تعبیر خواب دزد
دیدن دزد در خواب، میهمان ناخوانده غریبه یا دوست و یا مسافری است که به خواستگاری دختر خانه می آید. ترس از دزد در خواب، تعبیرش شادی و خوشحالی است که به زودی با شنیدن خبری از آن مهمان ناخوانده یا دوست یا مسافر خواهد شنید.
تعبیر خواب دزدی (تاراج، غارت، چپاول)
اگر در خواب ببینیم که دزد پول های ما را غارت و چپاول کرد، از غم و غصه رهایی می یابیم. اگر ببینیم که پول های دیگری را می دزدند، آن شخص از اندوه رهایی می یابد. اگر چپاول به جز پول، ربودن وسایل آسایش یا کار کسی باشد، رسیدن ناراحتی به آن شخص تعبیر می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند مال و نعمت کسی را به تاراج برد، دلیل که آن کس را غم و اندوه و زیان رسد، به قدر آن که از وی برده بود.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند لشگر اسلام دیار کفر را غارت کردند، دلیل که کافران را مصیبت رسد. اگر بیند لشگر کفر دیار اسلام را غارت کردند، دلیل که اندوهی به اسلام رسد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن غارت به خواب بر چهار وجه است:
- جنگ کردن،
- زیان مال،
- غم و اندوه،
- نرخهای ارزان.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Sepide : سلام. من خواب دیدم از بیرون اومدیم خونه دیدیم در بالکن بازه. البته اون خونه اصلا خونه خودمون نبود. وقتی دیدیم در بازه یه ترسی تمام وجودمو گرفت به طوری که گفتم یا خدا دزد اومده. بعد سریع رفتم ببینم لب تاپم سرجاشه. دیدم هم لپ تاب قدیمیم هم جدیدم توی یک کیفن و جفتشون هستن. خیلی خوشحال شدم. مامانم گفت اومدن دیدن گشتن چیزی پیدا نکردن رفتن. خونه هم به هم ریخته نبود اصلا. یادمه ازین موضوع خیالم راحت شد ولی توی خواب اون ترسی که از دزد داشتم خیلی مشهود بود. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. روحیات شما و ایده هایتان عوض خواهد شد و اجازه نمی دهید که هر کسی به زندگی شما بیاید و یا اینکه کسی از شما سو استفاده کند. خانواده تان مثل شما فکر می کنند و به خواسته ها و ایده های شما واقفند و ازشما حمایت می کنند. تشکر از همراهیتون.
رز : من یه رابطه شکست خورده دارم ؟؟
فریبا هراتی
: من گفتم شما شکست خورده اید؟؟؟؟!! خوابتان را درست بخوانید.
رز : عزیزم درست خوندم متوجه شدم
منظور من رابطه شکست خورده دارم قبلا شکست خوردم ممکنه مربوط به اون باشه
که درگیری ذهنی با اون موضوع داشته باشم
فریبا هراتی
: بله خوابتان می تواند مربوط به گذشته و اثر روانی او بر روی زندگی امروز شما باشد.
رز : سلام خوابدیم رفتم پمپ بنزین ،بنزین بزنم
اومدم ماشینم جابجا کنم پیاده شدم یکی از پمپچی ها کلید گرفت رفت جابجا کنه ماشین دزدید رفتم دنبال کلیدش ازش بگیرم نداد و فرار کرد
فریبا هراتی
: سلام. شما نیاز دارید به خودتان انرژی مجدد و شوق و شورو نشاط تزریق کنید چون احساس می کنید که انرژی تان دارد کم می شود و همینطور ممکن است که بخواهید به دیگران برسید و به آنها پیشنهاد کمک بدهید. شما کنترل زندگی تان را به طور موقت به کسی می سپارید و به او اجازه می دهید در مورد انگیزه ها و توانایی های شما و جاه طلبی هایتان تصمیم بگیرد و در آنها دخالت کند. این کار باعث می شود که او اختیار دار شما شود و کنترل زندگی تان را بدزدد!! شما دارید هویت و شخصیت خودتان را از دست می دهید و این می تواند مربوط به از دست دادن شغلتان یا یک رابطه شکست خورده باشد. این خواب به منزله هشداری برای شماست . حواستان را جمع کنید و برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
غزال : خواب ديدم پدر و مادرم مسافرتند و من در خانه تنها و خواب هستم كه صدايي ميشنوم پاشدم ديدم يك دزد در خانه هست ولي دنبال مال و اموال نبود دنبال يك سري مدارك پدرم ميگشت و يك پوشه سبز پر از ورقه كه به نظر قرار داد بود پيدا كرد من براي اين كه اين ورقه ها به دست او نيفتد شروع كردم به پاره كردن آنها و تو خواب به خودم ميگفتم حتما بابا ناراحت ميشه ولي بهتر از اينه كه به دست دزد بيفته. بعد ديدم خانواده دزد ( مادر و برادرش) هم خانه ما هستن و من با اين كه ناراحت بودم با اونا تعريف هم ميكردم. عليرغم تلاش من باز يه سري مداركو بردن و من به خواهرم گفتم باهاشون حرف بزن اونا رو پس بدن.
