تعبیر خواب خانه
اگر کسی خود را در خانه جدیدی دید که متعلق به خود اوست، و در آن خانه وسایل رفاه و راحتی کاملی وجود داشت، به زودی ازدواج می کند و به خوشبختی و رفاه خواهد رسید. اگر شخص متاهلی این خواب را ببیند، نشانه داشتن زندگی مرفه و خوبی است. ورود به خانه نو نیز ازدواج است.
اگر دید در خانه ای بدون وسایل و تک و تنها به سر می برد، نشانه نزدیک شدن به پایان عمر است. اگر کسی ببیند خانه ای محقر و ویرانه دارد و آن خانه متعلق به خودش است، زندگی بر او تنگ خواهد شد و درآمدش کاهش خواهد یافت. چنان چه ببیند یکی از اتاقهای خانه آشفته و خراب است، بخشی از زندگی بیننده خواب دچار خرابی و ویرانی می شود و غمی و زیانی به او می رسد.
اگر ببینید که درب خانه شما آهنی است، زندگی قابل دوامی دارید و ثروتمند می شوید. اگر درب خانه شما از نقره بود، بیننده خواب گنه کار است و باید توبه کند. اگر درب نویی به خانه اش وصل کردند، بیننده خواب شغل و کار جدیدی پیدا می کند.
اگر کسی دید درب خانه خود را کند، و به دور انداخت، اگر درب کهنه و شکسته بود، و به جای آن درب نویی گذاشت، از غم و اندوه مالی خلاصی و نجات پیدا می کند و به مال و نعمت می رسد و اگر کسی دید که دیگری درب خانه او را می کند، از آن شخص خصومت خواهد دید و اگر دید درب خانه اش بزرگ شده به مقام وی افزوده می شود.
اگر کسی دید درب از خانه ی قدیمی می کند، در خیرات به رویش گشوده می شود. اگر کسی درب خانه ی خود را کوچک دید که به زحمت می توانست وارد سرای شود، به تنگدستی دچار می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سرای به خواب بر هشت وجه است:
- مرد را زن و زن را شوهر،
- توانگری،
- ایمنی،
- عیش خوش،
- مال،
- ولایت،
- عزت،
- امانت.
محمد ابن سیرین می گوید: خانه مفرد درخواب، زن است. اگر ببیند خانه یا ستونهای خانه را از جای برداشت، دلیل که زن با مروتی می خواهد و به زودی زنش آبستن خواهد شد. اگر ببیند وارد خانه ای نو شد، دلیل که زنی خواهد و توانگر شود.
اگر ببیند که خانه مفرد به کنج اندوه بود و ندانست که خانه از کیست، دلیل که از دنیا رحلت کند. اگر ببیند درب خانه باز بود و او در را قفل نکرده بود و آن خانه به خانه دیگر راه داشت، دلیل که از غم و اندوه رها گردد. اگر بیمار این خواب را ببیند، شفا یابد. اگر ببیند درب خانه خود را بشکست، دلیل که از کسی او را مالی رسد.
اگر ببیند درب سرای بشکست یا بسوخت، دلیل که برای صاحب سرای مصیبت اتفاق خواهد افتاد. اگر ببیند زمین سرای او بزرگ و فراخ شد، دلیل که به قدر آن فراخی او را روزی در دنیا فراخ شود. اگر برخلاف این ببیند، روزی بر وی تنگ شود. اگر ببیند سرای او را می کندند، دلیل که راه صلاح بر خود ببندد و نماز و عبادت کم کند. اگر ببیند سرای کهن را می کند، در خیرات بر وی گشاده شود و خرم گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که خانه بر وی افتاد، دلیل که مالی بسیار بدو رسد. اگر ببیند که خانه بزرگ و فراخ گردید و از آن که بود بزرگتر شد، دلیل که مال و نعمت بسیار بر وی رسد. اگر ببیند درِب خانه او آهنین بود، دلیل که توانگر شود.
