تعبیر خواب سگ
اگر در خواب خود سگی دیدید که مطیع و رام است و به دنبالتان می آید، دوستی از شما حمایت می کند. سگ آشنا و مطیع و رام دوست وفادار است. سگ اگر آشنا و رام باشد و بانگ و صدا راه بیندازد فحش و ناسزا است و خواب شما می گوید با یک نفر برخوردی نا مطلوب خواهید داشت که او نسبت به شما سخنان زشت می گوید و دشنام می دهد.
تعبیر خواب حمله سگ

تعبیر دیدن سگ ناآشنا و وحشی که قصد حمله به او را دارد، وجود دشمنی است که فرومایه و پست است. اگر حمله سگ را دفع کرد، بر دشمن غلبه می کند. اگر سگ بیماری هاری داشت، دشمن وی نیز بیماری روحی دارد. اگر کسی ببیند که سگ لباس او را پاره کرد، دشمن او باعث می شود تا دوستی او و دیگران بوسیله بدگویی هایی که انجام می دهد به دشمنی تبدیل شود. اگر کسی دید که گوشت سگ می خورد، حرام خوار و ربا خوار است.
اگر سگی ماده به خانه اش وارد شد، و بیننده خواب مردی مجرد باشد، زنی پست با خصایص زشت به ازدواج وی درمی آید. اگر سگ شکاری داشت، دشمن بیننده خواب، دشمنی اش را آشکار می کند. اگر کسی خواب دید که سگی در جایی پنهان شده بود و پارس می کرد، دشمن وی در پنهانی از او غیبت می کند و دیگران را علیه او می شوراند. اگر بیننده خواب، سگی را دید که سگ دیگر را در مشاجره و پارس کردن و منازعه از پای درآورد، و یکی از آنها فرار کرد، یکی از دشمنانش از میدان خارج می شود.
اگر کسی سگ نگهبان به او هدیه داد، او به محافظت از شخص پلیدی روی می آورد که از او منفعت ببرد. اگر دید که سگ شکاری، شکاری را آورد و جلوی او انداخت، دلیل که ارثیه ای به او می رسد که از مال حرام بدست آمده است.
تعبیر خواب گاز گرفتن سگ
اگر سگی لباس او را گاز گرفت و قسمتی از بدنش نیز آزرده شد، از دشمن زیان سخت می بیند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سگ درخواب بر چهار وجه است:
- دشمن،
- پادشاه طامع،
- دانشمند و خادم بدکار،
- مردمان غماز (سخن چین).
محمد ابن سیرین می گوید: سگ در خواب دیدن، دشمن پست فرومایه است و سگ ماده در خواب زن فرومایه است. تعبیر خواب سگ سیاه دشمنی است از عرب، و سگ سفید ، دشمنی است از عجم. اگر ببیند که سگ بر وی بانگ می کرد، دلیل که از دشمنی سخنی زشت شنود. اگر ببیند که سگ او را بگزید، دلیل که او را از دشمن گزند رسد. اگر دید جامه او به آب دهان سگ آلوده شد، دلیل است از دشمنی خسته شود. اگر دید جامه او بدرید، دلیل که در مالش نقصان پدید آید.
اگر ببیند که گوشت سگ می خورد، دلیل که دشمن را به دشمنی دیگر دفع کند. اگر ببیند سگی را نان می داد، دلیل است که روزی بر وی فراخ شود. اگر ببیند سگ با وی نزدیکی نمود، دلیل که دشمن در وی طمع کند. اگر ببیند که سگ بر وی تکیه کرده بود، دلیل است بر دشمنی فرومایه اعتماد کند و کار او را نصرت دهد. اگر دید که شیر سگ می خورد، دلیل که ترس و بیم سخت به وی رسد و باشد که با دشمن او را خصومت افتد.
اگر ببیند که سگ از وی می گریخت، دلیل است دشمن از وی برحذر باشد. اگر ببیند که سگی ماده درخانه او درآمد، دلیل که زنی فرومایه را به زنی کند. اگر دید که سگی جامه او را به دندان بگزید، دلیل است مکروهی بر وی رسد.
اسماعیل بن اشعث می گوید: سگ شکاری در خواب، دشمن است. اگر ببیند که به سگی شکار می کرد، دلیل که از دشمنی دعوی دانش کند و خیر و منفعت یابد. اگر ببیند گوشت شکار می خورد، دلیل که میراث یابد. اگر ببیند که سگ شکاری از خود دور نمود، دلیل است از دشمنی با منفعت جدا شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
الناز : سلام وقت بخیر عزیرم
من خواب دیدم ب من یه سگ کوچولو پشمالو سفید میدن من تو بیداری اصلا نزدیک سگو گربه نمیشم اما تو خواب وقتی میبینم یه پاش شکسته و میلنگه قبول میکنم و میگرمش و بهش محبت میکنم (چند وقت پیشم خواب دیده بودم نامزدم ک از هم جدا شدیم میگه تو نبودی من پام شکسته بود گفتم اینو بگم شاید بی زبط نباشه)ممنون از زحماتتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اگر نامزد شما انسانی با وفا و مهربان و احساساتی و درستکار است که دلش را شکسته اید و اگر او احتمال قوی متول دی ماه یا سال سگ است، این سگ کوچولو در خوابتان نامزدتان است که با هم آشتی می کنید. تشکر از همراهیتون.
