تعبیر خواب کفش
دیدن کفش در خواب به بخت و بالین و همسر تعبیر شده و یا به اینکه بیننده خواب، به راهی تازه و مفید قدم می گذارد که سود خواهد برد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن کفش درخواب بر هفت وجه است:
- زن،
- خادم،
- کنیزک،
- قوت،
- معیشت،
- مال،
- سفر. دیدن کفاش درخواب، دلیل بر مردی است که میراث قسمت کند.
منوچهر مطیعی تهرانی می گوید: کفش در خواب ما زن است و همسر. برای زنان دیدن کفش در خواب زندگی زناشوئی است که شوهر اصل کلی آن است. اگر زن دارید و در خواب کفش ببینید خواب شما به همسرتان بر می گردد و نوئی و کهنگی و رنج و راحت آن اشاره ای است به روابط بیننده خواب و همسرش. ولی اگر بیننده خواب ازدواج نکرده باشد و در خواب ببینید کفشی جدید و نو پوشیده ازدواج می کند. اگر مردی در خواب ببیند کفش هایش لنگه به لنگه پوشیده از همسرش جدا می شود و چنانچه مرد مجردی این خواب را ببیند زنی کج خو و بد خلق نصیب او می شود ( تعبیر خواب کفش لنگه به لنگه پوشیدن).
اگر مردی در خواب ببیند کفش تنگ است و پایش را می زند با همسرش اختلاف پیدا می کند. اگر ببیند کفش برای پایش کوچک شده همسرش از او تقاضائی می کند که قادر به بر آوردن آن نیست. اگر مردی در خواب ببیند کفشش سوراخ شده زنش به او خیانت می کند و اگر ببیند کفشش آن قدرکهنه و پاره و فرسوده شده است که نمی تواند بپوشد همسرش بیمار می شود. این تعابیر برای زنان نیز هست با این تفاوت که کفش زن به زندگی خانوادگی او نیز اشاره می کند و تنها شوهرش مطرح نیست.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن کفش درخواب، دلیل زن است. اگر ببیند کفش نو در پای کرد، دلیل که زنی بخواهد. اگر درخواب کفش خود را سیه ببیند، دلیل که زن او توانگر خواهد بود. اگر کفش را سبز ببیند، دلیل که آن زن مستوره و با حجاب است. اگر کفش را سرخ ببیند، دلیل که آن زن معاشر است. اگر زرد ببیند، دلیل که آن زن بیمارگونه است.
حضرت یوسف (ع) می فرماید : دیدن کفش نشانه سفری است که در آن با همسر آینده تان آشنا خواهید شد.
تعبیر خواب کفش نو یا جدید
تعبیر کفش نو ازدواج است.(مخصوصا اگر خرید کفش قرمز یا سفید یا مشکی باشد). خریدن كفشهای نو در خواب، نشانه آن است كه تغییراتی سودمند در زندگی شما رخ خواهد داد. اگر خواب ببینید كفشهای نو، پای شما را می زنند، نشانه آن است كه دوستان هم كار و خوشگذران، شما را مورد تمسخر و ریشخند قرار خواهند داد.
تعبیر خواب هدیه گرفتن کفش
هدیه دادن یا هدیه گرفتن کفش نیز در از نظر اول ازدواج است اما معمولا برای نزدیکان مانند برادر و خواهر.
تعبیر خواب رنگ کفش
رنگ سفید در کفش به سفید بختی و شادمانی تعبیر شده است. اگر کفش سیاه باشد، نشانه عزت است. اگر خواب ببینید به كفشهایتان واكس سیاه زده اید، علامت آن است كه امور زندگی به خوبی پیش خواهد رفت و واقعه مهمی باعث رضایت خاطر شما خواهد شد. و کفش قهوه ای، نشانه آراستگی دینی است. کفش سرخ برای زنان، شادمانی و سرزندگی است. دیدن کفش طلایی در خواب نشانه محبت و همدلی خانواده هست و دیدن کفش طلا در خواب نشانه زندگی عالی با همسر ایده آل با رفاه کامل.
