تعبیر خواب خانه
اگر کسی خود را در خانه جدیدی دید که متعلق به خود اوست، و در آن خانه وسایل رفاه و راحتی کاملی وجود داشت، به زودی ازدواج می کند و به خوشبختی و رفاه خواهد رسید. اگر شخص متاهلی این خواب را ببیند، نشانه داشتن زندگی مرفه و خوبی است. ورود به خانه نو نیز ازدواج است.
اگر دید در خانه ای بدون وسایل و تک و تنها به سر می برد، نشانه نزدیک شدن به پایان عمر است. اگر کسی ببیند خانه ای محقر و ویرانه دارد و آن خانه متعلق به خودش است، زندگی بر او تنگ خواهد شد و درآمدش کاهش خواهد یافت. چنان چه ببیند یکی از اتاقهای خانه آشفته و خراب است، بخشی از زندگی بیننده خواب دچار خرابی و ویرانی می شود و غمی و زیانی به او می رسد.
اگر ببینید که درب خانه شما آهنی است، زندگی قابل دوامی دارید و ثروتمند می شوید. اگر درب خانه شما از نقره بود، بیننده خواب گنه کار است و باید توبه کند. اگر درب نویی به خانه اش وصل کردند، بیننده خواب شغل و کار جدیدی پیدا می کند.
اگر کسی دید درب خانه خود را کند، و به دور انداخت، اگر درب کهنه و شکسته بود، و به جای آن درب نویی گذاشت، از غم و اندوه مالی خلاصی و نجات پیدا می کند و به مال و نعمت می رسد و اگر کسی دید که دیگری درب خانه او را می کند، از آن شخص خصومت خواهد دید و اگر دید درب خانه اش بزرگ شده به مقام وی افزوده می شود.
اگر کسی دید درب از خانه ی قدیمی می کند، در خیرات به رویش گشوده می شود. اگر کسی درب خانه ی خود را کوچک دید که به زحمت می توانست وارد سرای شود، به تنگدستی دچار می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سرای به خواب بر هشت وجه است:
- مرد را زن و زن را شوهر،
- توانگری،
- ایمنی،
- عیش خوش،
- مال،
- ولایت،
- عزت،
- امانت.
محمد ابن سیرین می گوید: خانه مفرد درخواب، زن است. اگر ببیند خانه یا ستونهای خانه را از جای برداشت، دلیل که زن با مروتی می خواهد و به زودی زنش آبستن خواهد شد. اگر ببیند وارد خانه ای نو شد، دلیل که زنی خواهد و توانگر شود.
اگر ببیند که خانه مفرد به کنج اندوه بود و ندانست که خانه از کیست، دلیل که از دنیا رحلت کند. اگر ببیند درب خانه باز بود و او در را قفل نکرده بود و آن خانه به خانه دیگر راه داشت، دلیل که از غم و اندوه رها گردد. اگر بیمار این خواب را ببیند، شفا یابد. اگر ببیند درب خانه خود را بشکست، دلیل که از کسی او را مالی رسد.
اگر ببیند درب سرای بشکست یا بسوخت، دلیل که برای صاحب سرای مصیبت اتفاق خواهد افتاد. اگر ببیند زمین سرای او بزرگ و فراخ شد، دلیل که به قدر آن فراخی او را روزی در دنیا فراخ شود. اگر برخلاف این ببیند، روزی بر وی تنگ شود. اگر ببیند سرای او را می کندند، دلیل که راه صلاح بر خود ببندد و نماز و عبادت کم کند. اگر ببیند سرای کهن را می کند، در خیرات بر وی گشاده شود و خرم گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که خانه بر وی افتاد، دلیل که مالی بسیار بدو رسد. اگر ببیند که خانه بزرگ و فراخ گردید و از آن که بود بزرگتر شد، دلیل که مال و نعمت بسیار بر وی رسد. اگر ببیند درِب خانه او آهنین بود، دلیل که توانگر شود.
