تعبیر خواب دوست داشتن
لوک اویتنهاو می گوید :
دوست داشتن، به داشتن لحظه هایی شیرین تعبیر می شود.
اگر خواب ببینید چیزی را دوست می دارید، علامت آن است که از محیط زندگی فعلی خود راضی و خرسند هستید.
اگر خواب ببینید دیگران شما را دوست می دارند، علامت آن است که امور زندگی با موفقیت به پیش خواهد رفت و شما از این موضوع رضایت خاطر خواهید داشت .
اگر خواب ببینید در عشق خود شکست می خورید، نشانه آن است که برای انتخاب راه خود در زندگی دچار سردرگمی می شوید و نمی دانید که آیا ازدواج برای بهبود اوضاع آینده مطلوب است یا تنها زیستن و ایجاد تغییر و تحولاتی در زندگی راه سعادتمند شدن است.
اگر خواب ببینید همسرتان را دوست می دارید، نشانه آن است که در زندگی خود سعادتمند خواهید شد و با همسر و فرزندانتان با شادمانی و خوشی به سر خواهید برد .
اگر خواب ببینید به پدر و مادر خود عشق می ورزید، علامت آن است که مقامی بلند به دست می آورید و در کسب ثروت نیز موفق خواهید بود.
دوست داشتن حیوانات در خواب ، نشانة آن است که تا مدتی بخت به شما روی خوش نشان خواهد داد. شما همواره از آنچه دارید خرسند و راضی خواهید بود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
گلی : سلام خانم هراتی عزیز لطفا مخفی باشه بفرمایید منتظرم مهربان بانو
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما با توجه به وقایعی که در بیداری اتفاق افتاده این است که شما در بیداری باعث کنجکاوی او شده اید و این اتفاقات به خوابتان هم کشیده شده. تاثیر کنجکاوی او از این که منظور شما چه بوده، به حدی شدید بوده که من هم که الان نوشته های شما را خواندم، اینطور استنباط کردم که منظور شما این بوده که ایشالله یک نفر مثل این آقا نصیب من شود. در واقع شما رک و صریح به او گفته اید که عاشقش هستید و خیال می کنید که او نفهمیده چه گفته اید. حالا همه ی توجه او به شما معطوف است تا ببیند دفعه ی بعد چه می گویید و چه می کنید. و اینکه احتمال اینکه او هم به شما پیامی بدهد بعید نیست. خواهر شما وانمود می کند که خونسرد تر، برونگراتر و اجتماعی تر از گذشته شده و می خواهد به انجام کاری متعهد شود ولی شاید مادر و پدر شما مخالف این تصمیم خواهرتان هستند. خواهر شما می خواهد زودتر پولدار شود و در زندگی به خواسته های خودش برسد ( دختر همسایه در خوابتان کنایه ای از ثروت است) و او می خواهد که اینکار را شروع کند تا از نظر اقتصادی شرایط بهتری پیدا کند. خواب شما 1478 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
گلی : ببخشید و معشوق من بسیار صورتش لاغر شده بود بسیار
گلی : سلام خانم هراتی عزیز من روز ۱۰ شوال
فک کنم بعدظهر خواب دیدم خواب دیدم کسی که دوسش داشتم راننده یه اتوبوس بود و رقیب عشقی منو سوار کرده بوده قسمت آقایون بود من هم قسمت خانمها بعد هی خودمو قایم میکردم نبینم رقیب عشقیم بدون روسری بود زیبا شده بود بعد من یه ایستگاهی که در واقعیت خخونمون اونجا نیست پیاده شدم و بهشون فوش میدادم که با همن و معشوقم باتعجب نگام میکرد شاید نمیدونست من کی ام یا چمه و اونا رفتن ...
فریبا هراتی
: سلام. معشوق قبلی شما، دور خودش می چرخد و پیشرفت چندانی در زندگی اش ندارد. او در حالی که سعی می کند نشان دهد که خیلی عاقل است و می تواند رهبری عده ای را به دست بگیرد، اما وجهه ی خوبی ندارد و شما خودتان را از زندگی او بیرون کشیده اید. رقیب شما همه ی افکارش را صریح و رک با او مطرح می کند ولی شما به او اجازه نداده اید که از شما سو استفاده کند و شما را مسخره و بازیچه ی خودش کند. تشکر از همراهیتون.
