تعبیر خواب مُرده
اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.
اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.
اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.
اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.
تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.
تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.
تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.
تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است.
ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.
تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.
تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.
تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.
تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.
-
دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
- مال،
- ظاهر شدن مشکل،
- فساد دین.
محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.
اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.
اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.
جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.
اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.
اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.
لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Lara : سلام خانم هراتی عزیز امروز ظهر خواب یکی از دوستام که در هواپیمای اوکراینی فوت شده رو دیدم انگار تو یه خونه ییلاقی بالای کوه بود با چند تا از دوستاش من با ماشین خودم تنها راه افتادم یه مسیر سخت رو رفتم پیش اونا رسیدم و یادم نیست برای چی رفته بودم مسیر برف کنار جاده بود و هوا آفتاب بعد یهو گفتم بهناز من میخوام برگردم ولی دیدم تاریک شده گفتم ولی من باید برگردم بهش گفتم شمارتو بهم بده که اگه مشگلی پیش اومد بهت زنگ بزنم و نمیخواست شمارشو بده گفت خطم بستس حس کردم داره الکی میگه دوستش بهش گفت خب بده شاید لازم شه بعد و شماره خط اصلیشو داد من همونجا شمارشو گرفتم زنگ خورد گوشیش فهمیدم اول نخواسته بده وپشیمون شده بهم گفت برو کار داشتی زنگ بزن اومدم بیرون دیدم یهو هوا آفتابه و روشنه تو دلم گفتم ئه من که اول نگاه کردم تاریک بود برگشتم برف بود و آفتابی
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. او روحش آمرزیده شده و درک بالا و جایگاهی آرام در آخرت پیدا کرده. شما حضور روح او را باور می کنید و خواهان ارتباط با او هستید. او از اینکه شما از ارتباط روح او با خودتان بترسید، ناراحت است ولی از آنجاییکه شما خردمند و روشنفکر هستید، او به شما اجازه داده که هر وقت خواستید، با او در تماس باشید و او صدای شما را خواهد شنید. کافیست به عکس او نگاه کنید و با او صحبت کنید. او می تواند احساستان را درک کند. دوست شما حضور فیزیکی خودش را در دنیا از دست داده ولی هویت و شخصیت و احساسات او در قالب و کالبد روحش زنده است. تشکر از همراهیتون.
Fereshte : سلام وقتتون بخير
ديروز نزديك ظهر خواب همسر مرحومم رو ديدم كه آلبوم عكس عروسيم رو رفته گرفته و خودش و مامانم داشتن حملش ميكردم اخه خيلي بزرگ و سنگين بود مامانم گفت آلبومت ٢٠ كيلوعه و تو آلبومم كليپ عروسيمون بود ولي لباس عروسي كه تنم بود لباس عروس خودم تو واقعيت نبود و تاجمم بلند و خوشكل بود و همسرمم خيلييي خوشحال و سرحال بود و در حال نگاه كردن آلبوممون
دقيقا چند وقت پيشم تو خواب همسرم واسم يه تيكه از فيلم عروسيمون رو فرستاد و منم پيام دادم بهش يادش بخير ممنون ميشم تعبيرش كنيد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. همسر شما و مادرتان هر دو می خواهند که شما بدانید که حامیان شما هستند و در کنار شما هستند. همسر شما می داند که شما به زندگی با او افتخار می کردید و او متوجه ی این بار سنگین احساسی که شما در زندگی تان تحمل می کنید هست. او می خواهد به شما بگوید که نباید فکر کنید که فوت بدن او به منزله ی فوت هویت اوست. او روحش زنده است و در کنار شماست. تشکر از همراهیتون.
