تعبیر خواب لباس
اگر کسی ببیند که لباسی بر تن ندارد، حرمت او بین مردم کم می شود، راز او آشکار می شود و ضعیف و هراسان خواهد شد. داشتن لباس نو و تمیز و زیبا، نشانه امنیت و بالا رفتن حرمت بیننده خواب است. اگر لباس فقیرانه ای به تن داشتید، زیان می کنید و به فقر مبتلا می شوید. اگر لباس کهنه را از تن خارج کنید، از غم و اندوه خلاص خواهید شد.
پوشیدن لباس زنانه در خواب برای مردان، رسیدن تهمت و از بین رفتن آبرو و مورد سوال و مواخذه قرار گرفتن است. پوشیدن لباس مردانه در خواب برای زنان، قبول مسئولیت ها و وظایف دشوار است. اگر ببینید چند دست لباس دارید، تکالیف و تعهدات شما زیاد خواهد شد. اگر ببینید لباس غواصی پوشیده اید، ریسک می کنید و به استقبال خطری بزرگ می روید.
پوشیدن لباس تنگ، تاویلش در فشار قرار گرفتن و لباس راحت و گشاد، فراغت خاطر یافتن از جهت اجتماعی و خانوادگی است. دیدن لباس عروسی، نشانه شرکت در کارهایی شادی بخش و هم صحبتی با دوستان صمیمی است. اگر لباس عروسی کثیف یا چروک باشد، رابطه شما با دوست صمیمی تان قطع خواهد شد. داشتن و پوشیدن لباس عزا، نشانه بد اقبالی و ناراحتی خاطر شما از جهت دوستانتان است.
تعبیر خواب آستین
لوک اويتنهاو می گوید: تعبیر خواب آستین بلند، افتخار و سرافرازی است. تعبیر خواب آستین کوتاه، ضرر و زیان است. تعبیر خواب آستین گشاد، خشم و عصبانیت است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن لباس درخواب هفت وجه است:
- دین پاک،
- توانگری،
- عز و جاه،
- منفعت،
- عیش خوش،
- عمل،
- عدل.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر دید لباس تابستان به زمستان پوشیده بود، دلیل که به قدر لباس مالش زیاده شود. اگر دید لباس زمستان به تابستان پوشیده بود، دلیل ترس است. اگر زنی به خواب دید که لباس مردان پوشیده بود، دلیل منفعت است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند در تن او لباس مهتران بود، دلیل بزرگی است. اگر ببیند لباس فاسقان داشت، دلیل معصیت است. اگر دید که لباس سلاطین پوشیده بود، دلیل که کارش به نظام گردد.
جابر مغربی می گوید: اگر لباس پادشاهان داشت، دلیل که از پادشاه منفعت یابد. اگر ببیند لباس علماء داشت، دلیل است که از علماء بهره مند گردد. اگر ببیند که لباس صوفیان داشت از دنیا دست بدارد. اگر ببیند که لباس توانگران داشت دلیل که درجمع مال حریص خواهد بود. اگر ببیند که لباس ترسایان و جهودان داشت، دلیل که بیننده میل به ایشان پیدا کند.
تعبیر لباس خواب (پیراهن خواب)
اگر کسی در خواب ببیند که لباس استراحت پوشیده، دارای همسری مهربان است و اگر در لباس خواب، پارگی یا خللی به وجود آمد، تعبیر عکس آن است. مفقود شدن لباس خواب، دلیل بر ناراحتی و بگومگو بین زن و شوهر است. داشتن لکه های کثیف بر روی لباس خواب، نشانه خیانت همسر است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن پیراهن خواب بر سه و جه است:
- زنی نیک،
- راحت و آسانی،
- رنج و اندوه و مصیبت.
تعبیر خواب لباس سفید بر تن داشتن
محمد ابن سیرین می گوید: تاویل لباس خواب، به زن بر می گردد. اگر ببیند پیراهن خواب او سفید و پاکیزه است، دلیل که عیالش دیندار است و مستور. اگر ببیند پیراهن خواب سیاه او است، دلیل که از عیالش اندوه و رنج به او رسد.
