تعبیر خواب خانه
اگر کسی خود را در خانه جدیدی دید که متعلق به خود اوست، و در آن خانه وسایل رفاه و راحتی کاملی وجود داشت، به زودی ازدواج می کند و به خوشبختی و رفاه خواهد رسید. اگر شخص متاهلی این خواب را ببیند، نشانه داشتن زندگی مرفه و خوبی است. ورود به خانه نو نیز ازدواج است.
اگر دید در خانه ای بدون وسایل و تک و تنها به سر می برد، نشانه نزدیک شدن به پایان عمر است. اگر کسی ببیند خانه ای محقر و ویرانه دارد و آن خانه متعلق به خودش است، زندگی بر او تنگ خواهد شد و درآمدش کاهش خواهد یافت. چنان چه ببیند یکی از اتاقهای خانه آشفته و خراب است، بخشی از زندگی بیننده خواب دچار خرابی و ویرانی می شود و غمی و زیانی به او می رسد.
اگر ببینید که درب خانه شما آهنی است، زندگی قابل دوامی دارید و ثروتمند می شوید. اگر درب خانه شما از نقره بود، بیننده خواب گنه کار است و باید توبه کند. اگر درب نویی به خانه اش وصل کردند، بیننده خواب شغل و کار جدیدی پیدا می کند.
اگر کسی دید درب خانه خود را کند، و به دور انداخت، اگر درب کهنه و شکسته بود، و به جای آن درب نویی گذاشت، از غم و اندوه مالی خلاصی و نجات پیدا می کند و به مال و نعمت می رسد و اگر کسی دید که دیگری درب خانه او را می کند، از آن شخص خصومت خواهد دید و اگر دید درب خانه اش بزرگ شده به مقام وی افزوده می شود.
اگر کسی دید درب از خانه ی قدیمی می کند، در خیرات به رویش گشوده می شود. اگر کسی درب خانه ی خود را کوچک دید که به زحمت می توانست وارد سرای شود، به تنگدستی دچار می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سرای به خواب بر هشت وجه است:
- مرد را زن و زن را شوهر،
- توانگری،
- ایمنی،
- عیش خوش،
- مال،
- ولایت،
- عزت،
- امانت.
محمد ابن سیرین می گوید: خانه مفرد درخواب، زن است. اگر ببیند خانه یا ستونهای خانه را از جای برداشت، دلیل که زن با مروتی می خواهد و به زودی زنش آبستن خواهد شد. اگر ببیند وارد خانه ای نو شد، دلیل که زنی خواهد و توانگر شود.
اگر ببیند که خانه مفرد به کنج اندوه بود و ندانست که خانه از کیست، دلیل که از دنیا رحلت کند. اگر ببیند درب خانه باز بود و او در را قفل نکرده بود و آن خانه به خانه دیگر راه داشت، دلیل که از غم و اندوه رها گردد. اگر بیمار این خواب را ببیند، شفا یابد. اگر ببیند درب خانه خود را بشکست، دلیل که از کسی او را مالی رسد.
اگر ببیند درب سرای بشکست یا بسوخت، دلیل که برای صاحب سرای مصیبت اتفاق خواهد افتاد. اگر ببیند زمین سرای او بزرگ و فراخ شد، دلیل که به قدر آن فراخی او را روزی در دنیا فراخ شود. اگر برخلاف این ببیند، روزی بر وی تنگ شود. اگر ببیند سرای او را می کندند، دلیل که راه صلاح بر خود ببندد و نماز و عبادت کم کند. اگر ببیند سرای کهن را می کند، در خیرات بر وی گشاده شود و خرم گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که خانه بر وی افتاد، دلیل که مالی بسیار بدو رسد. اگر ببیند که خانه بزرگ و فراخ گردید و از آن که بود بزرگتر شد، دلیل که مال و نعمت بسیار بر وی رسد. اگر ببیند درِب خانه او آهنین بود، دلیل که توانگر شود.
