تعبیر خواب سگ
اگر در خواب خود سگی دیدید که مطیع و رام است و به دنبالتان می آید، دوستی از شما حمایت می کند. سگ آشنا و مطیع و رام دوست وفادار است. سگ اگر آشنا و رام باشد و بانگ و صدا راه بیندازد فحش و ناسزا است و خواب شما می گوید با یک نفر برخوردی نا مطلوب خواهید داشت که او نسبت به شما سخنان زشت می گوید و دشنام می دهد.
تعبیر خواب حمله سگ

تعبیر دیدن سگ ناآشنا و وحشی که قصد حمله به او را دارد، وجود دشمنی است که فرومایه و پست است. اگر حمله سگ را دفع کرد، بر دشمن غلبه می کند. اگر سگ بیماری هاری داشت، دشمن وی نیز بیماری روحی دارد. اگر کسی ببیند که سگ لباس او را پاره کرد، دشمن او باعث می شود تا دوستی او و دیگران بوسیله بدگویی هایی که انجام می دهد به دشمنی تبدیل شود. اگر کسی دید که گوشت سگ می خورد، حرام خوار و ربا خوار است.
اگر سگی ماده به خانه اش وارد شد، و بیننده خواب مردی مجرد باشد، زنی پست با خصایص زشت به ازدواج وی درمی آید. اگر سگ شکاری داشت، دشمن بیننده خواب، دشمنی اش را آشکار می کند. اگر کسی خواب دید که سگی در جایی پنهان شده بود و پارس می کرد، دشمن وی در پنهانی از او غیبت می کند و دیگران را علیه او می شوراند. اگر بیننده خواب، سگی را دید که سگ دیگر را در مشاجره و پارس کردن و منازعه از پای درآورد، و یکی از آنها فرار کرد، یکی از دشمنانش از میدان خارج می شود.
اگر کسی سگ نگهبان به او هدیه داد، او به محافظت از شخص پلیدی روی می آورد که از او منفعت ببرد. اگر دید که سگ شکاری، شکاری را آورد و جلوی او انداخت، دلیل که ارثیه ای به او می رسد که از مال حرام بدست آمده است.
تعبیر خواب گاز گرفتن سگ
اگر سگی لباس او را گاز گرفت و قسمتی از بدنش نیز آزرده شد، از دشمن زیان سخت می بیند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سگ درخواب بر چهار وجه است:
- دشمن،
- پادشاه طامع،
- دانشمند و خادم بدکار،
- مردمان غماز (سخن چین).
محمد ابن سیرین می گوید: سگ در خواب دیدن، دشمن پست فرومایه است و سگ ماده در خواب زن فرومایه است. تعبیر خواب سگ سیاه دشمنی است از عرب، و سگ سفید ، دشمنی است از عجم. اگر ببیند که سگ بر وی بانگ می کرد، دلیل که از دشمنی سخنی زشت شنود. اگر ببیند که سگ او را بگزید، دلیل که او را از دشمن گزند رسد. اگر دید جامه او به آب دهان سگ آلوده شد، دلیل است از دشمنی خسته شود. اگر دید جامه او بدرید، دلیل که در مالش نقصان پدید آید.
اگر ببیند که گوشت سگ می خورد، دلیل که دشمن را به دشمنی دیگر دفع کند. اگر ببیند سگی را نان می داد، دلیل است که روزی بر وی فراخ شود. اگر ببیند سگ با وی نزدیکی نمود، دلیل که دشمن در وی طمع کند. اگر ببیند که سگ بر وی تکیه کرده بود، دلیل است بر دشمنی فرومایه اعتماد کند و کار او را نصرت دهد. اگر دید که شیر سگ می خورد، دلیل که ترس و بیم سخت به وی رسد و باشد که با دشمن او را خصومت افتد.
اگر ببیند که سگ از وی می گریخت، دلیل است دشمن از وی برحذر باشد. اگر ببیند که سگی ماده درخانه او درآمد، دلیل که زنی فرومایه را به زنی کند. اگر دید که سگی جامه او را به دندان بگزید، دلیل است مکروهی بر وی رسد.