اگر درب خانه او سیمین است، دلیل که او باید از گناه و معصیت توبه کند. اگر توانگر بود، نعمتش زیادتر شود. اگر ببیند پیرامون خانه او هیچ خانه ای نبود، دلیل که حالش تباه شود. اگر ببیند که میان سرایِ نو شد، دلیل که او را دختری یا خواهری آید و هم او گوید که صفحه سرای، دلیل کند بر پدر و مادر. اگر دید صفحه سرای او نو و پاکیزه است، دلیل است بر تندرستی تن مادر و پدر.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند در سرای بیگانه شد و هیچکس را نشناخت و در آنجا مردگان دید، دلیل که آن سرای آخرت بود و وقت اجل وی رسیده است، اگر ببیند در آنجا شد و بیرون آمد، دلیل که بیمار شود و نزدیک هلاک باشد و شفا یابد. اگر در سرای معروف وارد شد که بنیاد آن از گل بود، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر ببیند بنیاد سرای او از خشت پخته و گچ بود، دلیل که جوینده مال حرام است. اگر ببیند از آن بیرون آمد، دلیل که از حرام توبه کند. اگر ببیند در سرائی بزرگ و فراخ بود، دلیل که روزی بر وی فراخ شود. اگر سرای کوچکی و تنگ دید، دلیلش به خلاف این باشد.
جابرمغربی می گوید: اگر کسی دید در سرائی بزرگ و پاکیزه و نو داخل شد و دانست که آن سرای ملک او بود، دلیل که روزی بر وی فراخ و گشاد شود و عزت و جاه یابد و زن خوبروی خواهد و توانگر شود و ولایت یابد. اگر این خواب را زنی دید، شوهر توانگر بخواهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
مایا : با عرض سلام و احترام
امروز خواب دیدم خواب غیر قابل نمایش شود.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما به انجام کاری می خواهید متعهد شوید که اشخاصی سنتی و عقایدی قدیمی در آن مورد، حکمرانی می کنند و زمینه های مختلف و شرایط مختلفی برای پیشبرد کار وجود دارد که مجبور می شوید که وظائف مختلفی را بپذیرید. این کار از جانب اشخاص با نفوذ پایه گذاری شده و شما در این کار ذینفع خواهید بود. شما می خواهید برای این اشخاص کار کنید و هر چند که این کار تنش زا و استرس زاست و قرار هم نیست که کسی از شیوه ی پیشبرد این کار با خبر شود و از مضمون اینکار سردربیاورد. شما روی اینکار فکر کرده و آن را می پسندید. سعی می کنید که وظائفتان را پردازش کنید، برنامه ریزی کنید و شروعی تازه داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
eli : ببخشید من برای اینکه ده خط رو رعایت کنم نمیتونم خوابم رو کامل بگم الان برای اینکه بفهمم تعبیر خوابم چی میشه دوقسمت مهم رو فقط گفتم و نگران اینم اگه به هم ربط داشته باشن تعبیر درست نباشه.بازم ممنون از لطفتون
فریبا هراتی
: سلام. ضمن اینکه در نوبت هستید، خوابتان را کامل بنویسید و اگر از 10 خط بیشتر شد از شما خواب بیشتر کسر می شود این به نفعتان است تا اینکه خوابی بنویسید که اصلا تعبیرش از پایه اشتباه باشد. الان یک حق خواب از شما کسر شده. اما اگر اشتباه بنویسید و بگویید که تعبیر این نبود و مجبور شوید کامل بنویسید، یک بار الان ضرر می کنید و یکبار زمانی که کامل خواب را می فرستید!! چون من اشتباهات شما را کامنت محسوب نمی کنم.