آرام : سلام خواب ديدم كه منو از يه جايه شلوغ بردن تو يه كوچه خلوت بردن دم ورودي مجتمع آپارتماني و بهم گفتن برو داخل اونجا همسرم كه فوت شده هستش رفتم داخل بمحض ورود شوهرم اومد به استقبالم منو برد دم ورودي يك آپارتماني لباسهاي تميزي تنش بود بهم گفت من خيلي تنهام تمام مجتمع ها خالي بودن منو همسرم فقط اونجا بوديم بعدش لباسش تيشرت مشكي شد من رفتم پيش مامان و باباش كه حتى تو بيمارستان نيمدن پيشش كلي باهاشون دعوا كردم كه چرا علي رو تنها گذاشتيد
فریبا هراتی
: سلام. روح همسرتان شاد. او از اینکه شما از او یاد کنید و زنده بودن روح او را باور داشته باشید احساس آرامش می کند ولی تعداد اشخاصی که به زنده بودن روح او باور دارند یا نسبت به او عشق می ورزند و برایش دعا می کنند زیاد نیست و از این جهت او دلگیر و ناراحت است. من دلیل عدم ملاقات پدر و مادرش را نمی دانم ولی شما باید جبران همه ی محبت ها را برای همسرتان بکنید و اگر برایتان مقدور است هر چند وقت یکبار برای او دعای جوشن کبیر بخوانید تا خدای مهربان به روح او آرامش بسیار ببخشد. تشکر از همراهیتون.
Hrs : با سلام و وقت بخیر
خاب دیدم ظهر عاشورا این و ما درهمان امزاده که هرسال میرویم و کنار مزار بابا هستیم. و بعد یکی از عموها که ده سالی میشه فوت شدن دیدن که از برادرم پرسیدم مگه ایشون فوت نشده بود، گفت نه مریض بود خوب شده. بعد پرسیدم چرا اینقدر شلوغه امروز گفت ظهر عاشوراعه ولی رفتیم جلو تر دیدیم که کسی فوت شده و تابوت اونجا بود داخل نگاه کردم و از کنارش رد شدم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح امواتتان شاد. عموی شما روحش آمرزیده شده و الان می تواند آزادانه در کنار شما و خانواده اش تعامل کند. شما تصمیم می گیرید که از گذشتگان پند و عبرت بگیرید، توبه کنید و زندگی تان را متحول کنید. تشکر از همراهیتون.
vifa : سلام، لطفا متن نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. روح پدرتان شاد. محمد حرف پدرتان را زده و فاکتورهایی از اخلاقیات و روش فکری پدرتان برای او روشن نبوده و او سعی کرده که از این فاکتورها سردربیاورد. شاید مسئله ای بوده که او را ناراحت می کرده و پدرتان هم از این طرز فکر محمد ناراحت شده باشد. اما همزمان او برای پدر شما دعای خیر می کند تا خداوند گناهان او را ببخشد و به آرامش برسد. پدرتان از مادرتان راضیست و عمر مادرتان طولانیست. او دوست ندارد که مادرتان افکارش را با کسی مطرح کند و هر چه به ذهنش می رسد را برای دیگران تعریف کند. تشکر از همراهیتون.
میثم : سلام دوستم خواب دیده که همه سر مزار بودند و خیلی شلوغ بوده و روی سرشون پوشیده بوده وداشتندگریه میکردندو میره میبینه که یاسین(پسرم که چند وقت پیش از دنیا رفت)با یک پیراهن مشکی بادکمه های باز ایستاده با هیکل خیلی خوب و درشت و داره بارون شدید میاد وهوا هم خیلی سرده رفت جلوکه به یاسین بگه هوا سرده وخواست دکمه پیراهنشو ببنده که یاسین میره عقب و میگه به من دست نزن بعد بش میگه لااقل دکمه هاتو ببندخیس میشی و یاسین با لبخند میگه منکه خیس نمیشم. بعد متوجه میشه خودش کامل خیس شده ولی یاسین خیس نیست.بعد دیده همه رفتند و هیچ کس نیس و دوستم و یاسین باهم هستند بعد من و بابا یاسین تو ماشین نشستیم و به دوستم میگم که بیا بریم. بعد دوستم به یاسین گفته توروخدا بیا بریم مامانت حالش اصلا خوب نیست و هی التماس میکنه که بیا بریم بعد یاسین با لبخند میگه من خودم حواسم به مامانم هست نمیام. آخر سر من صدا دوستم زدم که بیاد و دوستم میگه داشتم راضیش میکردم و من بش گفتم ولش کن دیگه. همینجور که میرفتیم و بارونی بوده دوستم به عقب نگاه میکنه و میبنه که یاسین همونجوری ایستاده سرجاش.
