تعبیر خواب دوست داشتن
لوک اویتنهاو می گوید :
دوست داشتن، به داشتن لحظه هایی شیرین تعبیر می شود.
اگر خواب ببینید چیزی را دوست می دارید، علامت آن است که از محیط زندگی فعلی خود راضی و خرسند هستید.
اگر خواب ببینید دیگران شما را دوست می دارند، علامت آن است که امور زندگی با موفقیت به پیش خواهد رفت و شما از این موضوع رضایت خاطر خواهید داشت .
اگر خواب ببینید در عشق خود شکست می خورید، نشانه آن است که برای انتخاب راه خود در زندگی دچار سردرگمی می شوید و نمی دانید که آیا ازدواج برای بهبود اوضاع آینده مطلوب است یا تنها زیستن و ایجاد تغییر و تحولاتی در زندگی راه سعادتمند شدن است.
اگر خواب ببینید همسرتان را دوست می دارید، نشانه آن است که در زندگی خود سعادتمند خواهید شد و با همسر و فرزندانتان با شادمانی و خوشی به سر خواهید برد .
اگر خواب ببینید به پدر و مادر خود عشق می ورزید، علامت آن است که مقامی بلند به دست می آورید و در کسب ثروت نیز موفق خواهید بود.
دوست داشتن حیوانات در خواب ، نشانة آن است که تا مدتی بخت به شما روی خوش نشان خواهد داد. شما همواره از آنچه دارید خرسند و راضی خواهید بود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
گلی : سلام خانم هراتی عزیز لطفا مخفی باشه بفرمایید منتظرم مهربان بانو
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما با توجه به وقایعی که در بیداری اتفاق افتاده این است که شما در بیداری باعث کنجکاوی او شده اید و این اتفاقات به خوابتان هم کشیده شده. تاثیر کنجکاوی او از این که منظور شما چه بوده، به حدی شدید بوده که من هم که الان نوشته های شما را خواندم، اینطور استنباط کردم که منظور شما این بوده که ایشالله یک نفر مثل این آقا نصیب من شود. در واقع شما رک و صریح به او گفته اید که عاشقش هستید و خیال می کنید که او نفهمیده چه گفته اید. حالا همه ی توجه او به شما معطوف است تا ببیند دفعه ی بعد چه می گویید و چه می کنید. و اینکه احتمال اینکه او هم به شما پیامی بدهد بعید نیست. خواهر شما وانمود می کند که خونسرد تر، برونگراتر و اجتماعی تر از گذشته شده و می خواهد به انجام کاری متعهد شود ولی شاید مادر و پدر شما مخالف این تصمیم خواهرتان هستند. خواهر شما می خواهد زودتر پولدار شود و در زندگی به خواسته های خودش برسد ( دختر همسایه در خوابتان کنایه ای از ثروت است) و او می خواهد که اینکار را شروع کند تا از نظر اقتصادی شرایط بهتری پیدا کند. خواب شما 1478 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
گلی : ببخشید و معشوق من بسیار صورتش لاغر شده بود بسیار
گلی : سلام خانم هراتی عزیز من روز ۱۰ شوال
فک کنم بعدظهر خواب دیدم خواب دیدم کسی که دوسش داشتم راننده یه اتوبوس بود و رقیب عشقی منو سوار کرده بوده قسمت آقایون بود من هم قسمت خانمها بعد هی خودمو قایم میکردم نبینم رقیب عشقیم بدون روسری بود زیبا شده بود بعد من یه ایستگاهی که در واقعیت خخونمون اونجا نیست پیاده شدم و بهشون فوش میدادم که با همن و معشوقم باتعجب نگام میکرد شاید نمیدونست من کی ام یا چمه و اونا رفتن ...