تعبیر خواب پاشنه کفش
اگر خانمی در خواب ببیند پاشنه کفشش کند شده شوهرش بیکار می شود و اگر زنی ببیند که کفش مردانه پوشیده صاحب پسر می شود.
ابن خلیل می گوید: دیدن کفش پاشنه بلند در خواب نشانه همسری هست که شما را به اوج موفقیت می رساند.
تعبیر خواب انواع کفش
کفش عروسی : اگر ازدواج نکرده باشید نشان از ازدواج برای شماست اگر ازدواج کرده باشید سفر یا کار یا موقعیتی مناسب برای شما پیش می آید.
تعبیر خواب گالش: گالش هم تعبیر کفش را دارد، یعنی این نیز همسر است با این تفاوت که گالش زنی است با قابلیت انعطاف زیاد و در عین حال آسیب پذیر و کم مقاومت.
کفش پاشنه بلند: همسری که شما را به اوج موفقیت می رساند.
کفش دخترانه یا بچگانه: یعنی اینکه بچه دار می شوید.
کفش چرمی: داشتن کفش چرمی نشانه این است که بیننده خواب در راهی که در پیش دارد، ثابت قدم است و اگر کفش چرمی او نو و براق باشد، نشانه ازدیاد ثروت و اگر کهنه و فرسوده باشد، نشانه ضرر و زیان است.
دیدن کفش کتانی ، کفش اسپورت ورزشی ، کفش اسکیت ، صندل و کفش تابستانی و شیشه ای و چوبی بیشتر نشانه سفر و یا شادی برای شماست.
تعبیر خواب کفش پاره
اگر خواب ببینید كفشی كثیف و پاره دارید، نشانه آن است كه با رفتار ناآگاهانه و انتقادات نادرست خود از دیگران، دشمنانی برای خود خواهید ساخت. کفش های کهنه و پاره در خواب، نشانه فقر و تنگدستی است. اگر ببیند کفشش سوراخ شده، همسرش به او خیانت می کند و اگر ببیند کفشش آن قدر فرسوده است که نمی تواند بپوشد، همسرش بیمار می شود.
تعبیر خواب کفش تنگ
اگر کسی در خواب ببیند کفش پایش را می زند با همسرش اختلاف پیدا می کند. اگر ببیند کفش برای پایش کوچک شده، همسرش از او تقاضائی می کند که قادر به بر آوردن آن نیست.
تعبیر خواب دزدیده شدن کفش
حضور یک شخص که در زندگی زناشویی شما اختلال ایجاد می کند.
تعبیر خواب گم شدن یا گم کردن کفش (گمشده)
نشان از طلاق و جدایی می باشد. اگر بیننده خواب ببیند که کفش کسی دیگر را به پا کرده یعنی در رابطه ای هست که این رابطه از بنیاد اشتباه هست و باید مسیر زندگی خود را تغییر دهد.
تعبیر خواب لنگه کفش یا کفش لنگه به لنگه یا تا به تا
اگر کسی در خواب ببیند کفش های لنگه به لنگه پوشیده، از همسرش جدا می شود و ازدواج مجدد برای خود یا نزدیکان. چنانچه شخص مجردی این خواب را ببیند، همسری کج خو و بدخلق نصیب او می شود.
تعبیر خواب جا گذاشتن کفش
نشان از غافل بودن شما از همسراتان است. ( به همسرتان بی توجهی می کنید و این امر لطمه های بزرگی بعدها به خانواده تان وارد می کند – باید با همسرتان مهربان باشید و توجه بیشتری به او داشته باشید).
