تعبیر خواب عروس
اگر کسی در خواب دید خودش یا دیگری عروس به خانه آورده و او عروس را می شناسد، به بزرگی می رسد اما اگر عروس را نشناخت، عمر او رو به اتمام است. دیدن جشن عروسی همراه با رقص و پایکوبی مصیبت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
علیرضا بهرامپور : لطفا چیزایی که گفتم نمایش داده نشود. ممنونم.
علیرضا بهرامپور : متشکرم خانوم. ممنون.
فریبا هراتی
: اگر این خواب را دیشب دیده باشید امروز دوم ماه است و احتمال برعکس بودن خوابها در شب دوم ماه بسیار بالاست!! خیر جان شما به هیچ وجه در خطر نیست. اما محتوای خواب به خاطر دیدن آن در دوم ماه برعکس است. این را قطعا عرض می کنم شما جانتان در خطر نیست. تشکر از همراهیتون.
علیرضا بهرامپور : ببخشید شایدم عروس را دیدم و نشناختم، بهرحال یادم نمیاد این تیکه اش رو.
علیرضا بهرامپور : ضمنا این را هم بگویم ما در خانه ی استیجاری زندگی میکنیم. و حیاط خانه صاحب خانه ....
علیرضا بهرامپور : سلام خسته نباشید. خواب من نمایش داده نشه؟مرسی
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. پدر شما به انجام وظائفش متعهد است ولی مدتی است که کارهای او با رکود و سختی پیش رفته و این شدیدا پدرتان را ناراحت کرده و در خانه او با صدای بلند از شرایطی که دارید شکایت می کند و اعتراض می کند که چرا کارها خوابیده و گشایش کار ندارید. کسانی هم هستند که با پدرتان همصدا شده و مثل او از شرایط موجود شکاتی می کنند. شما می خواهید به پدرتان کمک کنید تا مثبت اندیش باشد. روح مادرتان شاد او هم از شرایط زندگی شما با خبر است و اینطور نیست که چون او فوت کرده، نسبت به شرایط شما بی اطلاع و یا بی تفاوت باشد. مادرتان علاوه بر شما به برادرانتان هم سر می زند و مراقب حال همه ی شم اهست. شما سعی می کنید که پدرتان را دلداری دهید و مراقب او باشید. تشکر از همراهیتون.
Fatima : سلام خانم هراتی وقت بخیر با گوشی بنده به لینک دیدگاه پاسخ نمیشه داد در جواب حرفتون که گفته بودین آخر ماه بوده باطل هست باید بگم که خواب رو چند شب پیش دیدم حدودا ۵روز پیش یا یک هفته پیش دیدم و این بود:
خواب دیدم با شخصی که دوسش دارم (ولی در حال حاضر کات کردیم)عقدکنان یا جشن عروسی مون بود ( جشن تو یک تالار) اما نمیدونم عقدیا عروسی
یک لباس سفید خیلی زیبا و براق پوشیده بودم و در قسمت رقص مجلس زنانه بودم که به در نزدیک بود و مجلس مردانه دیده میشد ه برای داماد دست تکون میدادم و همچنین او هم دست تکون میداد به معنای اینکه مثلا از دور حواسمون بهم هست یکمی انگار در حال رقص بودم همزمان با دست تکون دادن و فک کنم دسته گل هم داشتم تو دستم و حس جفت مون خیلی خوب بود و من تو خواب خیلی ذوق داشتم واسه روز عروسی و بهم رسیدن مون
در قسمت زنانه فقط خواننده مرد بود و از حضار هم کسی رو یادم نمباد فقط یه جمعیتی رو میدیدم بفرمایید که تعبیر جی هست متشکرم
فریبا هراتی
: سلام مجدد. شما رفتاری با کرامت و با پرستیژ دارید ولی بشدت ناراحت هستید. هر دوی شما نیاز به این دارید که روابط تان را با هم توسعه دهید و دوستانه تر با هم برخورد کنید و شما از اینکه رابطه تان قطع شده غصه می خورید. ولی سعی می کنید که قوی و مصمم از خودتان حمایت کنید. اینکه دسته گل داشته اید به این اشاره می کند که این آقا شما را تایید و تحسین می کند و برایتان احترام قائل است. اگر دسته گل شما گلهای رنگی داشته به عشق هم اشاره می کند ولی رنگ سفید مطلق، نشانه ای از ناراحتی شماست. تشکر از همراهیتون
معین : سلام. من مجردم و کلا فراری از ازدواج. خواب دیدم فردا جشن عروسیمه. ولی من خیلی ناراحتم از اینکه دارم متاهل میشم. ظاهرا مادرم به زور برام زن گرفته بود و من مدام بهش میگفتم چرا برام زن گرفتی.