اسماعیل بن اشعث می گوید: سگ شکاری در خواب، دشمن است. اگر ببیند که به سگی شکار می کرد، دلیل که از دشمنی دعوی دانش کند و خیر و منفعت یابد. اگر ببیند گوشت شکار می خورد، دلیل که میراث یابد. اگر ببیند که سگ شکاری از خود دور نمود، دلیل است از دشمنی با منفعت جدا شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Amir : سلام خانوم هراتی روزتون بخیر
بنده خواب دیدم داخل کوچه تعدادی سگ کوچیک و بزرگ با رنگ های مختلف اما همگی کثیف و وحشی و ولگرد بودن اونا به شدت پارس میکردن و منم به شدت کتکشون میزدم حتی یکی دوتاشون رو از بس کتک زدم که مردن تا جایی رسید که همه اون سگها از دست من به پارکینگ خونه پدر زنم پناه بردن و من بازم اونا رو میزدم وقتی پدر زنم اومد داخل پارکینگ دید اون سگا دارن میوه های داخل پارکینگو کثیف میکنن ناراحت شد و شروع کرد به فراری دادن سگا و یک دفعه اون سگا ناپدید شدن. ممنون ازتون
فریبا هراتی
: سلام. روز شمام خوش. شما عادت دارید به اطرافیانتان دستور داده و آنها راکنترل کنید و عده ای که به نظر شما آدمهای کثیفی می آیند از شرایط سختی که به آن دچار شده اند شاکی هستند و شما نمی توانید به آنها کمک کنید و با دستور شما هم آرامش به زندگی آنان بر نمی گردد. اگر بخواهید خیلی کنترل مآبانه با آنها برخورد کنید فقط به خرابتر شدن زندگی آنان و حوادثی منفی تر منجر خواهد شد. اینها شاید حتی باعث از بین رفتن آرامش و سرمایه های مالی شما بشوند و اگر شما سر باورهایتان با آنان سازش کنید اینها هم از حس خفه شدن و تحت فشار بودن دست برمی دارند و مشکلاتتان از بین خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
Fahime : سلام
این چند روز روزای خوبی برای من نبود و با یکی از مهمترین آدمای زندگیم (آقا) به طور کاملا غیر طبیعی درگیری پیدا کردم و مشکلاتمون حل نیست. امروز یه دفعه خوابم برد و خوابی که دیدم خیلی توجهم رو جلب کرد.
خواب دیدم توی خونمون یه سگ شکاری ماده داریم و به شدت به همدیگه هم علاقه داریم و دائم یا میومد بغل من یا من میچلوندمش بهم. خاله بزرگ و مادرمم شاهد کارای ما بودن و اصلا بهش نزدیک نمیشدن ولی وقتی علاقه من و سگ رو بهم دیدن یدفه اومدن طرفش و بدنشو لمس کردن و انگار که روی کمر سینه داشت یا جوش بود دقیق نفهمیدم چرخوندنش و شکمشم نگاه کردن و به من گفتن فهیمه این مریضه ها تا قبل اون به چشم من تمیز ترین و زیبا ترین و بی عیب ترین موجود بود. یدفه شوکه شدم و به خودم گفتم من که اصلا سگ ندارم و پریدم عقب و عاخرین چیزی که یادمه چشمای بهت زده و غم زده سگس.
فریبا هراتی
: سلام. اگز با کسی که با شما صمیمی است و بسیار در کار بقیه دخالت می کند رفت و آمدی ندارید، این خصلت بد خود شماست که عادت دارید که در کار بقیه بسیار دخالت کنید و بنابر این کسی یا چیزی، پا پی شما خواهد شد و به شما گیر خواهند داد که برای چه این کار را کردی. شما هیچ راه فراری ندارید مگر این که توضیح قانع کننده ای راجع به سرک کشیدن - فضولی یا دخالت خود بدهید. حالا اگر درگیری شما با این آقا مشکلی از چنین نوعی است که عرض کردم، باید سعی کنید کاری به کار مردم نداشته باشید چون این اخلاقی بسیار بد است و اگر خودتان اینطور نیستید یا چنین کاری نکرده اید، کسی که شما خیلی دوستش دارید اینگونه است ولی معمولا در چنین خوابهایی شما اخلاق خود را به صورت حیوان خانگی تان مشاهده می کنید. تشکر از همراهیتون.
