تعبیر خواب مُرده
اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.
اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.
اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.
اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.
تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.
تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.
تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.
تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است.
ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.
تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.
تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.
تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.
تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.
-
دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
- مال،
- ظاهر شدن مشکل،
- فساد دین.
محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.
اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.
اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.
جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.
اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.
اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.
لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
شهزاد : سلام خانم هراتی عزیز . یه فردی رو که میشناسم و به رحمت خدا رفتن رو تو خواب دیدم تو یه خونه ی بودم که مثل تالار مجلل بود انگاری خونه ی من بود انگاری بزمی بود و کادو زیاد بود یه موتور هم بود خیلی بزرگ و شیک بود . این آقا اومدن و به من یه جعبه ی کادو دادن . و من ازشون گرفتم .و من تو خواب به لباس خیلی مجلسی شبک تنم بود و خیلی خوشحال بودم . بعد دیدم توی ظرفشویی آشپزخونه دارم موهام رو با شامپو می شورم بعد نرم کننده زدم و تو خواب موهام رو با دست لمس میکنم و می بینم موهام چقد نرم شدن. آبم گرم نبود . بعد دیدم دو تا گردو تقریبا درشت تو دستمه.
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. زندگی شما متحول خواهد شد. روحیه ی شما بهتر از قبل می شود. از شما تعریف و تمجید می کنند و امکانات رفاهی شما بیشتر خواهد شد. شما خیلی زود و آزادانه به اهدافتان خواهید رسید. دعای خیر این آقا هم پشت سر شماست. رفتاری با کرامت و با پرستیژ خواهید داشت. نگرانی هایتان را می شویید می رود و شروعی تازه خواهید داشت. فکرتان آزاد و خیالتان راحت خواهد شد. استرس از وجودتان خواهد رفت. شما به ثروت و خوشی و فراوانی می رسید ولی بیشتر از اینکه به وظائفتان عمل کنید؛ روی آن وظائف فکر می کنیدو وقتتان را بیهوده هدر می دهید. تشکر از همراهیتون.
firuze mehrabani : درود بانو فیروزه حمیدم سپاسگزارم از شما بابت تعبیرهای زیباتون و از سخن شما انرژی مثبت می گیرم، خواب دیدم در حیاط خونه پدریم کنار یک آخوند نشسته بودم و حمید هم داخل حیاط بود، به آخوند گفتم حمید همسرم هست آخوند گفت فامیل هستید؟ گفتم نه ولی مرد خوبیه و در خواب گفتم که حمید اهل فلان شهر هست و آخوند هم گفت اهالی اون منطقه آدمای خوبی هستند، بعد من و حمید رفتیم میوه فروشی بهش گفتم برای خونه پدرم یک کیلو فلفل سبز و خیار بخر ولی حمید دو کیلو فلفل سبز و خیار از میوه فروش خرید و بستنی هم برای خونه پدرم خرید. یکشنبه دو شهریور ساعت هشت صبح خواب دیدم.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. استدعا می کنم. روحشان شاد. حمید آمرزیده شده و رحمت خداوند شامل حال اوست. سلامتی و صحت و انرژی مثبت به زندگی تان راه می یابد و دعای خیر حمید باعث می شود تا قدرت پدرتان برای مبارزه با سختی های زندگی بالاتر برود و تغییرات مثبتی در زندگی او به وجود بیاید. انرژی و سلامتی پدرتان تقویت خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
firuze mehrabani : درود بانو جان فیروزه حمیدم، بسیار سپاسگزارم
فریبا هراتی
: سلام. جواب هر دو سوال ابتدای فرمایشاتتان این است که چون نه حمید می تواند برگردد!! نه شما می توانید بروید!! او شرایط بهتری در آخرت دارد و واقعا زندگی اش آرامش بیشتری نسبت به زمانی که زنده بود دارد. اما اگر بخاطر شما بخواهد برگردد هم نمی تواند برگردد. و دوست ندارد شما بروید چون هنوز موعد مرگ شما نرسیده است. اینطور نیست که ارواح در عالم برزخ بتوانند ازدواج کنند. عشق و محبت همه ی ارواح نسبت به کسی که دوستشان دارند، فقط در آخرت و بعد از قیامت و در بهشت مقدور خواهد بود. شما ممکن است احساس کنید که باید ظاهرسازی کنید و از بعضی از آدمها فاصله بگیرید تا خداوند خودش با قدرت معنوی، تقاص کار آدمهای بد را به آنها برگرداند. ولی گاهی فکر می کنید که صریح و رک و پوست کنده نظراتتان را بیان کنید بهتر است از اینکه جلوی احساستان را بگیرید و حرفتان را نزنید. روحیه ی شما بهتر از قبل می شود و قدر خانواده و فرهنگ خودتان را حالا که خانواده ی حمید را شناخته اید، بیشتر از گذشته می دانید. حمید روحش شاد همیشه در خاطر و در کنار شماست و شما دلتنگ او هستید. شما حرفتان به او سر است و او مطیع شماست. او می خواهد که شما به نصیحت او گوش کنید و آن را آویزه ی گوشتان کنید. شما باید سرسخت و مقاوم و قوی و غیر قابل نفوذ به نظر برسید ( که دیگران حس کنند که نمی توانند زود شما را ناراحت کنند) تا به موفقیت برسید و یاقوت کبود به حمایت او از شما و بهشت و قدرت خداوند اشاره می کند. شما فکر می کنید که خودتان که از قبل اینطور بوده اید. هم به نصیحت او گوش کنید و هم به آن نصیحت گردن نهاده و عمل کنید. بخش آخر خوابتان بازتاب ذهنیت شماست. او می خواهد که شما در این مسیر تقدیر و سرنوشت تابع او باشید. تشکر از همراهیتون.
