تعبیر خواب نماز
اگر کسی در خواب ببیند که به جهتی غیر از قبله نماز می خواند، در امر دین دارای ایمانی ضعیف است و اگر نمی دانست باید به کدام طرف نماز بخواند، و قبله کدام سوی است، در کار دین حیران و سرگردان است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: نماز گذاشتن به خواب بر هفت وجه است:
- ایمنی،
- شادی،
- عز و جاه،
- مرتبت،
- رستگاری،
- یافتن مراد،
- نقصان.
-
دیدن رکوع و سجود در خواب بر پنج وجه است:
- مراد یافتن،
- جمعیت،
- نصرت،
- ظفر،
- امر حق تعالی به جای آوردن. اگر نمازگزار ببیند که نماز را تمام کرد، دلیل که دعای او مقبول است. اگر ببیند تمام نکرد به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند قومی را امامت کرد، دلیل که سروری کند. اگر ببیند که نماز قطع کرد یا نماز نگذارد یا بی وضو نماز کرد، دلیل که طالب چیزی است و نیابد. اگر در مدرسه یا مسجدی به امامت نماز کرد، دلیل که حاکم آن دیار مطیع او گردد. اگر ببیند که در نماز رکوع و سجود تمام کرد، دلیل که کار دنیایی او برآید.
جابر مغربی می گوید: اگر دید به خواب که نماز فریضه پیشین می گذارد، دلیل که به حق تعالی نزدیک گردد. اگر ببیند نماز پیشین می گذاشت، دلیل شادی است. اگر نماز خفتن بود، دلیل که حاجتش روا گردد. اگر ببیند که نماز صبح می کرد، دلیل که به سفر رود. اگر ببیند که نماز در باغ کرد، دلیل که توبه کند.
اگر ببیند که درکعبه نماز گذارد، دلیل که از خلیفه مرداش حاصل گردد. اگر در خواب ببیند که به تشهد نشسته بود، دلیل که از غم برهد. اگر ببیند که سلام اول به دست چپ داد، دلیل که کارش شوریده گردد. اگر ببیند که نماز نشسته می کرد، دلیل که دشمن بر وی ظفر یابد و گناهکار را مدد کند و از وی نپذیرد.
اگر ببیند که درتاریکی نماز کرد، دلیل که از غم ها فرج یابد. اگر ببیند که به پهلو خفته نماز می کرد، دلیل که بیمار گردد. اگر ببیند که نماز جمعه کرد، دلیل که به سفر رود و مال حاصل کند. اگر ببیند که در بیت المقدس نماز کرد، دلیل که میراث یابد و روزی بر وی فراخ گردد.
حضرت دانیال می گوید: دیدن نماز کردن سه نوع است. اول: فریضه. دوم: سنت. سوم: تطوع. اگر ببیند که نماز فریضه می گذارد، دلیل که حق تعالی وی را حج روزی کند. اگر بییند نماز سنت می کند، دلیل که بر مردم شفقت کند. اگر ببیند نماز تطوع بگذاشت، دلیل که راستگو است. اگر به خواب دید در ستور نماز کرد، دلیل که حق تعالی در کسب او برکت کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Fatemeh : سلام صبحتون بخیر. خواب دیدم تو حیاط خونمون تعداد زیادی غاز هست. وقتی من در حیاطو باز کردم اونا میخواستن بیرون ک جلوشونو گرفتم و درو بستم اما احساس کردم در صدا میده رفتم دوباره بازش کردم دیدم چندتا غاز پشت دره راهشون دادم بیان داخل. بیرونو ک نگاه کردم دیدم چند نفری وایسادن بزرگسال نبودن گفتم چیکار دارین گفتن منتظر اعلام نتایجیم. نمیدونی چی شده؟ گفتم ن صبرکنید خودتون برید داخل ببینید بعد یکیشون ازم پرسید نمیدونی من نخبه چطور میتونم با مدرک نخبه بودنم وام مسکن بگیرم گفتم درجریان نیستم از اونایی ک گرفتن بپرس!یهو دیدم تو یه اتاقی هستیم بابامم بود با دو سه تا مرد غریبه دیگه همه منتظر شروع همایش بودیم تا نتایجو اعلام کنن. دیدیم موقع اذانه ظهره. همزمان هم همایش شروعش دیگه نزدیک بود.همه رفتن برا شروع همایش اما من وایسادم ک نمازمو بخونم بابامم موند با یکی از آقایون.سجاده و مهرم همرام بود سجاده رو ک باز کردم دیدم خیلیی بلنده کل عرض اتاقو گرفته بود گفتم زشته برم جلو این آقایون نماز بخونم سجاده مو جمع کردم تا فقط جلو پام باشه. مثل اینکه همزمان باباز کردنش، مهمرم شکسته بود.اما یه تیکه بزرگش مونده بود برام. شروع ب نماز کردم بعد نماز ظهر اون آقا و بابامم رفتن اما من موندم ک نماز عصرو بخونم متوجه بودم یکی دو نفر منتظرمم ک با اونا برم.نمازو تموم کردم و با اونا رفتم...ببخشید ک طولانی شد.
فریبا هراتی
: سلام. شما به زندگی خانگی و همدمی مادام العمر رسیده و در زندگی عشق و پایه ای محکم خواهید داشت. شما به طاعت و عبادت خیلی راغب هستید و ایمانتان خیلی زیاد است.گشایش کار خواهید یافت و مشکلات مالی شما حل خواهد شد یا به کسی کمک خواهید کرد که مشکلات مالی اش حل شود و چون با پدر شما صحبت می کردند احتمالا پدرتان این کار را خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : ممنونم
Mehrsa : سلام خسته نباشید من دیشب خواب دیدم رفتم خونه دوستم و میخوام نماز بخونم ولی رختخواب هاشون تو خونه بود و من یه کم جا برای نماز خوندن کم داشتم و یه کم اذیت شدم , بعد دیدم همسر دوستم رو به شرق داره نماز میخونه خیلی تعجب کردم , دوستم خیلی اصرار داشت من شب خونشون بمونم ولی نموندم ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دوستتان بیشتر ب دنبال راحتی و مال و ثروت دنیا هستند و شوهرشان هم اعتقاد مذهبی قلبی ندارند حتی اگر ظاهرا با ایمان باشند... و شما حاضر نیستید به این گونه افراد قلبا اعتماد یا تکیه کنید. تشکر از همراهیتون.
مهربان : سلام. دوستم اهل سنت هست. در واقعیت نماز مغرب و عشا رو کامل و جداگانه میخونن. تو خواب هم دیده نماز مغرب رو از اول تا آخر کامل خونده. انگار تو عالم واقعیته. لطف کنید تعبیرش رو بگید.
فریبا هراتی
: سلام. نماز خواندن در خواب به رستگاری، شادی ، عزت، ایمنی و حاجت روایی تعبیر می شود. تشکر از همراهیتون.
negar : باتشکرفراوان
negar : باتشکر فراوان.شرمنده قسمت اخر تعبیرتان که فرمودید ۲حالت را متوجه نشدم.کدام ۲حالت؟چون قبلش فرمودید خبر خوب است با تعجیل در امور؟بازم شرمنده و سپاسگزار از تعابیر بی نظیرتون
فریبا هراتی
: خواهش میکنم. شما فرمودید چند سالیه میگه میخوام برم. منظور من از بین دو حالت (ماندن و رفتن). خبر خوب هم به این دلیل پشیمان شدن او عرض کردم. پشیمانی کسی در خواب به خبری خوش از جانب او تعبیر می شود. اما اینکه این خبر برای او خوش است یا برای شما در خوابتان مشخص نیست. تشکر از همراهیتون.
