تعبیر خواب مُرده
اگر خواب ببینید خود شما مرده اید یا از اقوام شما کسی مرده است، تعبیرش طول عمر شما یا آنها است. مرده دوست و مهمان است. اگر در خواب مرده ای را ببینید، دوستی را ملاقات می کنید یا مهمانی برای شما می رسد. اگر کسی ببیند که مرده بود و زنده شد، دلیل که از گناه توبه کند و عمرش دراز است. اگر ببیند که او را در تابوت نهادند و مردم از پیش و پس او می رفتند، دلیل بر بزرگی است.
اگر کسی در خواب دید که مرده ها با او به خوبی صحبت می کنند و خوشحالند، آن شخص نزد خداوند متعال وضع خوبی دارد. ولی اگر به او سخنان زشت و ناخوشایند می گویند، تعبیر آن به عکس است. اگر ببیند که درمیان گورستان بود، دلیل که با جاهلان سفر کند.
اگر مرده را در لباس خوب و چهره شاد ببینید هم برای بیننده خواب خوب است و هم این که روح مرده در آرامش به سر می برد. اگر مرده در لباس ژنده و پاره و چهره اش عبوس و گرفته باشد، غم و ناراحتی برایمان پیش خواهد آمد. اگر مرده در این حالت چیزی به شما بدهد خوب است ولی اگر چیزی از شما بگیرد و ببرد خوب نیست. اگر مرده شما را دعوت کند و شما همراه او بروید خوب نیست.
اگر در خواب ببینید کسی که مرده آمد و کنار شما نشست خوب است ولی اگر مرده شما را دعوت کرد و نزد خود نشاند خوب نیست و اگر دست بر گردن شما افکند بدتر است. اگر کسی در خواب ببیند لباس خود را به مرده می دهد خوب نیست و نشان آن است که سلامتش به خطر می افتد و زیان می بینید و به آبرویش لطمه وارد می آید. اگر بر عکس ببینید از مرده لباس می گیرید خوب است چرا که حرمت و عزت و احترام و آبرو به دست می آورید.
تعبیر خواب بوسیدن مرده
اگر کسی خواب ببیند مرده ای را می بوسد، نشانه طول عمر و دوری از مرده است. اگر ببینید که کسی که مرده پیشانی شما را بوسید، نشانه آرامش روح آن مرده است و اینکه او برای شما دعای خیر می فرستد و از افکار و رفتار شما راضی است.
تعبیر خواب هدیه گرفتن از مرده
هدیه گرفتن از مرده تعبیری نیکو داشته و به معنای افزایش رزق و روزی شما و زیاد شدن ثروت و مال شما است. اگر خواب ببینید مرده ای به شما اتومبیلی هدیه داد، کنترل زندگی تان را بهتر از قبل به دست خواهید گرفت و این خود شما خواهید بود که برای زندگی خود و روشی که دوست دارید زندگی کنید تصمیم خواهید گرفت.
تعبیر خواب غذا دادن به مرده
غذا دادن به مرده بیشتر به این معنی است که آن شخص از شما خیرات و نذورات می خواهد و اگر ببینید که به مرده ای غذا می دهید، دعای خیر شما به او رسیده و اگر او بگوید به من فلان غذا را بده، در بیداری باید برای شادی روح او، به شخص فقیری آن نوع از غذا را بدهید تا ثواب آن به روح مرده ای که در خواب دیده اید، برسد.
تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای، دوباره مرد، امر و موردی پیش می آید که آن مرده از یاد عموم و بازماندگان خود رفته و گویا به فراموشی سپرده شده است. همچنین بازماندگان آن مرده، ممکن است دست به کاری بزنند که گناه محسوب شود و این دوباره مردن آن مرده، به معنای ناراحتی و عذاب فکری آن مرحوم است.
ابراهیم کرمانی معتقد است که اگر مرده ای در خواب دوباره بمرد، ممکن است که بیماری خطرناکی فرزند آن مرده را دربربگیرد که خطر مرگ او را تهدید کند. در این صورت باید با صدقات دفع بلا نمود.
