تعبیر خواب عروس
اگر کسی در خواب دید خودش یا دیگری عروس به خانه آورده و او عروس را می شناسد، به بزرگی می رسد اما اگر عروس را نشناخت، عمر او رو به اتمام است. دیدن جشن عروسی همراه با رقص و پایکوبی مصیبت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
diyara : سلام،چندین بار این خواب را دیدە ام،عروسی دعوتیم وهمە ی دختران فامیل و دوستان اراستە وزیبا هستند ولی من هنوز ارایش نکردەام یا لباسم مشکل دارە و نمیتونم برم عروسی یا اگە برم از دور نگاە میکنم و احساس بدی بە خودم دارم.
فریبا هراتی
: سلام. اعتماد به نفس دختران فامیلتان بالاست و ظاهر سازی می کنند و در موفقیت های یکدیگر، تظاهر به خوشحالی کرده و در شکست ها تظاهر به نگرانی و ناراحتی می کنند ولی شما به اندازه کافی اعتماد به نفس ندارید و اهل ظاهرسازی هم نیستید یا فکر می کنید که رفتار مناسبی نمی توانید از خودتان نشان دهید. تشکر از همراهیتون.
elham : سلام خواب ديدم با همسر سابقم مجددا عقد كرديم كه شناسنامه دستم بود و در مورد مهريه حرف ميزدم و اون سلكت بود كه من خواستم همون ١٤ تا سكه مهر قبل باشه ولي در خواب گفتم بكنم ٥ تا و يا اصلا هيچي
وقبل از اون توي خواب ديدم سوره از قران داره طلاوت ميشه و روي بيلبرد جولوي من داشتم رد شدن آيه هاشو ميديدم اين سوره معنيش انگار روي بخشش و گذشت بود ممنون ميشم تعبييرشو بدونم
فریبا هراتی
: سلام. شما و همسرتان به همدیگر فکر کرده اید که انگار کسی بهتر از شما یا او برایتان نبود و اینکه دوست دارید نسبت به هم متعهد شوید. شما می خواهید خویشتنداری کنید و تمرکزتان روی اهدافتان باشد و مسیر زندگی تان را تغییر دهید. خدای مهربان البته به بخشش و گذشت تاکید کرده اند و این در ضمیر خاطر شما هم آمده است. امیدوارم خبرهای خوشی بیاورید.
faezeh : سلام من خواب ديدم عروسي خودم است نه آرايشگاه رفتم نه تالار رزرو كرديم نه داماد رو مي شناسم، خودم كمي آرايش كردم و يه لباس سياه چسبان پوشيدم و روي آن يه لباس سفيد عروس توري بسيار زيبا، در خانه مادر بزرگ مرحومم هستيم، مهمانها مي آيند و من منتظرم داماد را ببينم، هيچ كدام از فاميل به منن توجهي در خور عروس نشان نمي دهند، تا اينكه داماد به همراه برادر و خواهر و اقوامش مي آيند، صورتش را ديدم، كرد بود، موهاي جلوي سرش ريخته بود ، قد بلندي داشت و چهار شانه بود، خانواده داماد شروع به رقص پايكوبي كردند، يادم نمياد با هم حرف زده باشيم، ناگهان كسي آمد و ما را رگبار بست، بعد هيچ كس نبود، فقط من و داماد بوديم، در حالي كه من سرم بريده شده بود و فقط سرم را مي ديدم و داماد كشته شده بود.
فریبا هراتی
: سلام. شما بابت مسئله ای نگران هستید و می خواهید به موفقیت برسید. غم هایتان را برای خودتان نگه داشته اید و ظاهر یک آدم موفق را از خودتان نشان می دهید. روح مادربزرگتان شاد. شما به اصول و سنن و اعتقاداتی که از او برایتان به جا مانده پایبند هستید. شما گشایش کار خواهید یافت و فکرتان راحت شده و اقتدارتان بالا می رود. اما باز مسئله ای پیش می آید که دیگران شما را هدف می گیرند و می خواهند موفقیت تان را از شما بگیرند. شاید فکر کنید که به هدفتان نمی رسید ولی شما از غم فارغ خواهید شد و فکرتان و خیالتان راحت می شود. شما خرد و عقلانیت خودتان را بنای موفقیت در کارتان قرار می دهید. تشکر از همراهیتون.
