تعبیر خواب نماز
اگر کسی در خواب ببیند که به جهتی غیر از قبله نماز می خواند، در امر دین دارای ایمانی ضعیف است و اگر نمی دانست باید به کدام طرف نماز بخواند، و قبله کدام سوی است، در کار دین حیران و سرگردان است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: نماز گذاشتن به خواب بر هفت وجه است:
- ایمنی،
- شادی،
- عز و جاه،
- مرتبت،
- رستگاری،
- یافتن مراد،
- نقصان.
-
دیدن رکوع و سجود در خواب بر پنج وجه است:
- مراد یافتن،
- جمعیت،
- نصرت،
- ظفر،
- امر حق تعالی به جای آوردن. اگر نمازگزار ببیند که نماز را تمام کرد، دلیل که دعای او مقبول است. اگر ببیند تمام نکرد به خلاف این است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند قومی را امامت کرد، دلیل که سروری کند. اگر ببیند که نماز قطع کرد یا نماز نگذارد یا بی وضو نماز کرد، دلیل که طالب چیزی است و نیابد. اگر در مدرسه یا مسجدی به امامت نماز کرد، دلیل که حاکم آن دیار مطیع او گردد. اگر ببیند که در نماز رکوع و سجود تمام کرد، دلیل که کار دنیایی او برآید.
جابر مغربی می گوید: اگر دید به خواب که نماز فریضه پیشین می گذارد، دلیل که به حق تعالی نزدیک گردد. اگر ببیند نماز پیشین می گذاشت، دلیل شادی است. اگر نماز خفتن بود، دلیل که حاجتش روا گردد. اگر ببیند که نماز صبح می کرد، دلیل که به سفر رود. اگر ببیند که نماز در باغ کرد، دلیل که توبه کند.
اگر ببیند که درکعبه نماز گذارد، دلیل که از خلیفه مرداش حاصل گردد. اگر در خواب ببیند که به تشهد نشسته بود، دلیل که از غم برهد. اگر ببیند که سلام اول به دست چپ داد، دلیل که کارش شوریده گردد. اگر ببیند که نماز نشسته می کرد، دلیل که دشمن بر وی ظفر یابد و گناهکار را مدد کند و از وی نپذیرد.
اگر ببیند که درتاریکی نماز کرد، دلیل که از غم ها فرج یابد. اگر ببیند که به پهلو خفته نماز می کرد، دلیل که بیمار گردد. اگر ببیند که نماز جمعه کرد، دلیل که به سفر رود و مال حاصل کند. اگر ببیند که در بیت المقدس نماز کرد، دلیل که میراث یابد و روزی بر وی فراخ گردد.
حضرت دانیال می گوید: دیدن نماز کردن سه نوع است. اول: فریضه. دوم: سنت. سوم: تطوع. اگر ببیند که نماز فریضه می گذارد، دلیل که حق تعالی وی را حج روزی کند. اگر بییند نماز سنت می کند، دلیل که بر مردم شفقت کند. اگر ببیند نماز تطوع بگذاشت، دلیل که راستگو است. اگر به خواب دید در ستور نماز کرد، دلیل که حق تعالی در کسب او برکت کند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
amir97 : و قسمت آخر خوابم كه فراموش كردم اين بود كه وقتى من وارد خونمون شدم
در رو باز گذاشتم كه نامزدم بعد اينكه كارش با همسايه ها تموم شد بياد خونه ( اين رو هم گفتم شايد معناى خاصى داشته باشه )
ببخشيد كه طولانى شد
فریبا هراتی
: تعبیر این قسمت این است که شما دوست دارید او منت شما را بکشد!
t : سلام..من خواب دیدم داخل آسانسورم وبالا پایین میره ناگهان انگاریه پارچه توی دربسته گیرکرد وآسانسورمتوقف شدولی خوشبختانه درش بازشدومن واردیه محوطه بازشدم...دریه قسمت دیگه خوابم وارداتاقی شدم که میخواستندنمازبخونند برای من جابازکردند نشستم ومهرگذاشتم جلوم وشروع کردم یه حدیث ازخانم فاطمه زهرا بیان کردن که یادم نیست چی بود...
فریبا هراتی
: سلام. در بالا و پایین زندگی برای شما دسیسه ای می چینند که به فعالیت های شما خاتمه داده و یا در حرکتتان بسوی خوشبختی مشکل ایجاد کنند اما مشکلات شما حل خواهد شد و به آرزوهای خود خواهید رسید. ذکر نام حضرت فاطمه ع را بگویید تا در پناه خدا مصون و محفوظ باشید و آن این است: یا فاطمت البنت محمد رسول الله.