mohsen : ممنون و سپاس
فریبا هراتی
: خواهش می کنم.
mohsen : سلام وقت بخیر و تشکر از زحمات خواب دیدم سگهای وحشی زیادی به من حمله می کنند و من با یک چوب بلند همه انها رو میزدم و می کشتم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما عادت دارید از دیگران بخواهید که به حرف شما گوش دهند و موقعیت های اطرافتان را کنترل کنید. روح شما در جستجو و کشف عدم صداقت یا خیانت دیگران مرتب در کشمکش با خود است فکر می کنید که شاید شما را به بیراهه بکشانند و یا به شما خیانت کنند بنابراین تمایلی به انجام کاری که به آن شک دارید، نخواهید داشت. همانطور که کسی در زندگی شما در کارتان فضولی می کند و می خواهد از کارتان سردرآورد خودتان هم در زندگی دیگران دخالت می کنید ولی سعی می کنید دشمنانتان یا مواردی را که احساس می کنید به آنها اعتماد ندارید را با استفاده از سیاست و الکی و به ظاهر دوست بودن، از خود دور کنید.
mahsa : سلام خانومی
عزیزم من خواب دیدم به یه سگ داخل قفس دارم غذامیدم یه چیزی شبیه پفک بود اما غذای سگ بود صاحب سگم کنارم بود ک یه سگ زخمی اومد دلم سوخت بهش غذا دادم حتی پاش خونی بود انگار گوشت تنش کنده شده بود ولی منم کثیف کرداما بازبهش غذا دادم وگفتم گناه داره
فریبا هراتی
: سلام. مهسای عزیز طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما که در تاریخ 31 تیر ساعت 23:07 دقیقه ثبت کرده بودید تعبیر شد. خواب سومی هم فرستاده اید که برای تاریخ 1 مرداد ماه تعبیر می شود. پس لطفا مجددا این خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
نسیبه : سلام
من خواب دیدم بیرون دروازه خونه مون هستم یه سگ سفید که متوسط بود دستمو گاز می گیره ولی من خوشحال بودم از اینکه دستمو گاز گرفت .
فریبا هراتی
: سلام. سگ نمادی از بینش، وفاداری، راستی و سخاوت است و شما دوستی دارید که این خصلت ها را دارد و نیات او خالص و درست است و در جهت حمایت شما، می خواهد که رفتارتان را متعادل کنید و به شما اخطار می دهد که اشتباه نکنید و شما از توجه او به خودتان خوشحال خواهید شد.
Maya : سلام روزتون بخیر
من خواب دیدم یه سگی که نه خیلی بزرگه و نه خیلی کوچیک و پشمالو و سفیده اومده خونمون یکم بدنش انگار کثیف بود اولش وقتی دیدمش ترسیدم ولی دیدم کاری به کارم نداره و ترسم از بین رفت و بعد مسیری رو دیدم که خیلی روشنو و همواره و چیز دیگه ای یادم نمیاد ممنونم از محبتتون
فریبا هراتی
: سلام. شما دوست جدیدی که وفادار و با سخاوت است و آدم درستی است را به زندگیتان راه خواهید داد که البته در گذشته دست به خطاها و گناه هایی زده است ولی آدم بی آزاری است و حتی ممکن است متولد سال سگ هم باشد. آینده شما روشن و مسیر زندگی تان هموار خواهد بود انشالله. تشکر از همراهیتون.
Maya : سپاسگزارم از محبتتون سرکارخانم هراتی
مریم محقق : سرکارخانم هراتی عزیز واقعا ممنونم از تعبیرای خیلی دقیق و خوبتون فقط تعبیر سلام دادن کلاهبردارم تو خوابم به مادرم و من ،آخر خواب و جواب ندادن من چیه؟
فریبا هراتی
: خواهش می کنم. مریم جان من هرچه تعبیر خوابتان باشد بی کم و کسر و بی سانسور برایتان می نویسم. لطفا دنبال کلمه به کلمه معانی کلمات نروید چون همه چیز در خواب معنی ندارد. ذهن انسان پردازش تصورات و واقعیات را در خواب به صورت منطقی رقم می زند.