اگر درب خانه او سیمین است، دلیل که او باید از گناه و معصیت توبه کند. اگر توانگر بود، نعمتش زیادتر شود. اگر ببیند پیرامون خانه او هیچ خانه ای نبود، دلیل که حالش تباه شود. اگر ببیند که میان سرایِ نو شد، دلیل که او را دختری یا خواهری آید و هم او گوید که صفحه سرای، دلیل کند بر پدر و مادر. اگر دید صفحه سرای او نو و پاکیزه است، دلیل است بر تندرستی تن مادر و پدر.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند در سرای بیگانه شد و هیچکس را نشناخت و در آنجا مردگان دید، دلیل که آن سرای آخرت بود و وقت اجل وی رسیده است، اگر ببیند در آنجا شد و بیرون آمد، دلیل که بیمار شود و نزدیک هلاک باشد و شفا یابد. اگر در سرای معروف وارد شد که بنیاد آن از گل بود، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر ببیند بنیاد سرای او از خشت پخته و گچ بود، دلیل که جوینده مال حرام است. اگر ببیند از آن بیرون آمد، دلیل که از حرام توبه کند. اگر ببیند در سرائی بزرگ و فراخ بود، دلیل که روزی بر وی فراخ شود. اگر سرای کوچکی و تنگ دید، دلیلش به خلاف این باشد.
جابرمغربی می گوید: اگر کسی دید در سرائی بزرگ و پاکیزه و نو داخل شد و دانست که آن سرای ملک او بود، دلیل که روزی بر وی فراخ و گشاد شود و عزت و جاه یابد و زن خوبروی خواهد و توانگر شود و ولایت یابد. اگر این خواب را زنی دید، شوهر توانگر بخواهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Parvaneh : سلام ممنون از تعبیر خوابتون من متاهل هستم ودختر وپسرم بزرگ هستن. چن روز پیش دم صبح خواب میدیدم رفتم جایی چند تا درخت نارنگی بود یکی از درختا میوش کپک زده بود که نچیدم ورفتم یه درخت دیگه که نارنگیای سالم ودشت وشیرین داشت چیدم وخوردم بعد دیدم یه سرای خیلی بزرگ وزیبا همان نزدیکی هست که همه به داخلش میرفتم من هم رفتم جلو خیلی زیبا وچشم نواز بود تمام درو دیوارش ایینه کاری بود وبزرگ وبلند بود یه پیر زن هم نشسته بود اونجا انگار داشت عبادت میکرد از یه نفر پرسیدم اینجا کجاست؟ گفت اینجا حمام حضرت زهرا است بعد که بیرون امدم رفتم جلوتر دیدم زن برادرم که چند سال پیش فوت شده چند تا تاج گل سر دستش هست ودا ه از چند تا پله بالا میره من صداش زدم وگفتم این تاجها یکیش مال دختر من هست واون تاجها رو جلوم گرفت من هم یه دونش رو برداشتم خوابم قسمتهای دیگه هم داشت که فراموش کردم ممنون میشم خوابم تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید که خیلی زود انرژی تان بیشتر شود و به شادی برسید می خواهید که روابط اجتماعی قویتری داشته باشید و برونگراتر باشید. دلتان می خواهد که بچه های شما هم موفق باشند و ساده لوح نباشند و اتفاقات خوبی برای ایشان بیافتد. شما در تصمیم گیری بچه هایتان برای ازدواج نقش موثری دارید و اجازه نمی دهید که آدمهای بد و منفی به زندگی ایشان راه پیدا کنند. می خواهید بهترین انتخاب ها را برای آنها داشته باشید و گذشته از بینش و انتخاب خودتان، برای اینکه از شر آدمهای بد مصون بمانید، متوسل به حضرت فاطمه س می شوید و اوست که ناراحتی ها و نگرانی های شما را با دعای خیر خودش از ذهن شما پاک می کندو شما به آرامش می رسید. روح زن برادرتان شاد. حضرت فاطمه س شفیع اوست و او در آرامش به سر می برد. شما برای دخترتان آرزوی همسری خوب و مهربان دارید که باعث سربلندی او در دنیا شود و به آرزویتان هم خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
Amin : سلام خانم هراتی روز خوش . دیشب خواب دیدم خونه یکی از دوست های قدیمی بودم که سالهاست خبری ازش ندارم . انگار خوابیده بودم اونجا بعد در واقعیت که خواهر نداشتن ولی تو خواب انگار خواهری داشتن و خونه بود یکم من معضب بودم وقتی که خواستم برم دوستم قبول نمیکرد گفت همین جا بمون که میخان دو تا دست هات رو قطع کنن !!!!!
