تعبیر خواب سگ
اگر در خواب خود سگی دیدید که مطیع و رام است و به دنبالتان می آید، دوستی از شما حمایت می کند. سگ آشنا و مطیع و رام دوست وفادار است. سگ اگر آشنا و رام باشد و بانگ و صدا راه بیندازد فحش و ناسزا است و خواب شما می گوید با یک نفر برخوردی نا مطلوب خواهید داشت که او نسبت به شما سخنان زشت می گوید و دشنام می دهد.
تعبیر خواب حمله سگ

تعبیر دیدن سگ ناآشنا و وحشی که قصد حمله به او را دارد، وجود دشمنی است که فرومایه و پست است. اگر حمله سگ را دفع کرد، بر دشمن غلبه می کند. اگر سگ بیماری هاری داشت، دشمن وی نیز بیماری روحی دارد. اگر کسی ببیند که سگ لباس او را پاره کرد، دشمن او باعث می شود تا دوستی او و دیگران بوسیله بدگویی هایی که انجام می دهد به دشمنی تبدیل شود. اگر کسی دید که گوشت سگ می خورد، حرام خوار و ربا خوار است.
اگر سگی ماده به خانه اش وارد شد، و بیننده خواب مردی مجرد باشد، زنی پست با خصایص زشت به ازدواج وی درمی آید. اگر سگ شکاری داشت، دشمن بیننده خواب، دشمنی اش را آشکار می کند. اگر کسی خواب دید که سگی در جایی پنهان شده بود و پارس می کرد، دشمن وی در پنهانی از او غیبت می کند و دیگران را علیه او می شوراند. اگر بیننده خواب، سگی را دید که سگ دیگر را در مشاجره و پارس کردن و منازعه از پای درآورد، و یکی از آنها فرار کرد، یکی از دشمنانش از میدان خارج می شود.
اگر کسی سگ نگهبان به او هدیه داد، او به محافظت از شخص پلیدی روی می آورد که از او منفعت ببرد. اگر دید که سگ شکاری، شکاری را آورد و جلوی او انداخت، دلیل که ارثیه ای به او می رسد که از مال حرام بدست آمده است.
تعبیر خواب گاز گرفتن سگ
اگر سگی لباس او را گاز گرفت و قسمتی از بدنش نیز آزرده شد، از دشمن زیان سخت می بیند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن سگ درخواب بر چهار وجه است:
- دشمن،
- پادشاه طامع،
- دانشمند و خادم بدکار،
- مردمان غماز (سخن چین).
محمد ابن سیرین می گوید: سگ در خواب دیدن، دشمن پست فرومایه است و سگ ماده در خواب زن فرومایه است. تعبیر خواب سگ سیاه دشمنی است از عرب، و سگ سفید ، دشمنی است از عجم. اگر ببیند که سگ بر وی بانگ می کرد، دلیل که از دشمنی سخنی زشت شنود. اگر ببیند که سگ او را بگزید، دلیل که او را از دشمن گزند رسد. اگر دید جامه او به آب دهان سگ آلوده شد، دلیل است از دشمنی خسته شود. اگر دید جامه او بدرید، دلیل که در مالش نقصان پدید آید.
اگر ببیند که گوشت سگ می خورد، دلیل که دشمن را به دشمنی دیگر دفع کند. اگر ببیند سگی را نان می داد، دلیل است که روزی بر وی فراخ شود. اگر ببیند سگ با وی نزدیکی نمود، دلیل که دشمن در وی طمع کند. اگر ببیند که سگ بر وی تکیه کرده بود، دلیل است بر دشمنی فرومایه اعتماد کند و کار او را نصرت دهد. اگر دید که شیر سگ می خورد، دلیل که ترس و بیم سخت به وی رسد و باشد که با دشمن او را خصومت افتد.
اگر ببیند که سگ از وی می گریخت، دلیل است دشمن از وی برحذر باشد. اگر ببیند که سگی ماده درخانه او درآمد، دلیل که زنی فرومایه را به زنی کند. اگر دید که سگی جامه او را به دندان بگزید، دلیل است مکروهی بر وی رسد.
