کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب خانه

اگر کسی خود را در خانه جدیدی دید که متعلق به خود اوست، و در آن خانه وسایل رفاه و راحتی کاملی وجود داشت، به زودی ازدواج می کند و به خوشبختی و رفاه خواهد رسید. اگر شخص متاهلی این خواب را ببیند، نشانه داشتن زندگی مرفه و خوبی است. ورود به خانه نو نیز ازدواج است.

اگر دید در خانه ای بدون وسایل و تک و تنها به سر می برد، نشانه نزدیک شدن به پایان عمر است. اگر کسی ببیند خانه ای محقر و ویرانه دارد و آن خانه متعلق به خودش است، زندگی بر او تنگ خواهد شد و درآمدش کاهش خواهد یافت. چنان چه ببیند یکی از اتاقهای خانه آشفته و خراب است، بخشی از زندگی بیننده خواب دچار خرابی و ویرانی می شود و غمی و زیانی به او می رسد.

اگر ببینید که درب خانه شما آهنی است، زندگی قابل دوامی دارید و ثروتمند می شوید. اگر درب خانه شما از نقره بود، بیننده خواب گنه کار است و باید توبه کند. اگر درب نویی به خانه اش وصل کردند، بیننده خواب شغل و کار جدیدی پیدا می کند.

اگر کسی دید درب خانه خود را کند، و به دور انداخت، اگر درب کهنه و شکسته بود، و به جای آن درب نویی گذاشت، از غم و اندوه مالی خلاصی و نجات پیدا می کند و به مال و نعمت می رسد و اگر کسی دید که دیگری درب خانه او را می کند، از آن شخص خصومت خواهد دید و اگر دید درب خانه اش بزرگ شده به مقام وی افزوده می شود.
اگر کسی دید درب از خانه ی قدیمی می کند، در خیرات به رویش گشوده می شود. اگر کسی درب خانه ی خود را کوچک دید که به زحمت می توانست وارد سرای شود، به تنگدستی دچار می شود.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سرای به خواب بر هشت وجه است:
  1. مرد را زن و زن را شوهر،
  2. توانگری،
  3. ایمنی،
  4. عیش خوش،
  5. مال،
  6. ولایت،
  7. عزت،
  8. امانت.

محمد ابن سیرین می گوید: خانه مفرد درخواب، زن است. اگر ببیند خانه یا ستونهای خانه را از جای برداشت، دلیل که زن با مروتی می خواهد و به زودی زنش آبستن خواهد شد. اگر ببیند وارد خانه ای نو شد، دلیل که زنی خواهد و توانگر شود.
اگر ببیند که خانه مفرد به کنج اندوه بود و ندانست که خانه از کیست، دلیل که از دنیا رحلت کند. اگر ببیند درب خانه باز بود و او در را قفل نکرده بود و آن خانه به خانه دیگر راه داشت، دلیل که از غم و اندوه رها گردد. اگر بیمار این خواب را ببیند، شفا یابد. اگر ببیند درب خانه خود را بشکست، دلیل که از کسی او را مالی رسد.
اگر ببیند درب سرای بشکست یا بسوخت، دلیل که برای صاحب سرای مصیبت اتفاق خواهد افتاد. اگر ببیند زمین سرای او بزرگ و فراخ شد، دلیل که به قدر آن فراخی او را روزی در دنیا فراخ شود. اگر برخلاف این ببیند، روزی بر وی تنگ شود. اگر ببیند سرای او را می کندند، دلیل که راه صلاح بر خود ببندد و نماز و عبادت کم کند. اگر ببیند سرای کهن را می کند، در خیرات بر وی گشاده شود و خرم گردد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که خانه بر وی افتاد، دلیل که مالی بسیار بدو رسد. اگر ببیند که خانه بزرگ و فراخ گردید و از آن که بود بزرگتر شد، دلیل که مال و نعمت بسیار بر وی رسد. اگر ببیند درِب خانه او آهنین بود، دلیل که توانگر شود.
اگر درب خانه او سیمین است، دلیل که او باید از گناه و معصیت توبه کند. اگر توانگر بود، نعمتش زیادتر شود. اگر ببیند پیرامون خانه او هیچ خانه ای نبود، دلیل که حالش تباه شود. اگر ببیند که میان سرایِ نو شد، دلیل که او را دختری یا خواهری آید و هم او گوید که صفحه سرای، دلیل کند بر پدر و مادر. اگر دید صفحه سرای او نو و پاکیزه است، دلیل است بر تندرستی تن مادر و پدر.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند در سرای بیگانه شد و هیچکس را نشناخت و در آنجا مردگان دید، دلیل که آن سرای آخرت بود و وقت اجل وی رسیده است، اگر ببیند در آنجا شد و بیرون آمد، دلیل که بیمار شود و نزدیک هلاک باشد و شفا یابد. اگر در سرای معروف وارد شد که بنیاد آن از گل بود، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر ببیند بنیاد سرای او از خشت پخته و گچ بود، دلیل که جوینده مال حرام است. اگر ببیند از آن بیرون آمد، دلیل که از حرام توبه کند. اگر ببیند در سرائی بزرگ و فراخ بود، دلیل که روزی بر وی فراخ شود. اگر سرای کوچکی و تنگ دید، دلیلش به خلاف این باشد.

