تعبیر خواب مُرده
اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.
اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.
اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.
اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.
تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.
تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.
تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.
تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است.
ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.
تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.
تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.
تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.
تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.
-
دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
- مال،
- ظاهر شدن مشکل،
- فساد دین.
محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.
اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.
اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.
جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.
اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.
اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.
لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
amir por : سلام خانم هراتی .من دقیقا11ماه حال روحیم اصلا خوب نیست همین الانم یه خواب دیدم که واقعا اعصابم خراب کردو رو حال روحیم بدتر کرده خواب دیدم که مادر بزرگ مرحموم سکس میکنم .کنار دراز کشیدن البته ببخشین و میخواد که منو تحریک کنه دستشو انداخته رو صورتم بعد یکم دیگه احساس کردم میخواد نزدیکی کنم و بهم نزدیک شود و بدنشو بهم چسبوند بعد دستشو کرد تو شلوا التمو در اورد بعد دید که الاتم سیخ شود میخواستیم سکس کنینم نمیدونم چی شود که التم از حالت بی حس شود التمو گرفت با دستش و یه جورای دااشت با لب دهنش التم سیخ میکرد البته التم سیخ شود من زیر بود و اون رو که میخواست فرو کنم بعد گفتم پدرم بیدار شود ایشون گوش نمیداد که من چرخیدم اومد روم بدنشو میمالید بهم احساس میکردم که یه چیزی هم بسته به الت زنونگیش انگار پرید باشن خودشن مثل مشما یا همچین چیزی که کم مونده بود ارضا شم که بیدار شودم (معذرت میخوام بخاطر گفتن این خواب )کلا بیدار شودم اذون گفتن الان .خیلی حالمو گرفته .شب به یه نیتی خوابیده بودم که این خواب دیدم
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما به چند صورت می تواند باشد. اول اینکه مادر بزرگتان ( روحش شاد) از شما گله دارد که چرا به او سر نمی زنید و یا او را فراموش کرده اید و برایش دعا نمی خوانید. که در اینصورت شما باید برای او بیشتر فاتحه بفرستید. تعبیر دوم این است که مادر بزرگتان به خاطر شما نگران بوده ولی حالا از غم فارغ شده و این یعنی که شرایط شما عوض خواهد شد و رو به بهبودی می رود. او حاجتش را در مورد شما می گیرد و آن این است که شما شرایط مالی خوبی پیدا کنید و مرتب دعایتان می کند که اقتدار و قدرت و شرایط مالی تان عالی شود. و همینطور هم خواهد شد. چون شما قبل از ارضا از خواب بیدار شده اید، خواب شما واقعی است و به ثروت و اقتدار خواهید رسید. هر چند که اولش باور نمی کنید ولی این طور که عرض کردم خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
amir por : سلام ممنون از این تعبیر زیباتون ولی من گه گداری بهشون فاتحه یا سر مزارشون میرم درست کم ولی بازم فراموش نمیکنم .دیشب به نییت چیزی خوابیده بودم که این خواب دیدم .بعد این خواب صحنه عوض شود و دیدم.تو مسجدم اون کسی که بهش علاقه دارم دیدم کنار وایساده بعد یادم نیست چی شود که رفت بعد رفتن ایشون من دیدم تو صف نمازم یا نماز ظهر بود یا صبح بعد دوباره صحنه عوض شود دیدم دوباره تو صفح نمازم انگار قنوت گرفتم صفح اول
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را پس فردا ارسال کنید. سایت روزهای دوشنبه و پنج شنبه تعطیل است . تشکر از همراهیتون.