اسماعیل بن اشعث می گوید: سگ شکاری در خواب، دشمن است. اگر ببیند که به سگی شکار می کرد، دلیل که از دشمنی دعوی دانش کند و خیر و منفعت یابد. اگر ببیند گوشت شکار می خورد، دلیل که میراث یابد. اگر ببیند که سگ شکاری از خود دور نمود، دلیل است از دشمنی با منفعت جدا شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
b : سلام وقت بخیر خانم هراتی.
خواب دیدم دارم دوستمو نگاه میکنم که بهمراه خانمش هست . این دوستم یجایی روی زمین نشسته با حالت بی حالی( همون حال ندارم خودمون) و خانومش با یه جارو سنتی داره یکم اونورترش جارو میکنه زمین رو . (خانمش با من تاحالا روبرو نشده ). میدیدم خانومش داره جارو میکشه یه نگاه به من کرد و پشتشو به من کرد و دولا شد برای جارو زدن . حس میکردم دولا شدنش از عمد بوده اونم وقتی که پشتش به من بود . البته سرشم برمیگردوند یه نگاهی به من میکرد . این وسط من میدیدم یه سگ کوچیک یا شاید هم پا کوتاه تمام زرد و بازیگوش و قبراق که انگار برای دوستم بود ، آماده ی رفتن به جایی بود و هی میدویید میرفت یه دور میزد و میومد و واق واق میکرد برای دوستم که من آمادم بریم !!! :))) . دوبار این حرکت رو کرد . انگار خیلی آماده به گردش و اینچیزا بود . دوبار این حرکتو رفت و برمیگشت و واق واق میکرد و دم تکون میداد . درحالیکه دوستم تو همون حالت حال ندارم روی زمین نشسته بود .
ممنون بابت تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خانم دوست شما سعی می کند که مشکلاتش را با همسرش حل کند. دوست شما به خانمش بی توجهی می کند و هر قدر هم که او می خواهد نق بزند و شکایت کند که از شرایط راضی نیست دوست شما متوجه نیست که نیست. احتمالا او احتیاجات جنسی خانمش را زیاد تامین نمی کند. ضمن اینکه شما هم احساس می کنید که آنها ثروتشان را به رخ شما می کشند و یا اینکه به خود شما ثروتی خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.
b : تا اونجایی که میدونم اونها آدم های خیلی معمولی از جامعه هستن ، با این حساب پس مورد ثروت شامل حال من میشه؟
فریبا هراتی
: گاهی آدم از چیزهایی در خواب با خبر می شود که اصلا نباید با خبر می شد. صرفا قدرت تله پاتی شما بالاست. بله شما به دنبال کسب ثروت هستید و کاری به کارهای دیگر ندارید.
b : برای این قدرت تله پاتی راهنمایی یا توصیه ایی هست که به من بکنید؟
فریبا هراتی
: خیر فقط تعبیر خواب.