eli : سلام وقتتون بخیر در بیداری یه مدته از خرید خونه ای پشت خونه خودموتحرف میزنیم دیشب خواب دیدم خریدیمش و خوشحال بودم احساس آرامش داشتم که یا برادرم ازدواج میکنه میره اونجا یا اگه بخوایم آپارتمان بسازیم با دوتا خونه متوانیم واحدهایی بزرگی بسازیم یه قسمت دیگه ازخواببم که ربطی نداشت دیدم کفشای مشکی دارم کفشون جداشده و به هم وصلش کردم و آروم راه میرم جدا نشن.ممنون از لطفتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. بخشی از خواب شما بازتاب افکار شما در بیداریست ولی در کل خوابتان گویای این است که شما شقادر خواهید بود اهدافتان را عملی کنید. موقعیت یا رابطه ای است که شما راجع به آن فکر کرده اید و خیال کرده اید که امکان پذیر نیست ولی این موقعیت به ظاهر مرده، دوباره فعال خواهد شد. شما نیاز دارید که مسیر و رویکردتان را نسب به زندگی و اهدافتان، مجددا ارزیابی کنید. شما با سخت کوشی و پشتکار، به موفقیت خواهید رسید و متوجه می شوید که فکرتان درست بود و اشتباه نکردید. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام روزتون به خير
من خواب ديدم با پسري كه قبلاً دوست بودم بهم زنگ زده ويدو كال ميخواست باهام حرف بزنه و من تمايل نداشتم،بعد انگار اومد دنبالم و من رو برد خونه شون رو نشونم بده ،خونه شون اتاق هاي تو در تو داشت و پدرش وقتي من رو ديدن گفت من اين دختر رو خيلي دوست دارم اين مادر اون دختري هست كه قراره نوه ي من باشه،من به دوست پسرم گفتم بهش بگو كه ما ديگه از هم جداشديم،بعد مادرش هم خونه نبودن و هر تيكه از خونشون يكسري لباس هاي بهم ريخته روي هم افتاده بود و گفت ديدي دروغ نگفتم مامانم خونه نيست و خونه شون هم كمي خاك گرفته بود.بعد صحنه خوابم عوض شد و من يك فيلمي داشتم كه ايندرو نشون ميداد اون فيلم رو گذاشتم ببينم ديدم تو اون فيلم دوست پسرم با يه خانمي ازدواج كرده بعد خونه اش از اين مدل هاي قديمي بود كه كف اش حصير داشت.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست پسر شما به شما فکر می کند و زندگی او با مشکلات زیادی مواجه است. مسائل زیادی هست که مربوط به همدیگر هستند و به مشکلات او اضافه کرده و فکر او در هم برهم و خاطرش مکدر است. پدر او امیدوار است که پسرش ازدواج کند و سروسامان بگیرد ولی احتمالا مادر او با پدرش خیلی سازگار نیست. شما فکر می کنید که او حواسش جای دیگری است و به کسی دیگر متعهد شده در حالی که اینطور نیست. او از لحاظ مالی شرایط خیلی خوبی ندارد و یا اینکه افکار او سنتی و قدیمی است. تشکر از همراهیتون.
Neda : سلام وقتتون بخیر و خوشی باشه متن مخفی بشه تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما با آدمهای نظر تنگی که افکاری دمده و قدیمی دارند تعامل دارید و می خواهید که روحیه تان را عوض کنید و سعی می کنید که در روابط عمومی با دیگران از نیروی ایمانتان و تجاربی که دارید استفاده کنید. شما مثبت اندیش هستید و مسائل را از دیدگاه متفاوتی نگاه می کنید و سعی می کنید که از فریب و خیانت دگران با استفاده از نیروی معنوی تان ( مثل نفرین کردن) خودتان را محافظت کنید. شما از مسئله ای می ترسید و تکان های شدید و بالا پایین هایی در زندگی تان در جریان است که پایه و اصول روحیات قدیمی و دمده ی زندگی تان را تهدید خواهد کرد. دایی شما احساسات منفی اش را نگه داشه و می خواهد که رفاه و ثروت شما را با افکار منفی اش تحت تاثیر قرار دهد. اما پایه اساس افکار خودش هم متاثر از این منفی بافی ها، خراب خواهد شد و به استیصال خواهد رسید. او می خواهد به شما بگوید که دیگران علیه شما کار می کنند در صورتی که خودش هم مثل دیگران فکر می کند و او هم تحت تاثیر نفرین شما به استیصال خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.
