تعبیر خواب مُرده
اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.
اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.
اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.
اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.
تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.
تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.
تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.
تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است.
ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.
تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.
تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.
تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.
تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.
-
دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
- مال،
- ظاهر شدن مشکل،
- فساد دین.
محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.
اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.
اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.
جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.
اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.
اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.
لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!


فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
amir reza : سپاس از شما خانم هراتی بابت حوصله بسیار و زمانی که صرف این کار می کنید.
فریبا هراتی
: خواهش می کنم.
amir reza : سلام.خواب دیدم پدرم(که چند سال پیش به کما رفت و فوت شد) اومده به خونه قدیمی مون و به ما که تعجب کردیم می گه چیزی نبود یه مشکلی بود حل شد و خوب شدم.
منم به خواهرم زنگ زدم گفتم دیدی گفتم بابا خوب می شه.بعد همسرم رو دیدم که به من گفت باردارم.
فریبا هراتی
: سلام. روح پدرتان شاد. او آمرزیده شده و روحش آزاد و بین شماست. می خواهد که خیالتان از بابت او راحت باشد. همسر شما از مسئله ای نگران است. تشکر از همراهیتون.
behnaz : ممنونم از محبتتون،خدایی ناکرده این خواب هشدار بدی برای مادرم یا مادر بزرگم نداره؟خطری مادرم رو تهدید نمیکنه؟
فریبا هراتی
: خواهش می کنم. برای مادرتان خیر ولی مادر بزرگتان دارند روحا" خودشان را آماده می کنند. این خواب می تواند چند سال بعد تعبیر شود و الزاما مربوط به الان نیست. انشالله خیر است و اگر نگران هستید برای دفع سختی ها صدقه بدهید.
حسین ب : سلام،خواب دیدم پدر بزرگم ک 15سال پیش فوت کردن ،دوباره فوت میکنن وداریم دفنش میکنیم ،دختری ک ازش خواستگاری کردم ک غریبه هستن و بهم جواب منفی داده هم تو مراسم بود وداشت گریه میکرد
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. پدر بزرگتان احساس می کند که دیگر کسی به عقاید و خواسته های او فکر نمی کند و انگار از یاد رفته است نه ذکر خیری می گویند و نه نبودش را به صورت داغی بر دل خود می بینند. خیرات و فاتحه و دلتنگی ای هم در میان نیست بنابر این او احساس می کند روحش در بین شما جایی ندارد و مثل این است که دوباره مرده. اعتقادات و اخلاقیات گدر بزرگتان هم دیگر محبوبیتی پیش شما ندارد و شما مثل او فکر نمی کنید. آن دختر هم برای خودش خوشحال است و گاهی هم به شما فکر می کند.
Ali : تشکر بسیار از شما
Ali : سلام خدمت شما من چند ساعت پیش خوابم فرستادم میشه جوابم بدید ممنون از شما
فریبا هراتی
: یک دقیقه پیش پاسخ ارسال شده.
Ali : سلام
خواب دیدم مادرم خبر فوت پدرم داد پدرم رفته بود شهرستان و من تلفنی با یکی اقوام صحبت میکردم راجع مراسم و شروع به کریه کردن زیاد کردم جوری که از خواب بیدار شدم وچشمانم در خواب خیس بود البته پدرم در قید حیات هست
فریبا هراتی
: سلام. پدر شما در حال حاضر مشکلاتی دارند ولی مشکلاتشان حل خواهد شد و زندگی شان کاملا متحول می شود گویی که او زندگی دوباره یافته و تجارب خیلی زیادی کسب می کند که زندگی اش را از نو بر حسب آن تجارب خواهد ساخت. طول عمر پدرتان زیاد است و شما بسیار خوشحال خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
Narjeskhatoon : سلام خانم هراتی عزیز شبتون بخیر
مادر نامزدم فوت شدن ...خواب دیدم خونه همکار نامزدم هستم دعوتم ایشون پسرشون فوت شده ولی تو خواب زنده بودن این خانم برام شام قرمه سبزی و پلو درست کردن ...نامزدم اومد و نگاش کردم گفتم خسته نباشید ...خیلی انگار رضایت نداشت ک من اونجا بودم
یهو دیدم خونه مادر نامزدم هستم تو خواب خیلی تشخیص ندادم مادرشونه یا مادربزرگشون...ایشون پیر شده بودن خونه موقر و خوبی داشتن منم خونشون رفتم دیدم نامزدم پشتشون نشسته رو مبل و ایشون تلفن با یک خانم حرف میزدن و بهش گفتن دست از اذیت کردن من بردار و گرنه دعا میکنم همین بلایی که میخوای سر پسرم بیاری و از من بگیریش همین اتفاق واسه خودت بیافته...