هما : سلام خانم هراتی عزیزم ❤️
خواب دیدم خیلی ناراحتم و توی کوچه بالای خونمون در حال قدم زدن هستم درب حیاط یه خونه باز شد یه خونه دوطبقه و متمول ولی قدیمی، چندتا سگ سفید بزرگ پشمالو اومدن از در توی کوچه سمت من،جوری که از دیدن من خوشحال بودن با ذوق دور من میچرخیدن،من حسابی ذوق کردم توی دلم گفتم خوش به حال صابخونه کاش منم میتونستم یه دونه از این سگ هارو داشته باشم این نژاد مورد علاقه منه.شروع کردم به ناز کردن یکی از سگ ها که میدونستم نر.سگ بغل من آروم خوابید وارد حیاط شدم دیدم حیاط هم پر از سگ سفید و یه قفس خیلی بزرگ هست که توش کلی پرنده بزرگ سفید هست مثل طوطی جغد و پرنده هایی که نمیشناسم همه حیوون ها خوشحال بودن و پرنده ها شروع کردن واسه من رقصیدن یا شکلک درآوردن صابخونه اومد خوشحال بود گفت من تاحالا ندیدم این حیوون ها واسه کسی اینکارارو کنن(تمامی حیوون ها مثل برف سفید بودن و تمیز) من توی دلم گفتم خدایی چطوری از این همه حییون نگه داری میکنه هم مالی هم تمیزی
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که در شرایط بغرنجی قرار گرفته اید و امکانات محدودی دارید که نمی توانید به خواسته هایتان برسید. ولی شرایط زندگی شما عوض خواهد شد و شما دوستان جدیدی پیدا می کنید و موقعیت جدیدی در زندگی تان پیش می آید که با آدمهای خوب و پاک و مهربان و عاقلی آشنا می شوید و زندگی خوبی خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
لاله : سلام وقت به خیر . خواب دیدم یک سگ سفید کنارمنه و بیگانه است و خودش رو به من می ماله و گاهی منو میترسوند میخواست حمله کنه ولی حمله نمی کرد. خود منم فک می کردم میخواد حمله کنه میترسیدم ولی وقتی نزدیک من می شد خودش رو به من می مالید و با من مهربون می شد. تعبیرش چی میتونه باشه .خیلی ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما انسانی مهربان و وفادار و فداکار هستید که سخاوتمند و درستکارید ولی گاهی از اینکه به شما خیانت شود و دیگران دوستتان نداشته باشند می ترسید. اما به هر حال مطمئنا خودتان به خودتان خیانت نخواهید کرد و همه ی حواستان هست که درستکار باشید و از دیگران آسیب نبینید. شما می توانید زندگی تان را متعادل کنید و خودتان را دوست دارید. تشکر از همراهیتون.
Aaaa : سلام وقت بخیر... من خواب دیدم دهات خونه بابابزرگم(مادری) هستم ولی خونشون دو طبقه بود اونجا طبقه بالا همه جمع بودن غریبه و آشنا و پسرخالمم بود که بهم نگاه میکرد و لبخند میزد و خیلی توجه میکرد ولی من بخاطر خانواده و اینکه کسی متوجه نشه محلش نمیدادم تا وقتی که من میخواستم از اونجا برم داشتم کفشامو میپوشیدم که از سمت راست منو بغل کرد و بوسیدم من میخواستم ازش جدا بشم ولی اون نزاشت ولی تو دلم خیلی خوشحال بودم از این توجه بعد باهم از پله ها که حالت مارپیچ بودن اومدیم پایین دستمم گرفته بود و اینکه هوا تاریک و شب بود بعد از حیاط که زدیم بیرون دو تا سگ سیاه و سفید بهمون حمله کردن و پارس میکردن پسرخالم هر کاری میکرد نمیرفتن تا وقتی که من برگشتم تو حیاط و پسرخالم تو محوطه بیرون مونده بود و سگ سفید از پیشمون رفت ولی سگ سیاه پیش من یعنی بین در نشسته بود و نمیزاشت من با پسرخالم برم و به پسرخالم میگفتم بیا منو ببر اونم اسممو صدا میزد میگفت بیا نترس من نمیتونم کاری کنم تو بیا من اینجا وایسادم و این مکالمه دو سه بار تکرار شد و سگ سیاه حرفا منو میفهمید و بهم پوزخند میزد و من شدید برای پسرخالم گریه میکردم و در آخر من این خواب رو دوبار دیدم با تشکر ازتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و پسر خاله تان به هم علاقه مند هستید یا می شوید ولی فامیل نمی گذارند که با هم در ارتباط باشید. سگ سفید دوست واقعی شماست و سگ سیاه کسی است که در ظاهر با شما دوست است ولی نمی خواهد که شما خوشبخت باشید. اینها همیشه به شما غر می زنند و از شما توقعات زیاده از حد دارند ولی علاقه شما و پسر خاله تان نسبت به هم قوی است. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام خانم هراتی عزیزم. پریشب نزدیک صبح خواب دیدم تو یه ساختمان چندین واحدی زندگی میکردیم که مث هتل بود یه راهرو بلند که چندین سوئیت ردیف و کنارهم داشت. میخواستم ازین راهرو بلند رد شم برم خونه که دیدم درب یکی از واحدا بازه انگار مهمانی داشتن و یه سگ سفیدمشکی هم دم در درازکشیده بود به چشمم خورد. تو دلم گفتم * انگار به فاصله کمتر یه لحظه باخودم فکر کردم* سگه اهلیه گاز نمیگیره و رد شدم ولی سگه تا منو دید سریع بهم حمله کرد و انگشت اشاره دست راستم رو گاز گرفت دردم اومد اونقدر که بیدار شدم دردشو حس میکردم. از اهل خونه کمک خواستم ولی هیچ توجهی نمیکردن تازه انگار براشون جالب و یه نوع تفریح بود! هرچی خواستم سگ آروم کنم نشد ناز و نوازشش کردم باش حرف میزدم هیچ فایده نداشت گفتم الان انگشتمو میکنه. داد زدم صاحب این سگ کیه بیاد این داره انگشتمو میکنه کمک کنه کمک. تا یهو یه پسر جوون اومد سگ از قلادش گرفت انگشتمو از دهن سگ در آورد و سگ محکم گرفته بود که دیگه نتونه حمله کنه. جمعیتی که اونجا ناظر بودن روهم شماتت کرد پسره. نگا کردم دیدم انگشتم آسیب جدی ندیده مث انگشت گزیدن فقط اثر دندون آدم روش بود زیادم زخم نبود. ممنون میشم تعبیر خوابم رو بگید عزیزم.
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت خواهید رسید و شرایطی پیش می آید که می خواهید هویت جدیدی داشته باشید و از عادات و افکار قدیمی تان فاصله بگیرید. اما متاسفانه رفتار شما را قضاوت اشتباه می کنند و اختیار شما را می خواهند از شما سلب کنند و شما را وادار کنند که در جهتی که خودشان دوست دارند، فکر و رفتار کنید. اما شما در نهایت گشایش کار خواهید یافت و از نقطه نظر یک فرد امروزی و روشنفکر شما باید آزادی عمل داشته باشید تا جوری فکر کنید که دوست دارید جوری رفتار کنید که دوست دارید و زندگی تان را خودتان انتخاب کنید چون این زندگی شماست و فقط یک بار به دنیا می آیید. پس نباید دیگران برایتان تعیین تکلیف کنند و نظرشان را با زور به شما القا کنند. تشکر از همراهیتون.
Mona : سلام .تو خواب دیدم که خواب بودم که مامانم سراسیمه بیدارم کرد و اسمم رو صدا میکرد بیدار شدم گفتم چیشده دیدم بابام بهش گفت آرام با هاش صحبت کن اینجوری میترسونیش که خود بابام گفت باید دیگه از خونه شون برم یه جای دیگه که یه عده سگ دنبالمن صدای پارس کردنشون میشنیدم رفتم دم در دیدم خیلی زیادن سگ های قهوه ای و مشکی و داعم پارس میکردن و میخواستن حمله کنن بعد دیدم سر از خونه خالم دراوردم و اون بهم گفت که اینجا جات امنه و دیگه اینجا نمیتونن کارت داشته باشند که بلافاصله در کج شود دو تا سگ سر شون اوردن داخل ولی وقتی دیدن نتونستن بیان تو رفتن .تو خواب خیلی ترسیده بودم
فریبا هراتی
: سلام. آگاهی ها و ایده های تازه ای به ذهن شما می رسد و مسائل جدیدی برای شما مشخص می شود. شما نسبت به یک سری مسائل و یا اشخاص احساس ناامنی می کنید. با خودتان کشمکش های درونی دارید و سر بعضی مسائل خیلی امری و دستوری حرف می زنید و مرتب متوقع می شوید، بنابراین از لحاظ روحی با پدر و مادرتان زیاد در یک فاز نیستید و با آنها دوستانه برخورد نمی کنید. ولی خاله ی شما می تواند با کمک فکری به شما موجب شود که شما درست عمل کنید و اشتباهی در پیشبرد اهدافتان رخ نخواهد داد. تشکر از همراهیتون.
