تعبیر خواب عروس
اگر کسی در خواب دید خودش یا دیگری عروس به خانه آورده و او عروس را می شناسد، به بزرگی می رسد اما اگر عروس را نشناخت، عمر او رو به اتمام است. دیدن جشن عروسی همراه با رقص و پایکوبی مصیبت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Afsaneh : سلام ممنون از تعبیر خوابتون من نزدیکای سحر خواب دیدم انگار عروسی دخترم هست فقط احساس میکردم نه عدوس رو میدیدم ونه مراسمی فقط داخل مینبوس بودیم وداشتیم میرفتیم جاریم ودخترش یه صندلی مونده به اخر جلوی من نشسته بودن ومن از بالا بااونا حرف میزدم اونا کوچیک بودن اومدیم خونه ومن به شوهرم میگفتم وای فراموش کردم برای عروس دوا ی اردو روغن ( کاچی) درست کنم ویادم رفته از عطاری بگیرم بعد گفتم حالا میرم میگیرم وفردا صبح درست میکنم ( در اینجا اذان صبح گفت وبیدار شدم نمازم خواندم بعد دوباره خوابیدم ودوباره خواب دیدم ) دخترام تو خونه دارن بالباس زیبا میرقصن وپسرم از در حال اومد داخل در حالی که دهن ودندونش خونی بود رفتم گفتم چیشده گفت با فلانی دعوام شده یه قسمت خیلی کم از لباسش هم خونی بود ( البته اونکه توخواب پسرم میگفت باهاش دعواش شده الان تو زندان هست) البته خوابم تکه های دیگه ای هم داشت که الان یادم نیست ممنون میشم خوابم تعبیر کنید باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دختر شما به انجام کاری متعهد می شود که شما از او در این رابطه حمایت می کنید و این کار باعث موفقیت وخوشحالی شما می شود و احساس می کنید که مقام شما از جاریتان بیشتر شده و به موفقیت بیشتری در زندگی نسبت به او رسیده اید. دوست خوبم جهت اطلاع شما بر طبق قوانین سایت لازم به ذکر می دانم که شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت هستید و اگر چندین خواب در شبهای متفاوت یا در یک شب ببینید فقط مجاز به ثبت یک کدام از آنها هستید. چنانچه در خوابتان یکسره چند خواب ببینید اما یک خواب محسوب می شود اما اگر بلند شوید و دوباره بخوابید یک خواب نیست. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت به شما اطلاع رسانی شده. چون فردا سایت تعطیل است من خواب دومتان را هم با حق کسر یک خواب دیگر تعبیر می کنم چون در غیر اینصورت شما و بنده مدیون سایت و کارمندان آن خواهیم بود. تعبیر خواب دومتان این است که دختران شما رفتارهایی زیبا دارند و اگر رقصشان به آرامی بوده، در زندگی شان هارمونی و هماهنگی به وجود می آید اما اگر رقصشان تند بوده، دلیلی باعث عدم آرامش آنان خواهد شد و فکرشان را ناراحت می کند. پسر شما حرف بدی از دهانش خارج شده و به استرس دچار خواهد شد و احتمالا به خاطر مسائلی در خصوص کسی که با او دعوایش شده، تنش و اضطراب کمی را تجربه خواهد کرد. باید برای دفع شر از خواب دومتان صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
آسمان : سلام. ببخشيد بفرمایید. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. روحیات و افکار شما عوض خواهد شد. وجهه ی خوبتری خواهید یافت و ایده های تازه ای در ذهنتان نقش می بندد. شما با همان اصول و قوانین و دیسیپلین گذشته تان مردم را می پذیرید و با ایشان تعامل می کنید. دنیا به شما رو می آورد و ثروت و شادی خواهید یافت. شما سفید بخت شده و شخصیتی مثبت خواهید یافت هر چن که الان کمی غصه می خورید و فکرتان ناراحت است ولی ناامید نیستید. مادرتان هم مثل شما نگران آینده ی شماست. اما باید به بی بی حکیمه س متوسل شوید و از همان منزل خودتان زیارت او را بخوانید و از ایشان بخواهید که برایتان به درگاه خدای بزرگ دعا کنند. او محب شماست و انشالله حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
ghazal : با سلام
خاله من خواب دیده است که روز عقد من است و من با چادر سفید گل صورتی وارد شدم و او عجله دارد که اماده شود من و مادر و برادرم خیلی خوشحال بودیم و من و مادرم گونه هایمان را زیاد سرخ کردیم .
