کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب مُرده

اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.

اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.

اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.

اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.

تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.

تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.

تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.

تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است. ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.

تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.

تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.

تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.

تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.

    دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
  1. مال،
  2. ظاهر شدن مشکل،
  3. فساد دین.

محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.

اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.

اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.

جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.

اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.

اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.

لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

4235 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

نگار

نگار : امیر
امیر : سلام به تیم یوتاب و خانم هراتی عزیز ..پدرم به تازگی فوت شدند و در خواب یک زن غریبه که همسایه بسیار قدیمی پدرم. بوده و خیلی بهشون کمک کرده اومده ...ایشون گفت خواب دیدم پدرتون کنار خونه های برادرم که پسر بزرگش هست وایساده و میگه حالم خیلی خوبه و به برادرم بگین هرچی صدات زدم نفهمیدی گرچه ازت خیلی راضی ام ولی حلال نمیکنم اگر از سهم زمین و خونه به خواهرت.ص...چیزی ندی..بهر عنوان ایشون صبح زود اومدند برای برادرم تعریف کردند گرچه مبهم نیست خواب اما خواستند تعبیر بشه و ممنون از زحمات شما

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۷:۳۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. خوب این از خوابهای بسیار واضح و واقعی است. ایشان آمرزیده هستند و جایشان خوش است. با توجه به اینکه حتما می دانید که فقط جسم انسان هنگام مرگ می میرد ولی روح او زنده است، از نظر پدر شما، و واقعا در واقعیت او زنده است و حی و حاضر می بیند و می شنود و به همه چیز آگاه است. حتی اموات می توانند همه افکار انسان را بخوانند و این عدم توانایی انسان است که همیشه قادر نیست صدا و وجود ارواح را حس کند و بشنود و فقط در خواب قادر به انجام این کارها هستیم. اما پدرتان به جدیت از شما تقاضا دارند که حتما از سهم زمین و خانه اش به خواهرتان بدهید و حق او را نادیده نگیرید. شما باید حامی این خانم باشید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۵:۲۶
bahareh

bahareh : سلام...وقتتون بخیر
من خواب دیدم مادر مرحومم روی تخت بیمارستان بستری بود و دکترا دور تختش بودن و میگفتن جواب ازمایشا و عکساش نشون میده که مادرتون فردا صبح مثل روز اول سالم میشه و هیچ مریضی تو تنش باقی نمیمونه
ممنون میشم اگه تعبیری داره لطف کنید به من بگید
با تشکر

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۴۰:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. ایشان کاملا آمرزیده شده و جایشان خوش است و هیچ غمی و نگرانی به ایشان نخواهد رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۴۷:۳۹
elham

elham : ممنون از تعبيرتون
فقط يك سئوال همسرم خونه خريده بود من گفتم بريم زودتر اونجا اين همان حمايتيه كه ميگيد
واين رنگها و رنگ طلايي؟؟

پاسخ
لینک۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۳۴:۱۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست من کل مفهوم خوابتان این موضوع را می گوید. بنده تعبیر را کامل و دقیق نوشته ام ولی بخواهم برای همه کاربران کلمه به کلمه بنویسم این = آن، وقت کم می آورم! دقت داشته باشید که روزانه صدها نفر به سایت مراجعه می کنند و اینطور نیست که من بدون مطالعه بتوانم خوابتان را دوباره به یاد بیاورم و پاسخ تان را بدهم. خواندن و پاسخگویی به یک کامنت همانقدر شاید طول بکشد که تعبیر یک خواب. در قوانین جدید هم که شما آن را پذیرفتید اشاره شده که هر 3 کامنت برای شما به عنوان یک خواب منظور خواهد شد و از حق خوابتان کم می شود!!! پس لطفا کامنت اضافه نگذارید چون در این صورت شما متضرر خواهید شد. تشکر.