Mona : سلام .متاسفم واسه اشتباه قبلی.تو خواب دیدم که خواب بودم که مامانم سراسیمه بیدارم کرد و اسمم رو صدا میکرد بیدار شدم گفتم چیشده دیدم بابام بهش گفت آرام با هاش صحبت کن اینجوری میترسونیش که خود بابام گفت باید دیگه از خونه شون برم یه جای دیگه که یه عده سگ دنبالمن صدای پارس کردنشون میشنیدم رفتم دم در دیدم خیلی زیادن سگ های قهوه ای و مشکی و داعم پارس میکردن و میخواستن حمله کنن بعد دیدم سر از خونه خالم دراوردم و اون بهم گفت که اینجا جات امنه و دیگه اینجا نمیتونن کارت داشته باشند که بلافاصله در کج شود دو تا سگ سر شون اوردن داخل ولی وقتی دیدن نتونستن بیان تو رفتن .تو خواب خیلی ترسیده بودم
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید. سایت روزهای دوشنبه و پنج شنبه تعطیل است . تشکر از همراهیتون.
Rojin : با عرض سلام خدمت شما ، در خواب ديدم به همراه يكي از دوستانم كه چند سالي هست با هم در ارتباط نيستيم در خانه ي آقايي به اسم محمد هستيم كه اين آقا سالها پيش قصد ارتباط گرفتن با من را داشت (ولي به خاطر تهمتي كه به من زده شد مبني بر اينكه من از دوست ايشان خوشم مياد اين رابطه به سرانجام نرسيد و من از همه ي اين افراد بي خبر بودم تا اينكه اين آقا چند وقت پيش من رو در اينستگرام پيدا كردند اما صحبت خاصي بين ما رد و بدل نشد) وقتي وارد خانه شدم دوستم آنجا بود ولي شخص ديگري توي پذيرايي نبود، دوستم گفت ، محمد،داخل اتاقه مياد، داره حاظر ميشه ، تو برو توي اون يكي اتاق حاظر شو و بيا ،من به دوستم گفتم اين خونه اصلأ حسه خوبي به من نميده من اگه اون موقع ها با اين دوست ميشدم بهش ميگفتم خونشو عوض كنه، بعد رفتم تو اتاق كه مانتو و روسريمو بزارم دستم نميدونم به كجا خورد ديدم اغشته به مقدار كمي مايع مني شد(عذر خواهي ميكنم از به كار بردن اين واژه) روي زمينو كه نگاه كردم ديدم اونجا هم يه مقدار ريخته شده با خودم گفتم اه اه حتما اينا(خودشو و دوستش) آدماي خوبي نيستن ، هرچقدر گشتم دستمو با دستمال پاك كنم نبود واسه همين مجبور شدم با شلوارم دستمو پاك كنم، وقتي برگشتم توي پذيرايي پيش دوستم اون هنوز از اتاق بيرون نيومده بود، بهم برخورد به دوستم گفتم نمياد من برم كه يهو ديدم با يه سگ سفيد گنده داره به سمتم مياد من سگو كه ديدم ميخواستم فرار كنم ولي گفت نترس اين با تو كاري نداره وايسادم جلوي سگه ديدم شروع كرد واسم دم تكون دادن ديگه نميترسيدم و نازش ميكردم سگم خودشو واسه من و صاحبش لوس ميكرد و ميومد بغلمون، اما به غير از اون يه سگ سفيد كوچولو هم توي خونه بود كه از اول از اون نترسيدم،دوباره بهم پيشنهاد داد با هم باشيم اما من با اينكه ته دلم دوست داشتم گفتم نه چون شما به من تهمت زدين كه من از دوستت خوشم مياد در صورتي كه من با اون كاري نداشتم جز اينكه چهارتا شوخي وخنده تو جمع داشتيم و اگه منو ميشناختي ميدونستي اين اخلاق شوخ بودن، اخلاق منه نه چييزه ديگه اي، اينو كه گفتم يهو قيافه ي دوستشو ديدم كه يه گوشه نشسته بود وانگار خيلي ناراحت سرشو انداخته بود پايين، اما نميدونم چي شد توي خواب من و محمد و اون سگ سفيد بزرگ كه غلادش توي دست