فریبا هراتی
: سلام. شما به انجام کاری متعهد خواهید شد و احترام شما بالا می رود. سفید بخت خواهید شد و از زندگی تان لذت می برید. به خودتان افتخار خواهید کرد و شخصیتی عاشق پیشه و مهربان از خودتان بروز خواهید داد. شما به خودتان می بالید و سعی می کنید که خودتان را جوری جلوه دهید که دوست داشتنی باشید. تعبیر دوم این است که از مسئله ای ممکن است ناراحت باشید ولی وانمود کنید که خوشحال هستید. تشکر از همراهیتون.
haniyeh : سلام . وقت بخیر
پریشب خواب دیدم با یک آقایی که تا حالا ندیده بودم عقد کردم البته جشنی در کار نبود و یک عقد ساده بود . ولی چهره اش خیلی واضح بود . یادمه بعد از عقد خوشحال و راضی بودم از انتخابم و این که داشتم قدشو با پدرم و برادرام مقایسه می کردم طوری که همشون به ردیف ایستاده بودند و دیدیم که قد اون از همشون کمی کوتاهتره . ولی در پایان خوابم دیدم که از انتخابم پشیمون شدم و می خوام به همش بزنم و همش داشتم می گفتم که ما که هنوز عقد رسمی نکردیم وارد شناسنامه نشده و فقط عقد شرعی خونده شده پس میشه به همش زد و خوب شد که رسمی نشده
تعبیرش چیه به نظرتون ؟ ممنون میشم بگید . لطف میکنید.
فریبا هراتی
: سلام. کار یا پروژه ای به شما واگذار خواهد شد و هدفی جدید در زندگی تان پیدا می کنید که نسبت به آن متعهد خواهید شد. کار و مقام شما در مقایسه با برادر و پدرتان هم تراز با ایشان نیست و کمی از لحاظ موقعیت و قدرت از ایشان از رده ی پایین تری برخوردار است. بنابر این شما احتمالا از تعهد به انجام این کار پشیمان می شوید و دلتان می خواهد که شئونات اجتماعی شما مطابق با پدر و برادرتان بالا باشد. تشکر از همراهیتون.
liyla : سلام و عرض ارادت خدمت خانم هراتی خواب دیدم خونه دایی ام بودم وعروسی نوه داییم بود چند تا خونه بزرگ و تودرتو که داخل همشون سفره پهن بود غذا چیده بودن از دور هم صدای ساز و دهل میومد من داشتم دنبال لباسهام میگشتم که بپوشم برم تو روستا که عروسیو ببینم ولی لباسها م تو یک خونه خرابی بود و نمیدونستم لباس بپوشم بعد خودمو سر سفره دیدم ولی انگار که غذا تمام شده بود چند تا بشقاب برداشتم که برم برنج بیارم دوباره گفتم بشقاب کوچیکه یک دیس بزرگ برداشت و رفتم تا میخواستم به آشپزخانه برسم خیلی طولانی بود خسته شدم بعد دیس هم گم کردم دوباره یک دیس دیگه پیدا کردم و رفتم رسیدم آشپزخونه پسرداییم یک ظرف بزرگ برنج جلوش بود گفت هر چقدر میخوای ببر من دیس بهش دادم داشت برام برنج میکشید که یک بچه ای هم با مشت برنج میریخت تو دیس من ناراحت شدم برنج رو خالی کردم بعد نگاشون کردم گفتم یعنی نمیخواین به من غذا بدین دوباره دیسو گرفتن برام برنج ریختن برنجش زعفرونی و سبزبود لایه لایه میریختن یک ظرف هم بهم مرغ دادن که گردنش خیلی کلفت بود گفتم مثل گردن بوقلمونه تو همین لحظه بیدار شدم. ممنون از حوصله اتون
فریبا هراتی
: سلام. عرض ارادت متقابل. مشکل و نگرانی برای نوه دایی شما پیش خواهد آمد و همه به خاطر او غصه خواهند خورد. شما نمی دانید که باید چطور عکس العمل از خودتان نشان دهید. امیدهای کسی ناامی شده و روحیه او به کل خراب شده است. اعصاب همه به قدری خورد است که انگار کسی از کسی حمایت نمی کند و احساسات شما اصلا برای کسی مهم نیست. پسر دایی تان اما سعی می کند که از شما حمایت کند و نگرانی های شما را درک خواهد کرد. شما احساس می کنید که او نمی تواند درست و واضح فکر کند و از جهتی هم به غرور شما لطمه خواهد خورد. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