تعبیر خواب کفاش (پینه دوز)
اگر در خواب دیدید که خودتان پینه دوزی می کنید، خرابی های کارتان را جبران می کنید. اگر دیدید که دیگری پینه دوزی می کند و کفشی که در دست دارد متعلق به شماست، کسی به شما یاری خواهد رسانید و کمکی به شما می شود که نگرانی هایتان را رفع می کند. دیدن کفاش درخواب، دلیل بر مردی است که میراث قسمت کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ahmad : سلام وقتتون بخیر من چند وقت پیش خواب دیدم یک کفش مشکی با دوتا کفش دیگه از کسی گرفتم ولی دو تا کفش دیگه لنگه نداشت و یک لنگه بود هرکدومش من کفش مشکی جفترو گرفتم بین کفشها خواستم ببینم تعبیرخوابم چیه وظاهر کفشم خوب بود چیه ممنون ازشما
فریبا هراتی
: سلام. وقت شمام خوش. زندگی شما دستخوش تغییراتی خواهد شد و اتفاق خوبی در زندگی شما جریان خواهد داشت که به آن افتخار می کنید. شما در زندگی در رابطه با کار و یا ازدواج موفق خواهید بود. جاپایتان سفت است و به درستی کاری که می کنید اعتقاد دارید. از اینکه همسری بد اخلاق نصیبتان شود و یا کاری به دست بیاورید که پر دردسر باشد اجتناب می کنید. کار یا همسر شما مایه غرور و خوشحالی شما خواهند بود. حاضر نخواهید شد با به زندگی کسی یا کار کسی دست درازی کنید و در زندگی با عزت خواهید ریست. تشکر از همراهیتون.
ahmad : سلام وقتتون بخیر
من خیلی زیاد خواب میبینم وخوب تعبیر خیلی هاشو نمیدونم امروز با سایت شما اشنا شدم وخیلی هم خوشحالم خواستم بگم من چند وقت پیش خواب دیدم یک کفش مشکی با دوتا کفش دیگه از کسی گرفتم ولی دو تا کفش دیگه لنگه نداشت و یک لنگه بود هرکدومش من کفش مشکی جفترو گرفتم بین کفشها خواستم ببینم تعبیرخوابم وظاهر کفشم خوب بود چیه ممنون.
فریبا هراتی
:
سلام دوست عزیز. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
Shahrokh : با سلام
من چند شب پیش خواب دیدم ولی دقیق نمودنم کجا بودم یه جای نااشنا بود مثل اینکه رفته باشیم پیک نیک ولی زمانی که خولستم کفشهامو بپوشم متوجه شدم کفشهامو عوضی پوشیدن چون من با پسر خواهرم کفشهامون یکی بود بعدش به خانمم گفتم دیدی کفشهامو اشتباهی فرهاد برده بعدشکفشهای خودشو روبرام گذاشته اخه خانمم هم پیشم بود ولی دقیق نمیدونم کجا بودیم ولی کفشهای من نو بودن ولی کفشهایی که برام گذاشته بودن دقیقا شبیه کفشهای خودم بودن ولی کهنه بودن ولی پاره نبودن ولی احساس کردم یکم نخ نما بودن ولی خیلی هم زوار در رفته نبودن و قابل پوشیدن بودن
فریبا هراتی
: سلام. پسر خواهر شما روش شما را در زندگی برای موفقیت پیش خواهد گرفت و مشکلاتش را به دوش شما می اندازد. یا شما نقش متغیری خواهید داشت و اشتباهات او را تکرار می کنید! به هر حال او به نوعی موفقیت شما را متعلق به خودش می کند و از شما استفاده می کند یا به او کمک خواهید کرد که خودش را در زندگی بالا ببرد.