اگر درب خانه او سیمین است، دلیل که او باید از گناه و معصیت توبه کند. اگر توانگر بود، نعمتش زیادتر شود. اگر ببیند پیرامون خانه او هیچ خانه ای نبود، دلیل که حالش تباه شود. اگر ببیند که میان سرایِ نو شد، دلیل که او را دختری یا خواهری آید و هم او گوید که صفحه سرای، دلیل کند بر پدر و مادر. اگر دید صفحه سرای او نو و پاکیزه است، دلیل است بر تندرستی تن مادر و پدر.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند در سرای بیگانه شد و هیچکس را نشناخت و در آنجا مردگان دید، دلیل که آن سرای آخرت بود و وقت اجل وی رسیده است، اگر ببیند در آنجا شد و بیرون آمد، دلیل که بیمار شود و نزدیک هلاک باشد و شفا یابد. اگر در سرای معروف وارد شد که بنیاد آن از گل بود، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر ببیند بنیاد سرای او از خشت پخته و گچ بود، دلیل که جوینده مال حرام است. اگر ببیند از آن بیرون آمد، دلیل که از حرام توبه کند. اگر ببیند در سرائی بزرگ و فراخ بود، دلیل که روزی بر وی فراخ شود. اگر سرای کوچکی و تنگ دید، دلیلش به خلاف این باشد.
جابرمغربی می گوید: اگر کسی دید در سرائی بزرگ و پاکیزه و نو داخل شد و دانست که آن سرای ملک او بود، دلیل که روزی بر وی فراخ و گشاد شود و عزت و جاه یابد و زن خوبروی خواهد و توانگر شود و ولایت یابد. اگر این خواب را زنی دید، شوهر توانگر بخواهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
bahare : شب جمعه در خواب دیدم که به همراه دو فرزندم ( همسرم با ما نبود) در خانه بسیار بزرگی هستم که میدانم آن خانه از آن من است و به تازگی مالکش شده ام ، در خواب از بزرگی و زیبایی خانه مبهوتم، طبقه پایین خانه سرتاسر آشپزخانه است ، سه تا یخچال داشت در هرکدام را باز میکردم پر از مواد غذایی بود ، یک عالمه سبد ميوه پر از سیب سبز،و گلابی آنجا بود ،که خودم از زیاد بودنش تعجب کرده بودم،دیدم سه در آهنی وجود دارد که من هر سه را قفل زدم تا کسی وارد خانه ام نشود، به حیاط رفتم آنقدر بزرگ بود که استخر و باغ داشت، استخر با لوله بسیار بزرگی که آبی بسیار زلال ازش خارج میشد در حال پر شدن بود باغ سرسبز بزرگی در انتهای حیاط بود، برگشتم به خانه نگاه کردم رنگی آبی آسمانی داشت و در دل می گفتم باید چند خدمتکار بگیرم. فقط به گمانم باید موزاییک های کف حیاط به روز نبود و باید. عوض میشدند،
ممنونم خانم هراتی بزرگوار.
فریبا هراتی
: سلام. زندگی شما متحول خواهد شد و ایده ی تازه ای به ذهنتان می رسد. شما به ثروت می رسید و رفاه و امنیت کاملی خواهید یافت و درک شما بالاتر خواهد رفت. منابع دست نخورده ی زیادی دارید و از شما حمایت خواهد شد. صحت و سلامت و عشق و ثروت زیادی خواهید یافت. شما به این راحتی ها کسی را هرگز در دلتان جا نمی دهید و دلتان را به روی دیگران قفل کرده اید تا گول کسی را نخورید. شما می خواهید احساسات مثبت و شروعی تازه داشته باشید. ثروت و روابط مالی زیادی خواهید داشت. امیدهای زیادی در سر شما وجود دارد که می خواهید انها را عملی کنید و به آرمانهای بلندتان برسید. دل شما خوش است و خوشبین هستید. شما می خواهید فرمانروای زندگی خودتان باشید و در انجام کارهایتان اختیار تمام داشته باشید. شما می خواهید مولفه های مدرنتری را برای ساختار زندگی تان به کار ببرید و از عقاید قدیمی و سنتی اجتناب کنید؛ خصوصا در روابط احتماعی تان با دیگران. تشکر از همراهیتون.
bahare : سلام،عید بر شما مبارک.