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما از شما می خواهد که به انجام کاری متعهد شوید که برایتان ثروتی داشته باشد و شما از اینکه او شما را وادار به انجام اینکار کند، ناراحت هستید و می خواهید که خودتان تصمیم بگیرید که چه کاری داشته باشید و آینده تان چه طور به پیش برود. تشکر از همراهیتون.
زینب : سلام ۳.۴روز پیش نصف شب خواب دیدم با کسی ک دوسش دارم الان باهم قهریم بین خانوادهامون احتلاف پیش اومد خواب دیدم باهم آشتی کردیم عروسیمونه ی مهمونی بود و هر دو خیلی خوشحال بودیم از اینکه بهم رسیدیم
فریبا هراتی
: سلام. اگر خوابتان را دوم یا سوم ماه دیده اید تعبیر برعکس است و از هم جدا خواهید شد ولی اگر از 4 ماه به بعد خوابتان را دیده باشید با هم آشتی خواهید کرد ولی کمی طول می کشد که با هم آشتی کنید. تشکر از همراهیتون.
زینب : سلام ۳.۴روز پیش نصف شب خواب دیدم با کسی ک دوسش دارم الان باهم قهریم بین خانوادهامون احتلاف پیش اومد خواب دیدم باهم آشتی کردیم عروسیمونه ی مهمونی بود و هر دو خیلی خوشحال بودیم از اینکه بهم رسیدیم
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
Nadiaaa : سلام و تشکر. من همین دیشب پنجشنبه 12ام خواب دیدم. اول پدر و مادرم در حالیکه برای مراسم آماده و حاضر بودند از خانه خارج شدند. بعد مادربزرگم که فوت کردند با یک عالمه وسایل چمدان و اسفند دود کن و.. به خانه آمدند و کسی ایشون رو رسوند شخصی بود که قرار بود با هم ازدواج کنیم و در حال حاضر جداییم ولی مادربزرگم با آب و تاب وسایلو آورده بود و میگفت بیا اینارو آوردم واسه مراسم فردا باید بری حموم و اینا...
فریبا هراتی
: سلام. شما فکرتان بسیار ناراحت است و به انجام کاری می خواستید متعهد شوید که الان امکان موفقیت در آن کار برای شما وجود ندارد. مادر و پدرتان با شما همفکر و هم عقیده نیستند. روح مادر بزرگتان شاد. دعای خیر او پشت سر شماست و او می داند که شما نسبت به کسی که قرار بود با او ازدواج کنید، چه احساسی دارید. این شخص برای شما آرزوی نابودی کرده ولی شما در زندگی تان سختی کشیده اید و گناهانتان پاک شده است. شما شروعی تازه خواهید داشت و مهم نیست که این آقا به شما علاقه نداشته باشد و یا مادر و پدرتان با شما همفکر نباشند. مهم این است که شما شروعی تازه خواهید داشت و انشالله ناراحتی ها و نگرانی هایتان دود شده به هوا می رود و از غم فارغ خواهید شد. تشکر از همراهیتون.