تعبیر خواب نقاشی کردن
اگر کسی در خواب دید که صورت حیوانی را که حرام گوشت است نقاشی می کند، آدمی است که به خدا و پیامبرانش قسم دروغ می بندد. اگر کسی خانه اش را در خواب رنگ می کرد، به دنیا و زرق و برق آن دلبستگی دارد.
جابر مغربی می گوید: اگر دید صورت آدمی یا چیز دیگر می کشید، دلیل که بدمذهب است. در دیدنِ نقاش در خواب خیری نیست.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند که در سقف خانه و دیوار نقاشی میکرد دلیل که به دنیا مغرور گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: سوداگری و صورتگری در خواب، دلیل باطل است. اگر ببیند که دست خود را به خضاب نقاشی می کرد، دلیل که در کسب خود، حیله به کار خواهد برد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن نقاشیگری در خواب چهار وجه است:
- آرایش دنیا،
- کار باطل،
- فریب،
- دروغ. اگر کسی دید صورت جانور می کشید، برخدای تعالی دروغ خواهد گفت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Mehrsa : سلام صبحتون بخیر عزاداریهاتون قبول انشالله ' خواب دیدم یه ساختمانی خیلی بلند پایین کوچه مون هست به صورت مخروطی که عکس یه زن چادری روش کشیدن , سر زنه رو به بالا و پایین ساختمان چادرش بود قرار بود خواهرم بره رو ساختمانه نقاشی کنه , من دیدم هوا سرد و بارونیه بهش گفتم نمیخواد بری قبول نکرد منم یه بارونی سبز رنگ خودمو که تو واقعیت هم درارمش دادم گفتم بپوشه , رفت و بعد که اومد دیدم سرما اصلا اذیتش نکرده نقاشیه هم کلا عوض شده بود و نقاشی دختر بچه ای رو کشیده بود که چادرش از پایین دایره وار شروع میشد رو به بالا و از تمام دایره ها گل میریخت و هر چه رو به بالاتر میرفت پر رنگتر بود انگار سره دختره به خدا میرسید ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. همینطور برای شما. شما با شرایطی سخت و بغرنج یا با محدودیت هایی مواجه هستید و جریانی از ایده ها و احساسات در ذهن شما وجود دارد که برای موفقیت در این ایده ها شما نیاز به ثروت زیاد دارید. خواهر شما سعی می کند که خلاقیت به خرج دهد و روی ایده ی شما فکر کند و نظرش را بیان کند. شما ابتدا فکر می کنید که با وجود این وضع اقتصادی بد و رکود، اصلا فایده ای ندارد که بخواهید ایده تان را عملی کنید ولی بعد خوشبینانه و حمایتگرایانه به خواهرتان نگاه می کنید و او می تواند این جریان فکری شما را مثبت و موفق و با حداقل هزینه ها برایتان طراحی کند و به نوعی ذهنتان را عوض کند که بتوانید در تمام مراحل کارتان شاد و موفق باشید و امیدتان به خدای بزرگ باشد. تشکر از همراهیتون.