تعبیر خواب لباس سیاه بر تن داشتن
بعضی از معبران می گویند: لباس سیاه در خواب، برای حاکم یا پادشاه نیکو و برای رعیت، بد است. اگر لباس خواب را کبود ببیند، دلیل که او را به سبب عیال غم و اندوه و مصیبت رسد. اگر ببیند که لباس خواب اش چرکین و دریده است، دلیل که زن او چرکین و پلید و ناسازگار است. اگر ببیند لباس خواب اش بسوخت، دلیل که عیالش بمیرد.
تعبیر خواب لباس نظامی
اگر خواب ببینید حمایل نظامی بر لباس خود دارید، نشانه آن است که با رفتارتان تنها توجه افراد سبک سر را به خود جلب کرد. اگر خواب ببینید برای دختری حمایل نظامی خریده اید ، علامت آن است که با صداقت و رفتار معقولانه خود، شأن و مقامی به دست می آورید .
تعبیر خواب اونیفورم
درکتاب سرزمین رویاها آمده است :
خواب یك یك شخص اونیفورم پوش : شانس به شما روی خواهد آورد.
افسران اونیفورم پوش : ترفیع خواهید گرفت.
سربازان اونیفورم پوش : با مشكلات و ناراحتیهای بسیار روبرو هستید.
یكی از اعضاء خانواده تان اونیفورم پوشیده : افتخار و تشخص.
اونیفورم پوشیده اند : در قبال شجاعتتان پاداش خواهید گرفت.
اونیفورم می فروشید : دوستانتان از نفوذشان استفاده خواهند كرد تا به شما كمك كنند.
مردان كه در سر كار اونیفورم پوشیده اند : به شما پول زیادی خواهد رسید.
زنانیكه اونیفورم پوشیده اند : شما خیلی متكبرید.
زنانیكه اونیفورم نظامی بتن دارند : شما در سطحی نیستید كه بتوانید وظایفتان را انجام دهید.
خواب اونیفورم مستخدمین یا كارمندان را می بینید: دشمنانتان شكست خواهند خورد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
zeynab : باسلام خسته نباشید خانم هراتی من ظهر این خوابو دیدم و وقتی بیدار شدم ساعت 4بود به نیت حضرت ابالفضل خوابیدم تو ی قسمت از خوابم ی پسره نوجوان عاشق ی دختر شده بود در منزلشون گریه میکرد و دختر کم محل،باز از علاقش میگفت بشدت گریه میکرد و برادر نوجوان دختره بدش میومد پسره میگفت من دارم از اینجا میرم،وصحنه رفت رو دوتا پسر بچه که انگار به این وضع میخندیدن.وتو همین صحنه دخترم از دور صحنه پسرع و برادرشو میدید و انگار از اون مخالفت تو چهرش خبری نبود وعاشق شده بود،تو صحنه ای جدا از اینخوابم دختر عموی کم توان ذهنی و خیلی زبر وزرنگی دارم به منزل ما اومده بود با یه ساک از تو ساک میون وسایلش ی مانتو مشکی بلند دراورد گفت برا
من تنگه برا تو اینلباس خودشم ی بلوز مشکی یاسی تنش بود بهش گفتم یعنی من از تو لاغرترم اونم لاغر مث خودم،مادرم اومد داخل همزمان پوشیدمش دیدم تبدیل بع ی بلوز پیرهن سر تا مشکی خیلی گشاد بلند شدو مشکی نو کلا،خیلی متفاوت تر از مانتو بود جنسش،درش اوردم گفتم مامان این که از این پیراهناست که مردا تو هیات زنجیز زنی میپوشن...در واقعیت من به نیت خوابیدم چند وفت پیش کع بع عشقم میرسم ولی الان جدا وقهره باهام و شهری دیگه رفته سرکار،بمن گفتید متوسل حضرت ابالفضل شم منم شدم و بع نیت اینکه چند روز دیگع وکی خبری ازش میشه،باتشکر وببخشید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست خوبم توسل به حضرت عباس ع خوب است ولی اینطور نیست که شما با ساده دلی هر چه به شما گفتند بپذیرید. خوابتان می گوید که شما خیلی اشتباه می کنید که بخواهید از این طریق به کسی برسید که شما را گذاشته و رفته. لباس دختر عمویتان در خواب به رفتاری اشاره می کند که متعلق به اوست! یعنی شما نباید مثل کسی که عقلش خوب کار نمی کند فکر کنید. عشق و ازدواج شرایط بسیار پیچیده ای دارد. شما باید با کسی ازدواج کنید که دلش برای شما ضعف برود نه اینکه با شما قهر کند بگذارد و برود. عشق را گدایی نکنید. این آقا به صلاح شما نیست و حضرت عباس می خواهد در این خواب به شما بگوید که شما با داشتن او صرفا افسردگی می گیرید و احساس بدبختی می کنید. او مناسب شما نیست. عشق را هم با توسل به دست نمی اورند. خدا هم زورکی کسی را وادار نمی کند که عاشقش باشد. برای همین گفته که لا اکراه فی الدین در دین اجباری نیست. در عشق هم اجباری نیست. قدر خودتان را بدانید و برای کسی که شما را نمی خواهد گریه نکنید. شاید بخت شما خیلی قرار است بهتر باشد از او. تشکر از همراهیتون.