غزل : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر
من دیشب خواب دیدم دخترعمم عروس شده بود و عروسی او بودیم خودم لباس سفید توری داشتم و کمی به ارامی رقصیدم دختر عمم هم کلی طلاهای سنگین به خودش آویزان کرده بود و می گفت این ها خاص و متفاوت است در خواب انگار من برای او شوهر پیدا کرده بودم (در واقعیت او یک موقعیت خوب را برای من بهم زده بود) و من به او درخواب می گفتم تو بامن چنین کردی اما من برای تو شوهر پیدا کردم اما شوهرش به او توجه ای نداشت و به من توجه می کرد و او کمی دلخور شده بود بعد از مراسم هم وقتی برگشتم کلی گریه کردم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دختر عمه شما در زندگی به موفقیت های مالی زیادی خواهد رسید و برای او ارزش و احترام قائل خواهند بود و شما باعث می شوید که او به نحوی در کارش پیشرفت کند. شما بی شیله پیله و بی آزار هستید و در زندگی به هارمونی و هماهنگی خواهید رسید. دلتان پاک است و بی آزارید و چون دست به خیر هستید، برای خودتان در زندگی تان پیشرفت و موفقیتی حاصل می شود که او به شما حسادت خواهد کرد و شما بسیار خوشحال می شوید. تشکر از همراهیتون.
mina : سلام وقتتون بخیر
خاله من دیشب خواب دیدن که من عروس شدم و چادر سفید زیبایی به سر دارم و کنار یک آقایی در ماشین نشستم و چادر روی صورتم کشیده شده خاله ام چادر رو از روی صورتم کنار میزنن و میبینن که بسیار سفیدو زیبا شدم و همینطور مادرم هم بسیار زیبا شده مادرم هم در صندلی پشت قرار دارد
فریبا هراتی
: سلام. انشالله ازدواج موفقی خواهید داشت و گشایش کار می یابید و عزت و سربلندی خواهید یافت. سفید بخت می شوید و مادرتان هم پشتیبان و همراه شما در زندگی تان است. تشکر از همراهیتون.
محمد مهران فر : سلام خواب دیدم که دومادمون زن دوم گرفته و من دارم توی عروسیش میرقصم و خواهرم که همسرش میشه ،میگه حالا چکار کنم این دیگه به من پول نمیده
فریبا هراتی
: سلام. داماد شما به کاری مشغول می شود که می خواهد به واسطه آن به ثروت بیشتری برسد و همه اش دنبال مادیات می گردد. بنابر این او به خواهرتان و نیازهای او کم توجهی می کند و شما از اینکه به خواهرتان بی توجهی می شود و به هر دلیل، همسرش در جهت پیشرفت و موفقیت او در زندگی تلاش نمی کند حرص می خورید. تشکر از همراهیتون.
Sadaf : سلام جاری من خواب دیده
عروسی من و شوهرم هست و شام می دادند و اینکه من مانتو مشکی پوشیدم و میگی خیلی ناراحت بودم
خودش کی که ناراحتی تو خواب خوشحالی
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. اگر ساز و آواز نبوده و صرفا به صرف شام بوده، دوستی بین شما برقرار می شود و شما عزت و حرمتتان بالا می رود و خوشحال می شوید انشالله. تشکر از همراهیتون.