شب جمعه در خواب دیدم که به همراه دو فرزندم ( همسرم با ما نبود) در خانه بسیار بزرگی هستم که میدانم آن خانه از آن من است و به تازگی مالکش شده ام ، در خواب از بزرگی و زیبایی خانه مبهوتم، طبقه پایین خانه سرتاسر آشپزخانه است ، سه تا یخچال داشت در هرکدام را باز میکردم پر از مواد غذایی بود ، یک عالمه سبد ميوه پر از سیب سبز،و گلابی آنجا بود ،که خودم از زیاد بودنش تعجب کرده بودم،دیدم سه در آهنی وجود دارد که من هر سه را قفل زدم تا کسی وارد خانه ام نشود، به حیاط رفتم آنقدر بزرگ بود که استخر و باغ داشت، استخر با لوله بسیار بزرگی که آبی بسیار زلال ازش خارج میشد در حال پر شدن بود باغ سرسبز بزرگی در انتهای حیاط بود، برگشتم به خانه نگاه کردم رنگی آبی آسمانی داشت و در دل می گفتم باید چند خدمتکار بگیرم. فقط به گمانم باید موزاییک های کف حیاط به روز نبود و باید. عوض میشدند،
ممنونم خانم هراتی بزرگوار.
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید. درنوبت هستید..
بارانا : با سلام و خسته نباشید خدمت خانم هراتی .خواب دیدم که برای اجاره خانه ای ، به خانه بزرگی رفتیم که سقف های خانه بسیار بلند و کلمه الله بزرگی روی سقف خانه کنده و سوراخ شده بود و کلی کمد داشت،روی زمین رختخواب های زیادی بود که نه کهنه بود نه نو از جهتی احساس میکردم این مکان قبلا مسجد بزرگی بوده، ترس عجیبی از آن خانه داشتم میگفتم شاید این خانه تسخیر جنیان است که روی سقف هایش الله کنده شده دوست نداشتم اون خانه را اجاره کنم ولی همسرم مایل بود که اجاره کند.باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی شما متحول خواهد شد. روحیات و افکار جدیدی به ذهن همسر شما و شما می رسد و شما احساس می کنید که مسئولیت های شخصی و حس استقلالتان به خطر می افتد. شما از نظر احساسی خسته اید و نمی خواهید که مسئولیت های سنگین را بپذیرید ولی همسرتان سقف آرزوهایش خیلی بلند است و همیشه می گوید که با توکل به خداوند از پس سخت ترین کار ها هم می توان برآمد. بنابر این او می خواهد کاری جدید را شروع کند و از این ایده ای که به سرش رسیده خوشش می آید. رازها و اما و اگر های زیادی در این کار وجود دارد که اگر از آن اطلاع نداشته باشید شاید به کارتان لطمه بخورد و این شما را می ترساند. شما می ترسید که جاپای محکمی برای پیشرفتتان در این هدف جدید نداشته باشید. تشکر از همراهیتون.
Malihe : سلام عید شما مبارک ممنون از تعبیر خوابتون نتونستم اصلاح کنم خوابم رو مجبور شدم دوباره بفرستم(سلام وقت بخیر
جاری من ک با من همسایه ی رو به رو هست خواب دید خانواده ی همسر من ب ما ی منزل بزرگ و زیبا دادن و ایشون از این فرق ناراحت شدن
و وسط خونه ی ستون دیده که با خودش گفت هر وقت منو دید ب من بگه که من ستون رو بردارم.))
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. منظور او این است که شما خیلی سخت کوش هستید و او می خواهد که شما کمتر بکوشید و بیشتر به خودتان برسید. یا منظور او این است که هر وقت خواستید حرف خودتان را به پیش ببرید و به حرف پدر شوهر و مادر شوهرتان توجه نکنید. تشکر از همراهیتون.
