تعبیر خواب عروس
اگر کسی در خواب دید خودش یا دیگری عروس به خانه آورده و او عروس را می شناسد، به بزرگی می رسد اما اگر عروس را نشناخت، عمر او رو به اتمام است. دیدن جشن عروسی همراه با رقص و پایکوبی مصیبت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آسمان : سلام خانم هراتی، تشکر
فریبا هراتی
: سلام. در تعبیر تاثیری ندارد عزیزم.
babak : سلام خانم هراتی بزرگوار خسته نباشید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شاهد موفقیت کسی خواهید بود و دنیا به خودتان هم رو می آورد و به ثروت می رسید. شما با استفاده از سرمایه ی کسی و یا با کمک کسی در زندگی تان پیشرفت خواهید کرد و کسی که از شما در زندگی عقب مانده و به شما حسادت می کند، و الان در زندگی اش شکست خورده، موفقیت شما را با متلک پاسخ خواهد داد چون او می داند که موفقیت برای او "سراب" ی بیش نبوده است. شما نباید به حرفهای این شخص که برایتان نقش بازی می کند توجه کنید. شما خودتان هم قادر هستید بدون کمک کسی به موفقیت برسید. کنترل زندگی تان را خودتان به دست خواهید گرفت و احساس راحتی و آرامش خواهید داشت. شما می خواهید در زندگی تان اختیار و کنترل خرج کردن دارایی و نحوه ی زندگی تان را به شخصه در دست بگیرید و زندگی تان را آنجور که دوست دارید به پیش ببرید. تشکر از همراهیتون.
Sepide : سلام من خواب دیدم یه لباس عروس خیلی لختی پوشیدم ولی زیرش یه تی شرت کهنه پوشیدم. بعد دیدم تی شرته کرم پودری شده ولی من بخاطره باز بودن لباس عروسم روم نمیشه تی شرت رو در بیارم. ولی در نهایت تی شرت رو دراوردم و به خودم توی آینه نگاه کردم و خیلی راضی بودم از لباسم ولی پشت لباس تا پایین کمرم باز بود. ینی مدله لباس این شکلی بود ولی من توش احساس خوشگلی میکردم و خوشحال بودم. یک باره دیگه هم خواب دیدم یک پیراهن سفید حریره کاملا بدن نما پوشیدم و دارم عربی میرقصم که بیشتر دستامو حرکت میدادم و خودم و انداممو توی آینه میدیدم و از زیباییه اندامم خوشحال بودم ولی از نگاه مردم معذب بودم چون مردم داشتن نگام میکردن. کلا توی خواب لباس سفید باز محور خوابم بود.
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم قبل از تعبیر خوابتان باید متذکر شوم که شما فقط مجاز به ثبت یکی از خوابهایتان هستید و هر چند خواب که در یک شب ببینید را نباید یکجا در یک کامنت ارسال کنید. ضمن اینکه خوابهای مربوط به هم را هم مجاز نیستید که همزمان ارسال کنید. من 2 حق خواب از شما کسر کردم چون 2 خواب ارسال کردید و فردا هم تعطیل است ولی چنانچه در ادامه 2 خواب در یک کامنت ارسال کنید فقط به یکی از آنها پاسخ خواهم داد که مدیون سایت و کاربران آن نشویم. شما به خاطر رفتار اشتباهی که در گذشته داشته اید و غصه ی زیادی که خورده اید فکرتان ناراحت است و الان سعی می کنید که رفتاری بسیار موفق و پاک و با کرامت از خودتان نشان دهید هر چند که فکرتان هنوز ناراحت است و احساس می کنید که دیگران می توانند از روی رفتارتان به احساس شما پی ببرند و اینکه نشان می دهید که حامی و پشتیبانی ندارید. شما روحی زیبا دارید. پیراهن سفید حریر به رفتار با کرامت و بی گناه و مهربان و آرام شما اشاره می کند ولی افکار شما از رفتارتان محسوس است و می توان به ذهنیت شما پی برد. شما به خاطر مسئله ای عصبانی هستید و ناراحتید و نمی خواهید که دیگران شما را قضاوت کنند و در موردتان صحبت کنند. تشکر از همراهیتون.