الهه : سلام خانم هراتی عزیزم امیدوارم سرزنده و پاینده باشید.من خواب دیدم که داخله یه جنگل باهمکارام رفته بودیم انگار که اردو بود بعد هوا بارونی شد من گفتم یه کلبه اون انتها هست بریم داخلش تا بارون بند بیاد.من درو که باز کردم دیدم چوب داخل شومینه داره میسوزه و یه بچه کف زمین افتاده تند تند میرم بچه رو بلند میکنم انگار گازه سوختن چوب گرفته بودش به دوستام میگم درو باز بذارین یکی اینجا خفه شده بچه رو بغل میکنم تند تند میبرم بیرون.بعد تا میبرم بیرون و بارون داشت میومد قطره های بارون رویه صورتش ریخت دیدم زندست من اینو بغل میکنم و با سرعت میدوام سمت اردوگاهه خودمون در این حین مقنعه من از سرم میوفته تویه کلبه و لباسام گلی میشه بچرو که میبرم داخل ارودگاه و میگم کمکش کنین داشت خفه میشد که همکارام میگن تو چرا حجاب نداری برو مقنعه بذار سرت که من میگم بابا اصلا متوجه نشدم میگن نه مسئولمون محجبه است بهت گیر میده از کار بیکار میشیو اینا منم این حرفارو که میشنوم میگم یکی با من میاد تا کلبه احتمالا اونجا جا گذاشتم که کسی اهمیت نمیده منم خودم تنهایی رفتم و چون شب بود دودل بودم ولی رفتم.رفتم داخله کلبه در از پشت قفل شد و همون اتفاقی که برایه بچهه افتاده بود برایه منم افتاد کاری نمیتونستم بکنم و در قفل شده بود و نفسام به شماره افتاده بود و منم ترسیده بودم که دارم تنها و تویه تارکی میمیرم که دیدم مسئولمون اومد منو بغل کرد گفت خداهرچی میخوای بهت بده تو جونه نوه منو نجات دادیو منو بغل گرفت منم هی بیهوش میشدمو بهوش میومدم که فهمید من دارم نفسایه اخرمو میکشم میگفت به دیگران که کمکمم کنن.منم هی میدیدم نفس عمیق اخرو میکشم چشمامو باز میکنم میبینم همه دورو بر من دارن میدوان که بهم کمک کنن من خیلی احساسه ارامش داشتم فقط اون حسه خفگیو داشتم که باعث شد از خواب بیدار شم و در اخر هم کلا نفسم رفت و میدیدم همه با تاسف گفتن تموم کرد و خودشونو سرزنش میکردن که نتونستن منو نجات بدن ولی من ارامش داشتم انگار خیالم راحت بود که بچه زندست انگار ماموریتمو انجام داده بودم و ترس از مردن نداشتم.ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. تشکر. شما و همکارانتان راجع به مشکلات کاری تان با هم صحبت می کنید و شرایطی پیش می آید که احساسات شما را بر می انگیزد. شما می خواهید پروژه ای را که تازه شروع شده نجات بدهید و اجازه ندهید که مشکلات موجود، باعث به هم خوردن این کار یا پروژه جدید بشود ولی برای خودتان دردسر می تراشید و افکارتان را راحت به همه می گویید. همکاران شما به جای اینکه به اصل مسئله بپردازند و بخواهند هدف شما را متوجه شوند، از عملکرد خودتان ایراد می گیرند. در نتیجه اینبار شما هستید که می شوید مسئله ی اصلی!!! مسئول شما از شما حمایت خواهد کرد و نمی گذارد به شما انگی بچسبانند. شما اما احساس می کنید که خیلی اذیت شده اید و به استیصال رسیده اید . زندگی شما متحول خواهد شد و به خودتان افتخار می کنید که کار مثبتی را انجام داده اید. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام. من مادرم ۱۵ ساله که فوت کرده خواب دیدم که به همراهش به جشن عروسی میرفتم اما فقط مهمونا رو دیدم و جشن و پایکوبی ندیدم. البته یادم نبود که مادرم فوت کرده و اینکه با ظاهر آراسته اما با دمپایی میرفتم. پیشاپیش سپاس
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما احساس می کنید که دیگران در زندگی به هدفشان رسیده اند اما زندگی تان ساده است و جاپایتان قرص نیست. رفتار شما زیباست و عشق مادرتان در زندگی همراه شماست. روح او آزاد است و کنار شماست. تشکر از همراهیتون.
