تعبیر خواب مُرده
اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.
اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.
اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.
اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.
تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.
تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.
تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.
تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است.
ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.
تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.
تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.
تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.
تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.
-
دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
- مال،
- ظاهر شدن مشکل،
- فساد دین.
محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.
اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.
اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.
جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.
اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.
اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.
لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
نورالله : سلام.در واقعیت بعد از فوت خانمم شرایط بغرنجی دارم .خواب دیدم خانمم یک ماشین پژو۲۰۶مدل۸ یا تایپ۸برام خریده و من پشت فرمون بودم و اونم کنارم نشسته بود و داشتیم توی خیابون میرفتیم و نکته جالب این بود که موتور ماشین خیلی قوی بود و من با کوچکترین گازی که به ماشین میدادم ماشین کلی سرعت میگرفت و از خانمم تشکر کردم که این خیلی از ماشین قبلی ام بهتره و اونم گفت چون این ماشین اصالت داره و تیپ ۸ است و منم به راحتی توی تمام خیابونهای شهر جولان میدادم.با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. روح همسرتان شاد. شما بینشی قوی دارید. همسر شما می خواهد که شما قوی باشید و مثل شیر از خودتان حمایت کنید. هر چند که احساس تنهایی و ایزولگی می کنید ولی در نهایت زندگی تان با توکل به خدای بزرگ به کمال می رسد و خوشبختی را تجربه خواهید کرد. شما قادر هستید که بخوبی از خودتان حمایت کنید و شخصیتی قوی دارید. در زندگی تان رشد و پیشرفت زیادی را با دعاهای مرحوم همسرتان تجربه خواهید کرد و از زندگی قبلی تان ( بعد از فوت همسرتان) احساس خوشبختی بیشتری خواهید داشت. تشکر از همراهیتون
Bostani : با سلام و احترام خدمت بانوی بزرگوار و مهربان و صد البته استاد حاذق،،پسر خاله شوهرم این صبح جمعه خواب دیده که همراه شوهرم بوده طی یک اتفاقی که خاطرش نمانده براشون پیش میاد و شوهرم میمیره ، بعد خودشو تو خونه پدری شوهرم می بینه که مراسم ختم و عزای شوهرم برپاست ،همه فامیل جمعن و در حال انجام کارها هستن ، فقط زن و بچه خودش و زن و بچه شوهرم رو نمی بینه یعنی من و پسرم رو نمی بینه ، بعد وسط پدر شوهر و مادر شوهرم نشسته بوده که پدر شوهرم چند بار با تاکید بهش میگه الان که پسرم فوت شده مواظب بچه ش باش، اسم پسرمو میاره که هواشو داشته باش، در واقعیت پدرو مادر شوهرم فوت شدن ،بعدش می بینه فردای مراسمه و دایی و برادر شوهرم سرکار رفتن، دایی پیش خودش به برادر شوهرم میگه نگاش کن برادرش دیروز فوت شده فوری اومده سرکار زشته والا.شوهرم و پسرخالش همکارن