Malihe : سلام وقت بخیر
جاری من ک با من همسایه ی رو به رو هست خواب دید خانواده ی همسر من ب ما ی منزل بزرگ و زیبا دادن و ایشون از این فرق ناراحت شدن
و وسط خونه ی ستون دیده ک قرار شد منو دید ب من بگه کداینو بردارم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. ایده و فکری به ذهن همسرتان می رسد یا پیشنهادی به او می شود که روحیه شما و همسرتان خیلی بهتر خواهد شد و شرایط زندگی تان را می توانید بهتر کنید. لطفا قبل از ارسال خوابتان اشتباهاتتان را اصلاح کنید. من متوجه منظور شما نمی شوم که کدایتو بردارم یعنی چه؟ جاری شما احساس می کند که شما جایگاه قرص و محکمی در زندگی تان دارید. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام دیشب خواب میدیدم تو خونه ی قدیمی مامانم هستیم با دوتا از خواهرام و همسرم. خونه قدیمیشون بزرگ بود ولی توی خوابم این خونه خیلی بزرگتر و زیباتر و دلبازتر و قشنگتر با حیاط خیلی قشنگ و پرده های حریر بسیار زیبا خودشو نشون میداد..... بعد با اعضای خانواده و شوهرم سر سفره که نشسته بودیم و انگار صبحونه داشتیم چایی شیرین میخوردیم میخواست حرفی بزنه که برای من گنگ و نامفهوم بود و متوجه نمیشدم و میگفتم واضحتر بگو حرفاتو نمیفهمم... خلاصه همسرم چند بار تکرار کرد که من تا نصفه حرفشو قطع کردم و گفتم از حرفات چیزی نمیفهمم که اونم منصرف شد و بعد رفت که بعد رفتنش خواهرم اومد گفت شوهرت میخواسته بگه برای پیگیری کارای ماشین مریم حتی یک تلفن هم نزده به شرکت و همه ی اینکارا رو من خودم کردم... صبحی که بیدار شدم حس بدی دارم.....ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید امنیت و رفاه زمان بچگی تان را داشته باشید و در زندگی تان عشق و صفا وجود داشته باشد و همه با هم شفاف و واضح و مهربان باشند. می خواهید شروعی تازه داشته باشید و برطبق اصولی که با آن بزرگ شدید زندگی پر محبت و شادی را داشته باشید ولی شما همسرتان را درک نمی کنید و فقط حرف خودتان را می زنید. روحیه تان شاید با او در تناقض و تضاد است ولی او شما را دوست دارد و می خواهد زندگی تان را بسازد. می خواهد کنترل امور را به خوبی در دست بگیرد ولی این شما هستید که نمی توانید منظور او را درک کنید. خواهرتان اما این را به شما گفته که شما هیچ سعی نمی کنید که زندگی تان را بهتر کنید و با همسرتان جوری صحبت کنید و در ارتباط باشید که او مشتاق باشد زندگی تان را ترمیم کند. شما از خودتان ابتکار مثبتی به خرج نمی دهید. تشکر از همراهیتون.
Mitra : سلام خواب دیدم که همراه خونواده م تو جاده ایم به نظر نزدیکای روستای پدریم بود میرسیم به جایی که شبیه شهرکه من به خواهرم گفتم اینجا همون جاییه که بت گفتم کوچه هاشو دوست دارم(توی واقعیت هیچوقت اون مکانو ندیدم) بعد میگم نمی دونم اسمش چیه همزمان یه دختر بچه ۵الی۶ ساله رو میبینیم بش میگم اینجا اسمش چیه میگه مازندران(البته منظور استان مازندران نبود فقط تشابه اسم بود-شوهر خواهرم مازندرانیه)که یه تابلو با همون اسم هم میبینم بعد دختره انگار همراهمون میشه یه گوشی دستشه که انگار تو اینستاست و یه مرد نوشته این دختر(یعنی همون دختری که پیش ماست)گمشده هر کی پیداش کنه ارث خوبی بش میدم ظاهرا دختره حافظه شو از دست داده بود بعد میریم تو یه خونه که خونه ی همون دختره ست خونه بزرگ و خوب بود و روی دیواراش یه روکش طلایی مانند بود ولی یه قسمتش خراب بود خونه قشنگیم بود همینطور که دارم تو خونه رو میگردم انگار قراره ما اونجا زندگی کنیم یه قسمت بزرگ میبینم که کابینت انگار هست ولی وقتی به آشپز خونه ش میرم هیچ کابینتی نداشت.و یه چیزم که بش فکر میکردم این بود که چرا پدر دختره برنمیگرده تو خونه تا دخترشو پیدا کنه.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به موفقیت برسید و دوران خوشی داشته باشید . سرمایه ای به دستتان می رسد که مسیرزندگی تان را عوض می کند و باعث می شود احساس خوشبختی کنید. شما ایده ی جدیدی هم به ذهنتان می رسد که با این سرمایه، آن ایده را عملی می کنید و به موفقیت خواهید رسید. هیچ مخفی کاری و رازی بین شما و خانواده تان وجود ندارد. تشکر از همراهیتون.