negar : باعرض سلام و ادب خدمت خانم هراتی .شرمنده خانم هراتی چون نمی دونستم خوابم تو چه قسمتی جای میگیره الزاما اینجا نوشتم.صبح ساعت ۵ونیم خواب دیدم خواهر کسی که دوستش دارم(فامیل هستندو باطنا باماخوب نیستند نه ظاهرا)بادختر کوچکترش امدند خانه ما برای یک مدت کوتاه دخترش را منزل ما گذاشت برای انجام کاری و برگشت که بره منزل پدرش(فعلا اونجا داره زندگی می کنه)بامامانم حرف زد تو یه اتاق دیگه.بعد رفت . مامانم که خندان و شاد بود گفت :گفتم به برادرت بگو نمی خواد حالی از ما بپرسه .خجالت کشیدم و همش فکر می کردم مامان چطور گفته. بعد از یک مدت کوتاه دیدم تلفن زنگ زد و مامان داره با همون اقا صحبت می کنه خیلی صمیمی و شاد .می خواستم نشنوم حرفاشونو فکر می کردم یه چیزی نگه مامان ناراحت شه.بعد از تلفنش مامانم شاد و سرحال اومد و گفت:میگه همه جوره از قصد رفتنم پشیمونم و می خوام ببینمتون.(چند سالیه میگه می خوام برم)ممنون میشم تعبیر بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. خواهش می کنم. آنها راجع به شما حرف می زنند و مادرتان از اینکه او حال شما را نمی پرسد ناراحت است. این آقا در حال حاضر از شرایطی که دارد واقعا ناراحت است و نسبت به تصمیماتی که برای زندگی خود گرفته احساسات سردی و ناامیدی نشان می دهد. این کار با خبری خوش و عجله در امور همراه خواهد بود. اما به کدام سمت ؟ هر دو حالت ممکن است ولی سریعا با خبر می شوید. تشکر از همراهیتون.
پرهام : سلام.خسته نباشید.بعد از نماز صبح حدود یک ربع خوابم برد.خواب دیدم درحیاط خونمون ایستادم تا نماز صبحمو بخونم.الله اکبر رو که گفتم یه کشش عجیب وکمی ترسناک بدنم رو متمایل کرد به سمت راست وبیهوش روی زمین افتادم.بعداز بیهوشی یه فضای سفید وکمی درخشان رو میدیدم ومیدونستم دارم انگار از تونلی عبور میکنم تا به جایی وارد بشم دراین مسیر در حد ۱ثانیه یه منظره ای مبهم از یه باغ از گوشه چشمم رد شد.میترسیدم ونا خودآگاه گفتم یا فاطمه الزهرا؛بعد انگار افتادم تویه فضای دیگه ،چشمهامو که باز کردم در اون فضا فقط یه عالمه ذرات طلایی رنگ دیدم ودیگه هیچی ومن تو اون فضا رها بود وپام روی جایی نبود که یه دفعه از خواب پریدم ودیدم تمام وجودم داره میلرزه.باتشکر.
فریبا هراتی
: سلام. سلامت باشید. شما یک تجربه از مشاهده عالم بعد ار مرگ را داشته اید و به شما نشان داده شده که مرگ چگونه به یک باره می رسد و چه چیزی آن طرف وجود دارد. این به این معنی نیست که شما قرار است بمیرید بلکه برای این که ایمانتان نسبت به وجود دنیای بعد از مرگ زیاد تر شود و بدانید که کسی که می میرد، روحش مانند زمانی که زنده است، می تواند ببیند و بشنود و حس کند، این خواب را دیده اید. تشکر از همراهیتون.