پاسخ
لینک۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۵:۵۵
elham

elham : سلام خسته نباشيد
من همسرم و مادرم فوت كردن
خواب ديدم در ويلايي چوبي كه به كوه و درياچه بالكنش باز ميشد و در بالكن يخهاي رو به آب شدن از نور خورشيد بود و مادرم روي پله هايي كه به درياچه ميخورد نشسته بود و من رفتم كمك كردم دستشو گرفتم و بردمش تو آب و خيلي ذوق كرد و درون آب شفاف پر از گياهان و مرجانهاي الوان بود كه مادرمو نشون ميدادم در جايي ديگر با دخترم كه كوچك شده بود وارد خانه اي كهانگار محل زندگيمون بود شديم و شوهرم كليدشو رو در جا گذاشته بود برداشتم رفتم بالا و شوهرمو ديدم كه چك ها پرداخته شده از خريد خانه وا روي ديوار زده بود و بهم گفت امروز اين چك هم پاس شد فقط مبلغي مونده ازش كه گفتم يعني تا عيد ميريم تو اون خونه گفت اره و من گفتم كه پول پيش اينجا هست و بديم واسه اون چك اخري و تا زمستون و سرما نيومده جابجا بشيم و قبول كرد و رفتيم اون خونه رو ديديم كه نماي اون تكميل نشده بود و ولي واحدها تكميل بود خونه قشنگ انگار نماش سفيد و با ستونهاي طلايي قرار بود بشه
تو خواب تو بغل شوهرم بودمو بهش خودمو قفل كرده بودمو دستاش كه طلايي بود بازوهاشو ميبوسيدم بهش پناه داشتم
البته در واقع ما با خونوادش تو دعواي ملكي هستيم كه بنام دخترم كردنو بعد پس گرفته بودنو فروختن
ممنون ميشم تعبير اين خوابو بهم بگييد ببخشيد طولاني شد

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۵:۴۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. زندگی شما متحول خواهد شد. خیال مادرتان از بابت شما راحت می شود و با آرامش شما او هم آرامش بیشتری خواهد یافت. رکود و سردی از زندگی تان می رود. همسرتان هم حساب و کتابهایش را پس داده و کاملا آمرزیده شده است. شما آینده ای روشن و سرشار از موفقیت خواهید داشت. دعای خیر همسرتان پشت سر شماست و او باعث حمایت و گرمی در زندگی شما خواهد بود. دخترتان کمی خام و نسنجیده رفتار می کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۲۲:۵۸
Ommolbanin

Ommolbanin : سلام.خدا قوت و انشاالله تندرستی.خواب دیدم مرحوم پدرم یک مغازه ای خواربار فروشی داره(نمی دانم مغازه مال خودش یا در آن کار می کنه ولی تنها خودش تو مغازه بود) و کت شلوار تقریبا آبی کم رنگ پوشیده و عینکی هم زده است.من نگران این امر می شم که با خودم و احیانا‍ خانمم می گم که پدر که سواد نداره قیمت ها را بخوان و همین طور چشم هاش که ضعیف است.(چون در قید حیاتش تقریبا بی سواد و در بینایی هم قدری مشگل داشت).آمدم خونه دیدم خانمم برای نهار مرغ سرخ کرده بود و من قدری خودم و خانمم را شماتت می کنم که چرا فراموش کردیم که برای پدر غذا بفرستیم و در همین فضا بودیم و می گفتم که باید یادم باشه حتما غذا را بفرستم که بیدار شدم.

پاسخ
لینک۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۲۸:۳۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. پدر شما می خواهد که شما چیزی برای او خیرات و صدقات بفرستید و شما هم خودتان را به خاطر ثروت و آرامشی که دارید مدیون پدرتان می دانید. حتما باید برایش خیرات و صدقات و فاتحه بفرستید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۴۲:۰۵
mohammad mahdi

mohammad mahdi : سلام وقت بخير چند وقت پيش تو خواب ديدم دوستم كه چند سال پيش فوت كرده به من اعلام كرد كه تو ماه دي اتفاق بدي برات ميوفته ميخواستم ببينم تعبييرش چي هست ممنون

پاسخ
لینک۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۲۵:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. دوست خوبم صرف بیان اینکه اتفاق بدی می افتد قابل تعبیر نیست مگر اینکه دقیقا بگوید چه می شود تا آن را بتوان تعبیر کرد که منظورش چیست. لطفا برای دفع شر صدقه بدهید یا یک مرغ قربانی کنید به فقیر ببخشید تا با صدقه دفع شر شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۷:۱۲
صادق صفرزاده

صادق صفرزاده : سلام خانم همه خوبیها را برایتان ارزو میکنم مدتی پس از فوت برادر بزرگتر در خواب دیدم که برادر با عده ای از عوامل بیمارستان بحث میکرد و می گفت من متخصص نیستم ولی اینها دارند منو می کشند از راهنمایی ممنون لطفا تعبیری بفرمایید