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما اخبار مثبتی خواهید شنید و بعضی از خصلت هایی را که دوست قدیمی تان داشته را بدست خواهید آورد. از جمله اینکه شما به ثروت بسیاری خواهید رسید. شما نباید اجازه دهید که این موقعیت از دستتان برود و انگیزه تان را نباید از دست بدهید چون در اینصورت ارتباطتان با عده ای که موجب رسیدن شما به ثروت می شوند قطع خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
کوروش ایرانشاهی : شب پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ قبل از ۱۲ بامداد در خواب دیدم که؛
یک خانه خریده بودم(بنده خودم ساکن تهران هستم) و میخواستم خانه را به پدر بزرگ و مادر بزرگ مادریم که در شهرستان ساکن هستند نشان دهم ، در ادامه دیدم که برای اینکار یک کامیون خیلی بزرگ خریدم به قیمت ۴۳ یا ۴۸ میلیون تومان یا خانه و کامیون هردو را با قیمت ۴۸ میلیون دقیقا یادم نیست ، به هر حال در ادامه خانه را از پی و فونداسیونش کاملا برداشتم و روی کامیون گذاشتم و خودم نشستم پشت فرمان تا شهرستان رفتم و وقتی رسیدم با همان کامیون وارد حیاط بزرگ خانه پدربزرگ و مادربزرگ شدم و آنها دیدند و خیلی خوشحال شدن و دعا و آرزوهای خوب کردند در این حین پدرم خودم هم به داخل حیاط آمد و خیلی خوشحال شد و استقبال کرد
من هم سویچ کامیون بزرگ را به پدرم دادم رفتم که استراحتی بکنم
و بعد از مدت کوتاهی برگشتم داخل حیاط بهکمک پدرم و چند نفر از دوستانش که کلا چهار نفر شدیم چهار گوشه خانه را باهم گرفتیم تا خانه را از کامیون پایین آورده و در یک جایی رو زمین بگذاریم ولی نمیدانم چرا خانه را برعکس یعنی ته به سر بلند و جابجا کردیم به شکلی که من و پدرم و دونفر دیگر چهارگوشه خانه را از پی و فونداسیونش گرفته بودیم ولی برعکس شده بود و سقفش بسمت پایین بود حالت ته به سر
که در همین حالت پدرم گفت بهتر است خانه را ببریم و در حیاط و جای اولش قرار دهیم وقتی به خانه پدر بزرگ و مادر بزرگ رسیدیم دیدم کامیون بزرگم نیست از پدرم جویا شدم که کجاست و سویچ را به شما دادم که پدرم گفت من کامیون را فروختم به صلاح تو بود و نیازی نبود برای اینکار که خانهات را بیاوری و به ما نشان بدهی یک کامیون بزرگ و گران بخری ، من هم بشدت ناراحت شدم آنقدر ناراحت شدم از این کار پدرم که چرا بدون اجازه من اینکار را کرده که پایم را با عصبانیت تمام به زمین میکوبیدم و زجه میزدم و کلید و سویچ را محکم جلوی پدرم به زمین کوبیدم و با ناراحتی گفتم دیگر هیچ وقت کلید یا سویچ دست شما نمیدهم انگار در ناخودآگاهم هم این موضوع حک شد که پدرم پول کامیون را هم دیگر به من نمیدهد البته این قسمتش زیاد مهم نیست.
قبل از این خواب هم یک خواب دیگری دیدم که با یک خانم بسیار زیبا که انگار در خوابم نامزد یا دوست دخترم بود که نمیشناختمش در جمعی هستم و باهم در حال عشق بازی بودیم که فضا را مناسب اینکار ندیدم و همه داشتن نگاه میکردن بخاطر همین به او گفتم بیا به خانه برویم و وقتی رفتیم به داخل اتاق رفتیم با ذوق و شوق زیاد شروع به لخت شدن و درآوردن لباسهایمان شدیم که آلت من کاملا برافراشته و بلند شد و شروع کردیم به عشق بازی و آغاز سکس .....