تعبیر خواب مرده را برهنه دیدن
اگر کسی خواب ببیند که مرده ای کاملا برهنه است، تعبیرآن این است که در دنیا کسانی هستند که از اعمال آن مرده راضی نبوده و از او بدگویی و غیبت می کنند و آبروی او را می برند. در این صورت برای شادی روح آن مرحوم باید خیرات و صدقات دهید تا خداوند روح او را تسلی دهد و در آرامش نگهدارد.
تعبیر خواب مردن مادر
اگر کسی خواب ببیند که مادر او مرده است، عمر مادرش دراز خواهد بود. در کل اگر خواب ببینید که کسی مرده است عمر او طولانی خواهد بود و علاوه بر این روش زندگی او به صورتی عوض می شود که گویا زندگی نو و جدیدی را آغاز خواهد کرد.
تعبیر خواب دادن خبر مرگ یک زنده به او
اگر خواب ببینید که کسی به شما می گوید در فلان تاریخ شما خواهید مرد، این در تعبیر به مرگ بیننده خواب معنی نمی شود بلکه تعبیر خواب این است که بیننده خواب، در آن تاریخ و یا حوالی آن زمان، شاهد تحولاتی در زندگی خود خواهد بود که گویا زندگی نو و دوباره ای شامل حال او خواهد شد. این خواب تعبیرش چنین است که گویا بیننده خواب، کاملا زندگی نویی را آغاز خواهد کرد که کاملا با گذشته او متفاوت خواهد بود.
تعبیر خواب جنازه نیز دارای مطالبی مرتبط می باشد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر دید مرده او را در کنار گرفت، دلیل تندرستی است. اگر مرده را از اهل خود شادمانه ببیند، تاویلش به خلاف این است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد.
اگر ببیند که مرده خندان پیش او آمد، دلیل که کافر مرده بود. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد. اگر دید مرده زنده شد و معروف بود، دلیل مال است. اگر پادشاهی این خواب ببیند، دلیل که علم و حکمت آموزد و از شغلی که طمع بریده بود باز یابد.
-
دیدن کفن مرده در خواب بر سه وجه است:
- مال،
- ظاهر شدن مشکل،
- فساد دین.
محمد ابن سیرین می گوید: هر که می خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چگونه است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر ببیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو است. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند به خلاف این است. اگر کسی مرده را دید و از او پرسید که تو مرده بودی و او گوید که من زنده ام، دلیل که احوال مرده در آن جهان مرده در آن نیکو باشد و حق از وی خشنود است.
اگر دید جامه خود به مرده داد، دلیل غم و اندوه است. اگر دید مرده ای قران یا کتاب فقه به او داد، دلیل بر توفیق یافتن طاعت است. اگر ببیند مرده ای جامه می فروخت، دلیل که از آن نوع جامه گران شود. اگر در خواب مرده را نالان دید، دلیل که آن مرده بدکردار بوده در دنیا. اگر دید مرده از درد سر می نالید، دلیل که در دنیا با مردم تکبر کرده باشد. اگر دید مرده از درد چشم می نالید، دلیل که غیبت مردم باشد. اگر دید از درد دندان می نالید، دلیل که فحش بسیار به مردم داده باشد اگر از پهلو می نالید، دلیل که با زنانِ بدکردار بوده باشد.
اگر از درد شکم می نالید، دلیل که حرام خورده باشد. اگر ببیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید ببیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو است. اگر مرده را با جامه های سیاه ببیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است.
جابر مغربی می گوید: دیدن مرگ در خواب، دلیل بر راحتِ مومن و عذاب کافر است و هر چند جان کندنِ خود را در خواب معتبر ببیند، دلیل که عذاب او سخت تر است. اگر ببیند که بمرد و او را بشستند، دلیل که در دین خود ثابت است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که بمرد و او را بر تابوت نهادند و خلق از پی او می رفتند، بزرگی یابد. اگر دید او مرده را بر پشت گرفته بود و می برد، دلیل مال حرام است. اگر ببیند زنده بمرد و دیگر بار زنده شد به غایت نیکو است. اگر مرده را ببیند که دوباره بمرد، دلیل که فرزندش بمیرد. اگر ببیند فرزندش بمیرد، دلیل که توانگر شود و بعضی گویند از شر دشمن ایمن شود.