ملیحه ترابی : سلام. من در روز و نه در شب خواب پدرم رو دیدم که تازگی فوت کرده. دیدم در جایی اشنا که بسیار شلوغ بود و فامیل هم حضور داشتند پدرم به خودش لنگ بسته و خون یک گوسفند قربانی رو روی سرش میریزند. انگار همه برای این مراسم جمع شده بودند و خوشحال بودن که پدرم زنده شده. در خواب تصور کردم این کار برای اینه که از سردرد خلاص بشه و همین که خون روی سرش ریخته شد احساس کردم از سردرد راحت شد و حالش خوب شد. بعد سرش رو با لنگ خشک کرد. صورتش رو با شال من که اویزان بود خشک کرد و مقداری خون روی شالم موند که من اون قسمت رو شستم و تمیز کردم. در اخر هم عموم رو دیدم که بینیش با خون گوسفند قرمز شده
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. تعبیر خواب شما این است که پدرتان نگران شماست و فکرش ناراحت است. او می خواهد که شما یک گوسفند را برای سلامتی خودتان و عمویتان قربانی کنید. اگر می توانید از عمویتان بخواهید در این کار با شما شریک و سهیم باشد وگرنه خودتان اینکار را باید بکنید چون دفع بلا شده و خیال پدرتان هم راحت خواهد شد. گوشت گوسفند را خودتان نباید تناول کنید و باید همه اش را درسته به فقرا ببخشید. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خواب دیدم که انگار کسی تو بیمارستان بستری و مامان مرحومم به عنوان همراه میره پیشش هر روز و میبینم برنج و ابکش کرده و برای بیمار اماده کرده و بقیه ابکش و نگه داشته برای اعضا خانواده و من بقیه اون برنج و اماده میکنم و خوراک مرغ درست میکنم و مادرمو در حال جوراب پوشیدن میبینم و عروسی یکی از آشناهاست و من و خواهرام برای عروسی خودمونو اماده میکنیم ممنون میشم تعبیرشو بگید
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. مادر شما نگران کسی است و دعای خیر او پشت سر آن شخص است. شما باید برای دفع شر بگویید یک مرغ قربانی کنند و گوشتش را به فقرا ببخشید. احتمالا کسی به زودی فوت خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام امیدوارم خوب باشید.
پسر خالهم خواب دیده داییم که فوت شدن اومدن دنبالش و بهش گفتن بیا بریم خونه مامان بزرگ ، خالهت(مامان من که ایشونم چند روز پیش فوت کردن) غذا پخته. با هم میرن خونه مامان بزرگم و اونجا همه داییام که فوت شدن با مامانم و مامان بزرگم اونجا بودن و یه عالم غذای خوب بوده و همشونم خیلی خوشحال بودن. یادش نیست که غذا رو خوردن یا نه.
لازمه بگم پسر خالهم خودش مریضه.
ممنون ازتون. سلامت و خوش باشید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح امواتتان شاد. برای سلامتی پسر دایی تان بگویید اندازه وسعشان مرغ یا گوسفند قربانی کنند و گوشتش را درسته به فقرا ببخشند و اصلا خودشان از آن نخورند. اموات شما همه کنار هم هستند و شرایط خوبی در آخرت دارند و به پسر خاله تان گفته اند که از مردن نترسد چون فقط جسم انسان است که می میرد ولی روح او دقیقا مثل زمان حیات جسمش در دنیا، زنده است و همه چیز را می بیند و به همه کارها واقف است. تشکر از همراهیتون.
مليكا : سلام عزيزم ، ممنونم از تعبير خوابهايي كه مي كني و وقت مي زاري
ديشب مادرم خواب ديده با پدرم كه فوت كردند در منزل مادري مادرم تو يه خونه كوچيك هستند و پدرم با يه عرق گير و زير شلواري هست و زياد ميزون نيست ، مادرم گريه مي كرده و مي گفته من خونه مادرم نمي مونم خجالت مي كشم ، پدرم گفته هر چي مال داشتم ازم گرفتند ، بزار برم پيش يه شخصي ببينم چيكار مي تونم بكنم . مادرم خيلي حالش بد شده بعد از اين خواب ، تعبيرش چيه ؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. پدر شما در زمان حیاتشان اشتباهاتی داشته اند و بخشی از ثروتشان احتمالا کاملا حلال نبوده و یا چیز زیادی برای آخرتشان نفرستاده اند و زیاد کارهای صواب و درستی انجام نداده اند بنابراین الان احساس می کند که چیزی و توشه ای برای آخرت ندارد. لطفا برای پدرتان خیلی رد مظالم بدهید و زیاد برایشان قرآن بخوانید و صدقه بدهید تا احساس آرامش اخروی داشته باشند. تشکر از همراهیتون.
salam : سلام و خداقوت
خواب دیدم در حیاط خانه پدری دو گیاه که گویا از پدربزرگ مرحوم گرفته بودیم کاشته ایم و آنها در حال برگ دادن و جوان شدن هستند به صورتیکه ساقه هایشان که رونده بود مثل حالت آلاچیق مانند در حیاط پخش شده اند و از جاهای مختلف مثل بهار که درختان برگ میدهند در حال برگدهی هستند.
بعد گویا در یکی از اتاقهای خانه قدیمی پدربزرگ مرحوم مان بودیم و در آنجا دختر عمه ام که مادرشان فوت کرده اند با یک دسته گل رز قرمز زیبا خوشحال نشسته بودن و گویا میخواستن گل را به پدربزرگ بدهند. و پدربزرگم هم روی تخت نشسته بودن. ولی بعد مادرم انگار میخواستند دسته گل را به پدربزرگم بدهند مطمئن نیستم که دسته گل را دادند یا خیر. و بعد من یک دفتر که برگهایش سفید بود و فقط اول دفتر یک کلمه نوشته شده بود میخواستم به پدربزرگم بدهم ولی ایشون انگار که کلا ناراحت باشن و نخوان چیزی بگیرن سرشان رو برمیگرداندند و من سعی میکردم با خنده آن دفتر را به ایشان بدهم.