فریبا هراتی
: سلام. شما ایده ی تازه ای به ذهنتان می رسد. برای رسیدن به موفقیت در عملی کردن این ایده، شما نیاز دارید چیزها را به شیوه ی خاص و در زمان خاصی انجام دهید، سخت کوش و مسئولیت پذیر باشید و تابع قوانین و مقررات خاصی باشید. شما می خواهید این کار را از صفر شروع کنید و همه ی کارهای آن را با مسئولیت و هدایت خودتان انجام دهید. شما اینکار را برای آرامش پدر بزرگ و مادر بزرگتان ( یا از روی عقلانیت ) انجام می دهید و پدر شما هم ایده ی شما را تصدیق خواهد کرد. شما مدت کوتاهی به پدرتان اختیار و اجازه ی کامل می دهید که مسئولیت این کار را منوط به تصمیمات خودش کنترل کند تا شما بتوانید ذهنتان را آماده تر کنید. شما در عملی کردن این ایده موفق نخواهید شد و کارها کاملا وارونه و برعکس انتظارات شما پیش خواهند رفت! همه ی این شکست ها به خاطر این است که شما به پدرتان آزادی عمل داده اید که هر کاری صلاح دانست انجام دهد و او هم ایده ی شما را به کسی خواهد گفت و باعث خواهد شد که شما نتوانید خواسته هایتان را عملی کنید. این خواب هشداری به شماست که اگر به خاطر احترام و رعایت ادب سفره ی دلتان را برای پدرتان باز کنید و به او اختیار کامل بدهید، تمام نقشه هایش ما نقش بر آب خواهد شد. دوست عزیز طبق قوانین سایت که هنگام ثبت نام به شما اطلاع رسانی شده، شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت هستید و اگر بین دو خوابی که در یک شب دیده اید، از خواب بیدار شده باشید، دیگر یک خواب محسوب نمی شود! منظور از یک کامنت و یک خواب، فقط یک خواب است و نه هر چند تا خوابی که در یک شب می بینید. تخطی از قوانین سایت بنده و شما را مدیون سایت و کارمندان آن خواهد کرد. بنا براین اگر بین خواب دوم و اولتان بیدار شده باشید، باید به بنده یادآور شوید که یک حق خواب دیگر هم از شما کسر کنم چون شما فقط یک حق خواب داشتید که خواب اولتان را با آن تعبیر کردم. تعبیر خواب قبلی شما این است که شما می خواهید به ثروت برسید ولی نمی خواهید که دیگران بدانند که چطور و چگونه قرار است به این ثروت برسید. شما فکرتان را جمع می کنید و سعی می کنید که ایده ی خودتان را در خفا عملی کنید و اقتدار و قدرت مالی تان را قویتر کنید. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام
من خواب ديدم خانه مان را عوض كرديم و رفتيم تو يك خانه ي نوساز،خانه از منزل الان ما بزرگتر بود اما هنوز نمايش رو سنگ نكرده بودند و اجر بود نما ي ساختمان،طبقه ي بالايش را گرفته بوديم و ويو خيلي خوبي داشتيم،با پدرم صحبت ميكرديم كه وسايل را تو اين خانه چطور بچينيم و خوشحال بوديم كه خانه مان بزرگتر شده.بعد من رفتم خانه قبليمون هنوز چند تا وسيله اونجا داشتيم اما تقريباً خانه خالي بود(مثل منزل الانمون تو بيداري نبود انگار منزل چند ساله پيشمون بود)،من رفتم دستشويي و شير دستشويي خراب شده بود اب ميداد،خواهر و مادرم هم تو اون خانه بودند و مادرم قرار بود با خانمي تلفني صحبت كند كه براي پسرش ميخواست بياد خواستگاري من(در واقعيت چنين موردي وجود دارد)مادرم با اون خانم صحبت كرد و لي قراري نزاشت براي خواستگاري،وقتي قطع كرد گفتم اينطور كه تو صحبت كردي انگار ما نميخوايم اونا بيان براي اشناييت،مادرم گفت اره راست ميگي،من ناراحت شدم خيلي اما خواهرم گفت نگران نباش من الان به اون مسيج ميدم يه جوري بهش ميفهمونم كه ما راضي هستيم كه بياين براي اشناييت،من خيلي ناراحت بودم.و اون خانه نو ايي هم كه گرفته بوديم تو همين محله منزل خودمون بود و فقط يك كوچه پايين تر بود.
فریبا هراتی
: سلام. روحیات شما عوض خواهد شد و زندگی تان متحول می شود. افکاری تازه و مدرنتر به ذهن شما خواهد رسید و مثبت اندیش تر می شوید. ممکن است شما از بیرون شخصیتی سرسخت داشته باشید ولی از درون بسیار احساساتی هستید. شما می خواهید خودتان را از شر آسیب دیگران حفظ کنید. شما دیگر افکار و روحیات گذشته تان را ندارید. قبلا شما مشکلات و مسائل احساسی داشته اید و کنترل احساستان برایتان راحت نبوده است. شما خودتان را مقداری دست کم می گیرید و سعی می کنید که خودتان و خانواده تان را ملزم کنید که نرمش و سازگاری بیشتری از خودشان در مقابل خواستگارتان نشان دهند. تشکر از همراهیتون.