اگر ببیند مادر و پدر او بمردند، دلیل که کارش نیکو شود. اگر زنی آبستن ببیند بمرد و او را بشستند، دلیل که او را پسر آید. اگر ببیند بمرد و او را بر تابوت نهادند به تاویل نیکو باشد. اگر دفنش کردند بد است. اگر پدر مرده خود را با جامه های نیکو دید و خرم، دلیل که کارش ساخته و دولتش زیاد شود. اگر زن مرده خود را ببیند، دلیل که درویش شود. اگر پسر مرده خود را دید، دلیل که از غم برهد. اگر زنی ببیند پسر مرده او زنده شد، دلیل که غایبش از سفر باز آید.
اگر ببیند کفن مرده ای معروف بکند، دلیل که در دنیا راه آن مرده را دنبال خواهد کرد، اگر عالم بوده باشد به علم، اگر مال دار به مال. اگر ببیند خواست کفن مرده بکند و مرده را در گور زنده دید، دلیل که آن مرده دیندار است. اگر ببیند مرده را کفن کرد، دلیل که از خویشان مرده یکی را کفن کند.
لوک اویتنهاو می گوید :مردن در خواب تعبیرش قولهای پوچ و واهی زیاد است. دیدن کسانی که در حال مرگ هستند تعبیرش رسیدن شادی، زنده شدن مرده تعبیرش سپری کردن نوعی زندگی بی برنامه است. تمایل به مردن تعبیرش نشانه سلامتی است.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند مرده او را چیزی داد از متاع دنیا، تعبیرش منفعتی است از جائی که امید ندارد. اگر دید مرده چیزی خوردنی به وی داد، دلیل که روزی حلال یابد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
hediehh : سلام. خواب ديدم كه يك مردي داشت كمك ميكرد به من و بابام كه كاراي بابام درست بشه ولي نميدونم اون مرد كي بود و تو همين صحبتها كه راجب كاراي بابام باهاش صحبت ميكرديم برگشت به بابام گفت كه پدرتون كه پدر بابام ميشه زندست ( خيلي ساله فوت شده پدربزرگم) و من و بابام شوك شديم گفتيم مگه ميشه بعد از بيست سال زندست و گفت بله زنده است و توي خونه خودش هم داره زندگي ميكنه و تمام سالهايي كه نتونستيد اين خونه رو بفروشيد اين بوده كه حاج اقا نميخاسته خونه فروش بره چون توي خونش بوده و يه كاري ميكرده نتونيد اين خونه رو بفروشيد( در بيداري اين خونه هنوز فروش نرفته بعد از خيلي سال) و ما خيلي خوشحالي كرديم گفتيم عموم هم زندس؟ ( عمو هم چند ساله فوت شده) كه گفت نه ايشون زنده نيست و فقط پدرتون كه پدربزرگم ميشه زندس و ما كلي التماس كرديم كه توروخدا بزاريد ببينيمش كه گفت نه الان وقتش نيست و ايشون گفتن من كارهارو انجام بدم و وقتي كارام تموم شد ميبينمشون و در همين حال روح شوهر عمم ميديدم ( كه ايشون هم فوت شده) و من ميدونستم مُرده و ديگران نميديدن و نگاش ميكردم ميگفتم شوهر عممه و همه ميگفتن توهم زدي اشتباه ميگي. ممنون از تعبيرتون و اينكه شوهر عمه خدا بيامرزمم يك لحظه در خوابم بود تعبيرش چيه؟
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما به این اشاره می کند که پدر شما گشایش کار خواهند یافت ولی نکته ی اصلی خوابتان به زنده بودن روح پدربزرگتان و بی گناهی او اشاره می کند. او دعا کرده که به دلائلی خانه شما به فروش نرسد چون فروش این خانه در آن زمان برای شما ضرر بزرگی به همراه داشته. ولی عمویتان در عمل و رفتار به پاکی پدربزرگتان نبوده و بنابراین به شما گفته اند که او مرده است. یعنی روحش بی گناه نیست و اجازه زندگی و رفت و آمد بین شما را ندارد. شوهر عمه تان هم روحش زنده و آمرزیده شده است. تشکر از همراهیتون.
