کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب مُرده

اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.

اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.

اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.

اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.

تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.

تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.

تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.

تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است. ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.

تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.

تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.

تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.

تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.

    دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
  1. مال،
  2. ظاهر شدن مشکل،
  3. فساد دین.

محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.

اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.

اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.

جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.

اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.

اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.

لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

4234 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

amir por

amir por : سلام خسته نباشین .چن وقت پیش خواب دیدم .البته قبل خوابم رفته بودم سر خاک این اقای که تعریف میکنم .بعد از مدتی اومد تو خوابم من ی چیزی انکار از ایشون میخواستم و ایشون بهم دقیقا گفت فلانی صبر کن بعد یه ط نوشتت رو کاغذ بزرگ که دل حال نوشتن ط رو کاغذ یهو عکس گل از این ور اون ور این ط نقاشی میشود خیلی قشنگ که خیلی زیبا بودن انگار داشتن یه جوری تزینش میکردن این ط که نوشته بود با نقاشی و خطوط زیبا بعد با این اقا راه افتادیم بریم جای تو راه به یکی برخورد که دور برش خیلی شلوغه بود همه این دور بریاش بهش میگفتن استاد ما خیلی حرفه ای منم با این اقای که میگم تنها بودیم و من بهش گفتم اینم استاد منه این استاد من از جای انگار طرف دعا نویس بود یا چیزی دقیقا یادم نیست که شاگرداش خیلی بهش فخر میفروختن این یارو از پلها پاین می اومد ویهو استاد من از همونجا پایین اومد و یهو تو هوا از زیر پاش پله تشکل میشود همینجوری که راه می اومد زیر پاش یهو پله ظاهر میشود که نیوفته بعد من به اون مردمی که پیش این استادشون بودن بهشون گفتم نگا استاد منو همشون خیلی تعحب کرده بودن که استاد من زیر پاش یهو پله ظاهر میشود بعد این استاد من االته تو خواب به اون یکی اقا گفت شباچی کار میکنی گفت من میخوابم بهش گفت استاد من که نه نخواب وقتتو هدر ندا بیا بهت یادم بدم چی کار کنم قران باز کرد گفت قران بخون این کار بکن از این حرفا .بعد دوتای رفتیم جای دقیقاچن نفر بودن نمیدونم مد نظرش من بود یا کسی دیگه نمدونم ازش چی میخواستم دقیقا ولی برگشت گفت فقط این کارو اول امام حسین بعد من می تونیم انجام بدیم ....و این که بعد این خواب دیدم که این خانمی که من خیلی دوسش دارم کنارشم و دست یه پسری رو گرفتم دارم دنبال خودم میکشونشم شدید و این خانم هم مانع میشه و پسرو گرفته بوده که نبرش که من نبرشم بهم میگه این پسر خوهرمه البته خواهر نداره تو واقعیت این خانم ولی من گوش نمیدم به حرفاش خیلی هم پسرو میکشم میارمش تو ماشین و با قیچی سر پسرو میتراشم با خودم میبرشم .خانم هراتی میدونم ت قانون سایت دوخواب نمیشه فرستاد ولی این اخرین خوابمو برای همین اگه امکانش هست هر جفتشو تعبیر کنین اگه وقت تکردین این دومی رو بگین بهم مهمتره .جریان این خانمه ممنون میشم ازتون

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۳۴:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. بله همانطور که فرمودید شما مجاز به ثبت 2 خواب نیستید مضافا به اینکه فقط یک حق خواب برای شما باقی مانده و بنده هم اگر بخواهم به تقاضای هر کسی که حق خوابش تمام می شود، گوش داده و یک خواب هم اضافه برایش تعبیر کنم، در حق من بی انصافیست!!. تعبیر خواب دوم شما این است که شما به کاری که مربوط به این خانم است دخالت می کنید و می خواهید با زور کنترل آن را بدست بگیرید. در واقع این خانم یک سری ویژگی ها را در خودش تایید و فعال کرده که شما با آن مخالفید و او می خواهد کار یا پروژه ای را بدست بگیرد که شما نمی خواهید او به آن کار اقدام کند. بنابر این هم به خیال خودتان می خواهید که به او کمک کنید تا کارش کمتر شود و خیالش راحت تر شود، و هم اینکه دارید او را از فکر انجام اینکار منصرف می کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۱۳:۰۶
bahareh