eli : سلام,وقتتون بخیر...خواب دیدم روی قله کوه با یک عده هستم که گویا سخنرانی بود و همه کفشاشون رو دراورده بودن و داشتیم راه میرفتیم که بیایم پایین که من دیدم من فقط پا برهنه ام و سریع رفتم توی اتاقی که کفشامو دراورده بودم و سریع کفش هامو که ورزشی و رنگی و نو بود پوشیدم,و کنار کفشهام یک لنگه کفش از کس دیگه هم جا مونده بود....بعدش خواب دیدم توی خونه ی دانشجویی قبلی خودم بودم که صاحبخونم با چندتا بادکنک سفید دستش باهام صحبت میکرد
فریبا هراتی
: سلام. شما به اوج موفقیت رسیده اید ولی این نباید باعث شود که بی خیال باشید و خودتان را به دست تصمیم دیگران رها کنید. شما کنترل زندگی تان را بدست خواهید گرفت و اعتماد به نفستان زیاد خواهد شد. جاپایتان سفت و محکم خواهد بود و با امید و انرژی مثبت و شادی به زندگی تان ادامه خواهید داد. هرگز در موقعیت های خیلی مناسب، خودتان را خیلی ریلکس نکنید و همیشه آماده باشید!! شما آرمانها و جاه طلبی های جدید خواهید داشت و با امید مجدد و خوشبینی زندگی را ادامه خواهید داد. تشکر از همراهیتون
eli : ممنون عزیزم ,مرسی
فاطمه : سلام خواب دیدم کفش نو اسپرت مشکی پامه اما ناراضی بودم دلم یه کفش چرم میخواست.
فریبا هراتی
: سلام. شما یک زندگی سالم و ساده دارید اما یک زندگی مجلل و ثروتمند را آرزو می کنید.
فاطمه : سلام وقت به خیر
دخترخاله ام خواب دیده باهم رفتید بازار
توی یه پاساژ که من کفش پاشنه صاف قهوه ای خریدم
ولی خودش میخوادبره طبقه بالا و کفش پاشنه بلند بخره
متشکز
فریبا هراتی
: سلام. شما بختی درستکار و با آراستگی دینی خواهید یافت ولی دختر خاله تان دنبال کسی می گردد که او را از هر جهت تامین مالی کند و برایش ثروت مهم تر است. تشکر از همراهیتون.
farzad : سلام من چند شب شب پیش خواب دیدم که کفش آبی رنگ کتونی که الان سر کار
می پوشم کنار کفش سرمه ای رنگ ای که قبلا سر کار می پوشیدم وپاره شده بود کنار هم اند من هم پیش خودم میگم که ای کاش از اول این کفش که الان می گوشم سر کار میپوشیدم کفش قبلی حیف بود
فریبا هراتی
: سلام. سرمه ای بیانگر نبودن فردیت و منیت است. آبی یعنی زمان بیشتری برای خودتان می گذارید و بیشتر از کارفرار می کنید و خوش بین تر هستید. الان بیشتر از قبل به خودتان اهمیت می دهید قبلا خیلی متواضع بودید و از خودتان بیشتر مایه می گذاشتید و شاید از شما بابت همین موضوع سو استفاده می شده است.
nazanin : سلام..خواب دیدم در کلاسی حضور دارم که شاگردها و استاد خانم بودند..در خواب من همین جوری سر این کلاس نشسته بودم و کلاس خودم نبود اما خودم هم کلاس دیگه ای داشتم....موقع رفتن دیدم کفشم نیست و هر چه گشتم پیدا نکردم و فکر میکردم یکی از خانمها یا دختران اونجا، کفشم رو دزدیده..تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما درسهای زیادی دارید که باید از زندگی یاد بگیرید و خصوصا در رابطه با جنس مونت! اگر روش امروزتان را ادامه دهید، شانس و بخت و همسر شما به باد فنا خواهد رفت و موقعیت ها را از شما می دزدند. خواب شما گویای این است که باید فاصله و حد و مرز را با دوستان دختر و خانم خودتان حفظ و رعایت کنید و بیش از حد صمیمی نشوید و از راز دل خود برای آنان نگویید. تشکر از همراهیتون.
nazanin : ممنون..تعبیرتون بیش از حد دقیق بود.