کریم رهنما : سلام خواب دیدم همسرم فوت کرد و اعضا داخلی بدنش قطعه قطعه شده بود ولی کاملا شناخته میشد . ناگهان با همان وضعیت زنده شد و شروع به صحبت کرد در حالیکه برهنه بود و در جایی مثل سردخانه یا غسالخانه دراز کشیده بود . لازم به ذکراست که به تازگی پدرم فوت کرده و همسرم با من همدردی نکرد و باعث کدورت مختصری هم شد.
فریبا هراتی
: سلام. همسر شما به خاطر مسئله ای دپرس و افسرده خواهد شد و از خانواده و دوستانش دور افتاده و جدا می شود. بعد از آن دوباره انرژی مثبت به زندگی او راه یافته و عقل و خردش به او بر می گردد و هیچ چیزی از او نیست که از شما پنهان بماند یا در مورد او ندانید. او اخبار شوکه کننده و وحشتناکی دریافت خواهد کرد. شما خواهید توانست گذشته را کنار بگذارید و رها کنید. روح پدرتان شاد. به خاطر اینکه دل شما از اینکار خانمتان سوخت، این سختی ها را خانمتان هم تجربه خواهد کرد مگر اینکه شما او را ببخشید و گذشته را رها کنید. تشکر از همراهیتون.
mahsa11111 : سلام خانم هراتی عزیر متاسفانه نیمه شعبان خانم برادرم به رحمت خدا رفتند خواهرزادم خواب دیدن که زن داداشم از خدا میخواست که دوباره به دنیا برگرده و کار نیمه تمومشو انجام بده و خدا اونو برمیگردونه و با امبولانس به خونه برمیگرده و خوار زادم ازخواب بیدار میشه.و چندروز پیشم یکی از اقوام خواب دیده که زن داداشم رختخواب ها رو میگشت و دنبال چیزی بود .احساس میکنم هردوخواب بهم مربوط هستن خیلی نگرانشم ممنون بابت تعبیرهای دقیقتون
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. متاسفم. خواهر زاده ی شما به خاطر نگرانی ها و ترسی که از فوت مادرشان دارند، به کارهای بی ملاحظه یا سبکسرانه ای دست می زنند و روح مادرشان به خاطر او نگران است! مادرش دوست دارد کاش می توانست برگردد و مراقب بشد تا فرزندش دست به کاری نزند که باعث شود که در زندگی شکست بخورد. این خواب به خواهر زاده ی شما می گوید که از کاری که در دست انجام دارد، دست بکشد و آن را متوقف کند و مراقب رفتارش باشد. دوست خوبم شما مجاز به ثبت دو خواب در یک خواب نیستید و من اجازه تخطی از قوانین سایت را ندارم. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام امیدوارم خوب باشید.
پسر خالهم خواب دیده داییم که فوت شدن اومدن دنبالش و بهش گفتن بیا بریم خونه مامان بزرگ ، خالهت(مامان من که ایشونم چند روز پیش فوت کردن) غذا پخته. با هم میرن خونه مامان بزرگم و اونجا همه داییام که فوت شدن با مامانم و مامان بزرگم اونجا بودن و یه عالم غذای خوب بوده و همشونم خیلی خوشحال بودن. یادش نیست که غذا رو خوردن یا نه.
لازمه بگم پسر خالهم خودش مریضه.
ممنون ازتون. سلامت و خوش باشید.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روح امواتتان شاد. برای سلامتی پسر دایی تان بگویید اندازه وسعشان مرغ یا گوسفند قربانی کنند و گوشتش را درسته به فقرا ببخشند و اصلا خودشان از آن نخورند. اموات شما همه کنار هم هستند و شرایط خوبی در آخرت دارند و به پسر خاله تان گفته اند که از مردن نترسد چون فقط جسم انسان است که می میرد ولی روح او دقیقا مثل زمان حیات جسمش در دنیا، زنده است و همه چیز را می بیند و به همه کارها واقف است. تشکر از همراهیتون.
محمد : سلام خسته نباشید
پدر من ۳ ماه پیش عمرشون رو دادن به شما
تو این مدت چندین بار هست که به خواب خانواده میان و میگن من زنده ام و نمردم دیروز هم مادر گرامی خواب دیدن و توی خواب به پدر خدابیامرز گفتن بچه ها خواب میبینن که تو میگویی نمردم و زنده ام. دوباره در پاسخ گفتن من از قبر اومدم بیرون و زنده شدم و دارم زندگی میکنم و برو به بچه ها بگو که من زنده ام!