Ommolbanin : سلام.خدا قوت.هوشنگ هستم.خودم ترکیه هستم،یک آقای که خدمات ساختمانی در آپارتمان ترکیه انجام می ده را می بینم که کامیون بزرگ را که بار داره و اون را می خواد کنار خونه برادر بزرگم(تو ایران) خالی کنه،انگار،ترمز بالابرش را نمی کشه و بالابرش می ره به سقف خونه می خوره(در این لحظه انگار خونه خودم تو ایرانه)و از اینکه خونه محکم بود و فرو نریخت خوشحال می شم و کمک می کنم که ترمز بالابر را تنظیم کنیم،البته بخشی از دیوار خطوطی ناشی از برخورد دیده می شد.فضا عوض شد،ظاهرا خونه ام را عوض کرده ام و خونه جدیدی خریده ام،اتفاقات زیادی تو این خونه می افته،که بخش های زیادی را فراموش کردم و تنها خاطرم که از درب پشتی به یک مرکز باستانی که چند تا مجسمه بزرگ در اون هست راه داره.یا در ادامه همین خونه هست یا فضا عوض می شه،ظاهرا خونه تهرانه،خانمم همراهم هست.تو خواب انگار خونه را به برادر خانمم اجاره داده ام و اون زمانش تمام شده و رفته ما داریم خونه را بازدید می کنیم.کابینتی که اجاق گاز توش بود،اینقدر بد استفاده شده بود که کابینتش ورم کرده بود و داشت می افتاد،یخچال را می بینم که سوخته بود.قدری نگران می شم و بعد می گیم این یخچال ما نیست این یخچال خودشونه،بعد می گیم خانم بردار خانمم که آدم تمیز و دقیقی و محتاطی بود.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما نگران برادرتان هستید که بار مسئولیت های سنگین و فشار ناشی از این مسئولیت ها را باید در زندگی اش به دوش بکشد و نگران هستید که او با عجله و رفتار نابخردانه کاری نکند که زندگی اش را خراب کند. فشارهای اجتماعی زیادی به برادرتان تحمیل شده که اعصابش را ناراحت کرده است. شما از نظر مالی قوی هستید و می تخواهید از تجربیاتتان در زندگی استفاده کرده و آرمانهایتان را زنده نگه دارید. شما بعضی از اولویت های خودتان را به خاطر برادر خانمتان کنار می گذارید یا گذاشته اید که زندگی او را بهتر کنید، ولی او از ایده های شما به خوبی استفاده نکرده و منابع داخلی شان ته کشیده و زندگی شان خراب شده است. فکر آنها بسیار پریشان است و شما هم دیگر نمی خواهید در کارشان دخالتی کنید. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام خانم هراتی
((لطفا متن خواب مخفی باشه. ممنون از تعبیرتون))
فریبا هراتی
: سلام دوست عزیز طبق قوانین سایت خوابهای طولانی به هیچ وجه تعبیر نمی شوند!! این هنگام ثبت نام در سایت به شما اطلاع رسانی شده و پاراگراف بندی شما هم موجب می شود که خوابتان طولانی تر شده و در هنگام ثبت تعبیر خواب در باکس تعبیر، خواب شما قابل مشاهده نیست چون طول خوابتان از طول مانیتور طولانی تر است!!! خوابهای بیشتر از 10 خط ، 2 حق خواب کسر خواهند شد. در صورت تمایل خوابتان را کوتاه کرده و مجددا ارسال کنید یا 2 بخشه کنید. این صحیح نیست که کسی با 3 خط تعبیر خواب همانقدر هزینه پرداخت کند که کسی با 30 خط! هزینه ی کسر خواب شما به شما عودت داده شد. تشکر.
Vahideh : سلام خانم هراتی گرامی
یکبار برای شما نوشته بودم که دوست ندارم حق کسی رو ضایع کنم و اینکه مشکلی ندارم برای خواب طولانی که در یک شب بوده و اصلا بینش بیدار نشدم و شما صلاح میدونید دو حق خواب کسر کنید.
مساله اینجاست که نُت گوشی من با باکس سایت شما متفاوته و من نمیدونم چند خط شده. از طرفی هم هیچچیز رو نمیتونم حذف کنم وقتی دیدم!
