تعبیر خواب دزد
دیدن دزد در خواب، میهمان ناخوانده غریبه یا دوست و یا مسافری است که به خواستگاری دختر خانه می آید. ترس از دزد در خواب، تعبیرش شادی و خوشحالی است که به زودی با شنیدن خبری از آن مهمان ناخوانده یا دوست یا مسافر خواهد شنید.
تعبیر خواب دزدی (تاراج، غارت، چپاول)
اگر در خواب ببینیم که دزد پول های ما را غارت و چپاول کرد، از غم و غصه رهایی می یابیم. اگر ببینیم که پول های دیگری را می دزدند، آن شخص از اندوه رهایی می یابد. اگر چپاول به جز پول، ربودن وسایل آسایش یا کار کسی باشد، رسیدن ناراحتی به آن شخص تعبیر می شود.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند مال و نعمت کسی را به تاراج برد، دلیل که آن کس را غم و اندوه و زیان رسد، به قدر آن که از وی برده بود.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند لشگر اسلام دیار کفر را غارت کردند، دلیل که کافران را مصیبت رسد. اگر بیند لشگر کفر دیار اسلام را غارت کردند، دلیل که اندوهی به اسلام رسد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن غارت به خواب بر چهار وجه است:
- جنگ کردن،
- زیان مال،
- غم و اندوه،
- نرخهای ارزان.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آوین : با سلام و احترام
خواب دیدم در یک لباس فروشی بودم که متوجه شدم کیف پولم را دزدیده اند و داخل اتاق های پرو را گشتم و متوجه شدم که یک پسر بچه کیفم را برداشته است. پسرک را از داخل اتاق پرو بیرون کشیدم و یک سیلی محکم به گوشش زدم و متوجه شدم که این پسر در مدرسه پسر من درس می خواند و به او می گفتم که تو که در یک چنین مدرسه ای با این شهریه بالا درس می خوانی و پدر مادرت شهریه ات را میدهند پس حتما وضعشان خوب است پس تو چرا دزدی می کنی .
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما فکر می کنید که باید رفتار جدید و با پرستیژی از خودتان نشان دهید تا موفق باشید. در حالیکه شما باید مراقب کسانی که به آنها اعتماد می کنید باشید. کسانی که به نظر می رسد که هیچ احتیاح به شما نداشته باشند، مترصد هستند که موفقیت شما را بدزدند. پس عوض اینکه سعی کنید خودتان را مثل این افراد نشان دهید و خط و مشی زندگی تا را عوض کنید، سعی کنید خودتان باشید و حواستان را جمع کنید که سرتان را کلاه نگذارند. تشکر از همراهیتون.
Bahar : با سلام
دید من نسبت به ایشان مثبت است وتا آنجایی که می دانم ایشان هم نسبت به من حسی هم دارند ایشان را داخل خواب زمانی که مرا صدا زدند درباره یک کفشی که سفارش داده بود و من پیشنهاد داده بودم صحبت می کردیم وموهای شانه کرده و چهره ای آرامی داشتند ولی احساس کردم ناراحت هست و لباس زرد لیمویی به تن داشت سرش را پایین انداخت به طوری که نارحت باشد و آرام رفت و من هم با ایشان داخل یک اتاقی شدیم که انگار قرار بود یک اتفاقی انجا بیفتد و مادرم هم خوشحال بود که من آمدم بیرون دیدم درب آن قسمت باز است و چراغها روشن است ودزد آمده بود با فریاد من فرار کرد.
با تشکر
فریبا هراتی
: در مورد همکارتان مشخصا او از مسئله ای ناراحت است ولی مسبب آن شما نیستید باقی تعبیر مثل قبل است.