فریبا هراتی
: سلام. روح پسرتان شاد. تعبیر خواب دوستتان این است که یاسین در واقعیت فقط حضور فیزیکیش را در دنیا از دست داده ولی روح او در کالبد روح زنده و آزاد و آمرزیده است و فقط ناراحت این است که شما این حضور زنده ی او را در بین خودتان باور ندارید و خیال می کنید که او مرده و تمام شده است. در واقع تمام هویت و شخصیت و احساسات و افکار انسان بعد از مرگ جسمانی او، در کالبد روح به زندگی ادامه می دهد و کسی که روحش پاک باشد بعد از مرگ فیزیکی هرگز هیچ سختی و ناراحتی دیگری را تجربه نخواهد کرد. او در خانواده ی شما و کنار مادرش هم حضور دارد و هرجا که اراده کند می تواند برود. مرگ فیزیکی صرفا رها کردن جسم است چون انسان کالبدی تازه پیدا می کند و به معنی نابودی مطلق نیست. تشکر از همراهیتون
M : سلام خالم مجرده خواب دیده خودشودختر عمش ک مجردهبا یکی از عمه هاکه اخیرا مرده با هم بودن و تو خواب نمیدونس عمه مردهیه مرد غریبه اونجا بود براخالم چایی میریخت اما هر بارمی اورد چایی از دست خالم میریخت دخترعمه گف عروسی(نمیدونه منظور عروسیه کی بود)بهم خورد خالم گف چرادخترعمه گف عمه میگه بابای خالم مقصره و تاریخو اشتباه گفته خالم گف باباسوادنداش تقصیر نداره بازم عمه گف بابامقصر بودپدر خالم فوت کردهجایی که داشتن حرف میزدن جو بدداشت خالم حس بدداشت انگار فکر میکرد اونجا جادو شده اخرین بار ک مردغریبه چایی داد گف نمیدونم چرا نمیتونم بخورم که عمه گفت کتاب بازکنیم ک یه دفه یه نفر یه کتاب اورد گف این خوبه عمه ناراحت بودبغض داشت خالم سرشو بوسیدعمه گف شما بچه های خوبی بودین کتاب باز کنین یه خانم که شبیه دعانویسابود اومد کنار عمه و خالم از اونجا بیرون اومد
فریبا هراتی
: سلام. خاله ی شما و دختر عمه ی او از اینکه مجرد هستند و هر بار خواستگار آمده رد کرده اند و عروسی به هم خورده و موقعیت مناسبی برای ازدواج پیدا نکرده اند، ناراحت هستند. اینکه گفته اند عمه می گوید که پدر خاله تا مقصر است، در تعبیر به آن مرحوم اصلا مربوط نیست بلکه تعبیر این است که مقصر اصلی، افکار قدیمی و دمده ی خود خاله تان است که نخواسته مدرن و به روز و امروزی فکر کند! تاریخ اشتباه در تعبیر یعنی اینکه خاله ی شما به زمان های قبل خود برگشته و مانند قدیمیها فکر می کرده. او می خواسته با همان معیارها و آرمانها و احساسات و نظرات گذشتگان زندگی کند و طرز فکر و باورهای قدیمی او مانع از این شده که بتواند همسر خوبی داشته باشد. حتی الان هم فکر می کند که جادو شده و می خواهد به سرکتاب گیرها و دعانویسها مراجعه کند!!! دوست عزیز!! هیچ برگی از درخت نمی افتد مگر به اذن خدا. به جای توسل به جنیان توکل به خداوند و توسل به ائمه ی اطهار کنید. خرد و عقلانیت را در وجودتان تقویت کنید و معیارهای اشتباه را از زندگی تان بیرون بریزید. خواهید دید که هزاران نفر هستند که آرزو دارند در کنار شما زندگی کنند اما اگر فکر کنید که باید مثل گذشته با همان آرمانها و معیارها زندگی کنید، آنوقت باید با کسی زندگی کنید که شما هم با معیارها و آرمانهای قدیمی او جفت و جور باشید اما دنیا عوض شده و مردم طرزفکرشان مثل گذشته نیست. اینکه به شما گفته کتاب باز کنید یعنی دانشتان را زیاد کنید ذهنتان را باز کنید عاقل باشید. تشکر از همراهیتون
