تعبیر خواب کفش
دیدن کفش در خواب به بخت و بالین و همسر تعبیر شده و یا به اینکه بیننده خواب، به راهی تازه و مفید قدم می گذارد که سود خواهد برد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن کفش درخواب بر هفت وجه است:
- زن،
- خادم،
- کنیزک،
- قوت،
- معیشت،
- مال،
- سفر. دیدن کفاش درخواب، دلیل بر مردی است که میراث قسمت کند.
منوچهر مطیعی تهرانی می گوید: کفش در خواب ما زن است و همسر. برای زنان دیدن کفش در خواب زندگی زناشوئی است که شوهر اصل کلی آن است. اگر زن دارید و در خواب کفش ببینید خواب شما به همسرتان بر می گردد و نوئی و کهنگی و رنج و راحت آن اشاره ای است به روابط بیننده خواب و همسرش. ولی اگر بیننده خواب ازدواج نکرده باشد و در خواب ببینید کفشی جدید و نو پوشیده ازدواج می کند. اگر مردی در خواب ببیند کفش هایش لنگه به لنگه پوشیده از همسرش جدا می شود و چنانچه مرد مجردی این خواب را ببیند زنی کج خو و بد خلق نصیب او می شود ( تعبیر خواب کفش لنگه به لنگه پوشیدن).
اگر مردی در خواب ببیند کفش تنگ است و پایش را می زند با همسرش اختلاف پیدا می کند. اگر ببیند کفش برای پایش کوچک شده همسرش از او تقاضائی می کند که قادر به بر آوردن آن نیست. اگر مردی در خواب ببیند کفشش سوراخ شده زنش به او خیانت می کند و اگر ببیند کفشش آن قدرکهنه و پاره و فرسوده شده است که نمی تواند بپوشد همسرش بیمار می شود. این تعابیر برای زنان نیز هست با این تفاوت که کفش زن به زندگی خانوادگی او نیز اشاره می کند و تنها شوهرش مطرح نیست.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن کفش درخواب، دلیل زن است. اگر ببیند کفش نو در پای کرد، دلیل که زنی بخواهد. اگر درخواب کفش خود را سیه ببیند، دلیل که زن او توانگر خواهد بود. اگر کفش را سبز ببیند، دلیل که آن زن مستوره و با حجاب است. اگر کفش را سرخ ببیند، دلیل که آن زن معاشر است. اگر زرد ببیند، دلیل که آن زن بیمارگونه است.
حضرت یوسف (ع) می فرماید : دیدن کفش نشانه سفری است که در آن با همسر آینده تان آشنا خواهید شد.
تعبیر خواب کفش نو یا جدید
تعبیر کفش نو ازدواج است.(مخصوصا اگر خرید کفش قرمز یا سفید یا مشکی باشد). خریدن كفشهای نو در خواب، نشانه آن است كه تغییراتی سودمند در زندگی شما رخ خواهد داد. اگر خواب ببینید كفشهای نو، پای شما را می زنند، نشانه آن است كه دوستان هم كار و خوشگذران، شما را مورد تمسخر و ریشخند قرار خواهند داد.
تعبیر خواب هدیه گرفتن کفش
هدیه دادن یا هدیه گرفتن کفش نیز در از نظر اول ازدواج است اما معمولا برای نزدیکان مانند برادر و خواهر.
تعبیر خواب رنگ کفش
رنگ سفید در کفش به سفید بختی و شادمانی تعبیر شده است. اگر کفش سیاه باشد، نشانه عزت است. اگر خواب ببینید به كفشهایتان واكس سیاه زده اید، علامت آن است كه امور زندگی به خوبی پیش خواهد رفت و واقعه مهمی باعث رضایت خاطر شما خواهد شد. و کفش قهوه ای، نشانه آراستگی دینی است. کفش سرخ برای زنان، شادمانی و سرزندگی است. دیدن کفش طلایی در خواب نشانه محبت و همدلی خانواده هست و دیدن کفش طلا در خواب نشانه زندگی عالی با همسر ایده آل با رفاه کامل.
تعبیر خواب پاشنه کفش
اگر خانمی در خواب ببیند پاشنه کفشش کند شده شوهرش بیکار می شود و اگر زنی ببیند که کفش مردانه پوشیده صاحب پسر می شود.
ابن خلیل می گوید: دیدن کفش پاشنه بلند در خواب نشانه همسری هست که شما را به اوج موفقیت می رساند.