مدیا : سلام خانم هراتی عزیز عروسی پسر عموم نزدیک هست و تواین مدت ذهن مشغول لباس و..برای عروسی هست دیشب خواب دیدم روز عروسیه و میخوایم بریم تالار ولی پیراهنی که قرار بود بدوزم رو ندوختم ویکی از لباس های قدیمی رو تنم کردم و رفتم تالار ولی وقتی رفتیم تالار انگار عروسی برادرم بود که مجرد هم هست ومن خیلی ناراحت بودم که چرا با لباس جدید نیومدم وی کفش بیرونی پام هست ی کفش کرم رنگ پاشنه بلند دارم که مجلسیه همش میگفتم چرا اونرو پام نکردم و موهام هم نامرتب بود خیلی ناراحت بودم تا اینکه مادرم برادر کوچکترم رو از قسمت مردونه صدا زد که بره کفشم رو از خونه بیاره وقتی آورد دیدم اون کفشی که میخوام نبود ی کفش سیاه نو بود که ظاهرا مال من هم نبود و یکم هم پاره بود و از در تالار اومدم بیرون دنبال کسی میگشتم که منو برسونه خونه هم کفشم رو عوض کنم هم موهام رو مرتب از طرفی نگران این بودم که عروس داماد برسن و من به عنوان خواهر داماد اونجا نباشم فقط ی نکته اینکه هنوز تالار خلوت بود و صدای آهنگی چیزی نمیومد ممنون میشم تعبیر بفرمایید تشکر
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما فکرش به خاطر موضوعی ناراحت است و می خواهد نسبت به انجام کاری متعهد شود که شما برای این موضوع آمادگی ندارید. شما نمی دانید که در مقابل این احساس برادرتان چطور باید رفتار کنید و از روی عادت طبق رفتار همیشگی و قدیمتان برخورد خواهید کرد. می خواهید از برادرتان حمایت کنید ولی نمی دانید چطور ( احتمالا حمایت مالی). می خواهید فکرتان را مرتب کنید و نگرش های درستی برای این موضوع از خودتان ارائه دهید. انشالله خیر است ولی برای دفع ناراحتی صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
محمد مهران فر : سلام من خواب دیدم که توی یک فضایی هستم کا تعداد زیادی آدم هم هستن که من نمیشناسمشون یک تالار عروسی نیم ساز هستش که هنز کامل نشده و وسطشو با زنجیر تقسیم کردن که بسازنش نمیدونم چه مراسمیه ولی مد برای شرکت در مراسم وارد تالار شدیم ولی یک لحظه ی کوتاه شروع به سینه زنی کردیم
فریبا هراتی
: سلام. شرایط زندگی شما متحول خواهد شد و شما به چیزی توجه می کنید که قبلا متوجه آن نبودید به جاه طلبی هایتان فکر می کنید و درکتان بالاتر خواهد رفت. شما سیستم باوری تان را عوض خواهید کرد و سعی می کنید که اهداف ناقص و نیمه کاره تان را بیشتر متوجه شده و به آنها فکر کنید. شما و عده ای دیگر همسو با هم برای اینکه اهدافتان نصفه نیمه مانده شکایت و ناراحتی خواهید کرد. شما می خواهید از روشها و روتین ها و ایده های قدیمی خلاص شوید. تشکر از همراهیتون.
Mohammad6764 : سلام بنده متاهلم و خواب دیدم نزدیک عروسی خودم هست و اصلا هنوز عروس ندیده بودم و عروس واسه یه شهر دیگه بود و من میخواستم بدم اون شهر فکر میکنم ماشین نداشتم و با اتوبوس میخواستم برم فکر کنم از شهر های شمالی هم بود.اتوبوس هم گیرم نمیومد. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما قرار است به انجام کاری متعهد بشوید که باعث رسیدن شما به موفقیت می شوید ولی امکانات لازم برای اینکه خودتان کنترل زندگی تان را در این مورد به دست بگیرید و اقدام کنید برای شما وجود ندارد. شما می خواهید مانند خیلی از مردم و همرنگ جماعت شوید و به هدفتان برسید و اصالت و ابتکاری برای پیشروی به سمت هدفتان از خودتان نشان نمی دهید. منتظرید تا تقدیر برایتان کارهای شما را به پیش ببرد. شما می خواهید تصمیم بگیرید که می خواهید با آینده تان چه کار کنید و چطور به موفقیت برسید ولی یک عقب گرد موقتی برای رسیدن به اهداف شما، برایتان به وجود می آید. تشکر از همراهیتون.