Mvaziri : سلام ؤقت به خیر لطفا خواب نما یش داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. پدر شوهر شما نیاز به حمایت و پشتیبانی و دعاهای خیر شما و نیز نیاز به کمک بازماندگانش دارد تا اوضاع نابسامانی را که او نتوانسته در زمان حیاتش با برنامه ریزی درست، به پیش ببرد، سامان ببخشند. او نتوانسته در زمینه ی شغلی و یا زندگی شخصیش، مطابق با برنامه هایی که ریخته بوده به پیش برود. انرژی او معطوف به اهدافش نبوده و برنامه های او بهم ریخته. پدر شوهرتان می خواهد که ایده آلهایش عملی شوند و وصیت او اجرا شود. شاید او وصیتی نکرده و حالا نگران است و یا نگران است که به وصیتش اهمیت ندهند. در عین حال تمایل ندارد که نقاط ضعف و اشتباهات او برای شما علنی شود. تشکر از همراهیتون
sahar : سلام وقت بخیر. من بردارمو چند سال پیش جوان و بر اثر تصادف از دست دادم. خواب دیدم که اومده خونه
با یه اقایی اومدن دم در و داداشم سر تا پا سیاه پوشیده بود یه چادرم روش بود و من نمیدونستم داداشمه چون حتی صورتشم پوشیده بود اون اقا برگه هایی نشون داد و رفت داداشم اومد تو و چادرو برداشت شناختمش. دیدم رو صورتش زخمای کوچیک کوچیک قرمز مثل بریدگی های کوچک در حد خراشای قرمز هست بهم گفت سوخته بوده و وقتی بغلش کردم اخ اخ کرد (ناحیه کتف و سینه)و گفت بدنش زخمه هنوز خوب نشده اما خیلی خوشحال و شاد بود و میگفت که برگشته پیشم این مدت نبوده چون سوخته بوده و زخم داشته، داشته خوب میشده و الان که بهتر شده اومده پیشم. تعبیرش چی میشه؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. تعبیر خوابتان این است که برادرتان در زمان حیاتش در دنیا اشتباهات جزیی و کوچکی را مرتکب شده بوده و بعد از فوتش بخاطر آن اشتباهات مواخذه شده ولی خداوند او را بخشیده است. حالا روح او آزاد است که در کالبد روح در کنار شما زندگی کند و شما نباید خیال کنید که چون او حضور فیزیکیش را در دنیا از دست داده، پس تمام شده و دیگر وجود ندارد؛ بلکه روح او زنده است و تمام هویت و احساس و شخصیتی که او دارد در کالبد روح تا قیامت که دوباره خداوند به او جسم تازه ای ببخشد زنده خواهد ماند. تشکر از همراهیتون.
Yaldaaa : سلام لطفا خوابم مخفی باشه
فریبا هراتی
: سلام. روح امواتتان شاد. مادر بزرگ مادری شما که در زمان بچگی خیلی هوای مادرتان و خواهر و برادرانش را نداشته است الان در آن دنیا مرتب از اینکه پول و ثروتش را فقط خرج خودش کرده و با بچه ها خوب رفتار نکرده احساس استیصال و سختی می کند و مرتب خودش خودش را سرزنش می کند و از احترام و ارزش او کم شده. او گناهکار است و پدر بزرگ مادری مادرتان برای آمرزش او دعا می کند. مادر شما هم او را حلال می کند تا او در آخرت زجر نکشد و این در حالی است که نوه های دیگر اصلا شاید فاتحه ی بی حمد هم برای او نخوانند. تشکر از همراهیتون.