تعبیر خواب انواع کفش
کفش عروسی : اگر ازدواج نکرده باشید نشان از ازدواج برای شماست اگر ازدواج کرده باشید سفر یا کار یا موقعیتی مناسب برای شما پیش می آید.
تعبیر خواب گالش: گالش هم تعبیر کفش را دارد، یعنی این نیز همسر است با این تفاوت که گالش زنی است با قابلیت انعطاف زیاد و در عین حال آسیب پذیر و کم مقاومت.
کفش پاشنه بلند: همسری که شما را به اوج موفقیت می رساند.
کفش دخترانه یا بچگانه: یعنی اینکه بچه دار می شوید.
کفش چرمی: داشتن کفش چرمی نشانه این است که بیننده خواب در راهی که در پیش دارد، ثابت قدم است و اگر کفش چرمی او نو و براق باشد، نشانه ازدیاد ثروت و اگر کهنه و فرسوده باشد، نشانه ضرر و زیان است.
دیدن کفش کتانی ، کفش اسپورت ورزشی ، کفش اسکیت ، صندل و کفش تابستانی و شیشه ای و چوبی بیشتر نشانه سفر و یا شادی برای شماست.
تعبیر خواب کفش پاره
اگر خواب ببینید كفشی كثیف و پاره دارید، نشانه آن است كه با رفتار ناآگاهانه و انتقادات نادرست خود از دیگران، دشمنانی برای خود خواهید ساخت. کفش های کهنه و پاره در خواب، نشانه فقر و تنگدستی است. اگر ببیند کفشش سوراخ شده، همسرش به او خیانت می کند و اگر ببیند کفشش آن قدر فرسوده است که نمی تواند بپوشد، همسرش بیمار می شود.
تعبیر خواب کفش تنگ
اگر کسی در خواب ببیند کفش پایش را می زند با همسرش اختلاف پیدا می کند. اگر ببیند کفش برای پایش کوچک شده، همسرش از او تقاضائی می کند که قادر به بر آوردن آن نیست.
تعبیر خواب دزدیده شدن کفش
حضور یک شخص که در زندگی زناشویی شما اختلال ایجاد می کند.
تعبیر خواب گم شدن یا گم کردن کفش (گمشده)
نشان از طلاق و جدایی می باشد. اگر بیننده خواب ببیند که کفش کسی دیگر را به پا کرده یعنی در رابطه ای هست که این رابطه از بنیاد اشتباه هست و باید مسیر زندگی خود را تغییر دهد.
تعبیر خواب لنگه کفش یا کفش لنگه به لنگه یا تا به تا
اگر کسی در خواب ببیند کفش های لنگه به لنگه پوشیده، از همسرش جدا می شود و ازدواج مجدد برای خود یا نزدیکان. چنانچه شخص مجردی این خواب را ببیند، همسری کج خو و بدخلق نصیب او می شود.
تعبیر خواب جا گذاشتن کفش
نشان از غافل بودن شما از همسراتان است. ( به همسرتان بی توجهی می کنید و این امر لطمه های بزرگی بعدها به خانواده تان وارد می کند – باید با همسرتان مهربان باشید و توجه بیشتری به او داشته باشید).
تعبیر خواب کفاش (پینه دوز)
اگر در خواب دیدید که خودتان پینه دوزی می کنید، خرابی های کارتان را جبران می کنید. اگر دیدید که دیگری پینه دوزی می کند و کفشی که در دست دارد متعلق به شماست، کسی به شما یاری خواهد رسانید و کمکی به شما می شود که نگرانی هایتان را رفع می کند. دیدن کفاش درخواب، دلیل بر مردی است که میراث قسمت کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
رز : سلام خواب دیدم به منطقه ییلاقی رفتیم ویلای یکی از دوستان که در واقعیت وبلا ندارن اونجا
خونه بسیا ربزرگ با درختان تنومند ،وارد خونه شدیم همه بودند یک بچه معلول بود از چشممعلول اما خیلی شیرین زبون بودفقط با من حرف میزد ۳ یا دوساله بود درمورد برادرزادم ۱۱ ماهه هس حرف میزد اومدیم بیرون لب جوی اب اونجا نشستیم با مادرم و پسرعمم و دخترش بالای سرمون درخت و گل هایی که رونده هستند بودند سرمو بالا گرفتم و گفتم چه گل قشنگی اسمشو نمیدونستن روی جوی اب مثل سقف این گل بود داخل جو نگاه کردم مثل ماهی داخل اب بود که گفتن گرانقیمت هستند و نمیشه صیدشون کرد همه گفتند بریم کفشی اومدم بپا کنم مثل پلاستیک فشرده اما نرم بود که باید میکشیدیش تا اندازه بشه سفید یا شیری بود یکم سخت کفشو پوشیدم اومدیم بیرون نگاه الاچیق پشت سرم کردم باز گفتم خیلی اینجا بزرگ و قشنگه
فریبا هراتی
: سلام. شما در شرایط روحی خوبی به سر می بریدولی مغرور شده اید و باید بیشتر فروتنی از خودتان نشان دهید. دید شما اشتباه است و درک و آگاهی فکریتان کم است ولی در حالی که انسان پاک و بی شیله پیله ای هستید. رویاها و آرزوهای زیبایی داریدولی باید یاد بگیرید که خودتان را با شرایط وفق دهید و انعطاف پذیر باشید یا بتوانید رویکردهای جدید و نظریات دیگران را هم بپذیرید. ذهنتان آرام است و خوشبین هستید. آرزوهای بلند و بالایی دارید که از نظر دیگران دست نیافتنی به نظر می رسد. تشکر از همراهیتون.