Bahar : با سلام خدمت خانم هراتی گرامی
خوابی دیدم که برگشته ام سر کار قبلیم با خواهرم آنجا بودیم افرادی که آنجا بودند خیلی با محبت رفتار می کردند( در بیداری با این دوخانم اصلا ارتباطی ندارم و تقریبا قهر هستیم)آقای آشنایی را که همکارم بود رادیدم که با دوستانش نشسته بود و موهای آشفته ای داشت از دور به من خیره شده بود من توی قسمت خودم بودم و چراغها را خاموش کردم و درب قسمت خودم رابستم. درب میله ای بود که من قفل کردم و رفتم دنبال مامانم توی راهرو بودم که شنیدم همکارم صدایم می زند برگشتم دیدم لباس زردی پوشیده بود و گفت همان حرفی را که به من گفتید انجام دادم سرش را پایین انداخت و رفت فهمیدم که کفشی را می گوید ولی بقیه اش را یادم نیست و اصراری داشتم خانم زیبایی را از موبایلم نشان همکارم بدهم ولی دلیل اش را یادم نیست!!! من هم دنبال همکارم رفتم داخل یک اتاق که مادرم هم آنجا بود مامانم رفتارش با همکارم خیلی خوب بود ( در بیداری اصلان نمیشناسد) دوباره برگشتم به قسمت خودم دیدم درب باز است و چراغها روشن است داد زدم دزد آمده خانم غریبه ای تا صدای منو شنید آمد بیرون و فرار کرد ولی نمی دانم چه برده بود فقط می دانم همهجا سفید و تمیز و تو بود انگار تازه بازسازی شده بود چراغها همه روشن و نورانی بود دست راستم را دیدم یک کلید بود ودرب روبرویم باز بود.
خانم هراتی گرامی سوالی از حضرت ابوالفضل ع پرسیدم که آینده ام چه می شود که این خواب رادیدم؟؟ آیا جواب مرا داده اند؟
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. آقای همکارتان فکرش خیلی مشغول است و نگران است. شما آنجا را رها کرده اید و دیگر به آن محیط بر نمی گردید. اما شرایط عوض خواهد شد. زرد هم مفاهیم مثبت دارد هم منفی و من با توجه به اینکه احساس شما را نسبت به همکارتان نمی دانم نمی توانم به درستی آن را تعبیر کنم. خصوصا که قسمتی از آن را یادتان نیست. اما امکانات برای پیشرفت شما فراهم خواهد شد و دوباره امیدوار می شوید. دنیا به شما رو می آورد و شرایط جدیدی برایتان پیش می اید. راه حل مشکلاتتان را خواهید یافت. بله. تشکر از همراهیتون.
الی : سلام.وقت بخیر.خواب دیدم با مامان و بابا رفته بودیم دانشگاه کاشان .دلیلشو نمیدونم واسه چی. ثبت نام بود یا چی.بعد ماشینو نزدیک مسجد پارک کرده بودیم.بابا و مامان رفتن مسجد برای نماز.منم کنار ماشین رو زمین زیر پتو خوابیده بودم.کیفمم کنارم روی زمین بود.یه آقایی با دوچرخه اومد خیلی اروم از کنارم رد شد.دقیقا هم از همون سمتی که کیفم بود.من توجه نکردم و پتو کشیدم روی سرم.بعد که بیدار شدم رفتم سر کیفم دیدم گوشی و کیف لوازم آرایش نیست و همون موقع هم یه آقایی بدو بدو داشت میرفت سمت ماشینش که یه وانت سفید بود.من داد زدم دزد گوشیمو برد و چندتا مرد دنبالش رفتن ولی اون فرار کرد و من خیلی ناراحت و ترسیده بودم.بعد که بابام اومد بهش جریان رو گفتم اونم زنگ زد ۱۱۰ ولی خیلی با آب و تاب داشت توضیح میداد من اعصابم خرد شد و گوشی رو گرفتم و خودم گفتم چی شده.بعدشم رفتم ورودی دانشگاه به حراست خبر دادم که اگه یه وانت سفید خواست بره بیرون جلوشو بگیرن.گفتن باشه.
ضمنا من مجردم.مرسی.
فریبا هراتی
: سلام. شما و پدر و مادرتان می خواهید زندگی تان از روال عادی خارج شده و چشم انداز جدیدی از زندگی را بدست آورید. پدر و مادر شما به درک بالاتری خواهند رسید و شما مطابق خواسته ی آنان زندگی می کنید ولی در رفاه و آرامش هستید. برای شما خواستگار می آید و دلتان را می دزدد و نگرانی هایتان از بین می رود و در مقابل او شخصیت واقعی خودتان را ابراز خواهید کرد و نقش بازی نمی کنید. با او به توافق می رسید و پدرتان خوب او را بررسی می کند و شما عجله دارید که زودتر سروسامان بگیرید. شما سفید بخت خواهید شد و مسئولیت های زیادی روی دوشتان خواهد افتاد. تشکر از همراهیتون.