مریم محقق : سلام خانم هراتی عزیز من خواب دیدم که شوهرسابقم با دخترم که بینناتگن کدورت شدید در واقعیت ایجاد شده و همچنین پسرخاله ام که خواستگاردوران مجردیم بود و جمعی دیگر در اتاقی شبیه خانه قدیمی مادربزرگم که البته در خوابم قدیمی به نظرنمیامد بودند وانگار منتظر تناول غذابودند یا شاید هم سفره غذا جلوشان بود ولی من ندیدم بعد من دخترم را صدا کردم اومد بیرون گفتم کارشناسا به نفع من و ضرربابات رای دادن (درواقعیت همین است زیرا پدرش کلاهبرداری کرده از من)او هم گفت جدی بزار برم به پدرم بگم رفت و اومد منتظربودم کفش بپوشه که یه لنگه کفش دیدم مشکی که تصورم این بود که مال منه و خواستم ببینم ایا دخترم اونو پوشیده و استفاده میکنه که دیدم نه کفش دیگه ای پوشید ولی یه لنگه کفش دیدم پوشید اون یکی رو ندیدم بعد باهم حرکت کردیم و بهش به عنوان مقدمه گفتم هرطورشده حقمو از پدرت میگیرم اون بماند و میخواستم صحبت اصلی رو شروع کنم که در واقع انگار توافقی بود که میخواستم باهم بکنیم از اتاقی رد شدیم که گفتن مربوط به یکی از آشناهاست و اونها بدون بستن در اتاق رفته بودن و وسائل پذیرایی همچنان اونجا بود و من ظرف میوه ای دیدم انگار آلوچه یا زیتون درشت بود داخل آب و دلم خواست بخورم با خودم گفتم مطمئن شدم بر نمیگردن اونموقع میخورم
ممنونم تعبیر بفرمایید البته این خواب رو بعد بیداری صبح ودوباره به خواب رفتن امروز دیدم
ممنونم از لطف شما خانم بزرگوار و صبور
فریبا هراتی
: سلام. رویکرد دخترتان به زندگی و اعتقاد او به باورهایی که دارد، مثل شما نیست. او در زندگی جایگاه خودش را پیدا نکرده و اعتماد به نفس کافی ندارد. پیشرفت او در زندگی سخت و پر زحمت است و احتمال دارد در مسیر اشتباهی در زندگی پیش برود. او در مورد هویت خودش هنوز درگیر است و سوتفاهم برایش پیش آمده و یا حتی ممکن است کلا بازیگوش باشد و ذهنش بی خیال شما باشد. او احساس می کند که جاپایش در زندگی محکم نیست و کلا درک خوب و درستی نسبت به شما ندارد ولی خودش هم نمی داند که باید چه کار کند. بعد از اینکه شما در دادگاه پیروز شوید دخترتان هاج و واج می ماند که سرنوشتش چه می شود. احساسات عمیق او نسبت به پدرش نمی گذارد که درست فکر کند. شما در آینده خوش خواهید بود و به امنیت خاطر خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
مریم محقق : بسیارممنون از تعبیرهای درست و عالیتون
Sara : خواب دیدم در خانه همسر سابقم با خانمش زندگی میکنم.در یخچال را باز کردم کلی کفش که ماله اون خانم بود دیدم .خیلی ناراحت شدم و با خود گفتم چقدر براش خرج میکنه.بعد عکس عروسیشون رو دیدم که هر دو بهم نگاه میکردند و لبخند میزنند.بعد احساس کردم اون خانم داره ازمن شکایت میکنه پیش شوهر سابق.و ناراحته.
شوهر سابق هم به من داشت تذکر میداد ولی اصلا نمیگفت باید بری. البته روز قبل همش داشتم فا کر میکردم لابد چقدر خوشبختن
فریبا هراتی
: سلام. کفش رویکرد شما به زندگی است و نشان می دهد که چقدر جاپایتان می تواند سفت باشد. همسر سابق شما زنش را خیلی دوست دارد و خانمش هم خیلی خوشحال و راضی است. شما باید قدر خودتان را بدانید و به جای فکر کردن به شکست ها و گذشته ناموفق، آینده تان را بسازید تا از زندگی تان استفاده کرده و لذت ببرید. شما همیشه به عنوان بخشی از خاطرات شوهرتان باقی می مانید ولی کسی که شما را دوست ندارد ارزش هم ندارد که به او فکر کرده یا به او برگردید.