ایلیا : سلام.خواب دیدم باخواهرم یه جایی نشسته بودیم ،خواهرم با یه بطری کوچک آب که داشت وضو گرفت ومن با آب سبزرنگ امااندکی که مثل چشمه روی زمین بودوضو گرفتم.خیل مردم برای نماز جماعت ایستاده بودند من بنا به دلایلی در خواب به خودم گفتم نمیتونم درصف جماعت بایستم نماز بقیه هم باطل میشه براهمین رفتم اونور تر فرادی نمازمو خوندم ولی خواهرم باجماعت نمازشو خوند وپیش خودم گفتم چه بی فکره ،نمیگه نماز اون صف باطل میشه .تمامی مراحل نمازم رو دقیق دیدم وتسبیحات اربعه خیلی توی ذهنم موند ودست آخرهم سلام نمازمو دادم ونمازم تموم شد.بعد خودم رو دریه خونه دیدم که دارم نمازمیخونم وتا سلام نمازمو دادم ،شوهرم از راه رسید وگفت معامله خونه انجام شد.یعنی خونه خودمون رو فروخته وخونه جدیدی گرفته بود که میگفتند خود خونه خیلی بزرگ وشیکه اما محله اش خیلی بالا شهر نبود.منم چون در عالم بیداری تازه نقل مکان کردیم در خواب گفتم چقدر زود ازاینجابلند شدیم ومن خواب دیده بودم که درخونه جدیدم خیلی ماندگار نیستیم.ویه صحنه ازجمع اوری اثاث منزل رو هم دیدم.ببخشید فقط بگم که چندروز بعداز خوابم دقیقا موقع اذان مغرب رسیدیم دم یه امامزاده ومن رفتم اونجا نمازمو خوندم منتهاچون خانوادم بیرون منتظرم بودند باجماعت نخوندم ورفتم اونورتر فرادی خوندم ؛آیامیتونه تعبیر قسمت اول خوابم باشه؟ببخشید طولانی شد.
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما با امکانات محدودی که دارد، به آرزوی خود خواهد رسید و شما با ایمان خود به آرزوی خود خواهید رسید. اینکه با جماعت نماز نخوانده اید، بازتابی از بیداری شما است که نتوانسته بودید نماز جماعت بخوانید ( همانطور که فرمودید). تسبیحات اربعه در خواب شما یعنی شما مطیع فرمان حق هستید و انشالله از غم و اندوه رهایی خواهید یافت. زندگی شما وارد فاز جدیدی خواهد شد و انشالله به آرزوهای خود می رسید. تشکر از همراهیتون.
Leyla : سلام و خسته نباشید
خواب دیدم نماز شبه و تو خونمون همه به صفه نمازن 5 نفر صف جلو سه نفر عقب خواهرم صف عقب بود اونایه دیگرو یادم نیست من ص جلو بودم و با تلویزیون اقامه بستیم داشت سه رکعت نماز مغرب میخوندم که دو تا دختر که نمیدونم کی بودن از کمره من گرفتن و نمیزاشتن نماز بخونم اینقد منو میکشیدن چادر نمازمو منو کم مونده بود بندازن زمین اما من مقابله کردم و نمازمو نشکوندم و دوباره سرجام وایستادم و رفتم رکوع همینجور که نماز میخوندم همون دخترا داد میزدن که نماز شب سه رکعت تو چهار رکعت خوندی داری اشتباه میخونی و مدام میگفتن و من هم اعتنا نکردم با خودم گفتم خونده باشم خدا قبول میکنه و به نمازم ادامه دادم...
مرسی از تعبیر خوابتان
فریبا هراتی
: سلام. سلامت باشید. شما حاجت روا شده و از غمها رها خواهید شد. شما اجازه نمی دهید که هدف های دنیایی شما را از یاد خدا دور کند و هیچ وسوسه ای به گوش شما تاثیر گذار نیست. تشکر از همراهیتون.
maryam : سلام
وقتتون بخير
خالم خواب ديده من و دختر خاله هام همگي ايستاده بوديم و داشتيم با هم نماز ميخونديم
ممنونم ميشم تعبير بفرماييد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. همه شما به ایمنی شادی، عزت، بلندی مقام، رستگاری و حاجت روایی خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
Narges : سلام.خاب دیدم ک بین همسرم و خاهرم داشتم نماز میخوندم. یعنی یه اتاق شبیه راهرو پهن ک یک طرف خاهرم دراز کشیده و یک طرف همسرم و من بین اونها داشتم نماز میخوندم. نماز ظهر یا نماز عصر بود و خیلی بادقت نمازمو خوندم و تمام کردم. حتی رکوع و سجود هم یادمه.اما وقتی نمازم تمام شد،احساس کردم ک شکداشتم که درست نیت کردم یا نه. مثلا اگ نماز ظهر خوندم اشتباهی نیت نماز عصر نکرده باشم?اما دیگه تنبلیم امد ک دوباره نماز بخانم. و بعد شوهرم بهم گفت بیا پشتمو ماساژ بده و من شروع کردم پشت همسرمو ماساژ دادن. خیلی ممنون میشم اگ تعبیر کنید.