رز : چند روزه نامزد قبلیم برگشته و میخاد آشتی کنه اما یه خواستگار دیگه دارم تو زندگی قبلیم سختی و ناراحتی زیادی کشیدم نمیخام برگردم اما طرفمو هنوز دوست دارم دو دل هستم نمیدونم چکار کنم پنجشنبه درگیری ذهنی زیادی در این مورد داشتم که این خوابو دیدم تاثیری تو تعبیرخواب داره؟
فریبا هراتی
: کفش جدید لاستیکی است که بازور به پا کردید همین خواستگار جدیدتان است و به شما شاید می گویند که نمی توان به همه خواسته ها رسید اما خوابتان بیشتر از این نمی گوید.
رز : سلام
خواب دیدم محل کارم مراجعه کنندگان که میومدن من کفشامو دراورده بودم بعد اومدم برم کفشهای بندی و نو رنگی پامم کردم و نگاشون کردم احساس کردم درست نپوشیدمشون ولی درست بودن از پله ها رفتم بالا
فریبا هراتی
: سلام. نپوشیدن کفش در محیط کارتان می تواند چند تعبیر داشته باشد. اول اینکه شما در محیط کارتان، و در مقابل مردم، اعتماد به نفستان پایین است و به خودتان مطمئن نیستید. دیگر اینکه ممکن است برایتان در محیط کار سوتفاهم به وجود بیاید ( بین شما و مردم) و یا حقوقتان کافی نباشد. سومین تعبیر این است که شما ممکن است نگرشی بازیگوش و بی خیال داشته باشید و به کارتان زیاد اهمیت ندهید. اما شما رویکردی شاد به زندگی تان خواهید داشت و به اعتقاداتتان باوری قلبی دارید. جاپایتان سفت است و در زندگی پیشرفت کرده و به مراتب بالا خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام. خانم هراتی عزیز. دیشب خواب دیدم که کفش هایی که دارم همشون مرتب و تمیز شدند. انگار که نو باشند. و من نظاره گر آنها بود. ممنون از وقتی که می گذارید
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز در نوبت هستید لطفا صبور باشید.
Fatemeh : با عرض سلام. خانم هراتی دیشب خواب دیدم که همه کفشهایی که دارم خیلی تمیز و مرتب شدند و کنار هم جفت شده بودند. و من از نظاره گرشون بودم. ممنون از لطف و محبت شما
فریبا هراتی
: سلام. رویکرد و موضع گیری و تصمیم گیریهای شما در زندگی درست است و به اعتقاداتتان پایبند هستید. جا پایتان قرص است و می دانید که کجا باید چگونه تصمیم بگیرید و پیش بروید. در رابطه با نقش های متغیرتان در زندگی، اعتماد به نفستان بالاست و هر چیز را به موقع و در جای خودش انجام می دهید. تشکر از همراهیتون.