هلیا : عذر خواهی میکنم خانم هراتی عزیز ،
دستم به گزینه ارسال دو بار خورد و خواب دو بار ارسال شد
وهمچنین یک قسمت از خواب را یادم رفت بنویسم قبل اینکه دوست پسرم را ببینم یک صحنه دیدم از دستشویی خارج شدم و بوی نامطبوع (عذر خواهی میکنم شبیه بو ی اسهال )از من خارج شد که همش میگفتم چرا این بو از بین نمیر ه ،واینقدر مدت زمانش طول کشید خجالت میکشید م وفکر کنم البته مطمئن نیستم بعدش بوش از بین رفت ولی چند دقیقه ای این بو بودو طول کشید.با تشکر
هلیا : با عرض سلام واحترام
دیشب خواب دیدم ، یک سوتین سفید( نو وخیلی زیبا با گلهای سفید ریز پارچه ای) ،را داشتم رو لباسم امتحان میکردم که ببینم اندازه ام هست یا نه؟ و یکی از دوستام کمکم کرد و اومد قشنگ رو لباسم کاپ سوتین را با سینه ام مقایسه کرد وگفت نگاه کن اندازه است گفتم امکان نداره این سوتین اسفنجی ها یک شماره باید بزرگتر بگیرم گفت نگاه کن اندازه است .بعد یک صحنه تو خواب دیدم با دوست پسرم بودم ویک چک یک میلیونی,در دستش بود بهم داد ،گفت بیا بریم بانک پول نقد بگیریم تو بانک بودیم که من گفتم نه چرا پول نقد بگیریم همین چک باشه بهتره ،ترسیدم پولش خرج بشه .دوست پسرم دستمو گرفت سوار تاکسی شدیم و رفتیم منزل دوست پسرم ،وارد خونه که شدیم از پله های داخل خونه که بالا رفتیم وارد اتاق شدیم ،ناگهان برادر دوست پسرم به کمک یکی دو نفر دیگه اومدن تو اتاق حمله کردند و چک را به زور دزدیدند من خیلی ترسیده بودم و به دوست پسرم فریاد میزدم این چک پول شهریه دانشگاه شبانه ام بود ونگران بودم (در حالی که درواقعیت دانشجو نیستم ) دوست پسرم دستم را گرفته بود و آرومم میکرد و امیدواری میداد نگران نباش درستش میکنم برادرم کاری نمیکنه،به دوست پسرم گفتم یک میلیون پولی نیست راحت برادرت یک دقیقه ای میتونه پولو خرج کنه،و میدونستم این چک دیگه برنمیگرده ولی دوست پسرم هی آرومم میکرد و امیدوارم میکرد وازخواب بیدار شدم ،ممنون میشم تعبیرشو بفرمائید .باتشکر.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما می خواهید سفید بخت باشید و به گرمی و راحتی در زندگی برسید ولی شک دارید که بختی که به شما پیشنهاد شده اندازه تان هست یا قدرتان را نمی داند. دوست پسر شما به شما پیشنهادی می دهد که باعث بالا رفتن اعتبار و ارزش شما می شود و می خواهد شما را خوشحال کند. اما برادر او اعتقاد دارد که این اعتباری که دوست پسرتان به شما می دهد، اشتباه است و نمی خواهد که شما اینقدر برای او ارزش داشته باشید و می خواهد اسمتان را خراب کند یا موفقیت شما را بدزدد. شما معتقدید که خیلی سختی کشیدید تا به موفقیت برسید و این موفقیت نباید از شما گرفته شود. افکار ناراحت کننده ای به ذهن شما می رسد و انگار که زندگی تان از کنترل خارج شده و یا یک موقعیت را خوب تحلیل نکرده اید و نمی دانید چطور باید با آن کنار بیایید. ولی این نگرانی ها موقتی است و رفع خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام بانو هراتی مادرم خواب دیدن که وارد خانه شدن متوجه شدن که دزد امده و همانحال بچه ای کوتوله با لباس سبز دیدن که از هال فرار کرده به سمت باغ پشت خونمون انگار رفته که به باباش تو باغ خبر اومدن صابخونه رو بده .