Mahdi : سلام ، خواب دیدم تو یه شهری مهمون دوستی ام که برام آشنا نیست ولی برای راحتی لباسهامو عوض کردم و لباس راحتی که به من دادند پارچه ای بود کرم رنگ البته مثل بقیه اقایون منم خنگ رنگی دارم (رو به قهوهای بود ) که ظاهرا چادر بود ، من چادر رو نصف کردم نصف رو دور کمرم بستم نصف دیگشو بالا تنه ،مثل لباس احرام هیچ پوشش دیگه ای بجز همین پارچه نداشتم ولی پوشیده بود و حواسم بود که جایی مشخص نشه ، بعد متوجه شدم صاحب خونه و خانواده ام رفتن مهمونی خونه یکی دیگه و منم میخوام برگردم راه افتادم به در خونشون که رسیدم صدا زدم خانواده رو که حاضر شن برگردیم تا آماده شدن خانواده، تو کوچه کنار جوی آب نشستم ، پیرزنی کنارم نشست چادری و رنجور و مهربون که صحبت میکرد با من به زبونی که نفهمیدم ، بهش گفتم نمیدونم چی میگی و گفت تو فارسی ؟ و ادامه نداد، پیرمردی اومد نشست و اونم شروع به حرفهای عامیانه کرد منم باهاش صحبت کردم پسری بهمون اضافه شد که احساس کردم پسر صاحب خونه است و اسمش ارباب بود من به پیرمرد و پیرزن معرفیش کردم ، مادرم و خانمم آماده رفتن شدند و راه افتادیم ولی یادم اومد لباسهام رو نپوشیدم برگشتیم به خونه در زدم در رو دختر خانمی باز کردند و سلام گرمی کرد و دست داد و خوشحال از برگشتنمون موضوع رو که گفتم دیدم سفره مفصلی انداختندو منتظر بودند ما برگردیم ظاهرا میدونستند برمیگردیم ، من هنوز پشت درب ورودی بودم و متوجه شدم یه خانمی از پشت در داره منو میپاد همزمان کیک و شیرینی و میوه بود که از داخل حیاط به سفره اضافه میشد ببخشید طولانی شد نشد خلاصه تر
فریبا هراتی
: سلام. خانواده ی شما یا کسی برای شما دعای خیر می کند که خداوند شما را مورد حمایت خودش قرار دهد و یا گشایش کار پیدا کنید و به امنیت مالی برسید. شما برای این که بتوانید از این حمایت برخوردار باشید باید رفتارتان را عوض کنید و محافظه کارتر و عملگراتر باشید. خانواده ی شما خودشان هم سعی می کنند کار خیری انجام دهند و دیگران را به خاطر خداوند کمک کنند و از آنها حمایت کنند. شما به آرامش می رسید و دنیا به شما رو می آورد. اما شما از نظر بعد معنوی هنوز پیشرفت نکرده اید و همینطور احساس می کنید که با محدودیت هایی در زندگی تان مواجه هستید. در حالیکه باید مثبت اندیش و صبور باشید تا بتوانید دنیا را بهتر درک کنید. سپس شما گشایش کار می یابید و خدای بزرگ اختیار دار شماست و شما باید از او اطاعت کنید در غیر اینصورت گشایش کار نخواهید یافت و گره در کارتان می افتد. شما در نهایت به ثروت هم می رسید و از شما حسابی حمایت می شود. تازه بیشتر از آن هم ثروت های زیادتری برایتان محیا و در راه است. شما بسیار ثروتمند خواهید شد. نکته ی کلیدی خوابتان این است که خودتان هم باید زحمت بکشید و همینطور ملاحظه کار و محافظه کار باشید و عملگرا باشید و اینکه بدانید که هر جه به شما می رسد از خدای بزرگ است که رسیده و اطاعت او را بکنید و مثل خانواده تان خیر و نیکوکار باشید وگرنه تمام نعمت هایی که به شما رسیده یا خواهد رسید را از دست خواهید داد. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خانوم هراتی عزیز خواب دیدم خیاط برام یه کت مخملی سبز که روش گلهای رنگارنگ زیبا گلدوزی شده بود آماده کرده قیمتش هم روش زده بود گرفتم رو دست واومدم خونه یه دفه دیدم رو دستم نیس نگا کردم دیدم از دیتم افتاده توکوچه هوا هم بارونی بود سریع برداشتم در صمن پولش هم یادم رفت بدم باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما به امنیت و آسایش می رسید و از نظر احساسی تغبیر مثبتی در زندگی تان به وجود می آید که احساس سرزندگی و صلح و ارامش خواهید داشت. شخصیتی مهربان و خوش اخلاق خواهید داشت. تحت شرایط احساسی ممکن است شما کنترل زندگی تان را از دست بدهید و غصبانی شوید یا غصه بخورید و خیال کنید که شرایط بغرنجی پیش آمده که خوشبختی شما را گرفته است. اما اگر سریعا اشتباهتان را جبران کنید و از کار بدی که کرده اید غذرخواهی کنید یا کسی را که شما را آزار داده را زود ببخشید، خوشبختی شما برایتان محفوظ خواهد ماند و ضرر نمی کنید و منتی هم بر سرتان نخواهند گذاشت. تشکر از همراهیتون.
Mehdi : با سلام و عرض ادب حضور شما،من معمولا بیشتر قسمت های خواب هایم را فراموش میکنم دیشب خواب دیدم ظاهرا داخل حمام هستم و اونجا کلی لباس که باید شسته می شدند داخل یک یا دو تشت وجود داشت و تا اونجایی که یادم میاد پیش خودم گفتم شستن اینها کلی وقت میگیرد.تشکر
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما می خواهید شروعی تازه داشته باشید و افکار منفی را از ذهنتان پاک کنید. می خواهید اشتباهات رفتاری خودتان را تصحیح کنید و برای آینده تان برنامه ریزی کنید. می خواهید مسائل گذشته را حل کنید تا بتوانید یک شروع تازه و تمیز برای خودتان بسازید. به یکباره شاید نتوانید کل هویت خودتان را عوض کنید ولی قدم به قدم اشتباهاتتان را تصحیح می کنید و خیلی زود می بینید که کاملا پاک و بی نقص رفتار خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
سحر : سلام.با تشکر از زحمات شما.خواب میدیدم خونه ی مادرم هستم و صبح که بیدار شدم با همسرم(که البته الان از هم جدا زندگی میکنیم) میخوایم بریم خرید وسائل صبحانه که انگار توی خونه یکی از دوستامون هم به عنوان مهمان هست و خواهرم دو تا سبد به همسرم میده میگه برای منم خرید کن و روی اون دو تا سبد یه بسته تخم مرغ هست و دختر خاله ام رو میبینم که یه ظرف خرما میاره میذاره رو میز انگار برای پذیرایی.بعد میبینم داخل یه فروشگاه هستیم و من اول خیلی سریع که همسرم متوجه نشه سورمه کشیم و بعد انگار که کرم پودر زده بودم انگار کرم پودره روی صورتم نخوابیده بود و یا فاسد بود داشتم اضافه هاشو پاک میکردم تا صورتم یه دست بشه و بعد همسرم تو یه اتاق از اون فروشگاه داشت لباس میپوشید و به من گفت چون تو گفتی لباس قرمز بهم میاد قرمز پوشیدمو و بلوز قرمز تنش بود و نظرمو خواست منم خوشحال شدم گفتم اره با شلوار سورمه ای و ازم خواست کمکش کنم منم داشتم پاچه ی شلوارش رو کمک میکردم که بپوشه.بعد یه لحظه دختر خاله امم بود که به همسرم تذکر داد یقه ی پیرهنشو درست کنه و داشتیم از اون اتاق میومدیم بیرون به همسرم گفتم میخواستم بوست کنم ولی خجالت کشیدم کسی ببینه و دختر خاله ام گفت مگه چه عیبی داشت و همسرمم تایید کرد که خب اره کسی میبینه دیگه رفتیم برای خرید و همسرم رفت اول انگار که صبحانه نخورده بود عدسی بگیره و منم داشتم خوراکی هارو نگاه میکردم که ظرف مرغ و ...بود و داشتم فکر میکردم منم گرسنه ام شده با اینکه صبحانه خوردم ولی انگار روم نمیشد بگم و انگار دوست نداشتم دختر خاله ام هم سفارش غذایی بده که همسرم مجبور به پرداخت شه و خجالت میکشیدم.ببخشید طولانی شد.