فریبا هراتی
: سلام. معشوق قبلی شما، دور خودش می چرخد و پیشرفت چندانی در زندگی اش ندارد. او در حالی که سعی می کند نشان دهد که خیلی عاقل است و می تواند رهبری عده ای را به دست بگیرد، اما وجهه ی خوبی ندارد و شما خودتان را از زندگی او بیرون کشیده اید. رقیب شما همه ی افکارش را صریح و رک با او مطرح می کند ولی شما به او اجازه نداده اید که از شما سو استفاده کند و شما را مسخره و بازیچه ی خودش کند. تشکر از همراهیتون.
رز : سلام (آقایی رو دوست دارم ایشون اصلا منو نمیشناسه و آدم سرشناسی هست)خواب دیدم روبروی من با مادرشان نشستن و هر دو لبخند میزنن و مادرشان میگه می خواهم براش زن بگیرم بعد یکی از آشنا ها یه دسته گل به ایشون داد ایشون باز بکن لبخند زد اما من ناراحت شدم چرا می خواهد با ینفر دیگه ازدواج کنه رفتم دوتا بلیط سینما بگیرم اما خودم تنهایی میرفتم فیلم ببینم
فریبا هراتی
: سلام. شما برای خودتان و رسیدن به موفقیت تان اعتبار و ارزش زیادی قائلید ولی این آقا در زندگی شما همراهتان نخواهد بود. شاید نقطه نظرات او یا سبک زندگی او کاملا با زندگی شما مغایرت دارد. تشکر از همراهیتون.
شهزاد : سلام وقتتون بخیر صب خواب دیدم کسی ک دوسش دارم و باهاشون ارتباط ندارم دیدم (توواقعیت ریش نمیزارن)ریش مشکی دارن و نشستن و یکی از دندونای آسیاب شون نیست (فک بالا سمت راست)ودارن صحبت میکنن و میگن ک سوار موتور بودن سرعتشون خیلی زیاد بوده و زدن به یه خانم پیر یادم نیست ک گفتن فوت شده یا زخمیه. ان شاءالله ک خیره.
ممنون از تعابیر زیبا و پر انرژیتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی که دوستش دارید فکرش ناراحت است و نمی خواهد که احساسات واقعیش را به شما ابراز کند. رابطه ی او با یکی از آقایان فامیلش قطع شده و احتمالا به این دلیل است که او در مورد یک مسئله ی خاص، با بی مسئولیتی و عجولانه رفتار کردنش باعث شده که کسی ضرر مالی کند یا کاملا ثروتش را از دست بدهد. تشکر از همراهیتون.
Fatemeh : سلام وقتتون بخیر
معذرت میخوام خوابی که مادرم دید بین روزهای ۲۱ یا۱۹یا۲۰ماه رمضون بود ولی احتمال قوی شب بین ۲۰و۲۱بود واینکه فقط مادرمن از روابطمون باخبر بود و پسره نمیدونست که مادرمن میدونه این متن مربوط به آخری هست که براتون ارسال کردم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او فقط به شما فکر می کند و می خواهد نشان دهد که شرایط مالی او خوب شده و تظاهر می کند که به شما فکر نمی کند. اما م یخواهد شما بدانید که او به رفاه رسیده و مادرتان برای حرف او اعتباری قائل نیست. تشکر از همراهیتون.
Mary ai : سلام.ساعت5 صبح خواب دیدم .خوابم مخفی باشد. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که با تصدیق فرهنگ و نظرات خانواده ی او و با ارتباط با مادر یا خواهر او، عشق و سرسپردگی خودتان را نسبت به او نشان دهید و می خواهید به او بگویید که برای او ارزش و اعتبار زیادی قائلید. اما محبتی که خانواده ی او به شما می کنند، شیوه ی رفتار آنها با همه ی مردم است و آنها با همه خوش برخورد هستند. اگر این آقا فقط به شما نگاه می کند ولی نه حرفی می زند نه عکس العمل دیگری دارد، به این دلیل است که یا موقعیت ازدواج ندارد یا اصلا عاشقتان نیست. او حواسش پی کار و امرار معاش است. خواب شما 946 کاراکتر و 2 حق خواب است. تشکر از همراهیتون.
saina : سلام خانم هراتي عزيز،وقتتون بخير
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او به شما فکر کرده و دلش برایتان تنگ شده. شما انرژی او را از این فاصله دریافت کرده اید ولی دوست ندارید که مشکلات گذشته دوباره برایتان تکرار شود. تشکر از همراهیتون.