پاسخ
لینک۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۴۷:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. متاسفانه روح او آگاه است که بعضی عوامل دست اندرکار بیمارستان، بی توجهی یا کم توجهی کرده اند و برادرتان در ایام اقامت در بیمارستان احساس خوبی نداشته است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۹:۰۲
Frzn

Frzn : سلام خانم هراتی عزیز
من داییم پارسال تابستون بر اثر سرطان و عمل کردن ها فوت کرد
دیشب خواب میدیدم تو یه ساختمونی هستیم همراه مامانم و خاله هام و پسر خاله هام و مامان بزرگم یه جورایی حس دادگاه رو بهم میداد من و مامانم و خاله هام رفتیم تو یه اتاق بزرگ نشستیم یه نفر بود که پشت میز نشسته بود داشت با مامان اینا راجع به داییم حرف میزد(حس قاضی بودن رو نسبت بهش داشتم) و میگفت چه کارایی کرده و اینا مث چشمم خورد به لبتابم که کنار اتاق رو یه میز بود به داداشم که تازه اومده بود تو اون اتاق گفتم لبتاب من روبردار ببر بیرون که اون کسی که پشت میز بود که یادم نمیاد مرد بود یا زن (شایدم تو خواب جنسیتش مبهم بود) سریع گفت حق اینکه این لبتابو ببرین بیرون ندارین تمام اموالی که اینجاست حق بیرون بردن ندارین(مث این می موند که میخواست مصادره کنه اموالی که اونجاست) که با این حرفی که زد مامان و خاله هام سریع به حالت اعتراض بلند شدن که ببینن چه اتفاقی افتاده و چرا این حرفارو میزنه من ازین شلوغی استفاده کردم رفتم طرف لبتاب که ازون اتاق ببرمش بیرون اون کسی که مث قاضی بود بهم گفت حق نداری ببریش بیرون من سریع اعتراض کردم گفتم این لبتابه منه به داییم و هیچ کس دیگه ربط نداره این لبتابو پدرم با وام و کلی دردسر برام خریده حدود 15 ملیون( درصورتی که لبتاب رو من 3 ملیون بیشتر نخریدم البته دو سه سال پیش و واقعا با وام گرفتن پدرم خرید) بعد سریع رفتم بیرون پسر خاله هام اینا همه بیرون منتظر ما بودن که چه اتفاقی افتاده لب تابمو دادم دست پسرخالم دستمو که دراز کردم یه دستبند توی دستم بود طلا بود و طلای سفید( در واقعیت من اصلا دستبند ندارم) داشتم با خودم میگفتم نکنه برم تو اینم بگیرن ازم تو همین فکر بودم که یکی اومد رو به ما ( من و پسر خاله هام)بدویین تموم شد جلسه و مامانتون اینا حالشون خوب نیست و داییتون محکوم شده
من با تمام توانم دوویدم دیدم همه ی خاله ها و مامانبزرگم از روی ناراحتی و شوکی که بهشون وارد شده بود همه کنار هم روی زمین دراز کشیده بودن مث غش کردن بودن و داشتن گریه میکردن مامانم کنار مامانبزرگم دراز کشیده بود من نگران مامانم بودم داشتم دنبال مامانم میگشتم که ارومش کنم مامانم اخرین نفر کنار مامان بزرگم افتاده بود سریع رفتم پیشش داداشمم کنارش بود از حالتی که مامانم داشت من و داداشم داشتیم گریه میکردیم هی حرف باهاش میزدیم که اروم بشه
ممنون ازینکه به زیبایی تعبیر میکنید بی نظیرید...

