تعبیر خواب دزد
دیدن دزد در خواب، میهمان ناخوانده غریبه یا دوست و یا مسافری است که به خواستگاری دختر خانه می آید. ترس از دزد در خواب، تعبیرش شادی و خوشحالی است که به زودی با شنیدن خبری از آن مهمان ناخوانده یا دوست یا مسافر خواهد شنید.
تعبیر خواب دزدی (تاراج، غارت، چپاول)
اگر در خواب ببینیم که دزد پول های ما را غارت و چپاول کرد، از غم و غصه رهایی می یابیم. اگر ببینیم که پول های دیگری را می دزدند، آن شخص از اندوه رهایی می یابد. اگر چپاول به جز پول، ربودن وسایل آسایش یا کار کسی باشد، رسیدن ناراحتی به آن شخص تعبیر می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند مال و نعمت کسی را به تاراج برد، دلیل که آن کس را غم و اندوه و زیان رسد، به قدر آن که از وی برده بود.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند لشگر اسلام دیار کفر را غارت کردند، دلیل که کافران را مصیبت رسد. اگر بیند لشگر کفر دیار اسلام را غارت کردند، دلیل که اندوهی به اسلام رسد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن غارت به خواب بر چهار وجه است:
- جنگ کردن،
- زیان مال،
- غم و اندوه،
- نرخهای ارزان.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
امین : سلام روزتون بخیر شغلم مسافر کشیه و دیشب خواب دیدم شخصی رو سوار کردم ولی موقع پیاده شدن متوجه شدم چند سگ همراه خود دارد که یکی کنار خودش صندلی جلو نشسته بود و بقیه عقب بودن و سرو صدا میکردن وقتی متوجه شدم گفت هر کدام از این سگ ها رو میخای بردار چون خودم سگها رو پیدا کردم و میخام ازادشون کنم و هنگام کرایه دادن مبلغی رو بهم داد ولی من تمایل داشتم مبلغ بیشتری بده(البته تو دلم گفتم)در این حین بود که متوجه شدم یکی دو تا از سگ ها تبدیل به پسرای نوجوان شدن و از داشبردماشین پول هایی که دراوردم رو میخان بدزدن وقتی متوجه شدم اون شخص عذر خواهی کرد و خواست پولا رو پس بده اما اون نوجوونا بامن در گیر شدن و میخواستن پولا رو بردارن که با شنیدن صدای اذان صبح از خواب پریدم
فریبا هراتی
: سلام. روز شمام خوش. شما گشایش کار خواهید یافت و دوستان زیادی پیدا خواهید کرد که به شما کمک می کنند که ناراحتی ها و مشکلات از زندگی شما بیرون برود. در حال حاضر شما احساس ضعف و آسیب پذیری دارید و حس می کنید که زندگی تان از کنترل خارج شده. احساس می کنید که شما را نادیده می گیرند و مورد توجه کافی قرار نمی گیرید. مشکلات خود به خود از زندگی شما حذف خواهند شد حتی اگر خودتان هم نخواهید!!