bahareh : خیلی ممنونم لطف کردین

پاسخ
لینک۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۴۶:۳۱
فاطمه

فاطمه : باعرض سلام وخسته نباشید خدمت خانم هراتی عزیزم،خواب دیدم یه جای بلندی اواسط کوه خونه ای دوطبقه دارم وانگار پدرشوهرمرحومم اونجارو به ماداده بود کنارش یه رودخانه ی کوچکی بودکه عرضش حدود یک متر بود وخیلی کم عمق بود وآب صاف وروشنی هم درجریان بود به طوری که ته آن دیده می شدوشوهرم هم پیشم بود من گفتم وای اینجا رودخونه هم داره بعد دیدم اطرافش خیلی سرسبز وپر ازدرخته وبه تنهایی رفتم ومشغول تماشای درختان شدم(خوب یادم نیست ولی انگار درخت نخل هم داشت)خیلی ممنونم به خاطر زحماتتون.

پاسخ
لینک۱۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۴۹:۵۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما با چالشهای بزرگی در زندگی تان مواجه هستید. به مقام و درجات بالایی در زندگی می رسید. ثروت و آرامش خاطر خواهید داشت. صداقت و صفا و عشق در زندگی تان به دعای خیر پدر شوهرتان جریان خواهد یافت ( روحش شاد). شما به پیروزی ،طول عمر آرمانهای بالا و موفقیت خواهید رسید. تشکر ازهمراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۵۸:۳۸
معصومه

معصومه : سلام من شب قدر شب۲۳ماه رمضون خواب مادربزرگم که ۳ماه پیش فوت کرده رو دیدم در خونه خودشون بودن و درپاسیو روی صندلی نشسته بودن وبقیه یعنی خاله ها ودای وبچه هاشونم بودن ومیخواستن عیدی بدن همه میخواستن بپرن ازشون عیدی بگیرن همه خیلی مشتاق بودن هول میزدن انگار یه چیز خیلی خوبی بخوان بدن منم خواستم برم بگم که به منم عیدی بدین که خودشون دستشون گرفتن بالا خیلی سفت ومحکم درحالیکه روی گشاده داشتن وخودشونم خوشحال بودن گفتن اول من یعنی اسم منو آوردن منظورشون این بود که اول به من عیدی میدن منم دیدم اول اسم منو آوردن خیلی خوشحال شدم ورفتم صورتشون بوس کردم وروی صورتشون خیس عرق بود وصورتشون بوی عرق صورت هم می داد توی پولایی که بم دادن پول خورد هم بود هزار تومنی و..ویادمه بعد ازاینکه به من پول دادن یکی از دخترخاله هامو میخواستن صداکنن و به اون عیدی بدن تعبیر خوابم چیه؟

پاسخ
لینک۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۴۲:۳۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. دعای خیر مادربزرگتان پشت سر همه ی شما هست و او برایتان ارزوی موفقیت و سلامتی کرده است. او الان به آرامش رسیده و استرس و نگرانی را پشت سر گذاشته و حساب و کتابش انجام شده است. شما به موفقیت خواهید رسید و زندگی خوبی خواهید داشت. ثروتمند می شوید و پولی که از مرده بگیرید، در واقع خبرهای خوش کوچک و بزرگی است که به شما می رسد و دعاهای او در حق شما مستجاب می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۹:۰۷
معصومه

معصومه : سلام ممنون ازتعبیرتون اینکه مادربزگم اول میخواست به من عیدی بده چه معنی میده؟صورتشون خیلی عرق داشت وخیلی بوی عرق صورتشون یادمه صورتشون خیلی عرق داشت میخوام بدونم این چه تعبیری داره ؟