masumehh : سلام.(من و دوست پسرم کات شده رابطمون)دیشب اول خواب دیدم که تو خواب آشتی شدیم و اونا قراره شب که پنجشنبه هم بود تو خواب بیان برای مراسم نامزدیمون.من میدیدم یک آرایشگاه هم نوبت گرفته بودم و سومین عروس نوبت من بود.خانم آرایشگر دو عروس دیگه رو آماده کرد و داشت بعد از ظهر میشد منم استرس گرفته بودم پس من و کی میخاد آماده کنه.عروس قبل از خودم و که آماده شده بود میدیدم میگفتم چقد ناز شده.چه تل سفید خوشگلی براش گذاشته.خدا کنه منم به همین نازی بشم.ولی نوبت من شد اون آرایشگره رفت و یکی دیگه گفت بیا آمادت کنم منم گفتم نه من اون آرایشگر و میخام.بزارین زنگ بزنم دوست پسرم که اگه امشب نمیان یوقت ،من یه روز دیگه نوبت بگیرم.زنگ زدم دوست پسرم گفتم کجایی.گفت به به سلام عزیزم.سلاااام عروسسسک.انقد من و تحویل گرفت که.منم تو خواب میفهمیدم که با هم یک مدت جدا بودیم و از اینکه اینقد قشنگ حرف زد باهام تو دلم گفتم خداروشکر همه چی خوب داره میشه و اونم انقد مهربون شده.منم به زور بهش گفتم سلام عزیزم.گفت دارم از سر کار برمیگردم.گفتم امشب قرار بود بیاین خونمون که.چی شد؟؟من چیکار کنم؟گفت نمیدونم باید برم خونه ببینم کی میشه بهت خبر میدم اگه شد امشب میایم اگه نشد یه شب دیگه.از درون که خوشحال بودم ولی همش بهش میگفتم صد در صدش کن خبرتو چون من باید قبلش برم آرایشگاه آماده باشم.اووونم میگفت اوووه .گفتم نه نمیشه.خلاصه دیگه نفهمیدم آخر خوابم چی شد چون رفت خونه که خبر بده که شبش که پنجشنبه بود میان یا یه شب دیگه میان.ولی در کل تو خواب میدیدم داره کم کم انگار خدا بخاد درست میشه همه چیز و از این موضوع خوشحال بودم ولی از اینکه نمیدونستم دقیقا چه روزی آخرش میاد استرس گرفته بود من و.
و آخرش دیدم رفتم یه جا دسشویی و میگن اینجا جن هست و منم از ترس داشتم سکته میکردم و با این حال باز هم رفتم دسشویی .هم دسشویی میکردم هم اطراف و میدیدم که جن یوقت نیاد.از دسشویی هم که بلند شدم یه هو حالم بهم خورد و معدزت بالا آوردم و سریع دستم و نگه داشتم و ریخت تو دستم.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما از جهتی تمایل دارید که واقعا با هم آشتی کنید ( که البته بعید هم نیست) و شما سعی می کنید که اگر اینبار این رابطه ی شما درست شد، سیاستمدارانه برخورد کنید و مراقب باشید که افکارتان را درست و تمرکزتان را بالا ببرید و وجهه ی خوبی از خودتان نشان دهید. اما از جهتی احساس می کنید که دیر شده و به اینکه دوست پسرتان برگردد مشکوک هستید. او هم به شما فکر می کند و مردد است که برگردد یا خیر چون شاید برای ازدواج با شما او هم به حمایت خانواده اش نیاز دارد. شما می خواهید از غم رها شوید ولی به کسانی که بد شما را می خواهند یا به انرژی های منفی و حسادت ها فکر می کنید. شما از غم رها خواهید شد و مشکلاتتان را دور می ریزید ( یا برای کسی درددل می کنید و احساس سبکی می کنید) ولی در عین حال احساس می کنید که تا اندازه ای به خاطر شرایطی که پیش آمده، به شما توهین شده و احترامتان کم شده است . تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام امیدوارم خوب باشید.