جابرمغربی می گوید: اگر کسی دید در سرائی بزرگ و پاکیزه و نو داخل شد و دانست که آن سرای ملک او بود، دلیل که روزی بر وی فراخ و گشاد شود و عزت و جاه یابد و زن خوبروی خواهد و توانگر شود و ولایت یابد. اگر این خواب را زنی دید، شوهر توانگر بخواهد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

1443 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

علی

علی : سلام
وقت بخیر
دختری هست که احتمال دارد به خواستگاری او بروم، خواب دیدم پدرم به خانه آنها جهت شرکت در یک مجلس مذهبی رفته بود.

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۰۰:۵۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مبارک است انشالله. پدرتان آنها را از لحاظ اصول دینی تایید می کند و با آنها هماهنگ است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۲۳:۳۳
elmira

elmira : سلام. وقت شما بخیر. خواب دیدم در خانه هستیم. همه بودیم حتی والدینم که به رحمت خدا رفته اند. البته در خواب این موضوع را نمی دانستم. می دانستم دارند برای ما آپارتمان می سازند. چه فردی یا افرادی نمی دانم. چند طبقه بود و به تعداد ما. بسیار بزرگ. شاید هر کدام بیشتر از 500متر. من می گفتم خب ما که خانه داریم. برویم آنجا چکار؟مراحل ساخته شدن را انگار داشتم می دیدم بدون این که آنجا بروم. جالب بود که خانه به سرعت داشت آماده می شد. دقیقا طرفه العین.من درون آپارتمان ها را می دیدم و کلا آماده بود. هرکدام می توانستیم به یک آپارتمان برویم.یعنی حتی مادرم جداگانه. من به مادرم گفتم من و شما باهم باشیم. اثاثیه را می چینیم در واحدها اما پیش هم باشیم. مادرم هم استقبال کردند. آنقدر بزرگ بود که هر چه وسایل می بردیم باز هم جا داشت. قرار بود خانه های قبلی را هم نگه داریم. ممنونم و سلامت باشید

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۴۷:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. زندگی شما متحول خواهد شد و به درجات بالاتر آگاهی و درک، و مالی خواهید رسید. روح شما بسیار بزرگ است و مادرتان روحش کنار شما زندگی می کند. تجارب و ریشه و اصالت خودتان را حفظ خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۲:۳۱
زهرا

زهرا : با سلام برادر من خواب دیده همه ما در خانه قدیمی مادر بزرگم بودیم که قبلا در آنحا زندگی می کردیم یه نفر ازش می پرسه اینجا خانه کیه میگه اینجا خانه امام حسن عسکریه(ع). تعبیرش چیه؟

پاسخ
لینک۲۳ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۸:۲۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مادر بزرگ شما از خانواده امام حسن عسکری ع هستند و یا در روح و اعتقادات خانوادگی شما، عشق بسیار بالایی نسبت به این امام ع وجود دارد که گویی قلبتان خانه اوست. همه تان معتقد به این عشق و اصول اخلاقی تعلیم شده از جانب امام حسن عسکری ع هستید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۸:۵۴
mmd

mmd : سلام. مادرم خواب دیدند که در خانه ی قدیمی پدربزرگم ( که اکنون فوت شده اند) هستند و مادرم در کنار خواهر و برادرانش هستند و یک پنجره ی بزرگ و روشن وجود دارد که سه گل زیبا وجود دارد و مادرم تصمیم میگیرند که به گل ها اب بدهد و همین طور پنجره را با آب بشوید و پدربزرگم میگوید چه جسارتی ممکن است مادرم را برق بگیرد