Fatemeh : سلام خانم هراتی...خواب دیدم با خانواده ام برای انجام کمکی به عمه ام رفتیم خونه اش، خونه عمه م تو همسایگی ماست. نمیدونم چه حسی داشتم که نصب شبی تصمیم گرفتم برگردم خونه یه سری بهش بزنم. خونه ک رسیدم اول یکی از درهارو امتحان کردم دیدم قفله و به خیال اینکه بقیه هم قفلن خیالم راحت شد خواستم برگردم ک گفتم خب بقبه درهارو امتحان کنم که دیدم بعله فقط در اتاق خودم قفل بود. درو ک باز کردم دیدم جای بعضی از وسایل خونه خالیه . همه اتاقهارو گشتم دیدم تلویزیون و یخچال نیست. فرشها قشنگ پهن بود جالب ک با خودم میگفتم عجب دزدهایی خو فرشهارم میبردین دیگه!!!! خیلی ناراحت شدم و اومدم بیرون و رفتم سمت خونه عمه م اینا... همش با خودم میگفتم حالا نصفه شبی چطور این خبرو به بابا اینا بدم دلم نمی اومد.. توراه نزدیک خونه شون عمه مو دیدم ک با یه مرد غریبه حرف میزد ک اون مرد ازش جدا شد رفت خونه دخترعمه م اینا...یه لحظه به ذهنم اومد چطور بهش اطمینان میکنن تا اینکه رسیدم به عمه م اون یه سطل پرتقال داشت که هم ریز بود هم سیهاک زده بود خواست بده بهم گفتم نه عمه برم پیش بابا اینا بیدارشون کنم دزد اومده خونمون، گفت مگه بابات اینا خونه مان اونجا کجا میری گفتم آره دیگه نگاه تو پذیرایی تون خوابن.. از خواب بیدار شدم... ببخشید خیلیی طولانی شد
فریبا هراتی
: سلام. شخصی یا به احتمال قوی، عمه شما ، کسی را به خواستگاری شما می فرستد که زیاد آدم جالبی نیست و دردسر ساز است شما او را نمی پسندید و او هم فقط به چشمداشت ثروت شما و زندگی شما در درجه اول، به خواستگاری شما می آید. از روابط اجتماعی شما و نجابت شما تعریف می کنند ولی این شخص شایسته شما نیست. تشکر از همراهیتون.
samin : سلام دیشب خواب دیدم مهمانی رفتیم و شب در آنجا ماندیم .قبل از مهمانی رفتن گردنبندم که نامم روش حکاکی شده را تردید داشتم بزارم خانه.با اینحال در خانه گذاشتم.فرداش برگشتیم متوجه شدیم تو محلمون دزدی شده و خانه یکی از همسایه ها را بیشتر دزد زده.البته سکه و طلا برده بود.همه درگیر خانه شان و دزد بودن که همسایه روبرومون گفت ماشین ما را دزد برده پسربچه ای که نوه اش بوده هم تو ماشین بازی میکرده را هم برده
خیلی ناراحت شدم.یدفعه فکر کردم تو خونه ما فقط گردنبندم بوده.میگم بدردش نمیخوره اسمم روشه.با نگرانی در خونمون رو باز میکنم میبینم خانه بهم ریخته است.نمیدانم قبل بیرون رفتن هم اینجور بوده یا نه.درحالیکه در بیداری هیچوقت این اتفاق نمی افتده خونمون ریخت و پاش باشه.سراغ جعبه گردنبندم میرم سر جاش بود.هیچی از خانه ما نبرده بود.
فریبا هراتی
: سلام. برای دفع شر از همسایه تان صدقه بدهید چون برای او مشکلاتی در راه است که ضرر مالی خواهد کرد و کارو بارشان خراب می شود. شما از بابت آنان ذهنتان آشفته خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
samin : سپاس از شما.انشالا ختم بخیر میشود..تاکید روی گردنبندم تعبیر ندارد؟
فریبا هراتی
: نه فقط اینکه شما نمی خواهید همه چیز شما را کسانی که باآنها در مهمانی بودند بدانند. گردنبند تعهد است.
samin : سلام و روز خوش .این خواب رو که تعبیر کردید.واقعا درست بود از جانب اونها واقعا ذهنم درگیر شده است.و سوء نیت مرد همسایه را متوجه شدم. واقعا از رفتارشان کلافه هستم.امیدوارم همه انسانها تعهد به زندگی خود داشته باشند.و هرزگی را در زندگیشان درپیش نگیرند.از شما ممنونم بخاطر تعبیرتان.همیشه سلامت و شاد باشید و سرحال چون امروز
فریبا هراتی
: تشکر عزیزم. موفق باشید.