مامانم از در وکوچه پشتی رفته و میگفته دزد دزد .یه عده هم باهاش واسه کمک در دزد گرفتن همراه شدن و همه تو باغ رفتن . تو باغ دقیقا پشت حیاطمون رسیدن دیدن که یه مقدارکارتن خالی هست و بچه دزد و همدستاش رفتن وکسی ندیده .همونجا یاد طلاهاش افتاده که نکنه بردن و تو اضطراب اینکه دوباره زود برگرده تو خونه واسه چک طلاها از خواب پریدن.ممنون میشم که تعبیر بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. کسی سعی می کند از امکانات مالی شما به نفع خودش استفاده کند و سرتان را کلاه بگذارد. ولی این آدم کم عقل تر از آن است که بتواند با سیاست کارش را به پیش ببرد و اگر زرنگ باشید و حواستان را جمع کنید، در زندگی تان متضرر نخواهید شد . اما اگر دلسوزی و سادگی به خرج دهید، موفقیتتان را خواهند دزدید. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
Azadi : ببخشید ادامشو یادم رفت بگم داداش کوچیکش تو خواب حکم نامزدشو داشت
Azadi : سلام وقت بخیر خواب دیدم فامیلمون با من بود داداش کوچیکش بهش توهین میکرد و میگفت تو دزدی منم ازش طرفداری کردم گفتم تو داداش کوچیکتری این چ حرفیه.ممنون از پاسخگویی
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم با وجودی که بارها خواب ارسال کرده اید ولی با توجه به حجم بالای کاربران من اصلا نمی دانم شما خانم هستید یا آقا. منبعد لطفا این مسائل را ذکر کنید تا در تعبیر خطایی رخ ندهد. برادر فامیل شما از رابطه ی فامیلتان با کسی ( شاید شما) احساس ناامنی می کند. او حسادت می کند یا اعتماد به نفس فامیلتان پایین است. واقعا سخت است که حتی در خواب ندانی (فامیل )را خانم صدا کنی یا آقا! تشکر از همراهیتون.
Azadi : عزیزم من خانوم هستم.ممنون از پاسخگویی
Asayesh : سلام.مادرم خواب دیدن رفتیم خونه یکی از خاله هاشون که خیلی سال فوت شدن.میگن انگتر مراسم چهلمشون هست تازه.بعد من و مامانم تو حیاط هسیم.من چشمم به یه قسمتی میخوره کلی ظرف خوشگل حالت بازار شوش چیدن تو حیاطشون.میگم مامان ببین این دیس ها شبیه دیس هامون بود که شکسته .مامانم میگه خب بردار دختر یه جفتش بردار .برمیدارم حالا که برداشتم دیس ها بزرگتر برمیدارم.همه نگاهمون میکنن.مامانم میگه بزار حالا که داریم دزدی میکنیم هرچی لازمه بدزدیم.هرچی میتونیم برمیداریم از کره خوری که یادشونه تو خواب تا ظروف دیگه...میخوایم بریم یه خانوم اشناشون میگه همه رو که بردین .مامانم بهش میگه خب غذا نخوردیم جاش همه این ها دزدیدیم داریم میبریم..وقتی از خونه شون میزنیم بیرون تو دستامون کلی ظرف و پلاستیک هست که پرش کردیم ظروف
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. دور دور شماست و اوضاع به نفع شما پیش خواهد رفت. افکار خوبی به ذهنتان می رسد و شما تاثیر خوبی روی دیگران می گذارید و کارها برایتان صاف و هموار پیش می رود. در موقعیت های ظریف و حساس باید با دقت رفتار کنید. حقی که از شما گرفته شده به شما برخواهد گشت. زندگی شما سرشار از موفقیت می شود. شما از جانب کسی حمایت روحی نشده و یا برای کسی درد دل نکرده اید ولی چیزی که حق شماست به شما خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.