تلفن قطع کرد ب من چشمک زد گفت ادبش میکنم و بعد دست گذاشت رو پا پسرش گفت جات امنه نگران نباش ...
چشاش انگار درست نمیدید یهو دیدم خونه پدربزگه منه یک پیشدستی استیل که لبش تاریخ هک شده بود آوردم بهش دادم گفتم این ماله شماست مادر ...بوش کرد لمسش کرد گذاشت در گوشش گفت ظرفای من یک صدای خاصی داره ...که از خواب پریدم
تو خواب انگار کور بودن
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. خواب شما گویای این است که روح مادر نامزدتان نگران پسرش است و اینکه نامزد شما دوست نداشته شما با همکارش یکجا باشید، به این تعبیر است که شما باید سعی کنید به هیچ وحه با کسی که دوستی یا ارتباطی با نامزدتان دارد صمیمی نشوید. احتمالا اتفاقاتی بین ایشان از قدیم مطرح شده که شما در جریان نیستید و باید خیلی رازنگه دار همسرتان باشید و از او جایی تعریف نکنید. برای سلامتی پدر بزرگتان صدقه بدهید. زیر دستی خالی خلاء در وظائفی است که با سختی و عزم و اراده انجام می شود.
mehrdad : با سلام
من ظهر خوابيدم و خواب ديدم كه عموم كه ١٤ سال پيش فوت كرده داريم با ماشين دور ميزنيم بعد رسيديم به سر ي ٤ راه يهو دعوا شد من و عموم پياده شديم جداشون كنيم برگشتيم ديديم ماشين عمومو دزديدن و بعد بدو بدو گزاشتيم دنبال ماشينه ولي رفته بود من چون عادت دارم كيف پولمو تو ماشين ميزارم كيف پول منم برده بودن ولي نگاه كيف كارت عابرام كردم ديدم كه كارتام و پولام توشن و فقط كيف خاليو دزديدن بعد عموم ناراحت شد و ي مقدار پول بمن داد و من بهش گفتم كه پولام هنوز سرجاشه و فقط كيف پولمو بردن ولي اون اسرار كرد و با مهرباني بهم مقداري پول داد ديگه بعدش يكم پياده روي كرديم و داشتيم صحبت ميكرديم كه بهو بيدار شدم.ممنون ميشم جواب بدين
رفتار عمومم خوب بود بام من ميدونسنم كه مرده ولي دلم نميومد بهش بگم
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما مجبور می شوید برای رسیدن به موفقیت و پیشرفت در زندگی، تصمیمی بگیرید و انتخاب هایی پیش رو دارید. در حال حاضر تنش و استرس زیادی روی شماست. اینکه ماشین عمویتان را دزدیده اند یعنی او احساس می کند بعد از این 14 سال، دیگر هویت و شخصیتی که داشته را از دست داده و او نمی تواند به شما کمکی بکند هر چند که روحش از این بابت ناراحت است او شما را یک رفیق و دوست خوب می داند و می خواهد به شما کمک کند. شما بار مسئولیت هایی را از گردن خود باز خواهید کرد حتی اگر نخواهید! ولی نگران نباشید اینکه عمویتان به شما پول داده تعبیر بدی ندارد. پولی که او به شما داده، اعتماد به نفس، موفقیت و کامیابی است. شما می ترسید که جایگاهتان را در جهان از دست بدهید و نتوانید به اهدافتان برسید در حالی که همه چیز خوب خواهد شد و شما به موفقیت های بیشتری خواهید رسید. اینکه انسان از مرده چیزی بگیرد خیلی خوب است پول آن دنیا دردسر و ناراحتی نیست! شما هم عمویتان را دوست دارید و او هم این را می داند. برای شادی روحشان خیلی دعا کنید. تشکر از همراهتیون.