میخواستم بدونم علت تعدد و تکرار این خواب ها چیه، که همه با یه مضمون هستن؟؟
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما این خوابها را می بینید چون پدرتان واقعا راست می گوید! او احساس نمی کند که مرده است چون فقط جسم او به خاک سپرده شده و نه کلیت وجودی او. او آدمی درستکار و بخشوده شده است و این آدمهای بی گناه بعد از فوتشان به هیچ وجه احساس مردن و دفن شدن و یا اسارت و یا دوری از خانواده هایشان را ندارند. کسی که فوت می کند دقیقا می تواند مثل قبل به همه سر بزند همه را ببیند و حتی با آنها صحبت کند ولی شما او را نمی بینید مگر در خواب. از دست دادن جسم دقیقا مثل این است که کسی عمل جراجی کند و مثلا یک پایش را از دست بدهد. با وجودی که قسمتی از او مرده ولی او احساس می کند که یک انسان کامل است. حالا اگر همه ی جسم او هم بمیرد، باز او احساس می کند که نبودن این بدن دلیل بر نبودن او نیست! روح همیشه زنده است و اگر آمرزیده شده باشد آزاد و شاد است و احساس زنده بودن می کند ولی اگر گناهکار باشد، معذب و نگران است و حس می کند که اجازه ندارد زندگی کند. تشکر از همراهیتون.
محمدرضا : ممنون
فقط چادر به شخص مادر بنده ندادن
ودر ضمن پدر بنده چند ساله به رحمت خدا رفتن
فریبا هراتی
: چادر متعلق به هر که هست، آن شخص حقی داردکه مادر بزرگتان به ایشان مدیون بوده و از دین او آزاد شده. روح امواتتان شاد. خوابتان به پدرتان هم مربوط نیست چون نه چادر اینجا به معنی بخت است و نه اینکه کلا به مادتان چادر را بخشیده.
محمدرضا : سلام
خانوم هراتی دوست خواهرم در خواب دیده که مادر و خواهرم رفتن خونه دوست خواهرم و مادرم داره واسشون
تعریف میکنه که پارسال همین موقع و همین روز مادرم فوت کرد (یعنی مادربزرگ من) و قبل فوتش یک چادر میده و میگه اینو واسه چی با خودم ببرم که بشه تازیانه من تو اون دنیا.
(در ضمن خانوم هراتی شوهر خاله من هم دقیقاً همین دیروز فوت کرد و مراسم خاکسپاریش بوده...و این خواب هم دوست خواهرم همین دیشب دیده است)
اگر بد توضیح دادم بفرمایید دوباره واستون تعریف کنم
فریبا هراتی
: سلام. روح مادر بزرگتان شاد. چادری که او به مادرتان داده در واقع حقی است که او برای مادرتان قائل است و می خواهد که مادرتان به حق خودش برسد تا آن دنیا مادربزرگتان را محکوم نکنند که حق فرزندت را ادا نکردی یا از او حمایت کافی نکردی. فوت شوهر خاله تان ربطی به خواب دوست خواهرتان ندارد. اگر خیال می کنید که چادر در این خواب بخت است، او باید پدرتان را به مادرتان بخشیده باشد و نه شوهر خاله تان را به مادرتان. کاملا بی ربط هستند. تشکر از همراهیتون.
sara : سلام ديشب خواب پدرمو ديدم ك تو بيمارستان داخل تابوت بود و خواهرم هم اونجا بود بعد ك من رفتم زنده شد ولبخند زد تعبيرش چيست؟
تشكر
فریبا هراتی
: سلام. در نوبت هستید.