مریم موحد : سلام
روزتان بخیر
یکی از دوستان صمیمی من در خواب دیده که لباس عروس به رنگ سیاه بر تنش کرده و من در یک گوشه ای ایستاده بودم و با تعجب نگاهش می کردم
فریبا هراتی
: سلام. او به خاطر مسئله ای فکرش بسیار ناراحت است و احساس طرد شدن و نفرت و کینه توزی به کسی زا کاری را خواهد داشت. تعبیر دوم این است که خدای نکرده کسی فوت می کند و او عزادار خواهد شد. برای دفع شر صدقه بدهید یا بگویید مرغ قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید. تشکر از همراهیتون.
Xanum : سلام خانم هراتی عزیز...من مجردم خواب دیدم رفتیم یکی از شهرستانا که اصلا اصل و نسب ما اونجا نیست دیدم عروسیمه لباس عروس تنم کردم لباسم خوشگل و پثشیده بود اما با دوس پسر قبلیم ازدواج کرده بودم کل فامیل اومده بودن خونمون برای شام شامم پلو با کباب و خورشت هویج بود که مامانم پخته بود بعدش من چون نخواستم جدا شدیم همونطور که لباس تنم بود احساس کردم همکارم هم خواستگارمه ولی من نمیخواستم باهاش ازدواج کنم قایم شدم و فرار میکردم و و چون من از امام زمان خواستم اسم شوهرم هم اسم ایشون باشه همش فک میکردم چون اسمش مهدیه به دلم بشینه به دلم مینشست وای گزینه مناسبی برا من نبود که با یکی از همسایه هاشون هم که کلا نمیشناسم اونم اتفاقا پسر بود ماکسیما داشت اونم نظرش افتاد بهم و چهرمو نقاشی کرده بود نشونم داد اما من گفتم این اصلا شبیه من نیست فقط چشمام شبیهه که چشماشو بریدم نگه داشتم(من زیاد آنچنان زیبا نیستم) اما من دلم به هیچکس گرم نمیشد همش فرار میکردم قایم میشدم که اخرش پیدام کردن همکارم میخواست بشینه کنارم که متوجه شد دلم با اون نیست بیشتر تمایل به اون همسایه ای داشتم که نمیشناختمشون اون همسایه هم قبلا انگار از یکی جدا شده بود بهش خواستم بگم و عکس چشامو نشون بدم به مامانم که ببین بخاطر این ازش خوشم اومده که کیف پولمو هرچقد گشتم پیدا نکردم اونم انگار مردد بود که منو قبول کنه یا نه که خداروشکر تصویر عوض شد و در مسیر برگشت از همون شهرستان به خونمون با قاری بودیم که روش چندتا گوسفند وجود داشت و بعدش چند تا سگ قهوه ای و کرمی بدو بدو اومدن پریدن رو قاری که تمایل داشتن با گوسفندا رابطه جنسی برقرار کنن که بیدار شدم.محتوای خوابم کلا روستایی بود.ببخشید از زحماتی که از بابت تعبیر هر خواب بهتون میدیم.
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که شرایط زندگی تان خوب نیست و از این بابت ناراحتید و غصه می خورید. گاهی هنوز نسبت به دوست پسر قبلی تان افکار منفی به ذهنتان می رسد و نسبت به او خودتان را متعهد حس می کنید یا به خاطر اوست که غصه می خورید. فامیل شما امیدوارند که شما مشکلاتتان را کنار بگذارید و می خواهند شما را حمایت کنند ولی شما تمایلی به ابراز ناراحتی هایتان ندارید. شما تمایلی به ازدواج با همکارتان ندارید اما در عین حال نمی خواهید که رابطه تان با او خراب شود و با مشکلی مواجه شوید. کسی هست که شما را دوست دارد و معتقد است که شما بینش و درک بالایی دارید و برایتان وجهه ی خوبی قائل است. شما اما با وجودی که تصدیق می کنید که بینش شما قویست ولی تمایلی به درگیری احساسی با او هم ندارید. اگر هم دلتان بخواهد با او ارتباطی برقرار کنید از لحاظ مالی در یک سطح نیستید و از این جهت اعتماد به نفستان در مقابل او کم است. شما سعی می کنید که از منفی بافی دست بردارید ولی متوجه هستید که آدمهای تیز بین و باهوش جطور از ساده دلی و بی خیالی آدمهای خام که فکرشان را به کار نمی اندازند و فقط از دیگران تبعیت می کنند، سو استفاده می کنند. تشکر از همراهیتون.