Maede : سلام خانم هراتی خسته نباشید من خواب دیدم که توی شبه جزیره ی کوچیکی هستم که اون بخشی از این جزیره که به خشکی متصل بود سربازان زیادی با اسلحه بودند تا کسی از ان خارج نشود من یه اسکله رو دیدم وبه سمتش رفتم ولی یکم می ترسیدم که نکنه سرباز ها ببینن کنار اسکله یه قایق بود قصد کردم که از اون استفاده کنم وبه دریا برم دریایی که دیدم اب تمیزی داشت ولی خیلی عمیق بود ولی نمی دونم چی شد که یه دفعه روی یه سینی خیلی بزرگی که اونجا بود افتادم وسینی روی سنگ ها لیز خورد و اب من رو با خودش برد یه تیکه راهی رفتم یه فک دریایی رو دیدم که تو اب بازی می کرد ولی یه کم ترسیدم از وضعیتی که دارم به اسکله که نگاه کردم دوتا دختر بچه داشتن با همین سینی ها کنار اب بازی می کردن واز دستاشون به عنوان پارو استفاده می کردند انگار منم یاد گرفتم وبا دستام خودم رو به سمت اسکله هدایت کردم وموج اب هم کمکم می کرد به اسکله که رسیدم خواهرم اونجا بود گفت خیلی کیف داد بهتا دیگه نمیری ولی من که یکم ترسیده بودم گفتم نه کنار ساحل قدم بزنیم بهتره بعد هم خانوادم رو دیدم که رفته بودن داخل اب وتوی خونه ای که انگار مال داییم بود منتظر بودن که به ترتیب برن حمام بعد بدون اینکه بیدار بشم یه دفعه یه صفحه نقاشی رودیدم ومثل یه خبر بود درمورد این که نقاش اون نقاشی(که فردی هست که بهش علاقه دارم ولی کدورتی داریم باهم)بابت این نقاشی مدال طلا گرفته بعد نقاشی رو که دیدم حالت ابروباد داشت ووقتی به اون نگاه می کردی لکه های ابروباد شبیه سر اسب سفیدی بود که به من نگاه می کرد دور این نقاشی حالت حاشیه گل های زیبایی بود وبالای سر اسب با خط خوشی نوشته شده بود( لاتقنطوا من انتقام الله)در حال که ایه قران لا تقنطوا من رحمه الله هست
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید از یک موقعیت احساسی فرار کنید و از استرس و نگرانی بیرون بیایید. دلائل مختلفی وجود دارد که شما را مقید می کند که با نظم و دیسیپلین خاصی زندگی کنید و فکرتان به آرامش نرسد ولی برای شما سوء تفاهم پیش آمده و در مورد کسی قضاوت عجولانه ای کرده اید که فکرتان به هم ریخته است و انرژی زیادی از شما گرفته شده است. شما یاد می گیرید که با احساستان کنار بیایید و کنترل افکارتان را حفظ کنید. سعی خواهید کرد که ذهنتان را خراب نکنید و منطقی باشید. خانواده ی شما هم می خواهند اشتباهات گذشته شان را بشویند برود و شروعی تازه داشته باشند می خواهند خیالشان راحت باشد. تجسم شما راجع به کسی که از او ناراحتید، تجسمی اشتباه است. او خلاقیت به خرج داده و به فکر خوشبخت کردن شماست. درست است که بین شما کدورت به وجود آمده ولی او شخصیتی مهربان دارد و می خواهد شما به همه ی آرزوهایتان در کنار او برسید. او از اینکه شما را ناراحت کند و به انتقام خداوند دچار شود می ترسد و آدم با ایمانیست. شما نباید راجع به او بد فکر کنید و او را آدم بدی حساب کنید. تشکر از همراهیتون.
Ommolbanin : سلام شهره هستم خواب دیدم در جایی مثل آموزشگاه هستیم و استادم رو هم می بینم( آشناست به نام فاتوش)با همین ظاهر و با خنده به من نگاهی کرد بعد چندتا نقاشی از سر اسب به طنابی هست همه شون سایه روشن سیاه هست ویکیش قرمز و نارنجی زرد همه خیلی خوشگل بودند با یالهای بلند ولی فقط نقاشی از سر اسب بودواون که رنگی بود خیلی توجه منو جلب کرد به بغل دستیم آشناست ولی الان یادم نمیاد کی بود گویا دختر کوچکم هست می گم ما همباید مثل اونارو بتونیم بکشیم و دخترم به من نگاه کرده و می گه :جدی می گی؟
ساعت ۷:۱۵ صبح از خواب بیدار میشم
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید سطح نیرومندی و قدرت و تحملتان را بالا ببرید و با استفاده از خلاقیت بیشتر در کارهایتان کنترل امور را در زندگی تان بدست بگیرید. سعی می کنید که مثبت اندیش و پر شور و شوق و برون گرا و اجتماعی باشید. تشکر از همراهیتون.