mehrnaz : پدرم ۱سال فوت کردنددر خواب دیدم ملکی از فردی بود که روی زمین کار میکرد در قسمتی از این ملک پدرم و۱بزوانگار یک گوسفند بودند که از انها نگه داری میگردکه چند درخت دور قسمتی اززمین بودوسایه کرده بودکه دیدم پدرم شاخهای بزرگی ازدرخت انجیر دردست داشت ودر بین سه درخت که تقریبا به هم چسبیدبودند قرار داد من هم چادر سفیدی سرم بود حس میکردم که پاهایم پیداست وخیلی معذب بودم و داشتم نگاه میکردم که یک پسر که ازاعضای خانواده مالک بود مرد و روی زمین افتاداز من پرسیدند چرا مرد من گفتم چون دو نوع غذا که باهم جور نبوده خورده بعد دیدم پدرم سوار ماشینش شد و مادرم عقب نشست ازاوناراحت بود به چهره اش نگاه کردم و کنارش سوار شدم وحرکت کردبعد دیدم سبدی دست فرزندانم هست که نزد من آوردند،درونش پر از تخم های کوچک سفید بود که از دستش افتاد و کمی از تخم پرنده ریخت جمع کردم
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما شاهد این هستید که کسی می خواهد با موذی بازی سر دیگری که ساده لوح است را کلاه بگذارد . پدر شما صلاح می داند که بین این ها فاصله بیافتد و شاخه ی انجیر گویای این است که شرایط برای شما به صورتی مثبت تغییر خواهد کرد. شما انشالله سفید بخت خواهید شد و کسی که بخواهد سر شما را کلاه بگذارد و به شما خیانت کند، از کرده ی خودش پشیمان می شود و در زندگی به سختی و افسردگی دچار خواهد شد. شما سعی می کنید که مطیع و تابع عقاید پدرتان باشید و به اهدافتان در زندگی برسید. شما دستاوردهای مالی زیادی خواهید داشت. اگر منظورتان این است که تخم پرنده شکست، ممکن است که شما احساس ناراحتی یا شکنندگی کنید ولی خودتان را جمع و جور می کنید و دوباره خوشحال خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
محسن : سلام خسته نباشید.
خواب پدر مرحومم رو دیدم. در یک جمع کوچک خانوادگی نشسته بودیم. پدرم انگار داشت با خواهرم حرف میزد.
به نظر خوشحال نمیرسید و خیلی عجیب بود انگار خودش میدونست فوت کرده چون به خواهرم میگفت نمیدونم الآن یارانه منو قطع کردن یا نه؟
من از دیدنش خوشحال شده بودم و گریه ام گرفته بود و میپرسیدم یعنی الآن پدرم زنده است یا مرده؟ ولی پدرم اصلا به من توجه نمیکرد. بلند شد راه رفت ولی حتی یه نگاه به من نکرد. ما از راه رفتنش تعجب کرده بودیم چون قبل از فوتش نمیتونست راه بره.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. پدر شما البته روحشان زنده است و عدم حضور فیریکی او در کنار شما به این معنی نیست که او کنار شما نیست. پدرتان از شما انتظار بیشتری دارد که حضورش را باور کنید به او توجه کنید با او حرف بزنید وجوری رفتار نکنید که انگار او کاملا مرده و تمام شده. چون واقعیت این است که او کاملا زنده و کنار شماست. حتی از زمان حیات فیزیکی اش در دنیا هم حالش بهتر است. او از شما توجه و عشق بیشتری می خواهد. دوست دارد به شما نشان دهد که اگر بی محلی کردن خوب است... پس او هم بی محلی می کند. تشکر از همراهیتون.