فریبا هراتی
: سلام. پدر و مادر شما روحشان خسته شده و احساس می کنند که از آنها سو استفاده می شود و کسانی هستند که مثل زالو خونشان را می مکند. کسی می خواهد به پدرو مادرتان ضرر مالی بزند و شما سعی می کنید که مانع آنها شوید. احتمالا اشخاصی علیه پدرتان شواهدی در دست دارند که شما می خواهید با مصالحه با آنها، آنها را وادار کنید که به پدرتان ضرر مالی نزنند. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
Ghazal : سلام خسته نباشید من خواب دیدم که با با مادر و پدرم بیرونیم و ماشین رو پارک کردیم یهو دراومدیم بیرون دیدیم نیست دوبار تکرار شد یعنی ی بار پیدا شد و بار دیگ باز گم شدو فهمیدیم بردن پارکینگ ولی بار سوم ک دیدیم نیست دزدیده بودند و کیف و گوشی من هم داخل ماشین بود و خیلی ناراحت بودم ک دیگ گوشی ندارم و دزدیده شده و بابام گف باز میخریم و کل مسیرو پیاده با مادر پدرم اومدیم خونه.. بعد مهمونی خونه عموم رفتیم اونجا همه فامیل بودند و من با همشون دست دادم ولی با نامحرم ها نه بعد با بعضی ها طولانی دستمون میدادیم و بعضی اصلا حواسشون نبود و داشتند صحبت میکردند و من هم ناراحت بودم به خاطر گوشی و اصلا از فکرش بیرون نمیومدم ک دختر عموم گف چرا ناراحتی و من بهش توضیح دادم و انگار دلداریم میداد..
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و پدرو مادرتان نیاز دارید که کمی در زندگی از فشار زیاد خلاص شده و به فکر لذت و تفریح باشید و کمی آرام بگیرید. اما احساس می کنید که جهت خودتان را در زندگی گم کرده اید و از مسیر درست خارج می شوید که دوباره متوجه می شوید که هدفتان چه بوده و روی افکارتان تمرکز بیشتری خواهید داشت. اما اینکه ماشینتان را می دزدند به این تعبیر است که شما احساس می کنید که دارید هویت خودتان را از دست می دهید یا شخصیتتان انگار عوض می شود که این ممکن است به خاطر از دست دادن شغل شما، یا در اثر یک رابطه شکست خورده باشد که نقش مهمی در هویت شما و اینکه چطور آدمی هستید ایفا کند. شما ارتباط و روابط تان را با دوستانتان از دست می دهید و سعی می کنید باز به آرامی و با کمک خانواده تان مسیر زندگی تان را درست پیموده و به امنیت و آرامش برسید. خانواده شما هم عده ای با شما صمیمی ترند و عده ای بی تفاوت. تشکر از همراهیتون.
leili : سلام
بابام خواب دیده پنجره حموم خونه رو دزویدن.
ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دیدگاه شما را نسبت به مثبت اندیشی و از بین بردن افکار منفی عوض می کنند. فکر شما جلب و جذب چیزهایی جدید می شود. تشکر از همراهیتون.
leili : سلام
خواب دیدم یکی از دوستان قدیمی ام در مدرسه کار می کنه ، بهش گفتم کارت چیه؟ گفت کارم خدمات مواد غذایی هست و کارم را دوست دارم. متوجه شدم که منظورش آبدارچی هست. از مدرسه بیرون آمدم از کوچه ای وارد کوچه ی دیگر شدم متوجه شدم یه مرد با موتورش داره تعقیبم می کنه من اول فکر کردم می خواد کیفمو بزنه بعد با عرض معذرت دیدم زیپ شلوارشو کشیدپایین من هم الکی رفتم در یه خونه و وانمود کردم خونمون هست ولی اون آقا نرفت و دیدم داره در خونه ای در همون نزدیکی رو باز می کنه و به من فهموند که ما مال این محلیم و می دونیم اینجا خونه ی شما نیست بعد دیدم داره به دوستاش که دونفر ترک یه موتور دیگه بودن اشاره می کنه و متوجه شدم راه فرار ندارم و قراره منو بدزدن و منو بندازن تو اون خونه و به من تجاوز کنن. من ترسیده بودم و قصد فرار داشتم
توی خواب داشتم از ترس سکته می کردم به طرز وحشتناکی و با گریه از خواب پاشدم طوری که خواهرم که بیدار بود گفت چرا داری گریه می کنی ؟ برم برات آب بیارم؟
ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دوست شما نیاز دارد روی جنبه ای از زندگی اش کار کند و مشکلاتش را برطرف کند. اگر اصلا با دوستتان در تماس نیستید، خواب شما اشاره به دنیای خودتان می کند که شرایط بغرنجی را پشت سر می گذارید و احساس می کنید که کاری را می خواهند به زور به شما بقبولانند و وعده سرخرمن و الکی برای رسیدن به ثروت به شما بدهند و حقوقتان را پایمال کنند. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
مهرداد : سلام. روز بخیر.