پاسخ
لینک۲۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۲:۴۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. مادرتان به آرمانها و عقاید پدرشان پایبند هستند و عشق و ثمره ی زندگی پدربزرگتان برای مادرتان مهم و با ارزش است و مادرتان سعی می کند محبت های او را زنده نگه دارد و دید خودش و خانواده اش را نسبت به مسائل باز و شفاف و مثبت نگه دارد. هر چند که پدر بزرکتان فکر می کند که این سعی مادرتان برای زنده نگه داشتن اهداف پدربزرگتان، ممکن است باعث دعوا بین او و دیگران شود که نمی خواهند مثل پدربزرگتان فکر کنند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۹:۴۰
مریم

مریم : سلام من به تازگی صاحب خونه شدم خواب دیدم که مادر مرحومم داره ماشین پدرمو میرونه و منو جلو خونم پیاده کرده و خونه من در خواب خیلی شیک و پر از وسایل شیکه ممنون میشم تعبیرشو بگید

پاسخ
لینک۲۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۹:۰۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. مبارک باشد. روحشان شاد. شما عمرتان طولانی است و دعای خیر مادرتان پشت سر شماست. زندگی تان خیلی خوب و پربار خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۶:۲۷
Narges

Narges : سلام. چن روز هست ک بخاطر مسئله ای سخت نگرانم. امروز خاب دیدم ک خانخ مان را عوض کرده ایم . ینی من ب همراه مادرم ب یک خانه ای رفته ایم ک کوچک و محقره.شاید یک خانه ویلایی کوچک پنجاه شصت متری. بخودم میگم ینی میتونم تو این جای کوچک زندگی کنم. خانه فضای غم گینی داشت. حمامش زیرزمین بود.انگاری حمام کرده بودم و از حمام میخاستم بیام بیرون. دیدم ک دوربر حمام خاک خیس ریخته شده ک چنتا کرم خاکی هم روشون بود. یکی از کرمها نسبتا بزرگ بود و مثل هزارپا ،پا داشت. ممنون میشم تعبیر کنین

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۱:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شرایط روحی شما عوض می شود و زندگی تان وارد مرحله و فازی جدید خواهد شد. ناامید هستید و جرات و اعتماد به نفستان کمتر شده است. سعی می کنید که از افکار منفی خودتان را خلاص کنید ولی احساستان این است که اشخاصی هستند که ذهنتان را ناراحت می کنند و یا حس می کنید باعث عدم موفقیت شما شده اند. اجازه ندهید افکار منفی به زندگی تان بیاید. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۳:۳۸
Narges

Narges : اینکه میگین وارد فاز جدید میشه. پس ین اتفاقای بد درراهه?

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۴۹:۳۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : دوست عزیز معنی فاز جدید، شر نیست! معنی فاز جدید مرحله جدید است. منفی بافی راکنار بگذارید.

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۸:۵۰
Narges

Narges : خانم هراتی عزیز، خونه ای ک دیدم یک خونه ویلای کهنه و کلنگی ،بود. این رو فراموش کردم بنویسم. چون ب تعابیرشما خیلی اعتقاد دارم این مطلبو اضافه کردم. ب این خاطر میگم .انشالله بلا ازم دورباشه.

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۵:۵۳:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : همان شرایط بد زندگی تان را نشان می دهد که باید برای دفع شر صدقه بدهید.