SheKOo : سلام روزتون بخیر همکارم که ازمن خاستگاری کرده خاب دیده درمحل کارمون چنتا نقاشی براش کشیدم که یکیش مثل نقاشی دوران بچگی هاش بوده وبا مداد شمعی براش کشیدم وتوجه اشو جلب کرده و منو بخاطر نقاشی تحسین میکرده. ممنونم از لطفتون براتون آرزوی سلامتی وموفقیت دارم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما با رفتارتان باعث می شوید که او یاد زمان کودکی اش بیافتد، زمانی که بی خیالتر و معصومتر بود. شما در زندگی تان خلاقیت به خرج می دهید و کارها را به روشی جدید که متعلق به خودتان است، انجام می دهید و صرفا کاری را نمی کنید که همه می کنند. رویاهای شما و افکار شما برای او آشناست و او را یاد خودش و رویاهایی که در گذشته داشت می اندازد. تشکر از همراهیتون.
2020 : سلام خانم هراتی خسته نباشید
من کلاسی میرم هنری، یکجور طراحی هست، به خودم گفتم بعد این دوره برای پیشرفت بیشتر میرم پیش یک استاد دیگه و ادامه میدم که دیشب خواب دیدم، تو کلاس همون استادی که قصد دارم بودم طرحی داد که همه باید میکشیدیم بعد من کشیدم و یک دفتر داشتم، استاد اومد و دفترم را برداشت و برگه میزد (یک سری طراحیهایی که بعضی ها رنگ داشت و بعضی صفحات از دفتر پر بود و بعضی هاش خالی) و گفت تو که کارت خوب هست لازم نبود بیایی و قبلا کلاس میرفتی و ... و گفت من به تو نمره 19 میدم، ولی کارم از نظر خودم اون چیزی که میخواستم هنوز نبود و دوست دارم خیلی پیشرفت کنم...
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. 19 بیانگر استقلال و غلبه بر کشمکش های شخصی است. شما خواهید فهمید که مجبورید پای حرف و عمل خودتان بایستید. این عدد بیانگر یک دندگی و تردید شما در پذیرش کمک از جانب دیگران است. اینکه دیده اید استاد جدید به شما 19 داده یعنی شما برای موفقیت در کارتان باید مستقل عمل کنید و به آنچه که آموخته اید رفتار کنید و دقت عمل داشته باشید. اگر کسی ایراد کارتان را گفت بهتان بَر نخورد. وگرنه هر قدر هم کلاس بروید برایتان سودی نخواهد داشت. تشکر از همراهیتون.
masi : سلام خانم هراتی عزیز خسته نیاشید .
سلام .خواب دیدم بعضی از دیوارهای خونتون رو رنگ صورتی کردید و بعضی از درها و دیوارها با زرورقی که بصورت گلهای بزرگ دراومده تزیین شده .
به نظر من جالب نبود ولی شما و بچه هات خیلی دوسش داشتین
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دختر خواهر شوهرتان خیال می کند که شما تظاهر به مهربانی می کنید و آرزوهای زیادی دارید و مهربانی هایی که می کنید بر مبنای این آرزوهاست. ( یعنی اگر آرزوهایتان برآورده نمی شد مهربان نبودید). او خیال می کند که شما متظاهر هستیدو این تظاهر شما به خوشبختی یا خوب بودن، برایشان جالب نیست ولی خودتان و بچه هایتان خوشبختید. دوست عزیز مهم نیست که دیگران چه فکری راجع به شما می کنند. به خاطر حرف دیگران هم خودتان را ناراحت نکنید. خداوند همه چیز را می بیند و اگر ذره ای ناحقی در حق کسی انجام شود، روز جزا خداوند خودش همه را محاسبه خواهد کرد و پاسخ همه ی بدیها و خوبیها را خواهد داد. پس شما خوبی کنید که بار و حسابتان روز جزا سبک تر باشد و عاقبت خوش تری داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
فاطمه : سلام خانم هراتی. خواب دیدم عشقم یهو در خونمون زد من خواب بودم یهو اومد تو اتاق به حالت دلخوری نگام کرد که چرا تا الان خوابی( ظهر بود انگار )و چرا خونتون عوض کردین اومدین خونه جدید به من نگفتی!!! من متعجب بودم که این از کجا پیداش شد یهو. لباس سیاه هم تنش بود. خواست بره رفتم جلوشو گرفتم که فعلا بمون حالا که اومدی نرو زود. بردمش تو اتاق رفتیم یه جایی شبیه کمد درو که باز کردیم رفتیم تو داخلش سالن بود (یا اتاق بزرگ) . توش پر از آثار هنری تابلوهای رنگ روغن بود. مثل لبخند ژکوند و.... چند تابلو دیگه پرنده ها..... دو سه نفر هنرمند هم اونجا نشسته بودن. من و عشقمم نشستیم. دیگه یادم نیست چکار کردیم عشقم رفت یا نه...