shadi : سلام و عرض ادب من چند وقت پیش خواب دیدم تو مجلس عروسی هستم که خانواده خواستگار جدیدم هم اونجا هستن و تمایل دارن منو که از طرف واسطه معرف شدم واسشون ببینن بعد از اینکه خواهر خواستگارم منو شناخت و متوجه شد من کی هستم بعد از صحبت با من به خونه برگشتم و میخواستم واسه نماز مغرب و عشا اماده شم ( داشتم اماده میشدم وضو بگیرم ) که خواهرم زنگ زد و گفت که خواستگارت میخواد باهات حرف بزنه و ما تو ماشین منتظرتیم بهش گفتم میخواسم نماز بخونم که در همون عین با صدای اذان از خواب بیدار شدم و دیدم که وقت نماز صبحه و نمازمو خوندم
( البته نمیدونم بازتاب رویدادهای که واسم اتفاق افتاده س چون واقعا قراره یه چنین خواستگاری که فامیل شوهر خواهرم هستن بیان یا اینکه واقعا یه خواب بوده و تعبیر داره
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. تعبیرش دقیقا همین است که آنها می خواهند با شما حرف بزنند و به خواستگاری می آیند. تشکر از همراهیتون.
shadi : ممنونم
Seyavash : سلام وعرض ادب.
درخوابم درنماز خانه همکارم را با چند نقر دیگر در جهت مخالف قبله در حال نماز خواندن دیدم وگفتم قبله سمت دیگری است که جهت را تغییر دادند . رئیسم را دیدم وگفتم شما اگر برای نماز خواندن می آمدید ما هم تشویق می شدیم و با ناراحتی گفت به شما موضوع ربطی ندارد .اتوبوسی را دیدم که جمعی از همکاران را برای تماشای فیلم به سینما برده بود و من را نبرده بودند. بالشی سیاه رنگ را که جا مانده بود به راننده اتوبوس دادم وگفتم مال شما ست جا مانده بود.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. همکاران شما ایمانشان ضعیف است و سرگردان هستند و طرفدار حزب باد!! هر جا صلاح باشد، کاری را می کنند که از آنان می خواهند و اعتقادی به کرده های خود ندارند. رئیس شما هم همینطور است و شما دوست داشتید که به او هم می گفتید که کارش اشتباه است ولی خوب او روی اشتباهاتش تاکید می کند. همکاران شما از کرده های خودشان خجل هستند و وانمود می کنند که این آنها نیستند که این کارها را انجام داده اند در واقع خودشان را به کوچه علی چپ زده و ادای انسان های مسخ شده خنگ را در می آورند چون به زشتی کارشان واقفند و نمی خواهند با خود واقعی شان روبرو شوند. حس می کنند که این وظیفه آنان نیست که به زشتی کارشان فکر کنند و باید فقط کارشان را انجام دهند. اما شما اینطور نیستید. کسی که رهبری همکاران شما را به عهده دارد ذهن کثیف، کینه توز و گناهکاری دارد. او در آرامش و آسایش و راحتی زندگی می کند و به آن افتخار کرده روی افکار مقتدرانه خود لم می دهد!
یاس : سلام خواب دیدم مشهد بودم نماز جماعت شده بودایستاده بودم وسط جمعیت ولی یه عده به یه سمتی نماز میخوندن و ی عده هم برعکسشون و من نمیدونستم باید پشت سر کدوم بایستم بعدرفتم تو قصابی که جگر بخرم بجاش مشک خوش بو گرفتم.
فریبا هراتی
: سلام. شما دلتان خوب و با ایمان هستید و ثواب زیارت امام رضا برای شما نوشته شده است. ولی باید بدانید که کسانی که به زیارت او می آیند و کسانی که خودشان را مریدان ایشان می دانند همه آدمهای خوب و با ایمانی نیستند و عده ای فقط به ظاهر از خدا و ائمه اطاعت و ابراز علاقه می کنند و به خاطر مسائل مالی و ثروت اندوزی است در حالی که در قلبشان هیچ ایمانی ندارند و به خدا پشت کرده اند. شما به جای اینکه سردرگم باشید و ناراحت شوید، عشق خدا را دارید و باید دلتان به عشق او خوش باشد و بس و از شما تعریف کرده و خوبی تان را خواهند گفت. تشکر از همراهیتون.