فریبا هراتی
: سلام. شما و همسرتان شروعی تازه خواهید داشت و ایده ها و افکاری در ذهنتان داریدو به انتخابهای پیش رویتان نگاه می کنید و می خواهید از هم حمایت کنید. خواهر و دختر خاله شما هم برای شما آرزوهای خوب دارند. شما سعی می کنید که مسائل را با دید وسیعتری نگاه کنید و دقت کنید که اشتباه نکنید و با سیاست رفتار کنید. همسر شما سعی می کند که پر شور و هیجان به نظر بیاید ولی منیت نداشته باشد. دختر خاله تان امیدور است که همسرتان خویشتندار باشد و زبانش را نگه داردو هر حرفی را نزند و درست و دوستانه صحبت کند و باعث ناامیدی شما نشود. همسر شما می خواهد اصالت داشته باشد و انسانیت داشته باشد و به ثروت برسد. شما نگران هستید و ترسهای خودتان را دارید ولی نمی خواهید به یکباره همه ی افکارتان را مطرح کنید و امیدوارید که دیگران هم از همسرتان چیزی نخواهند که او قادر به انجامش نباشد. تشکر از همراهیتون.
مریم محقق : سلام فریباجااان گلم
خوشحالم دوستام خواب میبینن منم به شما دسترسی دارم
فریبا جان یکی از بستگان اقا هستن خپاب دیدن من تو پیاده رو با لباس قرمز مخصوص عروسی بودم و مانتومشکی روش بوده میگن بیشتر لباست پیدا بود و من فقط استین مانتو رو دیدم ،سلام دادم جواب ندادی و از جلوم رد شدی
مرسی از تعبیرتون ضمنا فریبا جان در جواب ایمیلم نوشته شد که متاسفانه خانم هراتی به ایمیلها دسترسی ندارن و در صورت لزوم براشون فرستاده میشه منم تصور کردم که دیگه نمیتونم براتون ایمیل بدم
بووووس تا خوابی دیگر از دوستی دیگررر
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. خواهش می کنم. شما به آرامی و به صورت پیوسته در راه رسیدن به موفقیت به پیش می روید و رفتاری با پرستیژ و با کلاس دارید و عزت و احترامتان کنار شور و شوقی که در زندگی دارید، مشهود است. شما دستتان به دهانتان می رسد و به کسی برای تامین احتیاجاتتان رو نمی اندازید. سرتان به کار خودتان است. منظور بخش پشتیبانی این بوده که اینطور نیست که تا شما ایمیل نوشتید من ببینم و پاسخ دهم. بلکه باید شما از ایشان بخواهید تا ایمیلتان را به بنده تحویل دهند. در صورت لزوم یعنی در صورت تمایل شما. :)))))) بوس بک و تشکر از همراهیتون.