IRAN : مادرم خواب دیده با دوستش رفته گوشت بخره بعد برگشتنی دیده کسی که گوشت میفروشه مسافر سوار کرده ماشین مادرم ؛مادرم مسافرا رو پیاده کرده و خودش پشت فرمان نشسته تو خوابم میدونسته گواهی نداره حتی سویچم کوچولو بوده دستش ماشین رو روشن کرده و آروم آروم و با احتیاط رانندگی میکرده از زمین چاله چوله رفته سر بالایی روی پُلِ جدیدی پل هم آسفالت نکرده بودند و حرکت میکرده رو پل ممنون از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. لطفا خوابتان را در تعبیر خواب گوشت ارسال کنید. این جا تعبیر خواب عروس است و ربطی به خواب شما ندارد. تشکر.
Shantia : سلام خانم هراتی
وقت بخیر
من چند وقتی است در گیر و دار یک مساله عاطفی و انتخاب هستم. خواب دیدم که مراسم عروسی دوتا از خانم های فامیل است و آن ها لباس عروس پوشیده اند. این دو نفر سال هاست ازدواج کرده اند. بعد دیدم من یک بچه بغل کرده ام و دنبال آن ها میروم. سوار ماشین شدیم و دنبال آن ها می رفتیم که من ناگهان دیدم آن بچه جوری شد که فکر کردم مرده است ولی ناگهان چشمانش را باز کرد و فهمیدیم سالم است.
یک توضیحی این که این دو خانم فامیل ما زندگی زیاد خوبی ندارند و با شوهران شان مشکلاتی دارند.
ممنون میشوم تعبیر این خواب را بگویید.
فریبا هراتی
: سلام. شما نباید از آنان تبعیت کنید و اینکه دیده اید که بچه تان انگار مرده است و بعد زنده شد یعنی شما هم اگر این انتخاب امروزتان را بپذیرید به نوعی مثل آنها و پیرو آنها می شوید. یک روز احساس می کنید موفقید و روز دیگر احساس نگرانی و ناامیدی خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
شکوفه سلطانی : سلام. روزتون بخیر
من دیشب خواب دیدم عقد کردم. ولی داماد رو ندیدم ولی بعدش انگار دیگه عقد من نبود و داشتیم به عروسی یکی دیگه میرفتیم و بعد در خواب متوجه شدم خواهرم از نامزدش جدا شده و با یکی دیگه نامزد کرده. من متاهل هستم. میشه لطفا تعبیر خوابم رو بگید.
البته جا داره دوتا نکته رو بگم.
اول اینکه مدتیه ذهنم درگیر و نگران زندگی خواهرمه.
دوم اینکه از کددکی شبها خواب راحتی ندارم چون قبل از خواب فکر مرگ میاد سراغم و ترس تموم جونمو فرا میگیره.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید متعهد شوید که مشکلاتی را حل کنید که مربوط به شما نیست. ولی در عین حال بسیار نگران هستید که خواهرتان به سختی دچار شود. خواهرتان از شرایط بد امروزش رها خواهد شد و انشالله با تعهداتی جدید، زندگی اش را شروع می کند ولی ممکن است مشاجرات فامیلی برایتان پیش بیاید. او در عشق شاید شانس نداشته باشد و بنابراین نباید احساسی فکر کند و باید با منطق و عقلانیت کار خودش را به پیش ببرد. شما هم این که فکر میکنید که مرگ در خواب به سراغتان می آید اشتباهی محض است. اولا که هر کسی یک عمر مشخصی دارد و زمان مرگ انسان لحظه ای عقب و جلو نخواهد شد. شما با فکر کردن به مرگ، هر روزتان را سیاه و تباه می کنید. دوم اینکه مرگ الزاما در خواب به سراغ کسی نمی آید می توان بیدار بود و مرد!! پس خودتان را آزار ندهید و شبها راحت بخوابید. به خدای بزرگ و مهربان توکل کنید و از او خودتان را دور ندانید. او از رگ گردن به شما نزدیک تر است و باید با وجود عشق الهی که خدا در روحتان قرار داده خودتان را وابسته به خدا کنید تا آرامش بگیرید. تشکر از همراهیتون.