پریشب خواب دیدم خونه مون رو عوض کردیم و یه خونه خیلی بزرگ خریدیم که هال و پذیراییش خیلی خیلی بزرگ بود. انگار عروسی من بود با پسر یکی از آشنایان که چندسال پیش با واسطه ازم خواستگاری کردن ولی من به دلایلی جواب رد دادم و مطلقا هیچوقت علاقه ای به ایشون نداشتم ولی شدیداً پدر و مادرشان رو دوست دارم. توی خوابم مامانشون خیلی خوشحال بودن و داشتن همه کارها رو میکردن من نمیدونستم داماد کی هست و اصلا بهش فکرم نمیکردم انگار عروسی من تنهاست فقط خوشحال بودم که دارم وارد خانواده اونا میشم. از مادرشون پرسیدم آرایشگاه کجا باید برم گفتن بهترین آرایشگر شهر رو برات گرفتیم. گفتم میشه همینجا توی خونه خودمون مراسم باشه هم بزرگه هم میتونیم قاطی عروسی بگیریم. همه داشتن میدویدن و با عجله کار میکردن ولی من فقط همه رو نگاه میکردم متوجه شدم که باید عروسی خیلی مفصلی درراه باشه و یه کم نگران دیر شدن آرایشگاه و سفره عقد بودم اون لحظه. بعد رفتم یه گوشه دیدم عین پذیراییخونه بچگیامه و یه سری از فامیلای پدری نشستن منتظر شروع عروسی.
ممنونم.
با آرزوی سلامتی و شادی برای شما.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحیات و افکار شما متحول خواهد شد و زندگی تان تحولی بسیار مثبت خواهد یافت. دوستان زیادی پیدا می کنید و پیشرفت مثبت و ثروت به زندگی تان راه می یابد. شما می خواهید به انجام کاری متعهد شوید که برایتان سود زیادی به همراه می آورد. گشایش کار یافته و به ثروت می رسید. شما سعی می کنید که بسیار سیاستمدارانه رفتار کنید. شما با انجام این کار به امنیت و آرامشی که انتظارش را دارید خواهید رسید. تعبیر دوم این است که ممکن است نظر شما نسبت به این آقا عوض شود ! و برای رسیدن به امنیت در زندگی تان پیشنهاد او را قبول کنید. ولی تعبیر اول درست تر است. تشکر از همراهیتون.
Nasim : با سلام خدمت خانم هراتی. من خواب دیدم که پسر خواهرم و نامزدش( که در واقعیت از هم جدا شدن) روز عروسیشون بود و داشتن با هم میرقصیدن و عروس لباس صورتی رنگی تنش بود نه سفید.و من متعجب بودم و پیش خودم می گفتم اینها که جدا شده بودن چی شد که دارن عروسی میکنن؟ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. آنها از جدایی از هم ناراحت هستند و عروس هنوز عاشق اوست. در فراق هم غصه می خورند. تشکر از همراهیتون.
Fati : سلام وقت بخیر.دیدم جای عجیبی هستم یه پسر بچه معلول بود با مامانش من حتی دلم نمیومد نگاش کنم.بعدش نمیدونم چی شد من کت اون پسربچه رو بنظرم باید شسته میشد رو شستم با اب که مامانش اومد و با مهربانی و لبخند از دسم گرف که یعنی خودم انجامش میدم.پسر بچه رو نگا کردم عینگی بود و موهای بلوند داشت.حس گریه کردن بهم دست داد.بعدش دیدم تو یه مکانی هستم که هیچ کسی هم نیس نشسته ام و انکار شب حنابندونمه.نه داماد رو میشناختم و نه حسی داشم.منتظر بودم فعلا که مثلا مراسم شرو بشه ولی هیچ مراسمی ندیدم.تنم یه لباس قرمز و زیبا و بلند که مختص حنابندون بود تنم بود و کفشام مجلسی و روش کار شده بود.ارایش کرده بودم و تو اینه که نگا کردم بنظرم پیشونیمو رژ گونه بنفش زده بودم.کاملا ریلکس نشسته بودم و هیچ استرسی نداشتم.برادرم اومد و چن وسیله که انگار ارایشگر بهش داده بود بهم داد و گف که ارایشگر گفته مدادو دقیقا خط مژه ات بکش.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما از این که هدف تازه ای که برای خودتان در نظر گرفته اید خوب پیش نرود، فکرتان ناراحت است و امید ندارید که زندگی تان خوب شود. برای شما مشخص نیست که چه چیزی در جریان است و دلتان از این بابت گرفته است. شما می خواهید با پرستیژ و درست رفتار کنید ولی احساسات شدید و هیجان و شور و شوقی در وجودتان هست و روحتان مهربان است و افکاری مهربانانه در سر دارید. برادر شما می خواهد که شما خوب چشمانتان را باز کنید و شرایط تان را درک کنید. او می خواهد که به مسائلی که در زندگی تان می گذرد دقت بیشتری کنید. تشکر از همراهیتون.