Mona : سلام . تو خواب دیدم از هواپیما پیاده میشم و ساک لباسام رو میدم به مامانم و میگم لباسهای کثیف رو برام بشور .بعد تو خواب انگار میخواستم برم تولد پسر خالم که دعوتم کرده بود و لباسهای که پوشیده بودم مثل پسرا بود حتی مدل موهام هم کوتاه و پسرانه بود من میخواستم برم ولی یکی دیگه از پسرخاله هام اجازه نمی داد هرجا میرفتم جلوم رو می گرفت بهم میگفت من نمی زارم تو بری خونه شون چه برسه به تولد اون پسر خالم (تو خواب اسم پسر خالم رو اورد)البته نه اجازه میداد من برم نه خواهرش بره تو خواب هم تعجب کرده بودم از این کارش چون خودش میخواست بره و مشکلی نداشت با رفتن خودش.
فریبا هراتی
: سلام. شما در یک مرحله ی گذار در زندگی تان به سر می برید و از یک فاز قدیمی وارد فاز جدیدی می شوید. زندگی شما متحول می شود در حالی که شما تجربیات جدیدی به دست آورده اید و آگاهی های شما بالاتر رفته است. شما می خواهید رفتار بهتری نسبت به قبل داشته باشید و آینده ی بهتری برای خودتان برنامه ریزی می کنید. دوستان زیادی ندارید و رفتاری خیلی دخترانه از خودتان نشان نمی دهید یا اینکه احساس می کنید که می توانید مصمم و با اراده ی بیشتر و رک و راست تر از قبل حرفتان را بزنید و شجاعت و جسارت بیشتری در کارهایتان از خودتان نشان می دهید. زندگی پسرخاله تان متحول خواهد شد و او شروعی تازه خواهد داشت. شاید او با مشکلاتی مواجه شده که دیگر نمی تواند همان آدم قبلی باشد و انگار که تولدی تازه دارد و پسر خاله ی شما نمی خواهد که شما خودتان را درگیر مشکلات او کنید. تشکر از همراهیتون.
Sara : خواب ديدم در حال پوشيدن لباس بدن نمايي هستم و قصد دارم خودنمايي كنم . در خانه ايي كه در حال پوشيدن اين لباس هستم ، نامزد سابقم واقايي كه الان در زندگيم هستند و مرد ديگري كه الان يادم نيست هم حضور داشتن و من جوري لباس رو داشتم به تن ميكردم كه اين سه نفر اندام برهنه م رو تقريبا ميديدن. و لباس هم بسيار تنگ بود و من بزور ميپوشيدمش ،اول نامزد سابقم اومد و در گوشم التماس اميزگفت اين لباس رو خواهش ميكنم نپوش من خودم همه نيازهاي زندگيت رو برطرف ميكنم هر، هر چي كه بخواهي ولي اين رو نپوش ، بعد اون مردي كه الان يادم نيست هم همين رو ازم خواست و در نهايت هم اقايي كه الان باهاش درارتباطم ... هر كدوم جداگانه. درواقعيت من هيچ خبري از نامزد سابقم ندارم و حتي بهش فكر نميكنم. بسيار حس و حال عجيبي در خواب داشتم.
فریبا هراتی
: سلام. لباس تنگ و بدن نمایی که عادت به پوشیدنش ندارید می تواند 2 تعبیر متفاوت داشت باشد. اول این که شما در زندگی تان علیه مردان جبهه گرفته اید و به نوعی سعی می کنید که خودتان را خوب جلوه دهید تا دیگران را فریب دهید. شما دورویی می کنید و خودتان را جوری جلوه می دهید که نیستید. تعبیر دوم این است که شما حس محدود شدن در رابطه را دارید و اینکه یک جورهایی محدود شده اید و احساس می کنید که رابطه با کسی می تواند مانع عقب نگه داشتن شما از رسیدن به اهدافتان شود و به همین دلیل سعی می کنید که به هر سختی که شده قسمت پنهانی خودتان را به جهان نشان دهید. این دو نوع طرز فکر مورد پسند هیچ مردی نیست و هیج کسی نمی خواهد که شما خود واقعی تان را نشان ندهید یا حس کنید که محدود و اسیر شده اید. تشکر از همراهیتون.