من اصولا سالی 2 یا 3 بار خواب میبینم و بجز یک صحنه، همه را فراموش میکنم اما در دو شب متوالی، دو خواب مختلف دیدم که خواب شب دوم را برای شما مینویسم.
"در حال رانندگی در بزرگراهی در نزدیکی منزل بودم. خانم و دخترم در ماشین بودند. آنها را در حاشیه بزرگراه پیاده کردم تا به منزل بروند. قبل از پیاده شدنِ آنها، یکی از بانوان فامیل که با همسرم اختلاف و قطع رابطه دارد را با بچه کوچکش کمی آنطرف تر دیدم که منتظر تاکسی بود و به همسرم موضوع را گفتم. آنها پیاده شدند و من برای انجام کاری به محل دیگری حرکت کردم. هنوز پنجاه متر از آنها دور نشده بودم که جیغ و فریاد زیادی را از پشت سر شنیدم و در آینه ماشین ازدحام خودروها را دیدم. ترمز زدم و متوجه شدم که همسر و دخترم را دزدیدند. با چوب در وسط اتوبان ایستادم تا به محض رد شدن خودروی دزدها، به آن حمله کنم. اما هیچ دزدی رد نشد."
سپس من با استرس فراوان از خواب پریدم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما یک کار بزرگ در دست دارید و سعی می کنید در زندگی پیشرفت ثابتی داشته باشید و از نردبان ترقی بالا بروید و در نتیجه وقت و زمان لازم را صرف خانواده تان نمی کنید. متعاقب بی توجهی شما، متاسفانه شما یک بحران هویتی را تجربه می کنید یا از نوعی فقدان در زندگی تان رنج می برید. کسی سعی می کند موفقیت شما را بدزدد یا اعتبار کاری را که انجام داده اید از شما بگیرد و شما احساس می کنید که با شما ناعادلانه رفتار شده و از این جهت احساس درماندگی می کنید. این خواب هشداری به شماست که خانواده تان را به کارتان ارجح بدانید و سعی کنید به آنها هم برسید و خیلی با آنها مدارا کنید تا اشتباه نکنند و فکر نکنند که برای شما مهم نیستند. همانطور که خانم فامیلتان هم حس می کند که شوهرش برایش ارزشی قائل نیست و اینکه خود را درمانده می داند. تشکر از همراهیتون.
Sadaf : سلام صبح بخیر
من خواب دیدم که با ماشینم رفتم در دانشگاه و اونجا دیدم چند نفر خانم بی حجاب هستند و من ماشین روشن و کلید داخلش بود گفتم به ی نفر حواست باشه به ماشین تا بیام
بعد رفتم به اون خانم بی حجاب گفتم که خانم ما مسلمانیم و شیعه نباید بی حجاب باشیم و خودم هم مقنعه سرم بود و گفتم مثل من درسته زیاد با حجاب آنچنانی نیستم ولی ببین مقنعه سرم هست
بعد برگشتم دیدم ماشین نیست و انگار دزدیده بودن اول ناراحت شدم ولی تو دلم گفتم ماشینم پیدا میشه و یه پسر بچه دیدم که تلفن دستش هست گفتم بده دستم زنگ بزنم به پلیس ۱۱۰و زنگ زدم ۱۱۰و حرف زدم با پلیس
ولی یه دفعه دیدم یه پسر دیگه اومد گف که ماشینت پیش ما هست و دیگه مطمعن شدم که پیش اونه و برم بیارمش
و دوتا بچه ام دیدم کنارم هستن واومدم زنگ بزنم همسرم که گوشی خونه برداشتم همسرم پشت خط بود خودش و من اومدم حرف نزنم قطع کنم شوهرم ناراحت شد گف تو باید به من بگی تو عالی هستی پوستت زیبا و این تعریفها رو گف بگو
و من همین ها را بهش گفتم و اون خوشحال شد
ببخشید طولانی شد
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که کنترل زندگی تان را به دست بگیرید و به اهداف خودتان برسید و طرز فکری خردمندانه و آگاهانه داشته باشید. اما بیشتر از اینکه به بهبود شرایط زندگی خودتان فکر کنید، می خواهید که نشان دهید که از دیگران بهترید یا دیگران از شما بدترند. و این طرز فکر به ضرر شما تمام می شود. هیچ وقت سعی نکنید تا کسی را دیدید بگویید این فلان کارش غلط است و فلان رفتارش ایراد دارد. سرتان به کار خودتان باشد و حواستان را به زندگی خودتان بدهید تا نبازید و کنترل زندگی تان را از شما ندزدند. خوابتان هشداری می دهد که برای اینکه بهتر باشید نباید الزاما بدیهای دیگران را به رخ بکشید تا بهتر بودن خودتان ثابت شود. بلکه سعی کنید که واقعا خوب باشید!! و به کار کسی کار نداشته باشید تا خدا هم گشایش کار برایتان فراهم کند و حق الهی شما به شما برگردد. همسرتان هم از اینکه شما برایش دلبری کنید خوشش می آید و اینکه شما نشان دهید که از هر جهت خوبید ولی همانطور که گفتم نه با ابراز ایراد دیگران!! بلکه با بهتر کردن عملکرد خودتان. رفتارتان را خوب کنید و فکرتان را خوب کنید، خود بخود مزیت شما به دیگران پدیدار می شود. تشکر از همراهیتون.