فقط لطف بفرمایید بگید که وقتی دو قسمتش کنم باید در دو روز ارسال بشه؟ یا میتونم در یک روز ارسال کنم و شما دو حق خواب کسر کنید از بنده؟
اگر باید دو روز باشه اشکال داره امروز براتون یک قسمتش رو بفرستم؟
ممنون
فریبا هراتی
: سلام دوست خوبم. من برای هر بار که چنین موردی پیش می آید نیاز به اجازه و یادآوری شما دارم چون هزاران نفر مرتب خواب ارسال می کنند و بنده به یاد نمی آورم که چه کسانی قبلا با این موضوع موافقت دارند. بنابراین از شما خواهش می کنم برای دفعات بعد خودتان اگر خوابتان طولانی بود این موضوع را حتما یادآوری کنید و منوط به طول خوابتان بنده از شما حق خواب کسر می کنم. چنانچه بخواهید که خوابتان نمایش داده نشود، اشکالی ندارد که یکجا ارسال کنید و اگر خواستید که خوابتان نمایش داده شود باید در بخش های مختلف آن را ارسال کنید که برای کاربران عزیز سوء تعبیر پیش نیاید که من تفاوتی بین کاربران محترم قائل می شوم و مد نشود که خوابهای طولانی ارسال کنند. می توانید امروز همه اش را ارسال کنید.
Vahideh : سلام مجدد خانم هراتی گرامی،دوست مهربانم. ممنون از لطف شما
فریبا هراتی
: سلام مجدد. شما روحیات و شرایط جدیدی پیدا می کنید که برایتان کاملا تازگی دارد و نمی دانید دقیقا چه درکی نسبت به این شرایط تاره باید داشته باشید. در ظاهر زندگی شما آرام و مثبت به نظر می رسد. شما نمی دانید که در آینده چه اتفاقی قرار است بیافتد، ولی امیدوار هستید که عقلانیت شما باعث شود که گشایش کار پیدا کنید و حساب کتاب زندگی دستتان بیاید. دوست شما شجاعت شما را ندارد و حاضر نیست با مسائلی که از گذشته بین شما و همسرتان اتفاق افتاده، دوباره تجربه کسب کند و سعی کند که زندگی اش را از نو بسازد. شما هم به مسائل مثبت و هم به مسائل منفی که در زندگی تان ممکن است وجود داشته باشد فکر می کنید و زمانی که دو طرز فکر متفاوت از همدیگر، مجبور می شوند با هم تقابل کنند و حرف یکی از آنها تحمیل بر حرف دیگری شده و ناسازگاریها به بن بست و به صفر می رسند فکر می کنید. تضادهای بین خودتان و همسرتان را می دانید و هر دویتان می خواهید که مسیر زندگی تان را عوض کنید و در یک مسیر حرکت کنید. شما می خواهید روی خودتان و اهدافتان کار کنید و موانعی که سر راهتان موجود است را با مشارکت و کوتاه آمدن در بعضی موارد از بین ببرید. 2- شما می خواهید شروعی تازه داشته باشید ولی نمی توانید روی واقعیت ها سرپوش بگذارید و احساسات واقعی تان را پنهان کنید. همسرتان هم نمی خواهد که شما راجع به احساستان خیلی دروغ بگویید. 3- همسر شما از لحاظ مالی مسائل را می سنجد و سعی می کند که منافع مالی اش برقرار باشد و قضاوت و ارزیابی که روی بدی یا خوبی یک شرایط خاص انجام می دهد، بر مبنای منفعت و بهبود شرایط اقتصادی اش است. 4- شما درکتان را بالاتر می برید و خردمندانه تر از همیشه رفتار می کنید. نگرانی هایتان را با پرستیژ بیشتری حل و فصل می کنید و قبل از بیان حرفهایتان اول خوب فکر می کنید که چه بگویید و چه نگویید. شما شخصیتی حمایتگرایانه، خوددار، مرموز، قوی، مستقل و با اعتماد به نفس به خودتان می گیرید و این برای شما کارساز خواهد بود. شما با خودتان که رودرواسی ندارید و بیشتر از هر کسی رک و پوست کنده می دانید که درونتان چه خبر است و چقدر می توانید قوی باشید و شخصیت خوب و مثبت خودتان را تحسین کنید. این آقای شیک بخشی از وجود شماست که درون هر زنی بخشی قوی و مستقل و مردانه وجود دارد و درون هر مردی بخشی قوی و مستقل و زنانه نهفته است. 30 خط خواب از شما 3 حق خواب کسر کردم. تشکر از همراهیتون.