مهربان : سلام. وقت بخیر. خواب دیدم مادرم درازکشیده بود و استراحت میکرد و در حیاط هم باز بود و یه دزد اومده بود تو خونه. دزده انگار ازین مرد معتادا بود که تا صدای منو شنید فرار کرد. بعد از کمی رفتم تو حیاط (شب بود). حوله ی رو طناب رو کنار زدم و خواستم برش دارم که پشتش یه دزد رو دیدم. پسر جوان و ظاهرا مرتبی بود. تا دیدمش چنان جیغ زدم که فرار کرد. بعد صدای در زدن اومد. حالا مادرم هم اومده بود تو حیاط. گفتم صبر کن از بالای در (قسمت برش خورده بالای در) نگاه کنیم ببینیم کیه. نکنه دوباره دزد باشه. بعد یه زن خوشرو و سبزه رو دیدم. اون زنه آرایشگر بود که با دو تا خواهرم از آرایشگاه اومده بودن. خواهرام نمیدونم بجز یکی یه دونه پد مرطوب کننده و ضد چروک دور چشم که داشتن استفاده میکردن واسه چ کار دیگه ای به آرایشگاه رفته بودن. منم داشتم با حال خیلی بیحال و ناتوان (استرس بخاتر دیدن دزد) و گریه کنان ماجرای دزدها رو براشون تعریف میکردم که چرا همیشه در حیاط بازه (تو واقعیت همیشه دربازه و کمتر میبندیم) و مادم هم گریه میکرد و حرفام رو تایید میکرد. من از خواهرام ناراحتم بودم که با این حال بدم داشتن ماجرای پد و مرطوب کننده میگفتن و بهم اهمیت نمیدادن. از خواب پریدم در حالیکه نفس نفس میزدم و بشدت ترسیده بودم. ببخشید طولانی شد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواب هم هشداری به شماست که به دیگران خیلی اجازه ندهید که در کارهای شما دخالت کنند و هر کسی را بی اجازه، به حریم خصوصی خودتان راه ندهید و هم اینکه چنانچه مجرد هستید برای شما خواستگار خواهد آمد و شما برای خواهرانتان تعریف می کنید و آنها هم به موضوع خوشبین خواهند بود.
Ooppaata : سلام روزتون به خیر
دیشب خواب دیدم دو تا شمش طلا بزرگ و کوچیک خونمون داریم و دوست پسرم اومد خونمون انگار با چند نفر که دوستش بود اومده بود و شمش ها رو از چنگم درآوردن اول شمش کوچیک رو برداشتن که من مراقب شمش بزرگ بودم و با کلک و حقه اونو دزدیدن انگار حواسم رو پرت کردن و دزدیدنش من به شدت گریه و التماس میکردم که اونو برگردونید امانتی بابامه و همش با خودم میگفتم که دوستم پسر بدی نیست و اونو برمیگردونه و ...
بعد یکی از آشناهام رو تو خواب دیدم که وقتی گریه و التماس منو میدید با جدیت حق رو به دوست پسرم و دوستاش میداد
منم همش التماس میکردم که امانت بابام رو پس بدید من هر چی بخواید بهتون میدم به جاش
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست پسر شما چیزی ارزشمند را در مورد شما کشف می کند و در وجود او حرص و طمع، انحراف و وسوسه وجود دارد. این کار او برایش دردسر به وجود خواهد آورد و با مشکلاتی مواجه خواهد شد. شما امانت پدرتان هستید و احساسات پاک شما شمش طلایی است که دوستتان نسبت به آن خودخواهانه فکر می کند و رفتاری اشتباه از او سر می زند.
ordibehesht : سلام وقت بخیر
دیشب خواب دیدم ماشینم رو دزدیدن. خیلی ناراحت بودم. تعبیرش رو میفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. شما در خطر از دست دادن شخصیت و هویت اصلی خودتان هستید که به دلیل از دست دادن شغل، یک رابطه شکست خورده و یا یک موقعیت مهمی اتفاق می افتد که نقش مهمی در هویت شما و اینکه چه کسی هستید بازی می کند. باید دقت کنید که کنترل تان را روی زندگی تان از دست ندهید. تشکر از همراهیتون.