Maya : سلام وقت بخیر دوتا خواب همزمان دونفر دیدن همسایمون خواب دیده اومده منزل ما مادر مرحومم و یه دختر هفت ۸ساله خونمونن و مامان با ناراحتی به همسایمون میگه ببین با خونه من چه کردن انگار تمام موزاییکای خونه رو برای لوله کشی کنده بودن و خودم هم خواب دیدم خونمون هستم و داخل اتاقی که قبلا داشتیم و الان نیست وقتی راه میرم می بینم موزاییکای کف اتاق دارن صدا میدن انگار دارن درمیان مثل سست شدن و بعد می بینم در اتاق از لولا کنده شد و یکدفعه افتاد زمین من با تعحب و کمی ترس داشتم نگاه می کردم ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. روح مادرتان شاد. او از اینکه شما به خاطر رسیدن به ثروت، به مبانی و مولفه ها و اصول اخلاقی که او به عنوان زیر ساخت و زمنیه ی زندگی تان تعیین کرده بود، پایبند نمانده اید، و ارتباطات تان را با کسی گسترش داده اید که آدم خوبی نیست، ناراحت است. خواب خود شما هم به شما اخطار می دهد که تمام مولفه ها و عناصری که مادر شما به عنوان زیر بنای زندگی شما برایتان وضع کرده بود، با حرکتی که شما انجام می دهید، تق و لق شده و شما هیچ قید و بندی را برای دنباله روی از افکار مادرتان رعایت نمی کنید. این که این قید و بند ها و مبانی و مولفه های اخلاقی چه هستند، منوط به ساختار فکری او و عملکرد شماست و از خوابتان نمی توان به آنها پی برد. ضمن اینکه لازم به یاد آوری می دانم از شما 2 حق خواب به خاطر تعبیر 2 خواب مرتبط با هم کسر کردم که خدای نکرده مدیون سایت نباشید. تشکر از همراهیتون.
Rozz : سلام وقت بخیر خواب دیدم همسرم توی یه شهر دیگه یه خونه ی بسیاربزرگ وزیبا خریده توی خونه یه دست مبل هم بود که همسرم گفت تازه خریدم خونه قدیمی بود ولی باشکوه وخیلی بزرگ وحیاطش هم مثل بوستان بود سرسبز وباصفا من داشتم توی خونه رو نگاه میکردم بعد همسرم گفت
زن صاحب خونه ی قبلی لباساش و سایلشو توی کمد گذاشته و گفته خودتون بردارید یا به کسی که دوست دارید بدید ومن با اینکه ندیدم ولی مطمعن بودن لباس و وسیله های با ارزشی هستن
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. همسر شما ایده های بسیار نابی در فکرش دارد و روحیه ی او و شرایط زندگی تان متحول خواهد شد. او از گذشته می خواسته که فکرش را عملی کند و زندگی تان را به سمت مثبت متحول کند. شما روابط و نگرش های خودتان را مجددا ارزیابی و نو می کنید و احساس مثبتی به زندگی تان راه می یابد. به ثروت بیشتری خواهید رسید و از تجارب با ارزشی بهره مند خواهید شد. شما رفتاری بسیار با پرستیژ خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
Shirin jahanian : سلام خواب دیدم که پدرم خانهای خریده و از بزرگی آن تعریف می کند شب بود خوابیدیم صبح دیدم که هوا روشن شده و خانه نسبتا بزرگه جلوی پنجره رفتم بالکن بزرگ واستخر بزرگی دیدم رفتم حیاط استخر آب زلال با ماهیهای قرمز داشت زنی که فروشنده خانه بود گفت خانه را 50هزارتومان فروخته ازپدر پرسیدم گفت 15میلیون خریده من با خودم گفتم چقدر ارزان.سفره بزرگی پهن بود وآدمهای زیادی دور سفره نشسته بودند که آنها را نمی شناختم من کنار مادربزرگم که چندین سال پیش فوت کرده نشسته بودم مهمانان تمام غذا ها را کشیدند وکمی برنج و گوجه نصیب من شد.