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۰۴:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : دوست عزیز تمام سوالاتی که الان کردید را برایتان پاسخ داده ام. من به علت زیادبودن حجم تعابیر و کاربران فرصت ندارم یکی یکی بنویسم این= آن !! لطفا اعتماد کنید و مطمئن باشید که چیزی برایتان کم نگذاشته ام.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۵۴:۴۴
Maryam

Maryam : سلام خانم هراتی
دیروز ظهر خواب دیدم مامانم که سه ماهه فوت شدن انگار برگشته بودن خونه، من تو خواب فکر میکردم مامان قهر کرده بودن و رفته بودن برا همین خیلی خوشحال بودم که برگشتن با مامان رفتیم تو آشپزخونه خونه قدیم مامان بزرگ و تنها شدیم من مامان رو محکم بغل کردم و میبوسیدم و گفتم مامان دلم براتون خیلی خیلی تنگ شده بود تو رو خدا بمونین دیگه نرین، مامان خیلی خوشحال بودن و می‌خندیدن و فقط به من می‌گفتن خیلی ممنون. بعد دیدم دوتا خواهران اومدن مامان رو ببرن سمت دستشویی دو نفرشون از دو طرف مامان رو گرفتن ببرن، آخه مامان در عالم واقع از ۳ سال پیش پای راستشون مشکل داشت و با کمک و واکر راه میرفتن. بعد یهو دیدم پای چپ مامان هم حالت فلج داره و درست روی زمین نمیرسه، یهو مامان از سمت چپشون خوردن دو زانو به زمین و بعد به پشت افتادن و داشتن میمردن، من رفتم بالا سرشون و به شدت ترسیده بودم و سر خواهرم داد میزدم که چرا مواظب مامان نبودی مامان داره میمیره، اونم همش میگفتم دوست داشتم دلم خواست! از گریه و ترس از خواب پریدم....
ممنون میشم بابت تعبیرش.
سلامت و خوش باشید.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۰:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. مادرتان نگران شماست و احساس می کند که در زندگی او به خاطر مشکلی که بین شما و خواهرانتان پیدا شده یا می شود، عدم تعادل وجود دارد و او نگران است که روابط شما با هم خراب شود. لطفا برای شادی روح مادرتان با هم مهربان باشید و سعی کنید که مشکلاتتان را با آرامش حل کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۰۰:۵۴
مینا

مینا : سلام خانم هراتی.وقتتون بخیر.خواب می دیدم با همسرم رفتیم خونه زن دایی بابام.زن دایی بابام فوت شدن.اینو تو خواب می دونستم.خانم مهربون و دست و دلبازی بودن.خونه ایشون تو واقعیت زیاد خوب نبود ولی تو خواب خونشون خیلی قشنگ بود یه حیاط قشنگ با یه ایوان بزرگ که همه جاش از سنگ مرمر بود و همه جاش پر بود از گل های سبز و ایشون مشغول رسیدگی به اون گل ها بودن تا مارو دید خندون اومد طرفمون و یه بذر به من و همسرم داد و من به همسرم گفتم ایشون همچین خانمی هستن.خیلی گل هارو دوس دارن و این تو ذهنم بود که ایشون خانم دست و دلبازی بودن و به این خاطر بذر رو دادن دست ما.اینم بگم که منو همسرم اختلاف داریم وقصد جدایی داریم.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۵:۱۶:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. او در آخرت جایگاه خیلی خوبی دارد و در بهشت بسر می برد. دعای خیر او پشت سر شماست و اتفاقی می افتد که به نفع شماست. ممکن است این بذر محبت باشد و شما با هم آشتی کنید. اگر هم اختلافتان به حدی است که نمی خواهید اشتی کنید، آینده ی شما خوب خواهد بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۷:۰۸
 minoo

minoo : سلام مجدد. تعبیر شیر دادن به مرده رو نگفتین چی میشه؟ ممنونم در پناه امن خدا

پاسخ
لینک۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۵۲:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. دعای خیر برای او.