رویا : با سلام و احترام
خانم هراتی عزیزم امیدوارم سلامت باشین.
شوهرم خواب دیده، خودش و کارفرما و یکی از دوستاش از یه حسابی سیصد میلیون تومان یواشکی برداشت کردن و بین خودشون مساوی تقسیم کردن و ریختن به حسابهای خودشون، بین این سه نفر شوهرم بشددت استرس داشت و همش به اونها میگفت باور کنین میفهن و ما لو میریم.
میشه لطفا تعبیره این خواب رو بهمون بگید.
سپاسگزارم.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. تشکر. ایشان نسبتا سطحی به قضایا نگاه می کنند و با احساساتشان صاف و صادق نیستند . کارشان را با عشق انجام نمی دهند و احساس خطر می کنند. هر کدام از ایشان فکر می کند که خودش است که باعث شده تا باقی ایشان در کارشان موفق باشد. شوهر شما در بیداری هم استرس دارند و نگران هستند که مورد بدی در کارشان به وجود بیاید. تشکر از همراهیتون.
Sahar : سلام خدمت خانم هراتی عزیز، مادرم خواب دید که تو یک مهمونی کیفشو به دسته صندلی آویزون میکنه میره میاد میبینه هیچی تو کیفش نیست تمام مدارک و پولاش رو میدزدن مامانم خیلی میترسه و تو دلش آشوب دنبالدزده که یه آقایی میاد شناسنامه مامان و بابامو میده به مامانم میگه اینا پیدا شد مامانم هم میگه اینا مهم نبود و مهم اسناد ومدارکمه اینارو میده دست یه نفر آشنا توی مهمونی میگه مراقبش باش که بره دنبال دزد که پیداش کنه
فریبا هراتی
: سلام. بار سختی ها و مشکلات از شانه مادرتان برداشته می شود و کسی دردسرهای مادرتان را کم کرده و خودش متضرر می شود.
Sahar : سلام خدمت خانم هراتی عزیز، مادرم خواب دید که تو یک مهمونی کیفشو به دسته صندلی آویزون میکنه میره میاد میبینه هیچی تو کیفش نیست تمام مدارک و پولاش رو میدزدن مامانم خیلی میترسه و تو دلش آشوب دنبالدزده که یه آقایی میاد شناسنامه مامان و بابامو میده به مامانم میگه اینا پیدا شد مامانم هم میگه اینا مهم نبود و مهم اسناد ومدارکمه اینارو میده دست یه نفر آشنا توی مهمونی میگه مراقبش باش که بره دنبال دزد که پیداش کنه
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. حتی 10 دقیقه بعد از نیمه شب خواب بنویسد مربوط به امروز می شود 12 شب تا 12 شب فردا!! در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
Sahar : چشم ممنون از شما نمیدونستم باید ۲۴ ساعت کامل بشه ببخشید
Zahra3091 : سلام من با پسری به اسم پویا دوست هستم.دیشب خالم خواب دیده که خونمون دزد اومده .قبلش من داشتم میرفتم بیرون با پویا ازم پرسیده کیه گفتم دوستمه .امروز بهم زنگ زد تعریف کرد گفت با یکی بودی اسمش پویا بود رفتی بیرون بعد من خونتون بودم دزد اومد خونتون..و اینکه خالم اصلا از وجود همچین پسری با این اسم خبر نداره.
فریبا هراتی
: سلام. خوب اگر مطمئن هستید که کسی دیگری برای خاله تان از دوستتان پویا صحبتی نکرده است، خاله تان با حس ششم خود این موضوع را در خواب دیده و دزد خواستگار است. اگر رابطه شما با پویا قویست، احتمالا او به خواستگاری تان خواهد آمد و اگر هنوز به شدت خواستگاری رابطه شما قوی نشده است، برای شما خواستگار دیگری خواهد آمد. تشکر از همراهیتون.