Ommolbanin : سلام.صبحی بعد از اذان خواب دیدم مکانی شبیه محل کارم است.در یک راهرو داشتم به سمت اتاق یا کلاسی می رفتم که ناگهان متوجه شدم، کف کفش راستم جدا شدو فقط قسمت پاشنه کفشم چسبیده بود.تو خواب با تعجب با خودم می گفتم که کفشم اصلا مشکلی نداشت و اینطوری نبود،ناراحت و نگران شدم از این که هم چگونه با این کفش راه برم و آب داخلش می ره و هم اینکه دیگران می فهمند و بد هستش.وارد اتاق همکارانم در یکه دانشکده دیگه شدم.با دو نفر دست دادم.و یک همکاری که خودش را نمی بینم و صداش بود می گه ایرادی نداره که چرا نگرانی خوب با یک بند کفشی ببند.و در این حین یک دانشجوی پسری از کیفش بند کفشی سیاه رنگی درآورد و من کفشم را بستم.وقتی بستم کفشم آنقدر محکم شد که هیچ نشانی از بسته شدن با بند کفش و جدا شدن نبود و کفشم از کفش قبلی که پام بود متفاوت و قشنگ تر و محکم و قدری بلند به نظر می رسید.بعد متوجه شدم همکاران به مهمانی نهار از طرف دانشجویی دعوت هستند و سفره پهن است.و من را هم دعوت کردن ولی گفتم که شما مهمان دانشجو هستید و خود دانشجو باید مرا دعوت کند،که می رم به سمتی و می بینم،اون دانشجو داره مرغ سرخ می کنه و می گه شما هم دعوت هستید.بعد می خوام برسم برای نهار ولی مسیر طولانی می شه؛و از چند تا مسیر و پله و ساختمان باید عبور می کردم که وارد یک اتاق دیگری شدم که همکاران اصلی من بودند و بیدار شدم.
فریبا هراتی
: سلام. شما اعتماد به نفستان در محیط کار جدیدتان زیاد نیست و نگران هستید که اشتباه کنید. تا اندازه ای حس می کنید که شاید دیگران کار شما را خوب قبول نداشته باشند ولی همکاران جدید و شاگردان دانشگاه ( اگر استاد دانشگاه هستید) به شما به دیده ی مثبتی نگاه می کنند و ازکارتان راضی خواهند بود بنابراین شما دوباره احساس امنیت خواهید کرد و اعتماد به نفستان بالا می رود و دیگر نگران هیچ چیزی نخواهید شد. روزی می رسد که شجاعت شما نسبت به همکارانی که قبل تر از شما در محیط کارتان، کار می کردند، بالاتر خواهد رفت و یکی از بهترینها می شوید. تشکر از همراهیتون.
Maryam : ممنون از تعبیرتون .امااخانم هراتی من هنوز جریانات جداییم از شوهرم تموم نشده یعنی ممکنه تو بحبوحه این ماجرا موضوع عاطفی دیگه ای برام پیش بیاد یا با همون شوهرم دوباره وضعیتی جدید داشته باشم؟
فریبا هراتی
: بله ممکن است ولی بیشتر به این معنی است که شما محکم و استوار و عاقلانه و با آرامش قدم بر می دارید تا مشکلاتتان را حل کنید.
Maryam : سلام خانم هراتی عزیز
خواهرم خوابدیده اند که من کفشی ساق دار (البته نه خیلی بلند )داشته ام به رنگ سبز تقریبا زیتونی و اون یکی خواهرم می خواسته ازم قرض بگیره و بپوشه ولی من بهش ندادم.
ممنون میشم که تعبیر بفرمایید.بنظرتون به مشکلات زندگیم که میدانید برمی گردد؟سپاس.
فریبا هراتی
: سلام. از شما حمایت خواهد شد و رویکرد درستی در زندگی پیش می گیرید. شما عاقلانه برخورد می کنید و به صلح و آرامش می رسید. حتی ممکن است این خواب مربوط به ازدواج شما هم باشد و با کسی که عاقلانه فکر می کند و صلح جوست ازدواج کنید. تشکر از همراهیتون.