Mahya : سلام خسته نباشید من خواب دیدم پسری که بهش علاقه دارم منو برده خونشون که خیلی زیبا و بزرگ بود، طبقه بالارو به من نشون میداد به این معنی ک قراره اونجا زندگی کنیم، حس خیلی خوبی داشتم تو خواب.. و بعد هم خانواده خودم و پدر بزرگ مادر بزرگم رو دیدم اومدن همون خونه مهمونم بودن.
و همچنین دیدم که برادر کوچکتره ۶ یا ۷ ساله ای داره که داشته از بلندی میفتاده و من نجاتش دادم، در واقع تو واقعیت برادر کوچکتر نداره.
و بعد هم دیدم با همین آقا رفتیم مشهد و من دستش رو گرفته بودم و میخواستیم بریم حرم امام رضا
ممنون میشم تعبیر خوابم رو بگید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او روحی بزرگ و شخصیتی زیبا دارد. درک او بالاست و می خواهد که شما را در زندگی حمایت کند و به شما احترام بگذارد. خانواده ی شما از او خوششان خواهد آمد. شما باعث شده اید که او به عشق و ازدواج فکر کند و به کمال ذهنی رسیده و احساس تکامل کند. شما انشالله با هم ازدواج خواهید کرد و به زیارت امام رضا ع می روید. تشکر از همراهیتون.
Mahya : خیلی ممنون بابت تعبیر خوابم، ولی من واقعا هیچی امیدی به رسیدن بهش ندارم به خاطر یه سری تفاوتهایی که داریم، یعنی تعبیر خوابم اینو نشون میده که بهش میرسم؟؟ ممنون میشم جواب سوالمو بدین
فریبا هراتی
: خوابتان همان است که عرض کردم. از روی جدول تعبیر خواب بر حسب ماه های شمسی یا قمری ببینید خوابتان را کی دیده اید، در صفحه ی اول یوتاب زیر حروف الفبا این جدول هست. چک کنید ببینید خوابتان در روزی که دیده شده تعبیر خواب برعکس نباشد چون اگر اینطور باشد احتمال بر عکس بودن آن هست. نه اینکه با قاطعیت بتوان گفت که برعکس است ولی احتمالش هست اگر طبق جدول بر عکس باشد. در غیر اینصورت تعبیر خوابتان همان است که عرض کردم.
majinaz : باسلام خدمت خانم هراتی بزرگوار.وقت بخیر .ممنون میشم متن مخفی بماند.
باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی دوست شما تحولی مثبت خواهد داشت و ایده های تازه و روحیه ای قوی خواهد داشت و او همچنان سعی می کند که زندگی اش را به سمت ترقی و تعالی به پیش ببرد و شما روابط دوستانه ای با او خواهید داشت. خود شما می خواهید برای زندگی تان تصمیم بگیرید و به حمایت روحی نیاز دارید و البته به خواسته هایتان خواهید رسید و زندگی بسیار مرفه و خوبی خواهید داشت و با کسانی همصحبت و یا همکار می شوید که غرق در ثروت هستند و جزو طبقات مرفه جامعه به حساب می آیند. سپس به این فکر می کنید که کار خیری انجام دهید و به دوستتان کمک کنید. محمد سخت می کوشد و شما می خواهید برای رضای خدا به او کمک کنید. شما یادتان هست که خودتان نیاز به کمک داشتید و خداوند به شما کمک کرد. حالا شما باید محبت خداوند را جبران کنید. تشکر از همراهیتون.
ناری : سلام وقت بخیر
من و خواهرم که رابطه خوبی باهم در واقعیت داریم در خواب باهم دعوا شدیم من کفشهام پوشیدم رفتم. داخل خواب یه خانه سه طبقه مجلل و خیلی بلند دیدم که مال من بود.از بیرون داشتم بهش نگاه میکردم.بلندی اون از حالت نرمال بیشتر بود.
با سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما ممکن است به خاطر مسئله ای با خواهرتان اختلاف عقیده داشته باشید ولی رفاقت و دوستی شما در بیداری قویتر خواهد شد. شما احساس می کنید که درکتان خیلی بالاست و توانایی شما برای رسیدن به موفقیت از همیشه بالاتر است. زندگی شما متحول خواهد شد و به ثروت می رسید. تشکر از همراهیتون.