sara : سلام ديشب خواب ديدم بابام فوت كردن تو بيمارستان تو تابوتن
خواهرم اونجا بود تا من ميرسم يادم نيس دقيق چى ميشه ك زنده ميشه تعبيرش چى ميشه
تشكر
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که پدرتان از مسئله ای ناراحت است و وارد یک دوره افسردگی می شود. او حس می کند که محدود شده و آزادی شخصی اش را گرفته اند. ممکن است یک موقعیت یا مساله ی مرده یا فاسد شده در زندگی ایشان باشد که نیاز دارد به آن برسد. زمان آن رسیده که به این موقعیت یا رابطه ای که باعث ناراحتی اش شده پایان دهد. او به دعا دست برداشته و مشکلش حل می شود و دوباره روحیه خودش را باز می یابد. شکر از همراهیتون.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که پدرتان از مسئله ای ناراحت است و وارد یک دوره افسردگی می شود. او حس می کند که محدود شده و آزادی شخصی اش را گرفته اند. ممکن است یک موقعیت یا مساله ی مرده یا فاسد شده در زندگی ایشان باشد که نیاز دارد به آن برسد. زمان آن رسیده که به این موقعیت یا رابطه ای که باعث ناراحتی اش شده پایان دهد. او به دعا دست برداشته و مشکلش حل می شود و دوباره روحیه خودش را باز می یابد. شکر از همراهیتون.
shahrzad : سلام و روز بخیر
من خواب برادر مرحومم رو دیدم خواب دیدم با یک اتوبوس داشتیم میرفتیم بهشت زهرا و تنها من و مادرم (و مادربزرگم هم که فوت شده اند) از اتوبوس پیاده شدیم میخواستیم بریم سر مزار داداشم ولی پیداش نکردیم انگار قبلش یکبار رفته بودم ولی برای بار دوم که میخواستم با مادر و مادربزرگم برم سر مزارش دیگه مزار رو پیدا نکردیم در حال گشتن بودیم که دختر دایی و زن دایی ام را هم دیدیم و صحبت کردیم و باز راه رو ادامه دادیم پسر خاله ام و خواهرم جایی نشته بودن که پسر خاله ام خطاب به خواهرم گفت اینقد خودت را بابت از دست دادن داداشت ناراحت نکن که یکدفعه مادرم گفت من از دست این ( من را میگفت ) کلافه شدم خیلی بیتابه . و تمام
( ما تو این مدت 8 ماه که داداشم رو نداریم همیشه خوابهای خوبی ازش میدیدیم و هفته ای 4-5 مرتبه میریم بهشت زهرا و حتی کل نوروز - لحظه سال تحویل هم اونجا بودیم و 17 روزتعطیلات رو هر روز رفتیم ) الان 2 ماهه که خیلی کم خوابشو میبینیم وقتی قبلا ازش میخواستم بیاد تو خوابم میومد ولی الان نمیاد
میشه دلیلش این باشه که زیاد میریم و دوست نداره ما بریم اینقد ( خواهرم هم یکی دوبار خوابش رو دید تو این دو ماه که انگار ازمون فراریه ) به نظر شما چی میتونه باشه
ممنون از حمایت شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. اینکه شما قبر او را پیدا نکرده اید به این تعبیر است که او نمی خواهد شما سر قبرش زیاد بروید. چون شما با رفتن به سر مزار او اینجور تصور می کنید که برادرتان در مزارش خوابیده است . در حالی که او آنجا نیست. آنجا فقط جسمی قرار دارد که یک زمانی به عنوان لباس برادرتان از آن استفاده می شد. الان روح او هنوز زنده است ولی با لباس دیگری. شما نباید فکر کنید که چون برادرتان جسم ندارد، یعنی قادر به زندگی نیست و نباید فکر کنید که روح او در قبرش است. روح او آزاد است پیش شماست به کارهای شما واقف است و به زبان خودش از طریق رویا با شما صحبت می کند. او می خواهد به شما بگوید که او را مرده نپندارید و اینکه دوست ندارد که شما اینقدر به خاطر از دست دادن جسم او بی تابی کنید. وقتی شما ناخنتان را کوتاه می کنید، نسبت به ناخنی که گرفته اید، بی تابی میکنید؟ یا خودتان را مرده می دانید؟!!! برادرتان هم چیزی را از دست داده مثل یک ناخن که گرفته شده باشد... و نسبت به جسم خاکی اش دیگر احساس زیادی ندارد. هویت و ماهیت روح او همچنان باقی است و زنده است. عوض سر قبر رفتن در خانه تان با او صحبت کنید فکر کنید کنارتان نشسته چون در واقعیت هم همینطور است که عرض کردم. تشکر از همراهیتون.