فرينا : سلام عزيزم روز بخير ديروز خواب ديدم مامانم يه سگ آورده داده به من ميگه تو بايد اين سگ رو ازش مراقبت و نگهدارى كنى اين سگ مال تو هست، من نميخواستم قبول كنم چون ميگفتم نجس هست نميخوام( من توى بيدارى هم اين حس رو نسبت به سگها دارم) اما مامانم اصرار داشت كه من بايد اونو نگه دارم و در نهايت من مجبور شدم قبول كنم
فریبا هراتی
: سلام. شما با کسی آشنا می شوید که بسیار وفادار و مهربان و با شما صمیمی خواهد شد و ممکن است متولد سال سگ باشد. تشکر از همراهیتون.
فرينا : سلام عزيزم خواهرم امروز صبح خواب ديده انگار امروز صبح هست همون وقت كه خواهرم خواب بوده بيدارشده مامان و برادر بزرگم اومدن خونشون ، خواهرم يك دفعه يه سگ همراهشون ديده كه براى برادر كوچكم بوده برادرم در بيدارى واقعاً يه سگ داره اما سگ توى خواب با اون فرق ميكرده و بزرگ بوده، سگ در حال خوردن چيزى بود كه يدفعه سگ مدفوع ميكنه خونه خواهرممامانم خواظب بوده مدفوع به در و ديوار ماليده نشه مامانم ميخواست با سگ از خونه بره بيرون كه خواهرم از خواب بيدار ميشه
پيشاپيش ممنون از تعبيرتون
فریبا هراتی
: سلام. برادرتان دوست خوبی پیدا می کند که ثروتمند است و ثروتش را خرج شما و خواهرتان خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Ghoncheh : سلام خواب ديدم پدرم و مادر بزرگم كه فوت كردند در جايي بوديم كه من دويدم و سگي دنبالم مي كرد و باسن من رو گاز گرفت و من ترسيده بودم كه پدرم با ارامش به مادر بزرگم مي گفت مشكل من حل شد و ازدواج مي كنه
فریبا هراتی
: سلام. روح مادر بزرگتان شاد. پدرتان راست گفته اند شما با کسی ازدواج می کنید که حامی شماست و به شما مهربان و وفادار است و احتمالا متولد سال سگ است یا مثل سگ نسبت به صاحبش به شما وفادار است. تشکر از همراهیتون.
hamid : خواب دیدم در منزل شخص آشنایی یک سگ سفید کوچک نگهداری میکند ،آن سگ موقع بازی به دست من حمله کرد و گاز گرفت ، و من خودم رو از اون خلاص کردم و باز هم دیدم در همان خواب دوباره به آنجا رفتم و جای زخم قبلی خوب شده و سگ به همان ترتیب دوباره همانجا را گاز گرفت من هم در نزدیکی خودم یک بالشت پیدا کردم آنقدر محکم به سگ کوبیدم که زوزه کشان رفت خورد تو دیوار خونه و صاحب خانه که آشنا هم بود فقط به فکر سگش بود که باعث تعجب من شده بود که چرا به من توجه نمیکنه
فریبا هراتی
: سلام. شما به وفاداری و درستی دوستتان نسبت به خودتان شک دارید. شما احساس می کنید به هویت شما لطمه وارد شده و اینکه در ارتباط با اطرافیانتان، خیلی موفق عمل نکرده اید یا احساس می کنید که آنها به شما خیانت کرده و به شما لطمه زده اند. شما هم متقابلا به دوستی او شک می کنید و یا رابطه تان را با دوستتان بی اهمیت تلقی می کنید. تشکر از همراهیتون.