محمد بود ، از خونه خارج شده بوديم دست منو گرفته بود و از جلوي يك جمعيت شلوغ عبور ميكرديم ازش پرسيدم اين آدما كين پايين ساختمونتون گفت به ما ربطي نداره پايين ساختمون بيمارستان زدند اين جمعيت به خاطر اونه، تو دستتو بده به من ببرمت ، وقتي برگشتم خونه متوجه شدم گوشيمو توي اون جمعيت گم كردم، ناراحت بودم و گفتم محمد نميدونه من گوشيمو گم كردم اين دفعه ام سر اين موضوع ناراحت ميشه و فكر ميكنه من عمدأ جوابشو نميدم و دوباره رابطمون بهم ميخوره(با هم وارد رابطه شده بوديم) اما يه گوشيه ديگه از بين گوشياي قديميم پيدا كردم و گفتم اشكال نداره به اين زنگ ميزنه، در آخر خواب دقيق يادم نيست ولي فكر ميكنم گوشيه خودمو پيدا كرده بودم.ممنون از تعابير خوب شما
فریبا هراتی
: سلام. شما و دوستتان احتمالا راجع به این آقا با هم صحبت خواهید کرد. او می خواهد که شما با اهم آشتی کنید ولی شما اینکار را دوست ندارید و این ایده را نمی پسندید. این آقا می خواهد نسبت به شما وفادار باشد و خودش را دوست بزرگ و خوبی به شما معرفی می کند. سعی می کند که پول خرجتان کند و شما با اکراه کمی از آن را می پذیرید. شما احتمال قوی دوباره دوستی او را می پذیرید اما او به شما می گوید که نمی خواهد که شما دلسوز همه باشید و مشکلات کسی را بخواهید که حل کنید. شما احساس می کنید که از اینکه با محمد در ارتباط باشید، مجبورید که خیلی از دوستانتان را نادیده بگیرید و در جمع ها کمتر حاضر باشید... ولی کم کم این حالت از بین می رود. او آدم خوب و درستی است و یک دوست واقعی برای شماست. تشکر از همراهیتون.
Sana : سلام وقت بخير
ديشب در خواب ديدم در حمام هستم و نوزاد (اغلب پسري )را ميشويم و بعد خود را در حال عبور ارز كودك ٢-٣ ساله دختري كه حس مالكيت به أو دارم را ديدم كه ميبوسمش از كنار أو كه گذاشتم وارد اتاقي شد كه بايد از ان عبور ميكردم و به جلسه ميرفتم داخل ان اتاق چند سگ بود كه با من كاري نداشت از كنار يكي كه اونطرف ميز شيشه اي بود خواستم عبور كنمً كه ايستاد و مقابل من روي زمين مينشست من همً أو را نوازش ميكردم البته با اندكي ترس چون از سگ ميترسم و سگ بيشتر رفتار كرنش نشان ميداد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید که مشکلات کاری تان را از بین ببرید. پروژه یا کار جدیدی به شما واگذار شده که می دانید که درصورتی که اینکار را با موفقیت به پیش ببرید، قادر خواهید بود به ثروت و سرمایه ای برسید. شما افکار خودتان را با مسئولیت پذیری که در راه پیشبرد کارتان دارید با مدیر شرکتتان در میان خواهید گذاشت و آنها شما را قضاوت خواهند کرد. شما دوستان خوبی دارید که نسبت به شما وفادار و سخاوتمند و بی آزار هستند. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام خانم هراتی عزیز خواب دیدم سگ سفید وقشنگی کنارم بودو بامن مهربان بود وخودش را به من می مالید ومن هبچ ترسی از آن نداشتم وحسی میکردم مال من است.
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی مهربان و صمیمی و وفادار و بی آزار دارید. درستکار و حافظ خانواده هستیدو قدرت بینش و شهود در شما زیاد است. تشکر از همراهیتون.