مریم محقق : سلام خانم هراتی عزیز
من خواب دیدم که با دوستم داخل مغازه هستم و در حال خرید لباس برای پسرم و فروشنده گفت بعدا بیاید لباس مورد نظر رو میارم در راه برگشت داخل یک زمین بزرگ بودیم که دیدم یک پیکان سفید داره یک شاخه تیرآهن بلند رو حمل میکنه و هر آن ممکنه سر تیرآهن با یک عابر برخورد کنه و ناگهان دیدم سر تیرآهن داره سمت من میاد و تبدیل به چوب شد که به دهن یک سگ بسته شده اول خواستم فرارکنم بعد حس کردم صاحب سگ حضور نداره پس سگ رو آزاد کنم و با ترس طناب چوب رو از لابلای دندانهای سگ کشیدم بیرون سگ آروم رو زمین دراز کشید انگار دیگه تایی نداره و من گفتم کاش فرار کنه تاصاحبش گیرش ننداخته و چوب بزرگ و بلند رو حمل کردم داخل یک کوچه که دور بشم چوب اولش سنگین بود ولی بعد دیدم راحتتر راه میرم و همش نگران بودم صاحب سگ که الان دیگه کلاهبردارم(توی بیداری همسر سابقم ازم کلاهبرداری بزرگی کرده)بود سر نرسه و بعد به خونه ای رفتم که حس کردم خونه خانوادگیمه و مادر خدابیامرزم اونجا بود و سلام دادم که پشت سر من کلاهبردارم وارد شد و سلام دادبه مادر و خانم برادرم من که نگاهش کردم به من هم سلام داد ولی من جواب ندادم و میخواستم از در دیگه ای خارج بشم که بیدارشدم
ممنون از تعبیری که میفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. شما دوست دارید برای فرزندتان امکانات رفاهی زیادی تهیه کنید ولی فعلا موقعیتش را ندارید. کسی که فکر می کند خیلی سفید بخت و موفق است ولی در عین حال خیلی شخصیت ارزان و بی ارزشی دارد ( همسر سابقتان) سعی می کند با ترساندن شما از باری از مشکلات مالی، شما را از سر راهش بردارد. ولی شما به کمک یک دوست به حقه و نیرنگ کار او پی می برید و دستش را رو می کنید. شرایط به مدت کوتاهی به نظرتان بغرنج و سخت به نظر خواهد آمد ولی به امنیت می رسید و روح مادرتان شاد برای شما دعای خیری فرستاده که به برکت آن مشکلاتتان حل خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
sara : با سلام وقتتون بخیر امروزها خیلی خواب میبینم و نمی دونم علتش چیه ؟
دیشب خواب می دیدم در کوچه ای که خانه پدربزرگم اونجاست هستم و روبه روی خانه همسایه شان که فوق العاده بزرگ و لوکس بود وحیاطش پراز درخت بود ایستادم و در های ساختمان بسته بود و من از پایین به این ساختمان نگاه می کردم که دیدم سگ خیلی بزرگ و سیاه و زشتی از آن نگهبانی می کنه و هر کس که بهش نزدیک میشه رو دنبال می کنه ولی اصلا طرف من نمیاد و من هم از ترس اون به باغچه ای که پر از درخچه و گیاه بود و وسط کوچه بود می رم و خودمو پنهان می کنم تا سگ منو نبینه ولی اصلا سگه به من توجهی نمی کنه انگار که اصلا منو نمی بینه و فقط دیگران رو دنبال می کنه در حالی که تو خواب به خودم می گم این چرا منو نمی بینه در حالی که می تونه خیلی راحت بو بکشه و منو هم دور کنه .
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما با کسی آشنا خواهید شد که احتمالا از نژاد عرب است و قدرت و مقامی دارد که مردم از او حساب می برند و برای آدمهای پولدار یا مقامات بالا کار می کند و در حالی که شما جذب او می شوید این شخص اصلا به شما اهمیت نخواهد داد نه به صورت منفی و نه به صورت مثبت. تشکر از همراهیتون.