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۴۶:۲۵
sara

sara : سلام وقتتون بخیر
خواب دیدم که پدرم که فوت شده برای من و مادرم خونه بزرگی خریدن و من تو خواب به آرزوم رسیدم برای این که خونه بزرگی داشته باشیم.دیدم حیاط خونه کوچیکه و سرپوشیده و من و آقای ناآشنایی که تو خواب باهاش خیلی صمیمی بودم سر سفره ایم و این سفره جلوی در حیاط بود و من و اون آقا فقط سر سفره بودیم و غذا می خوردیم .دیدم که خونه خالی بود و هیچ اسبابی نداشت و پیش خودم می گفتم که باید زودتر اسباب کشی کنیم و بیایم اینجا ،می دیدم که پدرم هم داره خونه رو تمیز می کنه و آماده برای ما ،می دیدم که یکی از اتاقاش فکر می کنم که خانم و آقای پیری هستن که قراره بعد از اومدن ما برن یا جاشونو عوض کنن ،دیدم که اون خانم پیر اومد و من گفت که به مادرت بگو صبح بره این مسجد که داخل کوچس نماز صبح بخونه و من خوشحال بودم که به من نگفت برم مسجد برای نماز ، می دیدم که تقریبا به اندازه یک طبقه دارم از پشت بوم خونه به تمام خونه های اطراف نگاه می کنم و داخل کوچه مسجدی بود که در ورودیش از نیمه به بالا برام مشخص بود و سردرش فیروزه کاری بسیار زیبایی داشت نگاه می کردم و ازش لذت می بردم وتمامی خونه ها پشت بومشونو می دیدم وانگار فقط یک طبقه بودن.
لطفاتعبیرشو می فرمایید.

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۳:۵۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. روحیات و شرایط شما متحول خواهد شد و رو به مثبت می رود. دعای خیر پدرتان پشت سر شماست. شما با آدمهای زیادی در ارتباط نیستید ولی گشایش کار خواهید یافت. شما عاقلانه رفتار خواهید کرد و دنیا به شما رو می آورد و از نظر مالی به ثروت می رسید. برای حل مشکلاتتان مادرتان باید در نماز صبح دعا کند که دعای نماز صبح باعث رسیدن به حاجات می شود. شما از دیگران درک بالاتری خواهید یافت و مرفه تر خواهید بود. شفا و انرژی طبیعی و ایمان قوی خواهید داشت. مردم نسبت به شما متواضع و فروتن خواهند بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۲۶:۵۴
yasin137364

yasin137364 : سلام.خسته نباشید
خواهرم خواب دیدند که خونه ما یه خونه جدید بوده.بعدش به مادرم میگفته که تو حیاط خونه درخت لیمو و نخل بکاریم.
بعدش وقتی میره اون خونه میبینه حیاط پر از درخته. درخت پرتقال بوده.با خودش فکر میکرده که شاید بقیه درختا پرتقال نباشه.
بعدش دیوارای حیاط بلند بوده .یه آقای از بالای دیوار حیاط ما میاد بالا میره خونه خودشون.
آبجیم هرچی سلام میکنه بهش جواب نمیده.
بعدش آبجیم میبینه یه در کوچک اون گوشه حیاط هست که یه باغ کوچیک
با خودش میگه حتما اونجا نخل هست.پر از درخت بوده.

پاسخ
لینک۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۸:۴۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. زندگی شما وارد فاز جدیدی خواهد شد و خواهرتان معتقد است که باید کاری را شروع کنید که به سود زیاد برسید. زندگی شما پربار و سرشار از سلامتی خواهد بود و شما کم کم به ایده های جدیدی هم خواهید رسید که برایتان گشایش کار به همراه خواهد آورد و دریچه های جدیدی از ثروت به روی شما باز خواهد شد اما الان وقتش نیست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۴:۵۷
yasin137364

yasin137364 : داییم گفت که خونه حتما برای منه
میگفت سند خونه به نام من زده
و مدام تکرار میکرد که خونه برای منه خودمه

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۳۶:۰۲
yasin137364

yasin137364 : سلام
خسته نباشید
من در واقعیت با پسر داییم احساسی بهم داریم
چند شب پیش خواب دیدم که داییم به مادرم گفته که این خانه برای منه
و تاکید داشتن که این خانه حتما برای منه
لطفا بگید تعبیرش چی میشه؟

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۵۸:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. منظور شما از این خانه برای منه یعنی این خانه برای دایی تان است؟ یا برای شما؟ اگر منظور دایی تان این بوده که این خانه برای اوست، یعنی حرف باید حرف دایی تان باشد و هر چه او می گوید همان بشود و روحیات او باشد که مورد احترام قرار می گیرد و همه چیز بر طبق عقاید او پیش برود. اما اگر منظور دایی تان این بوده که این خانه برای شماست، در این صورت دایی شما از شما خواستگاری خواهند کرد و به جدیت می گویند که می خواهند شما عروسشان شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۱۷:۱۰
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.