پاسخ
لینک۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۰۴:۴۶
 minoo

minoo : سلام خانم هراتی. امیدوارم حالتون خوب باشه.همسرم که تازگی فوت شدن. اهل نماز و دعا بودن اما برادرهاشون به مسئله اعتقاد نداشتن و گاهی ابراز میکردن که این کارها بی فایده س.وقتی هم بیمار شدن بار هم گفتن که این نماز و دعا ها شما رو نحات نداد که منو رو در مسایل دینی به شک انداختن. دیشب برادر شون خواب دیده که همسرم سبیل دارن (چون در واقعیت اصلا نداشتن )و همه دورش جمع هستن و داره به همه تأکید می کنه که شما که منو مسخره میکردین بخاطر نماز خوندم الان جام خوبه و راضیم.من شماها رو دیدم وقتی منو خاک میکردین چطور گریه میکردین انگار بچه تون مرده. و خواهرشون بهش یک لیوان شیر داده. این خواهرشون خیلی در طول بیماری کمک کردن.

پاسخ
لینک۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۸:۰۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. شما هیچوقت نباید به خاطر کسانی که به درجه ایمان نرسیده اند و درک کافی از دین ندارند ایمانتان را زیر سوال ببرید. همسر شما جنبه ای از خودش را پنهان می کند و می خواهد که شما شخصیت جدید و زندگی او را بشناسید. در قرآن کریم سوره ی زمر آیه 42 آمده : خداست آن که وقت مرگ ارواح خلق را می‌گیرد و آن کس را که هنوز مرگش فرا نرسیده نیز در حال خواب روحش را قبض می‌کند، سپس آن را که حکم به مرگش کرده جانش را نگاه می‌دارد و آن را که نکرده (به بدنش) می‌فرستد تا وقت معیّن (مرگ). در این کار نیز ادله‌ای (از قدرت الهی) برای متفکران پدیدار است. این یعنی وقتی که شما شب می خوابید روحتان مثل کسی که مرده است آزاد است و در عالم روح، شما قادر به مشاهده ی روح دیگران هستید و برای همین است که روح همسرتان را به صورت ادم کاملی می بینید چون خودتان هم با چشم روح او را مشاهده می کنید و نه با چشم بدنتان. کسی که می میرد فقط جسمش می میرد ولی روحش زنده است درست مثل قبل. همه چیز را می بیند و می شنود و حس می کند. البته که او درست گفته و وقتی که شما بدن او را خاک می کردید او همه چیز را دیده . الان هم جایش خوب است چون کافر نبوده و از شرایطی که دارد راضی است. شما وقتی که ناخنتان را می گیرید، نسبت به ناخنی که گرفته اید احساس دارید؟ یا خودتان را ناقص حساب می کنید چون ناخنتان کوتاه شده؟ برای روح هم نبود جسمش همان حکم ناخنی را دارد که گرفته شده. او بدون جسمش هم حیات دارد و زنده است. به حرف برادرهای او گوش ندهید. هیچ بشری تا ابد زنده نیست و قرار نیست که خداوند همه چیز را موجزه کند و همه را عمر ابدی ببخشد. رسول خدا هم عمر ابد نداشت که او بخواهد به خاطر دعایتان شوهر شما را عمر ابدی بدهد. زندگی این دنیا مثل رحم زن در زمان زایمان محل موقتی برای انسان است و حیات واقعی بعد از مرگ بدن شروع می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۸:۱۷
نسترن