فریبا هراتی
: سلام. شما افکار جدیدی در سرتان دارید و روحیه ها و ایده های جدیدی پیدا کرده اید که با عشقتان در میان نگذاشته اید. او از این که شما افکارتان را با او به اشتراک نمی گذارید از شما ناراحت و دلگیر است. شما نمی خواهید که او را از دست بدهید. در شرایط حاضر شما می خواهید که رازها و خاطراتتان را با او گوشزد کنید. رابطه ی شما نیاز به توجه شما دارد و شما به این مسئله به صورتی عمیق توجه نمی کنید! شما فقط به گذشته و به امیدی واهی چسبیده اید و دلتان می خواهد که چیزی در زندگی تان باشد که شما را خوشحال کند یا به خاطر دستاوردها و تصمیماتی که تا به حالا گرفته اید و داشته اید شاد هستید اما از حالا به بعد چه؟؟ باید به فکر این باشید که او را در آینده تان هم حفظ کنید و برای این موضوع باید درست فکر کنید و تک بعدی فکر نکنید! تشکر از همراهیتون.
shirin : ببخشيد من خابي كه الان براتون فرستادم الان با دوستم حرف زدم و در بيمارستان بود همين دوستم كه گفتم براي من نقاشي كشيد و دختر خوبيه، و غير از خابي كه الان براي شما فرستادم دو شب قبل هم خاب همين دوستم را ديدم در واقع سه روزه كه خابش رو ميديدم و الان كه باهاش تماس گرفتم گفت تازه عمل كردم و خطر از بيخ گوشم رد شده و به من گفت چقدر تله پاتيت قويه و از سه روز پيش من اومدم بيمارستان، اينهارو گفتم كه شايد در تعبير خابم تاثير داشته باشه، خيلي عذر ميخام.
shirin : سلام، من با يك پسري در ارتباطم ولي ازدواج نكرديم، خواب ديدم كه اينگار مراسم ازدواجمون بود و ميخاستيم مهماني بگيريم و من به اون پسري كه در ارتباطم گفتم بريم پيش دوستم و برامون با خط خوبش اسم هر دومون رو بنويسه واسه روز مهموني( اين دوستم نقاشه ولي خطاط نيست) و من رفتم پيشش و اون به جاي اينكه اسم هر دوي ما رو خطاطي كنه نقاشي كرد و توي نقاشي يه چند تا مرد كه ريش داشتن بود و فكر كنم درخت و اين چيزا هم بود دقيق يادم نيست و وسط اين تابلوي نقاشي اسم من و اون پسر رو با خط زيبا نوشت و كنارش هم نوشته بود پيوندتان مبارك ولي نقاشي اي كه كشيده بود خيلي زيبا بود و در عرض ده دقيقه اين نقاشي رو كشيد كه من به دوستم گفتم واي چجوري در عرض ده دقيقه اينو كشيدي و اون لبخند ميزد، قسمت بعدي خابم اين بود كه با همين دوستم اينگار دو تايي خارج رفته بوديم و توي يك كشتي بزرگ و زيبا بوديم و دوستم گفت بيا منو بگير اينجاهارو نشونت بدم و من كمر يعني پشت دوستم بودم و كمرش رو گرفته بودم و دوستم مثل حالت پرواز دور تا دوره كشتي رو تند حركت ميكرد و به من نشون ميداد و من خيلي لذت ميبردم و همه جا خيلي قشنگ بود و هر دومون خيلي لذت ميبرديم.( در كل اين دوستم مجرده و منم مجردم و اين دوستم منو خيلي زياد دوست داره و هميشه به من محبت داره)
