاوت شده بود و انگار نوسازی شده بود، طبقه بالاتر بود، وسایل هم نو شده بودند و خیلی نورگیر بود. از جایی یادم هست که تو بالکن بودم و دیدم همون خانم "الهام" نام فامیلمون داره با لباس سفید از کنار خونمون میگذره (منو هم دید)، و به بغیه گفتم اما کسی توجه نکرد. بعد دیدم آقای ایکس هم تو پذیراییمون نشسته و کلا خونمون شلوغ بود (انگار همه مهمونمون بودند) و داییهای خودم و داییهای آقای ایکسو میدیدم. که بعد همه این آقایون و آقای ایکس جمع شدند دور یه میز که بازی کنند. بعد دختر خالشونو دیدم که او هم با بچش خونمون هست و ازش پرسیدم : اا شما هم با ... خانم (مامان آقای ایکس) تشریف آوردید؟، (انگار میدونستم که خانواده آقای ایکس اینا اومدن خونمون اما ندیدمشون). ( تو واقعیت خونه مامانم اینا تو یه شهر جدا از همه فامیل است. و هیچ ارتباط و خبری از آقای ایکس ندارم و اما هر چی سعی کردم که به خواستگارام فکر کنم و بیخیال ایشون بشم نتونستم، انگار یه چیز تو دلم دائم میگه صبر کنم براشون).
فداتون ممنونم

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۸:۳۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. استدعا می کنم. زندگی شما متحول خواهد شد. روحیات تازه و ایده های تازه ای به ذهنتان راه می یابد. درکتان بالاتر می رود و امیدهای تازه ای در زندگی تان جای می گیرد. از لحاظ مالی شما شرایط بهتری نسبت به گذشته خواهید داشت و چشم انداز تازه ای نسبت به زندگی پیدا می کنید. من متوجه ی منظور شما از همان خانم الهام نشدم! اگر در خوابهای گذشته تان از او یاد کرده اید من در ذهنم ندارم و نمی توانم خوابهای گذشته ی شما را به یاد بیاورم. اما این خانم هر که هست، شما به دیده ی تحقیر به او نگاه می کنید و خودتان را از او به دلائلی بالاتر حساب می کنید تا او شما را قویتر از خودش می داند. روابط شما و خانواده ی آقای ایکس تقویت خواهد شد. احتمالا او با خانواده اش راجع به شما در آینده صحبت خواهد کرد. احتمال درست بودن خوابتان بسیار قویست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۴۹:۵۲
بهاره

بهاره : سلام.منتشر نشه

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۷:۴۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. اگر خوابتان را دیشب دیده اید، احتمال دارد که تعبیر آن با تاخیر صورت بگیرد. شما می خواهید فکرتان به آرامش برسد و کسی بسیار احساساتی، عاشق شما خواهد شد. روحیه ی شما عوض خواهد شد و افکار تازه ای به ذهنتان می رسد. شما نمی خواهید که در زندگی تان تحت فشار باشید و دوست دارید که احساس آزادی کنید. خواستگار شما سعی می کند که افکاری مدرن و امروزی داشته باشد هر چند که از بعضی جهات، باید روی جسم و ذهن خودش کار کند و قدیمی و دمده رفتار نکند. او شخصیتی حمایتگرایانه نسبت به شما خواهد داشت و به احتمال قوی ثروتمند و متمول خواهد بود. شما احساس و افکارتان را با مهربانی با هم مطرح خواهید کرد و خیلی راحت و صمیمی افکارتان را با هم به اشتراک می گذارید. متاهل بودن او در خواب ممکن است هم واقعی باشد ( شاید بخشی از خوابتان صادقه باشد) و هم ممکن است به ثروتمند بودن او تعبیر شود. او سرمایه ای در اختیار شما قرار خواهد داد ولی تمایل دارد که نسبت به او بسیار متعهد باشید و از شاخه ای به شاخه ی دیگر نپرید و سرو گوشتان نجنبد. خواب شما شامل 1623 کاراکتر و 3 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۱۶:۵۶
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.