نسترن : سلام خانم هراتی خوبین؟من خیلی از تعبیراتون راضیم ممنونم واقعا.راستش من سر موضوعی خیلی دودلم و ناراحت و نمیدونم کاری که قصد دارم انجام بشه انجام میشه با خیر و انجامش بدم یا نه...تقریبا بعد از اذان صبح خواب دیدم خال ام که تقریبا نه ماهه فوت شدن رو دارم میبوسم و بهش دلداری میدم چون صورتش انگار کمی چروکیده بود زیر چشاش،منم میگفتم هممون به این دنیا میاییم که رشد کنیم و میفهمم چه قدر برات سختی که شوهرت چند وقته فوت شدن..چون شوهر خالم سه سال زودتر از خالم فوت شدن در واقعیت،و اینکه خلاصه میگفتم صبور باشین....و البته خالمم باهام خوش رفتار بود و منو بوسید و ...دیگه یادم نیست در کل.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۴۵:۲۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. روحشان شاد. خاله شما نگران هستند و اینکه اینطور دیده ایدشان یا به این دلیل است که خودش در دنیا اشتباهی را انجام داده و حالا پشیمان است و یا اینکه خاله تان خواسته که شما به چشمان او توجه کنید چون می خواهد به شما بگوید، که تجربه اش به او می گوید، که شما دارید اشتباه می کنید و نگران شماست!! احتمالا کاری که می خواهید انجام دهید به ضرر شماست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۳۱:۵۰
zaahraa

zaahraa : سلام، خواب ديدم كه اينگار خونمون مهموني بود و بعد يهو مادربزرگم رو ديدم كه خيلي ساله فوت شده، ولي داشت ميرفت بيرون كه صداش زدم و ميدونستم مرده و با خودم ميگفتم من كه توي خواب هستم بزار صداش بزنم و ازش سوال بپرسم ولي هر چي صداش ميزدم جواب نميداد و پشتش به من بود و داشت ميرفت بيرون و وقتي رفت توي حياط دوباره بلند داد زدم باز جواب نداد تا اينكه يهو بهش گفتم عزيز حلالت نميكنم كه يهو وايساد و برگشت به من نگاه كرد و اينگار ميدونست كه من چي ميخاستم ازش بپرسم و به خاطر همين جوابم رو نميداد و پشتش به من بود(ميخاستم راجب اون كسي كه دوسش دارم بپرسم كه بهش ميرسم يا نه كه نپرسيدم ولي مادربزرگم ميدونست ميخام اين سوالو بپرسم) ولي مادربزگم تا برگشت به من نگاه كرد گفت ازت ناراحتم گفت تقصير خودته چرا كسي رو راه نميدي منظورش فكر كنم خواستگار بود و اينگار راجب اون كسي كه دوسش دارمم هم حرف زد ولي يادم نيست چي گفت. ممنون. در بيداري من به خاطر اون كسي كه دوسش دارم خاستگار راه نميدم و اونم نمياد جلو و فعلا قصد ازدواج نداره. و اينكه مادربزرگم گفت ازت ناراحتم چرا كسي رو راه نميدي تعبيرش چيه؟

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۴۴:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. اولا که اموات اجازه ندارند از غیب برای شما چیزی تعریف کنند. ولی اینکه گفته ازت ناراحتم که کسی را راه نمی دهی، حق با اوست و نظر واقعی اش را گفته. به خاطر اینکه اگر کسی واقعا کسی را دوست داشته باشد، به هر دری میزند که به او برسد. وقتی یک مرد به شما می گوید قصد ازدواج ندارم، یعنی قصد ازدواج با تو را ندارم!! حتی اگر امروز شرایط ازدواج را نداشته باشد، نباید بگوید قصد ازدواج ندارم بلکه باید دست و دلش بلرزی که برای شما خواستگار بیاید. نه اینکه بگوید قصد ازدواج ندارم. شما دارید اشتباه می کنید. وقتی که خواستگار را راه نمی دهید، آقایی که دوستش دارید فکر می کند که شما به دروغ می گویید که خواستگار دارید و راه نمی دهید که او بیاید شما را بگیرد! شما نباید آینده خودتان را خراب کنید. اجازه بدهید خواستگار بیاید و عکس العمل او را ببینید. خواهید دید که می گوید که خوب من موقعیت ازدواج را ندارم ... و شما هم متوجه می شوید که او نه برای شما تب می کند نه می میرد!! تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۷:۴۸
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.