چکاوک : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر ...لطفا این خواب رو تعبیر بفرمایید من صبح خواب دیدم ...تو خیابون خلوتی هستم نزدیک خونمون....پا برهنه هستم و یه پیراهن ساتن قرمزرنگی به تنم هست بسیار خوشرنگ و زیبا بود و موقع راه رفتن پاهام تا زانو از چاک جلو نمایان میشدن و یادمه تو مسیرم جایی رو زمین مایعی به رنگ قرمز لباسم به غلظت ماست ریخته بود و من داشتم با پاهای برهنه روشون راه میرفتم ..دامن لباسم هم بلند بود یه جا جلوی آینه ایستادم خودم رو میدیم اما موهام از پشت خیلی کوتاه شده بود و قشنگ نبود.....و صورتم هم خیلی لاغر بود ....که در بیداری اینطوری نیستم اومدم ریمل بزنم ولی اونجا در واقع آینه نبود یه دریچه بود که کسی بازش کرد و من ریمل نزده دور شدم بسمت خونه رفتم در حالیکه مراقب بودم ریملم نچیکه روی لباس شیکم ...... به خودم میگفتم عیب نداره کلی میخورم تا چاق بشم .....ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما فکر می کنید که کسی در مسیر زندگی تان حواسش به شما نیست و بی خیال و بازیگوش و شاد و پر شور و نشاط رفتار میکنید و گاهی اعتماد به نفستان هم کم می شود. عملکرد شما با وجودی که سعی می کنید با پرستیژ و درست رفتار کنید، برای عده ای مشخص است و مردم می توانند متوجه باشند که شما دارید چه کار می کنی. ادامه این روند باعث می شود که دوستان شما کمتر شوند احترامتان کمتر شود و وجهه ی بدی پیش مردم پیدا کنید. شمل باید یاد بگیرید در موقعیت های مختلف و فرآیندهای متنوعی که در آن قرار میگیرید درست رفتار کنید و خیلی هیجانی یا پر شور و شوق برخورد نکنید. شما باید چشمانتان را باز کنید و به یک موقعیت یا رابطه بیشتر توجه کنید. شما نمی خواهید که شهرتتان با شایعات زیر سوال برود. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام خسته نباشید. خواب دیدم به اتفاق خانواده رفتیم جایی مثل مسافرت یک خانه ای اجاره کردیم خانه خالی بود نه فرش داشت نه تخت ، گفتیم خودمون زیرانداز داریم می اندازیم . خونش خوب و بزرگ بود. بعد دیدم خاله شوهر دخترم هم اومده بود اونجا می گفت این چه جور جاییه مثل دعوا داشت با ما حرف می زد بعد از اون سوار ماشین شد با شوهرش رفت من هم بهش می گفتم صبر کن مانتوت با یک لیوان شما توی ماشین ما مونده صبر کن رفتم بیارم که با همان حالت دعوا رفتند خواستم مانتوش رو به طرفشون پرت کنم که خیلی دور شدند. در حینی که داشتیم خونه رو نگاه می کردیم دخترم هم یک مانتوی سبز گشاد و بلندو روسری آبی پوشید و وسط اتاق نشست. در ضمن دخترم نامزد هست قرار بود این ماه برن سر خونه زندگیشون ولی الان مدتیه که اختلاف به وجود آمده. این خواب رو دوروز پیش دیدم. ببخشید نمی دونستم کدوم قسمت بنویسم . تمرکز خوابم بیشتر روی لباس دخترم بود.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید که استقلال داشته باشید و زندگی تان بهتر شود. از شرایط حاضر خسته شده اید و ایده ای هم ندارید که چه پیش خواهد آمد می خواهید فقط همه چیز عوض شود. اما نمی دانید چطور باید شرایط را به نفع خودتان تغییر دهید و خاله ی شوهر دخترتان مخالف این تغییر موضع شماست و با شما قهر می کند. شما هم نمی خواهید که او دوست شما باشد. دختر شما سعی می کند که رفتاری مثبت و صلح طلبانه داشته باشد و خوش اخلاق و سرزنده باشد و مهربان و از خودگذشته است. این اختلافات شما در زندگی بیداری تان باعث شده که این خواب را ببینید چون می خواهید که شرایط عوض شود ولی خودتان هم نمی دانید که باید چه کار بکنید و فقط دخترتان می داند که همه ی این شرایط جدید به خاطر او به وجود آمده و اوست که در مرکزیت موضوع قرار دارد. تشکر از همراهیتون.