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خواب ایشان این است که تحولات تازه ای در زندگی همسر شما در راه است که به تبع آن سبک زندگی، روحیه و افکار همسرتان بشدت متفاوت از امروز خواهد شد و انگار آن همسر سابقتان مرده و شخصیت و هویت تازه ای از خودش بروز خواهد داد. او به عادات و رفتارهای گذشته اش خاتمه می دهد و همه ی فامیل همسرتان هم متوجه ی این تغییر رفتار او می شوند. شاید این تحولات برای همسرتان منفی باشد و باعث ناراحت شدن او شده یا منجر به این بشود که او افسرده شود ولی این به این معنی نیست که این شرایط همیشه روی او تاثیراتی منفی دارد بلکه شاید در آینده او از اینکه اینطور عوض شده، خوشحال هم بشود!! شما و پسرتان اما مثل سابق رفتار می کنید. روح پدر و مادرشوهرتان شاد. پسرعموی همسرتان برای آنان عزیز است و آنان از او می خواهند که به همسرتان در شرایط سخت کمک کند و با پسرتان صمیمی تر و مهربانتر رفتار کند. برادرشوهرتان اما مثل همیشه به فرهنگ خانوادگی خودش پایبند باقی می ماند برعکس شوهرتان که رفتارش تغییر خواهد کرد. تشکر از همراهیتون
زهره : تو خواب دیدم همراه عمو و یکی از دوستانم در حال لای روبی یه قبر از آشنایان هستیم که عموم سخت در حالت کندن بودندبعد اینکار کنار همان قبر عموم شروع کردبه نبش قبر که برسه به قبر پسرعموشون که متاسفانه بعد کندن اون قبر به اون شخص دسترسی پیدا نکرد و عصبانی شد یه نفر مانند روح اون کنار ایستاده بود و میخندید که من و عموم بهش ناراحت شدیم.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما می خواهید راجع به وجهه و شخصیت کسی که فوت شده است با یکدیگر صحبت کنید و تلاش می کنید که این شخص را ببخشید. عموی شما می خواهد راجع به مسائلی در خصوص پسر عمویشان صحبت کرده و از حقایقی پرده برداری کند؛ ولی اینکار او اشتباه است چون کسی که فوت شده و مرتکب گناهی شده باشد؛ در رابطه با گناهانش یا پشیمانی در مورد روابطی که در گذشته با دیگران داشته است؛ با واقعیت ها مواجه شده و اگر عقوبت یا پاداشی برای او در نظر گرفته شده باشد؛ قطعا با این عقوبت مواجه می شود. اما غیبت در باره ی کسی که نمی تواند از خودش دفاع کند صحیح نیست چون ممکن است خود انسان هم مرتکب همین گناهان بشود. پس نباید به اشتباهات کسی که ذاتا آدم بدی نبوده است به دیده ی تحقیر نگاه کرده و او را سرزنش کرد مگر اینکه انسان بداند که کسی ذاتا" پلید و گناهکار بوده و گناه او بر هیچ کسی پوشیده نباشد. تشکر از همراهیتون
زهره : خاله من خواب مادرشون که فوت کردند دیدند که با شوهر خاله من هستند (البته شوهر خاله من زنده هستند) خاله میپرسند خوبید مادرشون میگویند بله ولی دیگه نمیخواهم برگردم. ولی سرحال و خوب بودند.
فریبا هراتی
: سلام. روح مادربزرگتان شاد. دعاهای خیر شوهرخاله تان پشت سر مادرزنش است. روح مادربزرگ شما در کالبد روح در کنار آنان حضور دارد و او فقط حضور فیزیکی خودش را در دنیا از دست داده است. مادربزرگ شما از این که او را مرده حساب کنند و خیال کنند که وجود ندارد ناراحت است و نمی خواهد برگردد به شرایطی که همه حضورش را در دنیا در کنار خودشان نادیده می گیرند. او در ارامش به سر می برد. تشکر از همراهیتون
نفس : سلام خدمت شما و همکاران گرامی تان لطفامخفی بماند
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شخصیتی اصیل و با فرهنگ و درکی بالا دارید. به ایدئولوژی و فرهنگ خانوادگی پدریتان پایبند هستید. مادرشوهر شما هر چند که با شما در ارتباط است ولی شما و او همدیگر را خوب درک نمی کنید و رابطه تان سطحیست. دوستان شما از مادر شوهرتان، به شما نزدیکترند و دلشان برای شما می سوزد که رابطه شما و او خوب نیست ولی شما نمی خواهید که کسی به شما ترحم کند و نمی خواهید که رابطه تان با همسرتان خراب شود و نمی خواهید که مادرشوهرتان بداند که شما با دوستانتان راجع به او درددل کرده اید و از رفتار بد او گفته اید. روح همسرتان شاد. او الان که فوت شده؛ بیشتر از افکار شما با خبر است و در زمان حیاتش در دنیا از روحیات شما خیلی خبر نداشت. او از احساسی که شما نسبت به مادر او دارید؛ و از اینکه مادر و پدر او کاری نمی کنند که شما مشکلات و اختلافات گذشته را فراموش کنید؛ ناراحت است. او شما را دوست دارد و امیدوار است که شما همیشه او را دوست داشته باشید. خواب شما شامل دو حق خواب بود. تشکر از همراهیتون