Sanaz : سلام خسته نباشین
من دیشب خواب دیدم (ی روز قبل عقدم رو با عشقم ک الان باهم نمیحرفیم میدیدم) خیلی کار باید میکردم ک انجام نداده بودم .عجله داشتم و استرس ک جلو خانواده اونا هیچی کم و کسر نباشه از طرفی هم انگار با طرف قهر بودم.من رفتم ارایشگاه بعد اومدم بیرون گفتم برم پیشش ببینم چشه رفتم مغازش (ک تو خواب ی جای دیگه بود ) رفتم وقتی وارد شدم دفتم نشستم ی جا و رومو برگردوندم اونم سعی داشت باهام سر شوخی باز کنه و بحرفه من سعی میکردم محل ندم.همه شاد بودن ولی من همش استرس داشتم.اونم اولش ناراحت بود سر چیزی از من ولی منو که دید انگار یادش رفت میخندید من ازش دلخور بودم بعدش از خواب پریدم
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما بیانگر روحیات شماست. شما به دلائل جدایی تان و عدم تعهدتان نسبت به هم فکر می کنید. احساس استرس شما برای کارهایتان مانع از این شده بوده که بتواند تمرکز درستی روی نوع رفتارتان با نامزدتان داشته باشید. از رفتار او هم ناراحت هستید و سعی کرده اید که با سیاست آرامشتان را حفظ کنید و بفهمید که چه در فکر او می گذرد. اما احساس می کردید که نمی توانید او را خوب درک کنید و روحیاتش انگار عوض شده بوده. شما با قهرتان می خواستید که او را جذب خودتان کنید و او اصلا این کار شما را جدی نمی گرفته. شما از اینکه همه شادند و شما غمگین ناراحتید. او هم از شما ناراحت است. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام خواب دیدم توی خونه یه بره داشتم بغلش کردم که با خودم ببرمش بیرون ...از درب مزل ک اومدم بیرون روی پام خرابکاری کرد گذاشتمش روی زمین بعد یه قورباغه سبز شد ک داشت ب خودش میپیچید و دل و رودهش زد بیرون و مرد! و با دیدن خواب بیدارشدم ساعت ۲ شب بود
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز ضمن یاد آوری اینکه شما هر خواب را فقط باید در صفحه ی تعبیر خواب مربوط به خودش ثبت کنید، و مثلا خواب قورباغه دیده اید در تعبیر خواب عروس نباید ثبت شود، لازم به یاد اوری مجدد می دانم که طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
zahra : سلام دختر مجرد هستم...نزدیک صبح خواب دیدم که سفره عقدم توی اتاق پهن هست و یکی از دوستام داره جلوی سرم رو حنا میذاره تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. شما نسبت به انجام کاری یا نسبت به شخصی متعهد خواهید شد. اگر موی خودتان تیره تر است از رنگ حنا، دوست شما سعی می کند که شما را نسبت به این کار جدید یا این شخص، خوش بین کند و انرژی مثبت به ذهن شما وارد کند. او می خواهد به شما بگوید به تحولی که در زندگی تان در دست دارید، خوش آمد بگویید. اما اگر موهای خودتان در واقعیت روشن تر است و حنا موهایتان را تیره تر می کند، دوست شما سعی می کند که شما را نسبت به تعهد تازه ای که پیش رو دارید بترساند و منفی بافی راه می اندازد. تشکر از همراهیتون.