kami : سلام
من دیشب خواب دیدم در اداره ای هستم که در حیاط ان اتاقی وجود دارد که هر کسی حیواناتش مثل سگ و گربه را در ان نگه میدارد در زمان خاصی در اتاق باز شد و تعداد زیادی سگ شاید نزدیک به صد قلاده از اندازه نژاد و رنگهای مختلف بیرون امدند من یک سطل شیر که مقداری صدف توی ان بود برداشتم و صدفهای خیس شده در شیر را جلوی انها می انداختم همینطور که در حال دادن صدفها بودم با کسی که به خاطر نمی اورم صحبت میکردم که سطل از دستم افتاد من که دیدم غذا به همه حیوانات نمیرسد رفتم از مغازه شیر تهیه کنم که دیدم کیف پول همراه ندارم شیرای خریده شده را داخل مغازه گذاشتم و گفتم الان کارت بانکی را می اورم
فریبا هراتی
: سلام. شما به مردم با فروتنی و خرد، امنیت می بخشید و آنها را حمایت می کنید. شما خودتان و تمایلات قلبی خودتان را کنار می گذارید و خودتان را وقف مردم می کنید. شما برای اینکه آسیبی از جانب کسی نبینید، احساسات خودتان را بسته نگه می دارید و احساس واقعی تان را نمایش نمی دهید. مهربان و دلسوز هستید و دیگران را از لحاظ احساسی و مالی تغذیه می کنید. ریختن شیر، نمادی از ازدست دادن فرصت،یا ایمان و یا اعتماد شماست و اینکه شما از نظر احساسی و ذهنی خسته هستید و به انتخاب های پیش رو نگاه می کنید. می خواهید تا این خصلت مهربانی تان را زنده نگه دارید ولی از عدم امنیت مالی شرایط حاضر نگرانید ولی از اعتبار خودتان استفاده خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
kia : سلام وقت بخیر
خواب دیدم که با خانواده رفتیم تفریح یه منطقه کوهستانی بود پای کوه نشسته بودبم همه جا سرسبز ولی هوا سرد بود یه شی شبیه به بخاری اونجا بود که متوجه شدم یه چیزی توشه یه سگ توش گیر کرده بود نجاتش دادم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما با چالش بزرگی در زندگی روبرو می شوید و در جایی از زندگی تان پیشرفت قابل ملاحظه ای را تجربه می کنید. نیاز دارید تا در تصمیم گیری تان هدفتمند و بی طرفتر باشید و یک دوست را که در سختی گیر کرده است نجات خواهید داد. تشکر از همراهیتون
m : خواب دیدم که دم یک باغ هستیم من و خواهرم و مادرم بودیم، مادرم داخل باغ میره دنبال یکی دیگه از خواهرم که با دوستاش رفته بود باغ. مامانم میره ببینه چه خبره. بعد من و خواهرم تو ماشین منتظر نشسته بودیم و فکر کنم 2 یا 3 تا سگ اونجا بودند، یک سگ مشکی اومد دم ماشین، در ماشن هم باز بود اومد بیاد تو ماشین، که خواهرم اومد در را ببنده دید نصف صورتش لای در هست بعد در را نبست سگ اومد تو ماشین و رفت نشست روی پای خواهرم و من با جیغ و ترس از ماشین پیاده شدم ...
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما به فکر این است که خواهرتان در چه شرایطی گیر کرده و چه افکاری دارد و مشغولیات ذهنی او چیست و خیال می کند که کنترل روحی شما و خواهر دیگرتان را در دست دارد. اما این خواهرتان هم با کسی دوست می شود که مادرتان از آن خبر ندارد. اگر رفتار سگ دوستانه بود، خواهرتان با یک مرد آشنا می شود و شما نمی خواهید در این رابطه نقشی داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
m : سلام
خواب دیدم که دم یک باغ هستیم من و خواهرم و مادرم بودیم، مادرم داخل باغ میره دنبال یکی دیگه از خواهرم که با دوستاش رفته بود باغ. مامانم میره ببینه چه خبره. بعد من و خواهرم تو ماشین منتظر نشسته بودیم و فکر کنم 2 یا 3 تا سگ اونجا بودند، یک سگ مشکی اومد دم ماشین، در ماشن هم باز بود اومد بیاد تو ماشین، که خواهرم اومد در را ببنده دید نصف صورتش لای در هست بعد در را نبست سگ اومد تو ماشین و رفت نشست روی پای خواهرم و من با جیغ و ترس از ماشین پیاده شدم ...
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
Mina : سلام خانم هراتی خسته نباشید
دیشب خواب میدیدم که برادرم خونه یکی از دوستانم رو خریده بود ولی خودش نمیرفت اونجا ساکن بشه من با دوتا سگ به اونجا رفتم و شب بود موقع خواب یکی از سگا که سیاه و سفید بود رفت تو بالکن و سگ دیگه که زرد رنگ بود کنار من خوابیده بود و سرش رو شکمم بود و و اشک از چشماش میومد ولی من ازین که کنارم بود خیلی احساس آرامش داشتم و نوازشش میکردم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. برادر شما دل و روح دوستتان را تصاحب کرده ولی خودش به او علاقه ای ندارد. یا توجه و فکر دوستتان را به سمت خودش متمایل کرده که ایده ها و نظرات برادرتان برای دوستتان درجه بسیار بالایی دارد ولی برادرتان تمایلی برای دخالت در کارهای او ندارد. شما دو دوست صمیمی دارید که یکی روحیه اش خراب است و احتیاج به همدردی شما دارد و شما هم او را دوست دارید و دیگری قوی است و از نظر مالی اوضاع خوبی دارد. تشکر از همراهیتون.