Sepidesamimi : سلام و وقت بخیر خانم هراتی
من امروز صبح خواب دیدم که تو یه اتاقی نشسته بودم...یهو صدای مامان بزرگمو شنیدم که داره منو صدام میکنه (مامان بزرگم فوت شده و مهرماه اولین سالگردشه)من میگم وای این صدای ننه سامره هستش به هوای اینکه خیالاتی شدن رفتم بیرون...ولی دیدم خود خودشه کلش خوشحال شدم و قوربون صدقش رفتم...وای خانم هراتی مامان بزرگم خیلی خوشحال و خندون بود و یه چادر سرش بود انقد زیبا که من لذت میبردم میدیدمش....نه خودش بوسم کرد و نه من بوسش کردم ولی لپش رو کشیدم گفتم چه ناز شدی ننه...بعدش با هم راه رفتیم میخواستیم جایی بریم گفتم کجا داری منو میبری؟یه خنده ی موذیانه کرد و گفت میخوام با خودم ببرمت منم گفتم با تو اومون خوبه ننه جون چون جات توی بهشته .. و اون هم دوباره لبخند زد و از اینکه باهاش پایه بودم و نمیترسیدم خوشش میومد....منو برد به یه خونه یه دست مبل نشونم داد گفت این برای دوست خدابیامرزمه که قبل اینکه حسابش رو تسویه کنه مرد یه کاغذ رو در خونه چسبوند که انگار طرف مبلساز باید اونو میدی و به اون شماره زنگ میزد و پولش رو میگرفت ولی در واقعیت همون دوستی که مامان بزرگم ازش گفت زندست و همسایمونه....بعدش خیلی اصرار داشت بره خونه داداشش که اتفاقا اونم فوت شده.....ولی تو خواب هر چی به بابا و عموهام میگم من ننه رو دیدم و داستانم رو براشون تعریف میکنم کسی بهم اهمیت نمیده
ببخشید که خیلی طولانی شد....ممنونم از لطف و صبوریتون
فریبا هراتی
: سلام. وقت شمام خوش. روح مادر بزرگتان شاد. او واقعا جایش خوش است و خوشحال است و آمرزیده شده . روح او آزاد است و شما انسان با ایمان و خوبی هستید که شما هم در نگاه خدای بزرگ بخشش و آمرزش نصیبتان خواهد شد ( اگر عملکردتان عوض نشود). از این جهت مادر بزرگ شما به شما اشاره کرده اند که اگر مثل الان خوب باشی جایت در بهشت است. نکته کلیدی خواب شما همسایه شماست. همسایه شما باید در کار و روابط خودش تجدید نظر کند و زندگی او به زودی متحول خواهد شد و او باید برای دینی که به گردنش است اقدام کند این دین می تواند بدهی به کسی باشد و یا خمس و زکات عقب افتاده... یا حتی می تواند رضایت طلبی از کسی باشد که همسایه تان مدیون اوست. همسایه شما باید برای موفقیت در زندگی اش این دین را ادا کند. این به معنی مرگ او نیست بلکه شرط تحول مثبت در زندگی او این است که از زیر بار دین دیگران بیرون بیاید. تشکر از همراهیتون.