فریبا هراتی
: سلام. شما رفتاری از خود نشان خواهید داد که باعث به وجود آمدن صلح و شادی بین همسر و خواهرتان خواهید شد ولی اعتماد به نفس ندارید که مطمئن باشید شیوه و نوع رفتارتان کاملا به جاست یا نه. و از همسرتان حمایت خواهید کرد و پشت و پناه او خواهید بود تا آرامش بگیرد. تشکر از همراهیتون.
Mana : سلام روزخوش خواب دیدم توی اتاق دارم نماز میخونم هر بار که نمازم تموم میشه میبینم از کمد دیواری یه چیزایی ریزی ریخته روی زمین میفمم که موشی یاخرگوشی توی کمده نمیبینمش و نمیدونمم کدومه از اتاق میام بیرون توی هال و درو میبندم که فرار نکنه تا بقیه بیان بگیرن بندازنش دور و دوباره مشغول نماز میشم وقتی تموم میشه انگار آگاه میشم که چادر نمازم سرم نیست و با همون لباس معمولی داشتم نماز میخوندم. التماس دعا
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. کسی از اسرار شما سردرآورده و با موذیگری هرچه تمامتر دارد ریز ریز اسرارتان را فاش می کند و علیرغم اینکه شما بسیار موفق و هدفمند عمل می کنید، احترام شما به خطر افتاده است و کارهایتان برای دیگران محسوس و قابل پیش بینی است. لطفا حرف دل خود را به دوستان صمیمی تان هم نگویید. در پناه خدا باشید.
Mana : توکلت علی الله، چشم سپاس
katayun : سلام خانم هراتی عزیز
خواب دیدم خونه مادربزرگم هستم و منتظرم مهموناشون برن که نماز بخونم وقتی رفتن یه چیزی شبیه کت گذاشتم رو سرم اومدم بیرون تو خیابون ،به جایی رسیدم که علاوه بر جاده اصلی دوتا فرعی هم اضافه میشد ایستادم و نماز رو خوندم بعد از نماز چادر نماز سرم بود و مهر توی دستم و برگشتم به سمت خونه مادربزرگم .
فریبا هراتی
: سلام. عده ای از خانواده شما و مادر بزرگتان برای حل مشکلات خود کمک می خواهند و شما اول آنان را در اولویت قرار می دهید که لطفی به آنان کرده و مشکلاتشان را حل کنید و بعد برای حاجات خود قیام و اقدام کنید. شما سعی می کنید مشکل خود را از اذهان عمومی مخفی کرده و احساس خود را ایزوله کنید که کسی نفهمد شما چه نیاز و آرزویی دارید. به دنبال اهداف خود در زندگی 2 آلترناتیو یا انتخاب دارید که باید بین آنها یکی را انتخاب کنید که بهترینشان به شما برسد. و سرانجام خوشبخت و عاقبت به خیر و حاجت روا و ثروتمند خواهید شد.
Seyavash : سلام وعرض ادب.
درخوابم با جمعیتی که امام جماعت هم آشنا بود در حال خواندن نماز جماعت بودیم. انگار کاری برام پیش آمده بود قصد خواندن نماز دوم رو نداشتم در دستانم میوه ای را در حال خورد بودم که از آب آن روی زیر پیراهنی که تنم بود ریخت از تنم بیرون آوردم و بدنبال تعویض آن در کمد رفتم . متوجه شدم که نماز صبح بوده نماز دومی ندارد که آن را ترک کرده باشم .بعد خودم را در جاده اصلی ورودی شهر محل زندگی ام دیدم که با عده ای در حال حرکت با اتومبیل بودیم.
فریبا هراتی
: سلام. شما در دین خود کم و کسری نگذاشته اید و رفتارتان به گناهی آلوده نشده. اقدامات لازم برای پیشبرد موفقیت را به درستی انجام داده و به برکت و روزی فراوان خواهید رسید. در مسیر درست زندگی خود قرار گرفته اید و طلوعی جدید در زندگی شما در جریان است و انشالله به موفقیت های زیادی خواهید رسید.
Fatemeh : سلام و عرض ادب و احترام.
خواب دیدم یکی از آشناهامون که آقا هستن توی یه فضای سبز مشغول نماز خوندن بود دیدم رکوع و سجده کرد. بعد از اتمام نماز همونجا روی یه صندلی نشسته بود و داشت کتاب میخوند. حواسم رفت کف پاهاش دیدم کف پاهاش سیاه هست تعبیرش چیه ؟ خیلی خیلی سپاسگزارم.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. تعبیر خواب شما این است که این آقای آشنای شما تظاهر به ایمان و درستکاری می کند و در حضور دیگران خداپرست است و جایگاهی مناسب هم به همین دلیل برای خود حفظ کرده و موقعیت خوبی در اجتماع برای خودش خریده است و ادعای روشنفکری هم دارد ولی او گناهکار است و قدم در راه های خلاف گذاشته و اصلا آدم درستی نیست... در راه سیاهی ها قدم برداشته است. همه اش تظاهر است. تشکر از همراهیتون.