H : سلام من دوروز پیش عصر بود خواب دیدم من (دخترم). با دوتا از دوستای پسرم داخل یک خونه هستیم اون خونه ناشناخته بود و دوتا پسرا داخل یک اتاق بودن من وقتی وارد شدم دیدم یکی از پسرا اسمش رادبده موبایل های منو برداشته و یه شوکر دستشه و میخاست موبایل های منو بدزده منم خیلی استرس گرفته بودم داخل خواب و حتی اونجا ی پنجره کوچیک بود میخواستم خودمو از اونجا پرت کنم پایین. اون رادبد فرار کرد و من اون یکی دوستمو گروگان گرفتم یادمه دستو پاشو گرفته بودم و تو راه پله اون ساختمون نمیگذاشتم فرار کنه و همینطور داد میزدم به پلیس زنگ بزنید تا اینکه دوتا خانم اومدن از سرای دار های اون ساختمون بودند تماس گرفتند با پلیس اخر دیدم از شدت استرس من مردم و تو قبرستون بودم و سر قبرم ایستاده بودم حتی بعضیا میگفتن دختر بیچاره مرد.اون دوستم ک نمیگذاشتم فرار کنه هم اونجا بود
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما و دوستانتان در شرایط تازه ای قرار می گیرید و نقاط ضعف و قوت خودتان را بیشتر از گذشته کشف خواهید کرد. دوستان پسر شما سعی می کنند که از ارتباطات شما با دیگران با خبر بشوند و رابد تلاش می کند که دوستان شما را از شما قاپیده و با ایشان دوست شود. شما از این رفتار او شوکه می شوید. تصمیم می گیرید که بدون اینکه چیزی به آنها بگویید؛ مخفیانه ارتباطات خودتان را با آنان قطع کرده و دیگر هرگز با آنان دوستی نکنید. رادبد از اینکه شما او را مجبور کنید که از رفتارش صرفه نظر کند؛ فراریست. دوست دیگرتان احساس می کند که قربانی شرایط شده و خودش را مقصر رفتار بد رادبد نمی داند. شما از اینکه آنان به بایدها و نبایدهای زندگی احترام نمی گذارند و به نظرات شما اهمیت نداده اند ناراحت می شوید. در نهایت دوستانتان از اینکه شما را ناراحت کردند؛ پشیمان می شوند ولی شما دیگر مثل سابق نخواهید بود و رفتارتان را کاملا با آنان تغییر می دهید. به دوستانتان اعتماد نخواهید کرد و هویت تازه ای از خودتان به آنان نشان می دهید و مطابق رفتارهای گذشته تان رفتار نخواهید کرد. تشکر از همراهیتون
مهسا : سلام و ادب
دیشب خواب میدیدم دختر خواهرم که جوانه و دو تا بچه هم داره، مرده. مراسمشو میدیدم. خیلی گریه میکردم. یه جا انگار داشتم روحشو میدیدم که موهاش سفید بود و یه لباس حریر سفید پوشیده بود و به من گفت پدر و مادرم باید خوشحال باشن که من مردم چون الان تو آسمونا پیش خدا هستم.
سپاس بابت تعبیر
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. تحولات مثبتی در زندگی دختر خواهرتان ایجاد می شود. گناهان او آمرزیده شده و او مجرب تر از گذشته رفتار خواهد کرد. شما از این بابت خوشحال می شوید. او قبلا مرتکب اشتباهاتی شده ولی حالا خردمندانه تر و با کرامت تر و در آرامش بیشتری زندگی خواهد کرد. ایمان او قویتر می شود و پدر و مادرش برای او خوشحال خواهند شد. تشکر از همراهیتون
Mehrasa : باخواهرم خونه پدربزرگم تنها بودیم عصرخواستم از غروب نارنجی عکس بگیرم. یه هواپیماهم میومدخواستم فیلم بگیرم چون نزدیک فرودگاهه امادیدم تعدادش زیاد شدنزدیک تروسرعتش مثل هواپیماعادی نیس.اسمون ابری شبیه شیشه بخار گرفته که اونوربارونه.باسرعت اوناجواسمون یخی شکست حیاط بارون شدیدشد.ازترس پدرم اومدرفتم خواهرم تنهاموندگفتم اون چی گفت نگران نباش خودش میدونه چیکار کنه.رفتیم بیرون بادختردایی مادرکه خارج کشوره،دخترخالش که فوت کرده پسرخالم اماهمون حیاط خونهمون.شادحرف زدیم خندیدیم من و دختر خاله لباس بالاپوش باهم عوض کردیم قدم زنان.فرستادن دنبالمون بریم خونه خانواده دوستم شهردیگه.توراه گفتم لباس خودمون بپوشیم گفت اگه راحتی عوض نکنیم گفتم اوکی.قداربودپدرم دایی مادربا پدردوستم معامله کنن اونجارفتیم شام.ادامه یادم نیست.ممکنه چه ارتباطی به هم داشته باشن؟