ممنون میشم تعبیر خواب را بفرمائید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح پدر بزرگتان شاد. او دعای خیری در حق شما کرده و به خاطر قلب پاکش دعای او در حق شما مستجاب خواهد شد و زندگی تان سبز و سرشار از صلح و برکت می شود و تحت حمایت خدای بزرگ زندگی خواهید کرد. دختر عمه تان از عشق ناامید شده و فکر می کند که عشقی وجود ندارد و اشتباه می کند و شما هم شروعی تازه خواهید داشت و تجربه های زیادی هست که باید کسب کنید و اول عمرتان است و پدر بزرگتان با نگرفتن این دفتر به شما فهمانده که باید زندگی کنی و امیدوار باشی و شروع تازه ات را تا آخر ادامه دهی. عمر شما به دنیاست. تشکر از همراهیتون.
sara : سلام ديشب خواب ديدم بابام فوت كردن تو بيمارستان تو تابوتن
خواهرم اونجا بود تا من ميرسم يادم نيس دقيق چى ميشه ك زنده ميشه تعبيرش چى ميشه
تشكر
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که پدرتان از مسئله ای ناراحت است و وارد یک دوره افسردگی می شود. او حس می کند که محدود شده و آزادی شخصی اش را گرفته اند. ممکن است یک موقعیت یا مساله ی مرده یا فاسد شده در زندگی ایشان باشد که نیاز دارد به آن برسد. زمان آن رسیده که به این موقعیت یا رابطه ای که باعث ناراحتی اش شده پایان دهد. او به دعا دست برداشته و مشکلش حل می شود و دوباره روحیه خودش را باز می یابد. شکر از همراهیتون.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که پدرتان از مسئله ای ناراحت است و وارد یک دوره افسردگی می شود. او حس می کند که محدود شده و آزادی شخصی اش را گرفته اند. ممکن است یک موقعیت یا مساله ی مرده یا فاسد شده در زندگی ایشان باشد که نیاز دارد به آن برسد. زمان آن رسیده که به این موقعیت یا رابطه ای که باعث ناراحتی اش شده پایان دهد. او به دعا دست برداشته و مشکلش حل می شود و دوباره روحیه خودش را باز می یابد. شکر از همراهیتون.
ستایش : با سلام. دایی من معمم و امام جماعت بودند و چند ماه پیش فوت کردند. من خواب دیدم تو خیابان داشتم می¬رفتم به (کلاس دروس حوزه) دیدم ایشان پشت فرمان اتوبوس شرکت واحد نشسته¬اند و رانندگی می¬کنند. من پیاده بودم و ایشان سوار اتوبوس کنار من آرام رانندگی می¬کردند در اتوبوس سمت راننده باز بود از من پرسیدند کجا می¬روی؟ یک عبا روی دست من بود (رنگ مشکی) با خود فکر می¬کردم اگر به ایشان بگویم که دارم به کلاس می¬روم (کلاس دروس حوزوی) خوشحال می¬شوند. به عبای روی دستم اشاره کردم و گفتم به کلاس می¬روم ایشان بسیار خوشحال شدند و اعلام رضایت کردند و رفتند و من کماکان مسیر را پیاده رفتم. (توضیح اینکه من در دانشگاه رشته ادبیات عرب خوانده¬ام و مسافری هم داخل اتوبوس ندیدم) در ادامه دیدم که با مادرم روی جایی مثل پشت بام نان می¬پختیم. ممنون از سعه صدر و حوصله حضرتعالی
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. او در زندگی اش هدایت کننده ی آدمها بوده در حالی که وظائف سنگینی را به دوش می کشیده و مزد کمی دریافت می کرده و الان هم روحش همین احساس را دارد که منتظر است تا عده ی زیادی را راهنمایی و هدایت کند اما اینبار به مسیری دیگر و در دنیایی دیگر. شما عمرتان به دنیاست و هم جهت و هم سو با ایدئولوژی دایی تان زندگی می کنید و آهسته و کم کم به سمت هدفتان می روید. عمر شما به دنیاست و مدت های طولانی زندگی خواهید کرد. شما در زندگی تان به مقام بالا و موفقیت خواهید رسید و غنی خواهید شد و در رفاه زندگی خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.