Eliz : سلام خانم هراتی عزیز و بزرگوارلطفا خوابم نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. کسی که دوستش دارید؛ سعی می کند که روحیه ی بهتری داشته باشد و افکارش را مرتب کند و شرایط زندگی بهتری برای خودش بسازد. شما تمایل دارید که با او ازدواج کنید پس باید او را بهتر بشناسید. او احساس می کند که از زندگی و جامعه جدا افتاده و خودش را تافته ی جدابافته می داند به خودش در بعضی موارد افتخار می کند و گاهی فشار و استرس زیادی را تحمل کرده که بتواند شرایط امروزش را داشته باشد و این زخم ها و سختی های قدیمی برای او عقده شده است. اما چیزی که شما از او در عمل و رفتار می بینید با چیزی که هویت واقعی او را تشکیل می دهد، تفاوت دارد. این آقا شخصیتی کینه ای دارد و اگر با او زمانی اختلاف پیدا کنید؛ در خطر کارهای بدخواهانه ی او قرار خواهید گرفت. او هیچ تمایلی به بیان احساسات و افکارش ندارد و دوست ندارد که شما این مسائل را به روی او بیاورید و یا از خواب غفلت او را بیدار کنید. تشکر از همراهیتون.
Zahrak : سلام خانم هراتی جان. من امروز صبح خواب دیدم توی یه جمعی بودم و اون شخصی که بهش علاقه دارم هم بود. (البته اینو خدمتتون توی پرانتز عرض کنم که دیشب زیاد به این شخص فکر کردم.) توی این خواب همش دزدکی همدیگه رو نگاه میکردیم. برادرزاده این آقا در واقعیت یکسالش نشده اما توی خواب میتونست راه بره و همش دنبال من بود. من داشتم از در بیرون میرفتم و برادرزاده اونم دنبالم اومد که نرو نرو من برادرزادشو بغل کردم که اون یهو سر رسید و اومد اروم توی گوش من چندبار تکرار کرد دوستت دارم دوستت دارم ولی به برادرزادش نگاه میکرد که کسی نفهمه منظورش منم. در آخر هم گفت خیلی دوستت دارم ولی چه فایده. منم از خواب بیدار شدم
(اینم خدمتتون عرض کنم که ما قبلا قرار بود باهم ازدواج کنیم اما یه سری اشخاص رفتن پشت سرمن بدگویی کردن اونم همه چیو بهم زد و حتی به من نگفت چرا)
فریبا هراتی
: سلام. با توجه به اینکه خیلی به او فکر کرده اید و این خواب را دیده اید، احتمال اینکه خوابتان صرفا بازتاب افکارتان در بیداری باشد، زیاد است ولی اگر خوابتان واقعا تعبیر داشته باشد، تعبیر این است که او هم به شما فکر می کند و البته یواشکی این کار را می کند و نه اینکه جلوی کسی از شما حرف بزند. او هنوز به شما علاقمند است ولی جرات ابراز آن را ندارد. اگر کسی به خاطر حرف دیگران شما را رها کند، یعنی اصلا از اولش هم شناخت کافی روی شما نداشته وگرنه زندگی که بچه بازی نیست یک نفر شما را انتخاب کند و بعد من بگویم شما خوب نیستید بگوید چشم!! آدم عاقل اینکار را نمی کند و تا خودش از چیزی مطمئن نباشد به حرف دیگران ارتباطش را با شما نباید قطع می کرد. تشکر از همراهیتون.