2020 : سلام و خسته نباشید میگم خدمتتون.
خواب دیدم تو یک محیطی بودم کافیشاپ مانند ولی مکانش یعنی صندلی و اینها مثل قهوهخانه بود، بعد دیدم که همانجا که من نشستم چند تایی از دوستان مدرسه من و خواهرم آنجا کنار من هستند و انگاری با هم قرار ملاقات گذاشته بودند که من گفتم خوب به من و خواهرم خبر میدادید... بعد چیزی برای خوردن سفارش دادیم و یک سری میوه و بستنی اینها آوردند...، بعد نمیدونم چرا یک دفعه حس کردم صحنه رفت تو اتاق من و خواهرم، اتاق ما پنجره و پرده ندارد ولی در خواب یک پردهای کرکرهای مانند تو اتاقمون بود که میخواستیم آن را بالا بدیم که پشت آن انگار پنجرهای بود، بعد از اتاق اومدم بیرون و عمهام اینها خانه ما بودند ولی خانه ما فرق میکرد یا شاید صحنه دیگه تو خونه آنها بود و عمهام یک جوری دستوری و لحن بد رفتار میکرد و دستش پر بود گفت بدو در را باز کن و من در را برایش باز کردم که عبور کنه علاوه بر آن دری که برایش باز کردم و در واقعیت آن در تو خانهیشان وجود دارد، یک در دیگه به قسمتی دیگر از خانهیشان اضافه شده بود و من آن در را هم باز کردم برای کمک به خواهرم یا کسی دیگری... پشت آن دری که گفتم در واقعیت خانهیشان ندارد یک فضایی کوچک و تاریک بود و من داخل آنجا رفتم و دیدم یکی از دختر همان عمهام آنجا ایستاده و من در تاریکی آن را شناختم و سلام کردم ولی او به من میگفت شما کی هستی یا شاید مرا در آن تاریکی نمیدید...
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید با دوستان قدیمی بگردید و از حال هم با خبر باشید. از اینکه ایزوله و تنها شده اید ناراحتید. شما احساس می کنید که سنت ها و اصولی که با آن بزرگ شده اید شما را مجاب می کند که رفتارهای خاصی داشته باشید و اختیار عمل و آزادی ندارید. خانواده شما برای همه دخترها محدودیت می گذارند و اجازه ی رفتار باز اجتماعی را به آنان نمی دهند. شما حتی با همدیگر هم به خوبی و راحتی صحبت و درددل نمی کنید و از عمق روحیات و وجود هم با خبر نیستید. تشکر از همراهیتون.
نسرین :
من با آقایی در ارتباط هستم..رابطه ما نسبت به قبل کم رنگ شده..ایشون دلیلش رو این بیان کردن که مناسب منو زندگی من نیستن و با حضورشون باعث میشن من موقعیت های خوب زندگیم رو از دست بدم (موقعیت تحصیلی و زندگی من بهتر از این آقا هست) .. چون ایشون شرایط مناسب ندارن..ولی من فکر میکنم دلیل اصلی این نیست.