Sadaf : خانم هراتی عزیز متشکر از تعبیر خوابتان
میتونه اون انتقاد که گفتی از گذشته باشه
وایا دیدن اینکه ماشین رو پیدا کردم یعنی می توانم کنترل زندگی ام را به دست بگیرم اخه چون من از شرایط زندگی خودم خبر دارم میگم
با تشکر
فریبا هراتی
: بله تشخیص آن با خودتان است که مربوط به گذشته است یا الان. انشالله من که همیشه خوب برایتان تعبیر کرده ام و گفته ام که درست می شود. ضمنا دوست خوبم دقت داشته باشید که قوانین جدید سایت در هنگام ثبت نام شما را مطلع کرده است که هر سه کامنت شمابرای تان حکم 1 خواب محسوب می شود! دیروز شما در تعبیر خواب جماع 2 کامنت نوشتید و الان در اینجا یک کامنت اضافه و این حق یک خواب را از شما کسر کرده است. لطفا مراقب باشید تا حق خوابتان از بین نرود.
IRAN : سلام خواب دیدم تو خونمون یه آقایی نشسته داره یه چیزی مینویسه مثله طومار کاغذ سفید بلندی بود این آقا رو ما میشناسیم مادر و خواهرم هم ناراحت بودند که چرا این اومده خونمون منم لباس کسایی رو که میخوان برن عمل تنم بود یه پارچه مشکی هم بسته بودم سرم انگار درد میکرد دوباره دیدم طبقه بالای خونم تو خونه خوابیده بودم ی پسر که کاپشن چرم سیاه پوشیده بود از سمت پشت بوم اومد خونمون برا دزدی من شوکه شده بودم نمیدونم بهش چی گفتم رفت سمته خر پشتی دو نفردیگه رو فرستاد دوباره یه پسر دیگه و یه مرد چاق که کلاه گذاشته بود و ازش خیلی میترسیدم اومدن پایین اینا هم کاپشن چرم پوشیده بودند دیدم داداشم هم کنارمه ولی (اونا خیلی ترسناک بودند مخصوصا اونی که کلاه داشت سن زیاد بود) ما از پسشون برنمیومدیم خیلی ترسیده بودیم اون مرد انگار قصد تجاوز داشت ترس وحشتناکی داشتم یه دفعه تو دلم گفتم میخوای بهتون طلا بدم گفتم بکشونمشون سمته پنجره از پنجره خودمو بندازم پایین که از خواب پریدم
فریبا هراتی
: سلام. کسی که چیزی می نوشته، از شما انتظاراتی دارد و یا در مورد شما قضاوت اشتباه می کند. شما نمی خواهید که او نقشی در افکار و تصمیم گیریهای شما داشته باشد یا راجع به شما قضاوتی بکند. شما می خواهید فکرتان را از او مخفی کنید و دیگران در کارتان دخالت نکنند و رفتارتان را هم به صورت بنیادی عوض کنید تا نشان دهید که مصمم و جدی هستید که در کارتان پیش بروید. شرایطی پیش می آید که شما فکر می کنید که می خواهند موفقیت شما را بدزدند و به نام خودشان تمام کنند و شما برادرتان را رازدار خودتان می دانید. شاید احساس ناامیدی و ترس و استتیصال پیدا می کنید که بسیار بد است و باید مثبت اندیش باشید. برای دفع شر صدقه بدهید و به خدای بزرگ توکل کنید. تشکر از همراهیتون.