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما شخصیتی اصیل و با فرهنگ دارید. تحولات تازه ای در زندگی تان در راه است و شما شاهد پایان یک دوره و شرایط خاصی خواهید بود و این موقعیت را برای همیشه در ذهنتان حک خواهید کرد. چشم انداز بهتری در زندگی تان ایجاد می شود و به موانع سر راهتان غلبه خواهید کرد. شما نگران هستید و دلشوره دارید که آیا همه چیز مطابق با میل شما به پیش خواهد رفت یا خیر. خرد و عقلانیت شما به شما می گوید که باید مراقب رفتار خودتان باشید و مسئول عملکرد خواهرتان نیستید. شما به اصالت و فرهنگ خانوادگی تان پایبند می مانید ولی همزمان بعضی از رفتارهایتان را تغییر خواهید داد و راجع به دلنگرانیهایتان با دختر خاله تان تبادل نظر خواهید کرد. مدتی ممکن است که احساس کنید در زندگی تان هرج و مرج ایجاد شده و ترجیح می دهید که مثل همیشه رفتار کنید و رفتار دختر خاله تان را تقلید نکنید. والدین شما هم با اشخاصی که همسن خودشان هستند تبادل نظر و بحث خواهند کرد و نظرات همدیگر را تحسین و تایید می کنند. تشکر از همراهیتون
Zeinabiran : سلام دیروز(دیروز پیام داد یا دیروز یا پریروز خواب دیده) دختر خالم(که هم عروسم هم هست) خواب شوهر مرحومم رو دیده که مثل قدیم خونه پدر شوهر مرحومم جمع میشدیم و یه مدت اونجا زندگی میکردیم همه دور همیم شوهرم میاد تا میزان خیلی زیادی خرید کرده اونقدر که دختر خالم با خودش میگه چقدر چیز خریده. شوهرم میگه مریم بهانه میکرد (دخترم معلومه بخاطر علاقه زیاد بهانه فامیل شوهرم میگرفت و اذیت میکرد الان خیلی بهتره)گفتم یه مدت اونجا دور هم باشن وسیله هم خریدمه ولی هیچی نیاز ندارن گفتم هر وقت نیاز داشتین بگین تا براتون وسیله بخرم(منظور منو بچه ها) ،بعد دختر خالم بهم میگه هرچی که بخواین خریده دیگه چیزی نیاز نیست که حتی بخوای بری خرید کنی
فریبا هراتی
: سلام. روح همسرتان شاد. دعاهای خیر مرحوم همسرتان پشت سر همه ی شماست تا به سعادت و خوشبختی و موفقیت رسیده و نیازهای فیزیکی و احساسی تان برایتان فراهم شود. همسرتان از شما می خواهد که به خانواده ی او بیشتر سر بزنید تا هم دخترتان به آرامش بیشتری برسد و هم خیال همسرتان از این جهت راحت شود. تشکر از همراهیتون
Skymooon2 : عزیز دلم سلام..دلم براتون تنگ شده بود ..قبل از خواب به خدا گفتم خدایا من دلم از هر عشقی خالیه خودتون بیایید تو دلم . اهل بیت و امام حسین بیان تو دلم . من دیگه عشق زمینی نمیخوام و خوابیدم که چهره ی برادر مرحومم رو خواب دیدم که می خندید و به کسانی که پیرامونش بودند میگفت فاطمه (من) بجای اینکه در شیشه رو اونطور باز کنه ( با دست ) میخواد با نوک مداد رنگی باز کنه و من یک مداد رنگی نارنجی رو متصور شدم که قطعا با اون در شیشه باز نمی شد و حتی ممکن بود نوکش بشکنه..شیشه هم یه شیشه خالی و نو و تمیز بود شبیه شیشه سس و ترشی ..ممنون از تعبیر خردمندانه تون *
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح برادرتان شاد. مرحوم برادرتان معتقد است که شما تنها و از درون، خالی هستید ولی به جای اینکه برونگرا بشوید و بخواهید با دیگران ارتباط برقرار کنید؛ برای اینکه مثبت اندیش تر و امیدوارانه تر زندگی کنید؛ می خواهید از عشق خداوند استفاده کرده و تاثیری مثبت و ماندگار در زندگی تان ایجاد کنید. شما فکر می کنید که باید افق هایتان را گسترش داده و سمت و سوی جدید و علایق جدیدی در زندگی تان ایجاد کنید و با تواضع و عشق زیاد به دوستی خداوند و ائمه ی اطهار امیدوار باشید چون خودتان را با عشق خداوند زنده تر می دانید و در کنار خداوند مثبت اندیش تر و امیدوارتر زندگی می کنید. مردم شاید شما را ناامید کرده اند ولی خداوند هرگز ناامیدتان نمی کند. البته نمی دانید که موفق به این کار که جلب رضایت و عشق پروردگار است؛ می شوید یا خیر. تشکر از همراهیتون