مصطفی : سلام
مادر بنده فوت کرده ولی پدرم در قید حیات
حدود ساعت ۵ صبح خواب دیدم که همراه مادرم در مسیر قبرستان در حال رفتن بر سر قبر پدرم هستیم بارون میومد که یکباره مادرم ناپدید شد و من هم مرده بودم ولی صداها و رفت و امد ها را میدیدم قبر پدرم بزرگ بود و روش نوشته شده بود پدر شهید (البته هستند) توی یه اتاق بودم در عالم مرده روشن بود ولی سردبود یه کم، چند نفری هم که نمیشناختم بودن از شب اول قبر میترسیدم یکی اومد از طرف پدر پیغام داد نگران نباش بعدم انگار یکی بیرون قبر من نذری حلیم میپخت که پدرم گفت این کاسه حلیم که روش پر از دارچین و کنجد بود را بدید مصطفی شاید گرسنه باشه منم خوردم، از ترس شب اول قبر که گذشته بود واتفاق خاصی نیوفتاده بود شهادتین گفتم و ذکر یاحسین در ضمن عجیب ادمها ترکم کرده بودند در عالم خواب بعد از مرگم
سپاس از شما
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. مادر شما می خواهد که شما بیشتر هوای پدرتان را داشته باشید و به عادت یا رفتاری که باعث ناراحتی او بشود پایان دهید. پدر شما روحیه اش خراب شده و رو به افسردگی می رود و شاید دلش برای برادرتان که شهید شده تنگ شده است. عمر شما طولانیست و زندگی تان متحول خواهد شد. شما نسبت به دنیای باقی و برزخ تا اندازه ای آگاه شده اید. ترس از مرگ بزرگترین اشتباه انسان مومن است و فشار قبر هیچ چیزی نیست جز عذاب وجدان انسان، به خاطر کارهای بدی که در زمان حیاتش انجام داده است. چون آدم می داند که اشتباه کرده ولی فرصت جبران آن اشتباهات را ندارد و روحش دچار استرس یا به اصطلاح "فشار" می شود. منظور از فشار قبر، فشار روحی است نه اینکه شما را یکجا بگذارند فشارتان دهند تا استخوانهایتان خورد شود. شما مرتکب اشتباهات زیادی نشده اید و نباید نگران باشید. ولی سردی اتاقتان به این اشاره دارد که باید روابط گرمتری با پدرتان داشته باشید و با او سرد و بی محبت یا با بی محلی کردن به او، رفتار نکنید. پدر شما البته شما را به خاطر اشتباهاتی که نه به قصد آزار او بلکه از روی نادانی، مرتکب شده اید، می بخشد. روزی شما زیاد خواهد شد و اگر صبور باشید، به ثروت بسیاری خواهید رسید و دعای خیر پدرتان پشت سر شماست تا در زندگی تان از لحاظ عاطفی و مالی حمایت شوید و احساس تنهایی و فقر نداشته باشید. اشتباه انسانها این است که فکر می کنند که کسی که بدنش مرد، مرده و تمام شده و او را ترک می کنند. در حالی که روح انسان مومن که معذب نباشد همیشه زنده است و در کنار خانواده اش یا هر جا که بخواهد حاضر می شود. اما اگر دوست ندارید که زنده ها بعد از مرگ ( بعد از 120 سال) شما را تنها بگذارند، الان که پدرتان هست قدرش را بدانید و به او بی محلی نکنید و نیز از مادرتان فاصله نگیرید ( منظورم این نیست که مرتب بروید سر خاکش بلکه حضورش را در کنارتان باور کنید و وجودش را منکر نشوید. )تشکر از همراهیتون.