Vida : سلام من خواب ديدم كه همراه خانوادم مكه هستم و روبه رومون كعبه ست دقيقا نزديك بهش نشستيم و بعدازاينكه نمازمون تموم ميشه ميبينم يه اقايي اون قسمت از پارچهي كعبه كه بازه رو ميبره بالا كه خود در و سنگ كعبه ديده ميشه بعد ميبينم كنارمون يه اقاي خارجي با بچهش و يه هانوادهي ديگه ك ايراني بودن نشستن من خوشحال ميشم كه اون اقاعه اونجاست چون از همون كشوري بود كه من دوست دارم در واقعيت برم و اونجا ازدواج كنم بعداز اينكه باايرانيا دوست شذم قرار شد كه براي عيد بيان خونمون بعد ميبينم كه با دوستاي خودمون هستيم كه يه ماشين بزرگ مياد كه ميبينم به چرخاي بزرگش يه سوسك چسبده و براي كشتن همون اومده بود بعد ميبينم يكي از دوستاي قديمي بابام روي شومينه اش عكسهاي خودش و بابام روگذاشته كه من تعجب ميكنم ولي خوشم مياد (پدرم در واقعيت فوت كردند) بعد ميبينم كه اونطرف تر روي يه صخره وايستادم و جلوم اقيانوسه و موج ميزنه به صخره و اونطرف تر همين دوستامون داشن منو نگاه ميكردن و خوش ميگذرونديم بعدش ميبينم انگار آپارتمانمون رو عوض كرديم از در ورودي كه وارد ميشم ميبينم دو نفر كل پاركينگ و ديوار ها و پله ها و تمام سطوح رو با گچ ميپوشونن و اونطرف تر هم تو پاركينگ يه اشپزخونه بود كه اون هم داشتند كل سطوحش رو گچ كاري ميكردند و بعضي جاها قطر گچي كه بود زياد بود و انگار قرار بود بعد از اينكار طرح بدن و همينطور كه من وارد شدم و تعجب كردم كه چرا اينطوريه از پله كه داشتم ميرفتم بالا دو تا همسايه اونجا بود كه منو نگاه ميكردن كه دارم ميرم بالا بعد ديدم كه رسيدم به طبقه ي اخر وارد خونه شدم بعد دوباره ميخواستم برگردم كه ديدم پله هايي كه اومدم به سمت ديگه چرخيدن و ارتباطشون با اونجايي كه من وايستادم قطعه مثه اينكه كار اون اقاها تموم شده بود و پله ها سنگي سفيد با مسله هاي اهني شده بودن و انگار ارتفاع طبقه هم از زمين خيلي زياد شده من ميخواستم بپرم رو پله ها ك ترسيدم و نپريدم(من در واقعيت از يه خواسته اي كه داشتم دست كشيدم و يه راه ديگه رو انتخاب كردم كه هنوز از عاقبتش مطمعن نيستم و نگرانم كه مخالف خواست خدا نباشه و به بيراه نرم)
ببخشيد كه طولاني شده ولي من همه ي اينارو تو يه خواب ديدم و ذهنمو مشغول كرده پيشاپيش ازتون خيلي ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. شما و خانواده تان برای رسیدن به خواسته هایتان توکل به خدای بزرگ می کنید و ایمانتان قویست و از خدای بزرگ می خواهید که راهی جلوی پایتان بگذارد و درهای رحمت را به رویتان باز کند. هدف شما به شما نزدیک است و انشالله موفقیت و شروعی تازه خواهید داشت. نگرانی هایتان از بین می روند و روح پدرتان شاد، دوست پدرتان از او به بزرگی و گرمی و احترام یاد می کند. شما احساس قدرت می کنید و کسی مانع رسیدن شما به خوشبختی نیست. نگاهتان به زندگی مثبت است و برسختی ها غلبه خواهید کرد. شما می دانید که زمینه ی زندگی امروزتان علیرغم اینکه باید مملو از آرامش باشد، مملو از سختی هاست و می خواهید از این سختی ها بیرون بیایید. درک شما بسیار بالا خواهد رفت و فاصله ی طبقاتی شما با مردمی که در فقر و سختی زندگی می کنند بسیار زیاد خواهد شد. قدرت و ثروت به زندگی شما راه پیدا می کند و نباید موقعیت خوبتان را با انجام ریسک از دست بدهید. تشکر از همراهیتون.