Maryam : با سلام و صبح بخیر دیشب خواب دیدم با چند نفر که الان اصلا یادم نمیاد کیا بودن مثلا دوستام یا همکارام یا اعضای خانوادم وارد مکانی شدیم که شلوغ بود بعد من کفشامو در اوردم و بعد که میخواستیم بریم هرچی گشتم کفشامو ندیدم انگار یکی کفشای منو برده بود. خیلی ناراحت بودم تو خوابم با خودم میگفتم کاش این کفشامو نپوشیده بودم اخه تو بیداری این راحتترین و دوست داشتنی ترین کفشیه که دارم و بعد از کلی گشتن اینا رو خریدم. هرچی بقیه پیشنهاد دادن بیا یه جفت کفش دیگه بردار بپوش ولی قبول نکردم بعد رفتیم یه جای دیگه انگار مهمونی بود که یه سری خانوم که خواهرمم جزوشون بود داشتن جوجه و ماهی به سیخ میکشیدن که ببرن کباب کنن و تو این حین به نظرم خیلی اسراف میکردن اخه یه ظرف دیگه بیرون بود که گفتم چرا اینارو سیخ نمیزنید گفتن اونا به درد نمیخورن یه عیبی دارن... خوابم خیلی طولانی بود ولی دیگه جاش نیست اینجا همشو بگم ممنون از لطفتون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواب شما 3 تعبیر می تواند داشته باشد. اول اینکه شما باید تجربه های زیادی کسب کنید تا اعتماد به نفستان در زندگی بالاتر برود. هر بار که با عده ای می نشینید، احتمالا شیفته و جذب روش های آنها برای موفقیت در زندگی شان می شوید و به فرصت های از دست رفته و موقعیت های نا بسامان می اندیشید و توانایی های خودتان را به حدی دست کم می گیرید که هاج و واج میمانید چکار کنید. تعبیر دیگر می تواند این باشد که شما فکر می کنید که همه می خواهند چیزهایی را از شما بگیرند یا از شما سو استفاده کنند و مرتب نگران عشق خود یا کار خود یا مقام خود هستید که کسی با حسادت آن را از چنگ شما در نیاورد. سومین تعبیر هم این است که واقعا اینقدر کفشهایتان را دوست دارید که نگرانید نکند کسی آنها را از شما بدزدد و این پس زمینه ی ذهنتان مانده است. شما قدر داشته هایتان را می دانید و از اینکه دیگران ولخرجی یا ناشکری می کنند خوشتان نمی اید. تشکر از همراهیتون.
Sahar : سلام خانوم هراتی عزیز خسته نباشید
دیشب خواب دیدم که رفتم دوبی و میرم تو فروشگاه که حراج خیلی بزرگ داره یه کفش سفید کتونی میخرم بعد میبینم یه لنگش ۴۰ یه لنگش ۴۱ پای من ۴۱ هست بعد میبینم یه دختره یه لنگه من دستشه نمیدونم کی همراهم بود که میره لنگه ۴۱ منو از دختره میگیره ۴۰ رو میده بهش فک کنم پای اون دختره هم ۴۱ بود. بعد میخرمش میام پیش مامانم اینا بعد که از جعبه درش میارم میبینم کر و کثیفه بعد به پول خودمون حساب میکنم میگم ۶۰۰ تومن پول اینو دادم خیلی خوشگلم نبود کثیفم هست یکمی بعد با خودم میگم ۲۰۰ تومن روش میذاشتم خوشگلترو بهترشو میخریدم بعد همش دو دلم که عوضش کنم یا نه...
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. در زندگی امروزتان هرج و مرج وجود دارد و می خواهید که به زندگی تان سروسامان دهید. به انتخاب های پیش رویتان نگاه می کنید و احساس می کنید که فرصت خوبی در اختیارتان قرار می گیرد که کار یا ازدواج خوبی داشته باشید. شما احساس می کنید که در ابتدا شرایط، خیلی مطلوب نظرتان نیست و ارزشتان بالاتر از این حرفهاست. برای رسیدن به خواسته تان از روی رقابت پافشاری می کنید ولی عاقلانه تصمیم نمی گیرید. می خواهید که به عشق و ازدواج و تعادل در زندگی برسید اما زمان دارد می گذرد و شما نگران هستید که فرصت خوبی غیر از این بدست نیاورید. نیاز به حمایت دارید و حس می کنید که ایزوله شده اید. اما کمی که عاقلانه فکر کنید متوجه می شوید که ارزشش را دارد که تلاش بیشتری بکنید و هول هولکی تصمیم نگیرید. به اهدافتان خواهید رسید و در زندگی با موفقیت به پیش می روید. تشکر از همراهیتون.
تیرداد : سلام خانم هراتی .
خواب دیدم برادرم کلیه اش درد میکرد بعد دیدم که خودم دو جفت کفش بردم واسه کفاش واکس بزنه البته صندل بودن یک جفت مشکی که مال خودم بودن و یک جفت قهوه ای که کفش برادرم بود بعد کفاش گفت اول واکس کفش مشکی رو میزنم بعد قهوه ای رو .
فریبا هراتی
: سلام. قدرت تشخیص خوب از بد در برادرتان ضعیف است و کسی به شما کمک می کند تا حفظ ظاهر کنید و از افسردگی و ناراحتی و کدورت ها بیرون بیایید. اول خیال شما راحت خواهد شد و بعد برادرتان. برادرتان مشکلات مالی دارند. تشکر از همراهیتون.