پاسخ
لینک۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۲۱:۵۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. مرحوم دایی شما حساب و کتابشان در این دنیا صحیح نبوده و شما در خواب دیده اید که او محاکمه می شود. سخت گیری شرایط ایشان به شما نشان داده شده و باید برای او خیلی صدقه و رد مظالم بپردازید تا او به آرامش برسد. شما به موفقیت در زندگی می رسید و اراده و انگیزه تان زیاد است. می توانید به همه اهدافتان برسید و شخصیت خارجی شما از بیرون، غیر قابل نفوذ به نظر می رسد. امیدوارم بتوانید به دایی تان کمک کنید تا دیونی که گردنش است را پرداخت کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۴:۰۰
چکاوک

چکاوک : سلام خانم هراتی عزیز شبتون بخیر .....من صبح قبل بیدار شدن خواب دیدم در خونه ای هستم....تو یه زیر پله ....دو تا نیمکت روبرو هم داشت و یه راه باریک وسط .....عروس یکی از فامیلامون روبروم نشسته بود مادرش هم کنار من بود ...مادرش بهم گفت ایشالله بزودی ازدواج میکنی اما دخترش با شنیدن این حرف زد زیر خنده و حرف مادرشو تکرار کرد در حالیکه بشدت تلاش میکرد جلوی خندش رو بگیره ....ولی بازم خندید من چیزی نگفتم در همین حین مادربزرگ خدابیامرزم اومد با ما هیچ حرفی نزد من بلند شدم جای من بشینه اما نشست وسط راهرو باریک بین دو نیمکت ....همون لحظه هم داییم اومد رد بشه پاش به دست راست مادربزرگم خورد ...خودش رد شد و رفت ولی مادربزرگم انگار ضربه ی محکمی خورده باشه در حالیکه دستهاشو به بالا بلند کرده بود به پشت محکم خورد زمین.......ممنون از تعبیرتون

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۰۰:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما تمایل دارید که کارها را به تعویق بیاندازید و قبل از اینکه در زندگی به جلو بروید نیاز دارید تامل کنید و به زندگی تان و مسائل و اشتباهات مربوط به گذشته فکر کنید. شما باید انتخابها و تصمیماتی را که در زندگی می گیرید زیر سوال ببرید. ابتکار عمل ندارید و نقشی منفعل را پیش گرفته اید. شما احساس می کنید ه عروس فامیلتان شما را تحقیر می کند. دایی شما در راهی قدم می گذارد و مسیری را برای زندگی اش انتخاب می کند که ارتباط او از لحاظ روحی با مرحوم مادر بزرگتان ( روحش شاد) کم می شود و مادر بزرگتان دوست ندارد که دایی تان این راه را انتخاب کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵۱:۰۷
YotabParsi

YotabParsi : سلام خانم هراتی و وقت بخیر خواب دیدم تو آشپزخونه با همسرم نشستم و گوشیم زنگ میخوره همینجوری که دارم با گوشی حرف میزنم رفتم تو اتاق خواب کسی که پشت گوشی بود داشت میگفت اگه من میومدم چجوری میرفتم خونه ی بابا اینا رام نمیداد و یا خونه ی مامان اینا کم مونده بود از پله بیفتم پایین و بعد منم دارم گوش میکنم که یدفعه میگم علی تویی علیرضا تویی که دیگه جواب نمیده فوری زنگ میزنم به مادرم و میگم علی بهم زنگ زده بود و کلی داشتم گریه میکردم گ میگفتم انگار واقعیت بود و بهش گفتم تو خونتون از پله افتاده اون با تعجب گفت نه همچین چیزی نبوده که از خواب بیدار میشم (من مادر پدرم خیلی بچه بودیم طلاق گرفتن و داداش مرحومم تنها کسی بود که خونه ی اونا رفت و آمد داشت من بعد بیست و پنج سال بخاطر تنهاییش بهش گفتم یه مدت بیاد خونه ی من بمونه من بوشهرم مادرم تهران تو بیداری به این فکر میکردم علی نظرش چیه؟ بعد فوت داداشم تازه هفته ایی یکی دوبار بهش زنگ میزنم و حال و احوالشو میپرسم

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۷:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روح برادرتان شاد. او احساس می کند که از شرایط امروز خودش راضی است و در عوض، رابطه او با پدر و مادرتان زیاد خوب نبوده و حس می کرده که پدرتان خیلی نسبت به او خوشامد نمی گفته و مادرتان هم خواسته یا ناخواسته، باعث پیشرفت و تعالی او در زندگی نمی شده. اما روحش با شماست و دلش پیش شماست. هر چند که مادرتان کتمان می کند که برادرتان احساس خوبی با او نداشته یا اینکه در حق برادرتان شاید کوتاهی کرده است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۲۵:۱۱
YotabParsi

YotabParsi : مچکرم

پاسخ
لینک۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۰۴:۲۰
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.