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما 37 دقیقه پیش در همین صفحه تعبیر شد. لطفا مجددا خواب تکراری نفرستیدو در مورد تعابیر هم صبور باشید. صدها نفر خواب ارسال می کنند و اینطور نیست که تا خوابتان را بفرستید تعبیر شود. تشکر.
Shirin jahanian : سلام چهارشنبه شب خواب دیدم که پدرم خانهای درشهر اراک خریده و از بزرگی آن تعریف می کرد اما چون شب بود متوجه نشدم در رختخواب خوابیدم صبح هوا روشن تر بود دیدم که خانه نسبتا بزرگ است کنار پنجره رفتم دیدم ایوان بزرگی جلوی پنجره است و استخر خیلی بزرگ و درازی در حیاط است اول فکر کردم منظره دریاست رفتم پایین جلوی استخر پر از آب زلالی بود با ماهی ها ی قرمز. درختانی هم اطراف استخر بود خانم مسنی با چشمان آبی و چادر سیاه گفت خانه را به پدرم فروخته 50 هزار تومان. من تعجب کردم که چقدر ارزان. از پدرم پرسیدم چقدر خریدی گفت 15 میلیون تومان باز فکر کردم که چقدر ارزان. داخل خانه سفره بزرگی پهن بود وآدمهای زیادی دور سفره نشسته بودند که هیچکدام را نمی شناختم فقط مادربزرگم که چند سال پیش فوت کرده است کنارم نشسته بود همه مهمانان غذا کشیدند من خواستم که غذا بکشم که کمی برنج و گوجه ته دیس نصیبم شد.
فریبا هراتی
: سلام. پدر شما ایده ی تازه ای را که به فکرش رسیده عملی می کند و زندگی شما متحول خواهد شد. شما به خاطر مسئله ای که فکرتان را ناراحت کرده، در ابتدا این ایده را نادیده می گیرید ولی کم کم احساس می کنید که شرایط به نفع شماست و می توانید شروعی تازه داشته باشید. احساسات مثبت و نگرش های تازه ای نسبت به شرایط جدیدتان پیدا خواهید کرد و شانس و ثروت به شما رو می آورد. دنیا به شما رو می آورد و به جشن و سرور و شادی خواهید رسید و مشکلات شما به زودی ناپدید شده و شرایط سخت زندگی تان حل و فصل خواهد شد. روح مادر بزرگتان شاد، او هم به خاطر پدرتان و شما خوشحال است و از همه چیز با خبر خواهد شد. خیر پدرتان به خیلی از مردم خواهد رسید و به اشخاص زیادی حمایت و پشتیبانی مالی خواهد کرد ولی شما فکر می کنید که باید پدرتان بیشتر مراقب شما و خواسته های شما باشد و انتظارات بالاتری از او دارید و نمی خواهید که همه ی ثروتش را به دیگران ببخشد. تشکر از همراهیتون.
Soroush : سلام پسرم نزدیک به صبح خواب دیده همراه با دخترم در خانهای بسیار بزرگ ومجلل که حیاطش مثل بوستان پر از گل های زیبا بوده زندگی می کردیم ی دفعه ی طوفان از دور میاد وفرشی رو که توی حیاط بوده لول میکنه وبیرون می ندازه بعد طوفان تمام میشه پسرم به دخترم میگه که فرش رو از بیرون بیاره وقتی بیرون رو نگاه میکنن مادر بزرگ شون رو می بینن که به حالت قهر بیرون نشستهپسرم هم بی تفاوت فرش رو میاره داخل خانه ودر رو می بنده
فریبا هراتی
: سلام. شما زندگی راحتی دارید و در آرامش به سر می برید ولی تجمل و راحتی شما مدتی تحت تاثیر خشم و ناراحتی عوامل خارج از زندگی تان قرار می گیرد و استرس و آشفتگی احساسی زیادی را تجربه خواهید کرد. اینکه مادر بزرگ بیرون از حیاط نشسته احتمالا روابط بین ایشان و شما به هم می خورد و از این بابت فکر بچه هایتان مدتی خراب می شود. برای دفع شر و رفع کدورت ها صدقه بدهید که انشالله ختم به خیر شود. تشکر از همراهیتون.