گلی : سلام خانم هراتی لطفا مخفی بمونه
فریبا هراتی
: سلام. او به شما هم فکر می کند و از اینکه محبتی را می توانستید نثار او کنید و او از محبت شما محروم مانده، ناراحت است. هر چند که او لیاقت شما را نداشت و هنوز معلوم نیست که او با خودش چند چند است. در واقع او نه شما را دوست دارد و نه آن دختر قبلی را بلکه خودش را دوست دارد وگرنه شعور داشت که زمانی که عاشق کسی دیگر هست، به شما ابراز علاقه نکند و شما را اسیر عشق خودش نکند. او در مقابل شما احساس مسئولیت نکرده وهنوز هم نمی کند. او فقط می خواسته که به آرزوهای خودش برسد و الان که نرسیده مستاصل است و از این حالت متنفر است. شما باید عاشق کسی باشید که ارزش عشق را داشته باشد. از روی ترحم به دیگران که نمی توان با آنان تعامل کرد و ابراز عشق به آنان کرد. خواب شما شامل 951 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
hadis : با سلام لطفا مخفی بمونه خواب
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم از شما تقاضا می کنم وقتی که سرعت نت کم است تند تند روی ثبت کلیک نکنید! شما خوابتان را سه بار ثبت کرده اید و من مجبور به حذف 2 بار خواب شما شدم که با همین سرعت کم نت، برای من هم اینکار راحت نیست. تعبیر خوابتان این است که شما سعی می کنید که از یک موقعیتی در زندگی بیداری تان، در رابطه با دوستتان فرار کنید و بی دقت و بی حس و حال عمل می کنید. شما واقعگرا نیستید و کنترل خودتان را روی کارهایتان در رابطه با او از دست می دهید. در حالی که سعی می کنید که اجتماعی باشید و خردمندانه رفتار کنید، و البته حواس او هم کاملا به رفتار شما هست، در جمع که هستید و در روابط اجتماعی تان، دروغ می گویید و واقعیت ها را جور دیگری جلوه می دهید ولی حواس او به شماست! شما نمی توانید روی دروغتان هم تسلط داشته باشید و وجهه ی خودتان را خراب می کنید. او حواسش به همه ی کارها و افکار و رفتار شما هست. شما خیال می کنید که او خجالتیست که احساسش را ابراز نمی کند ولی در عمل، اگر او ساکت است شاید به این دلیل است که دارد شما را بررسی می کند و تا مطمئن نشده که شما هم فکر او هستید یا خیر، احساس خاصی را نسبت به شما نخواهد داشت. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام وقتتون بخیر
معذرت میخوام خوابی که مادرم دید بین روزهای ۲۱ یا۱۹یا۲۰ماه رمضون بود ولی احتمال قوی شب بین ۲۰و۲۱بود واینکه فقط مادرمن از روابطمون باخبر بود و پسره نمیدونست که مادرمن میدونه این متن مربوط به آخری هست که براتون ارسال کردم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او فقط به شما فکر می کند و می خواهد نشان دهد که شرایط مالی او خوب شده و تظاهر می کند که به شما فکر نمی کند. اما م یخواهد شما بدانید که او به رفاه رسیده و مادرتان برای حرف او اعتباری قائل نیست. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام وقت بخیر.مادرمن خواب دیده بود که دوست پسرم که تقریبا بیش از یک ماهه ازهم بیخبریم ومادرمم در جریانه اومده بود تو حیاطمون عینک آفتابی داشت مامانم بهش گفته بود عینک زدی تا نشناسمت من دیگه شناختمت(به کنایه).چندتا ساک آورده بود و مقدار خیلی زیادی نون وشیرمال گفت اینا سبزی محلی هستندمال شماهستند.بعدمامانم اومدتو راهرو اونارو نگرفته بودازش.مادرم اومده بود تو راهرو دیده بود مامانش با خالش هم هستند باهم سلام علیک کرده بودند انگار خونشون طبقه بالای مابود مادرش گفته بود اینا مال شماست.بعد مامانم اومد خونه دید ساک هارو دوست پسرم داده به من از پنجره، بمن گفته بود چراگرفتی منم گفته بودم خودش داد.تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زمان خواب مادرتان را ننوشته اید که در تعبیر می توانست بسیار موثر باشد. اگر این خواب را 24 و 25 ماه دیده باشند، احتمال برعکس بودن خواب زیاد است و در صورتی که خواب برعکس باشد، به این تعبیر است که دوست پسر شما می خواهد وانمود کند که به شما فکر نمی کند ولی تمایل دارد که شما بدانید که او به ثروت و رفاه بیشتری رسیده و می خواهد از شما دور باشد. مادر شما برای حرف او اعتباری قائل نیست. خانواده ی او هم از اینکه او شما را رها کرده راضی هستند. اما اگر خواب معنی برعکس ندهد، دوست پسر شما به شما فکر می کند ولی نمی خواهد که شما از احساس واقعی او با خبر باشید. او تمایل دارد که از شما حمایت کند تا به رفاه بیشتری برسید و می خواهد خانواده اش را هم به خواستگاری شما بفرستد. با توجه به اینکه شما یک ماه است که از او بی خبرید به نظر می رسد تعبیر اول درست تر باشد. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام فریبا عزیز خواب نمایش داده نشه تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. خوب است که خودتان می گویید او عجیب است و آنوقت نگرانش هم هستید!! تعبیر خوابتان این است که این دوست جدید شما، دچار تغییرات اجتماعی یا فرهنگی می شود. او هنوز خودش را پیدا نکرده و می خواهد که دانش و آگاهی اش را نسبت به محیط اطرافش گسترش دهد. او می خواهد از تجاربش استفاده کند و چیزهای جدید را تجربه و امتحان کند. به او وابسته نباشید. اگر او بهتر از شما را پیدا کند؛ همان چمدانش را دستش می گیرد و همانجا می ماند. اما اگر بهتر از شما پیدا نکند، دو دستی می آید پابوس تان. سری که درد نمی کند را دستمال نبندید! دل او پیش شما نیست وگرنه آنقدر عقل داشت که یک اس ام اس خرجتان کند. تشکر از همراهیتون.
Mona : سلام وقتتون بخیر من دیشب خواب میدیدم این پسری که باهاش در تماس هستم بهم داره میگه من بهت احساسی ندارم و من از خواب پریدم توی دلم گفتم پس چرا میخواد منو به خانواده اش برای ازدواج معرفی کنه.. تعبیرش چیه؟یعنی منو واقعا دوست نداره؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. بعضی خوابهای 15 ماه ممکن است باطل باشند و نه همه ی آنها. ولی اگر خوابتان تعبیر داشته باشد و اگر خوابتان را بعد از اذان صبح دیده اید، باید در تعامل با او مراقب باشید چون ممکن است او در آینده احساس امروز را نسبت به شما نداشته باشد و از شما دلسرد شود. عجولانه رابطه تان را نسازید و خیلی با دقت به پیش بروید. انشالله که خوابتان باطل باشد. تشکر از همراهیتون.
Zahrak : سلام خانم هراتی جان. من امروز صبح خواب دیدم توی یه جمعی بودم و اون شخصی که بهش علاقه دارم هم بود. (البته اینو خدمتتون توی پرانتز عرض کنم که دیشب زیاد به این شخص فکر کردم.) توی این خواب همش دزدکی همدیگه رو نگاه میکردیم. برادرزاده این آقا در واقعیت یکسالش نشده اما توی خواب میتونست راه بره و همش دنبال من بود. من داشتم از در بیرون میرفتم و برادرزاده اونم دنبالم اومد که نرو نرو من برادرزادشو بغل کردم که اون یهو سر رسید و اومد اروم توی گوش من چندبار تکرار کرد دوستت دارم دوستت دارم ولی به برادرزادش نگاه میکرد که کسی نفهمه منظورش منم. در آخر هم گفت خیلی دوستت دارم ولی چه فایده. منم از خواب بیدار شدم
(اینم خدمتتون عرض کنم که ما قبلا قرار بود باهم ازدواج کنیم اما یه سری اشخاص رفتن پشت سرمن بدگویی کردن اونم همه چیو بهم زد و حتی به من نگفت چرا)
فریبا هراتی
: سلام. با توجه به اینکه خیلی به او فکر کرده اید و این خواب را دیده اید، احتمال اینکه خوابتان صرفا بازتاب افکارتان در بیداری باشد، زیاد است ولی اگر خوابتان واقعا تعبیر داشته باشد، تعبیر این است که او هم به شما فکر می کند و البته یواشکی این کار را می کند و نه اینکه جلوی کسی از شما حرف بزند. او هنوز به شما علاقمند است ولی جرات ابراز آن را ندارد. اگر کسی به خاطر حرف دیگران شما را رها کند، یعنی اصلا از اولش هم شناخت کافی روی شما نداشته وگرنه زندگی که بچه بازی نیست یک نفر شما را انتخاب کند و بعد من بگویم شما خوب نیستید بگوید چشم!! آدم عاقل اینکار را نمی کند و تا خودش از چیزی مطمئن نباشد به حرف دیگران ارتباطش را با شما نباید قطع می کرد. تشکر از همراهیتون.