سيد محمد : سلام
خواب ديدم پدر بزرگم كه فوت كردن در قيد حيات هستن و من قرار بوده برم براي شستن بدنش تو حمام
كه يهو ديدم خودش حمام كردن و يك لباس نو و رسمي (شلوار و جيلقه ) طوسي رنگ پوشيده و در حال كش و قوس بدنشه بهش گفتم بيا بدنت رو ماساژ بدم
لباسهاشو در اورد و امد كه از كمرش شروع كنم به ماساژ دادن ديدم يه دمل چركي بين دو تا كتفش هست و سر باز كرده ولي ازش عفونت خارج شد كه همشو با دستمال تميز كردم ... اگر محبت كنيد تعبير اين خواب رو بهم بگيد
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. گناهان او کاملا امرزیده شده و روح او زنده و پیش شماست. او شخصیتی حمایتگرایانه دارد و دلسوز شماست. شما می خواهید که با دعاهای خیرتان موجبات آرامش او را فراهم کنید. تمام نگرانی های او از وجودش دفع شده و شما هم "احتمالا "به ثروتی از جانب او خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
ناشناخته : باسلام خدمت شما .یه خواب عجیبی دیدم خواب دیدم منو ومادرم توی یه جای که کاملابرام ناشناست هستیم به همراه عده ای که یهوی دیدم اون ادم ها بعضی هاشون داشتند میسوختن شدید بعضی دیگه اشون به حیوان های وحشتناک تبدیل شدندکه اصلا نمونه اشو هیچ جا ندیدم نه شنیدم اصلا جا خیلی وحشتناک بود شبیه برزخ انگار بود و بعدش دیدم منو ومادرم از اونجا رفتیم بیرون یه جورایی از اون مکان وادم ها فرار کردیم بعدش رفتم تو یه قسمت دیگه دیدم تو بیمارستان با مانتوی مشکی نشسته ام ودارم گریه میکنم برای مرگ پدرم انگار پدرم دوباره مرده بود( تو واقعیت هم مرده) وبعدش دختر عمه ام میگه چرا اینقد تو خودتی میگم بابام مرده ها وبعدش رفتم یه قسمت دیگه دیدم یه عده میخوان مادربزرگم خفه کنند (تو واقعیت مرده)که تو خواب احساس میکردم میشناسمشون ومن جلوشون رو گرفتم ونذاشتم . دخترومجردم
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان از عالم برزخ و عذاب هایی که مردگانی که در زمان حیاتشان به دیگران ظلم کرده اند، متحمل می شوند، با خبر شده اید. شما این شانس را دارید که بدانید آن سوی مرگ چه خبر است و حالا زنده هستید. شما و مادرتان برای پدرتان باید نگران باشید و اینکه در بیمارستان دیده اید که پدرتان مرده، به این معنیست که او در دنیای اخرت اجازه ی حیات به خاطر اشتباهات دنیایی اش را از دست داده و بسیار نگران و افسرده است. شما باید با دعاهای خیرتان و دادن صدقات و نیز خواندن نماز و قرآن برای او، از خدای بزرگ طلب بخشش کنید تا انشالله بار گناهان او کم شود و خدای بزرگ او را ببخشد. مادر بزرگتان هم گناهان زیادی دارد و در زمان حیاتش به دیگران زور گفته و حرف را در گلوی مردم خفه کرده و اجازه نداده که از خودشان دفاع کنند. حالا دیده اید که می خواهند او را خفه کنند و اجازه ی دفاع به او داده نمی شود. برای او هم خیلی دعا کنید تا خدای بزرگ از سر تقصیرات او بگذرد و برایش از کسانی که به واسطه ی مادر بزرگتان آزار دیده اند، حلالیت بطلبید. تشکر از همراهیتون.
Paniz : کسی داشت گردن برادرمو(فوت کرده در حقیقت) می برید و اعضای خانواده ریلکس شاهد ماجرا بودن و واکنشی نشان نمی دادن، وقتی خون رو دیدم رفتم برادرمو بغل کردم خیلی خوشحال شد و جای دیگه بالای دار دیدمش.(۲ ماه هست که فوت کرده)
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. برادرتان کاملا آمرزیده شده و افکار منفی از ذهن او بیرون آمده. حالا او هیچ فکر و خیالی ندارد. کسی که از او ناراحت بوده، او را حلال کرده است. برادر شما از شما طلب بخشش و دعای خیر دارد. شما دلتنگ او هستید و دیگران راجع به برادرتان حرف می زنند. تشکر از همراهیتون.
Zohreh : سلام خسته نباشید
پدرم یک سال پیش فوت کردند
خواب دیدم تو یه رستوران بودم که صاحبش با پدرم دوست بود بعد پدرم واسه من چلو گوشت و قورمه سبزی و واسه خواهرم چلوقورمه سبزی آورد من خیلی بالذت غذا هارو میخوردم خیلی خوشمزه بود تمام شد به خواهرم گفتم اگه بقیه قورمه سبزی و نمیخوای بده من پدرم گفتند از اون نگیر اگه میخوای میگم بازم واست بیاورند در خواب میدونستم پدرم از دنیا رفته و بعد از بیدار شدن هنوز لذت اون غذاها و حس میکردم
سپاسگزارم از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. شما نیاز به حمایت و پشتیبانی دارید و دعای خیر پدرتان پشت سر شماست. سردی روابط و ناراحتی ها و فقر از زندگی شما خواهد رفت و دلشوره هایتان نیز تبدیل به آرامش خواهد شد. هر چه که شما از خدای بزرگ طلب کنید، با دعای خیر پدرتان به شما خواهد رسید ( چون او از شما راضیست). روح پدرتان زنده است و قطعا از شما حمایت می کند. پس با او صحبت کنید و از او بخواهید که از خدای بزرگ برایتان خوشبختی و ثروت طلب کند و قطعا حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.