فریبا هراتی
: سلام. شما و این آقا نسبت به هم متعهد هستید و دوستتان تصویر ذهنی موفقی از شما در ذهنش دارد و معتقد است که شما با هم ازدواج خواهید کرد و برایتان ابراز خوشحالی می کند. او معتقد است که شما عزت و سربلندی خواهید یافت و می توانید به امیدها و آرزوهایتان برسید. شما به دستاورد بزرگی خواهید رسید و مشکلاتتان پایان می یابد. شما می خواهید که چشم انداز تازه ای در زندگی تان بیابید و احساسات مثبت به زندگی تان جریان پیدا کند. دوست شما نصایح ارزنده ای به شما خواهد کرد و شما هم از او حمایت و پشتیبانی می کنید. دوست شما شخصیتی احساساتی بلند پرواز و جاه طلب دارد. شما هر دو مثبت اندیش هستید. توضیحات بعدی شما در کامنت جداگانه تان ربطی به خوابی که ارسال کرده اید ندارد. تشکر از همراهیتون.
smamb : سلام سال نو مبارک. خواب دیدم مغازه نامزدم چند طبقه بالاتر بود درواقعیت همکفه.یه شاگرد خانم خوشگل و قد بلند آوردهم بودن. نامزدم بهم اشاره کرد از پله ها رفت پایین منم دنبالش رفتم یه چیزی بهم گفت یا چیزی بهم داد یادم نیست. بعد رفتیم بالا منم پشت سرش.بهش گفتم مشکوک رفتیم برگشتیم فهمیدن.خانمه که شاگردشون بود داشت تابلوی جدید سردر مغازرو درست میکرد تابلو رو گذاشت جلوی من گوشه تابلو عکس صورت پلنگ میکشید به صورت کاملا مبتدی واسه اینکه پرستیژ مغازه بره بالا.به من گفت تو بکش تو نقاشیت بهتره منم مدادو گرفتم گوشاشو کشیدم. بهش گفتم چرا صورت پلنگ و واقعی نمیکشید تو ذهنم بود که ببرم خونه پلنگ واقعی و قشنگی بکشم.بعد تو خونه پشت میز غذاخوری چندتا ساعت طلایی که بنداشون به هم وصل بود که مال زنداداشم بود قایم کرده بود ما نبینیم پیدا کردم .یکی از ساعتا شبیه ساعت من بود همه ساعتا ارزونو بی کیفیت بودن.به خواهرم گفتم ببین ساعت منو دیده رفته شبیه ساعت من خریده ناراحت شدم بعد زیر نور چراغ گرفتم ساعتارو ساعت من برق میزد.به خواهرم میگم ببین واسه من اصله خواهرمم تایید میکنه.ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. سال نوی شما هم مبارک. نامزد شما درک بالاتری نسبت به زندگی پیدا خواهد کرد و شرایط اقتصادی او پیشرفت خواهد کرد و به ثروت می رسد. شما و نامزدتان همفکر هم هستیدو شما در زندگی از او تبعیت می کنید. نفوذ و قدرت شما در زندگی نامزدتان تاثیر مثبت و قوی ای دارد. زن برادرتان می خواهد نشان دهد که دوستان خوب و واقعی دارد و اینکه خوشبخت است. اما شما احساس می کنید که از او خوشبخت تر هستید و موفقتر عمل خواهید کرد و بیشتر از اینکه برادرتان خانمش را دوست دارد، نامزدتان شما را دوست دارد. تشکر از همراهیتون.