در خواب دیدم که وارد ی مجتمع شدم و خونه این آقا در این مجتمع بود..در پارکینگ منتظر بودم که این آقا بیان و با هم جایی بریم (خونشون طبقات بالا بود)..همین طور که روی پله ها ایستاده بودم بند کفش هام رو می بستم (کفشم سفید رنگ و اسپرت و بند دار بود)...خونه ای که در پارکینگ بود (منفی شصت) انگار به یکی از نزدیکان من تعلق داشت..داخل خونه رو نگاه کردم..یک آقای سید (از سران کشور که اسم نمی برم...و فوت شدن) با یک جعبه شیرینی بزرگ وارد ساختمون شدن
و به من گفتن که لباسم مناسب نیست..من ی مانتوی بلند مشکلی پوشیده بودم با ی روسری بزرگ رنگ رنگی.. که به اون آقا گفتم مانتوی من بلنده و هیچ اشکالی نداره ظاهر من..ایشون از پله ها بالا رفت و وارد منزلش شد..آقایی که منتظرش بودم پایین اومد و با دوتا دخترش از ساختمون بیرون رفتن تا ماشینشون که بیرون تو کوچه بود رو بشورن و تمیز کنن.. و من همچنان منتظر ایستاده بودم..وارد خونه منفی شست شدم و خانوادم و فامیل و کلی آدم دیگه اونجا بودن و منم همچنان سر پا دم در ایستاده بودم و پارکینگ رو نگاه می کردم...بعد از ی مدت اون آقا با دختراش از بیرون اومد و گفت کارش تموم شده و می تونیم بریم.. که من دیگه ناراحت شده بودم و گفتم بیرون نمیام... و البته هر کسی که تو خونه ی منفی شصت بود مخالف بیرون رفتن من بود!
فریبا هراتی
: سلام. شرایط مالی این آقا به آن بدی ها هم که شما نوشته اید نیست و در واقع ثروت و سرمایه ی زیادی دارد و درک و بینش او هم زیاد است. او سعی می کند که برای دخترانش آینده ی خوبی فراهم کند و فکر می کند که باید تمام نکاتی که ممکن است باعث شود که او نتواند به خوبی کنترل زندگی اش را مطابق با میلش داشته باشد، را از بین ببرد. شما بیشتر از او در قید و بند حفظ رابطه تان هستید ولی او به دخترانش و آینده ی آنان بیشتر از شما اهمیت می دهد. شما رفتارتان نسبت به عملکرد این آقا خیلی درست نیست و آرزوهای جورواجوری در سرتان دارید و منطقی فکر نمی کنید و اگر بخواهید به مقام بالایی در زندگی تان برسید باید نحوه ی رفتارتان را با این آقا عوض کنید. شما نمی توانید امروز این موضوع را درک کنید که چه اشکالی در رفتارتان هست. کسانی که در خانه منفی شصت زندگی می کنند بسیار نسبت به عشق و ازدواج بدبین هستند و معتقدند که شما با او ازدواج کنید خوشبخت نخواهید شد. تشکر از همراهیتون.
آندیا : باعرض سلام خدمت شما، خدا قوت
خواب دیدم خونه مون خیلی بزرگه، خیییلی زیاد، مثل قصرمیمونه، سقف بلند، طراحی داخلی خیلی زیبایی داشت جوری که اصلا در بیداری همچین چیزی ندیدم. مبل های خیلی زیبایی چیده شده بود و من آنجا نشسته بودم، پدر و مادرم رو هم میدیدم ولی دقیق یادم نیست اونها رو. بعد دیدم برامون مهمان آمد، زن و شوهرهای میانسال به اصطلاح باکلاس،خیلی متین رفتار میکردن ولی من با خودم گفتم چرا با تعداد زیاد میان دیدنمون، حالا نمیشد چند نفری بیان، بعد برن بقیه بیان؟ در حین این مهمانی هم رنگ مبل ها عوض میشد و به رنگ های مختلف درمیومد، هر رنگی که بگین( بنفش، سبز ، قرمز ...) ولی رنگ قرمز مبل ها یه لحظه توجه ام رو جلب کرد، انگار روش دقیق شدم، توی خوابم حس عجیبی داشتم، به خاطر خونه و زیباییش توی قلبم شگفت زده بودم ولی حضور مهمان هایی که آشنا نبودند یه حس عجیبی بود برام،یه حس غریبی و نگرانی.
ممنون میشم تعبیر بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی شما متحول خواهد شد. روحیه ای مثبت خواهید داشت و در انجام کارهایتان موفق می شوید. فکرتان باز شده و به ثروت می رسید. سقف آرزوهای شما بالاست و افکار و ایده های نابی به ذهنتان می رسد. روابط اجتماعی شما قویتر خواهد شد و گشایش کار می یابید. شور و شوق و هیجانات مثبت به زندگی تان راه می یابد. هم گشایش کار می یابید و هم به ثروت می رسید. تشکر از همراهیتون.